Vi kender alle det med man har brug for noget nyt tøj, vi kigger ind i vores skab og ser de samme tøjer hver dag, men vi bruger kun de samme 7 trøjer, fordi det er dem der passer bedst vores stil.

Det kan være svært at rydde ud i sit skab, da der er visse ting vi føler vi ikke kan smide ud, fordi vi her fået dem af en bestemt person, eller vi har haft kjolen på til en speciel begivenhed.

Her er 7 tips til hvordan du for ryddet ud i dit skab

1. Tøm hele skabet HELE skabet!

2. Start med at sortere størrelser smid alt det tøj væk som der ikke passer dig, for stort eller for småt, smid det væk.

3. Smid de trøjer ud som du ikke har brugt i lang tid. Selv dem som du købte for et par måneder siden hvis du ikke har brugt dem i nu, så ud med dem. For hvis du ikke har brugt dem, så er der nok ikke nogen stor chance for at du skal bruge dem lige forløbet. De bruger bare plads i dit skab.

4. "Out of style" vi har alle noget tøj som var på mode for et par år siden, og som vi ved der ikke kommer på mode igen inden for de næste par år, smid disse ting væk!

5. Kan du huske den trøje du havde fået af en bestem person? Ja nu er det tid til at smide den væk, Hvis du ikke bruger den, er det på tide den kommer videre.

6.Tøj som giver dig dårlige mider. Det kan være du har fået en kjole af din ekskæreste, og det er ikke den første kjole du rækker ud efter når du skal noget, fordi den minder dig om ham. Eller det kan være du har en af hans T-shirts læggene. Væk med den!

7. Trøjer med pletter, Hvis der er kommet en plet på en af dine ynglingstrøjer, og det bliver ved med at sige til dig selv at du skal bare lige forbi renseriet med den, jeg er ked af at sige det men smidt den væk


Nu kan du selv bestmme hvad du vil gøre med det tøj som du er kommet af med.

Du kan Donere det. Sælge det. Eller måske se om der er nogle af dine venner der kan bruge noget af det.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kære Anna
Tillykke med fødselsdagen, vi savner dig. står der på de opslag jeg har scrollet forbi i dag.

Om et måneds tid, er det et år siden jeg mistede en af mine veninder, der er ikke gået en dag uden jeg har tænk på hende.

Jeg vil bare minde jer om at passe godt på hinanden og sæt pris må de små ting i livet!
xx P!

Likes

Comments

Normalt er jeg ikke en person der går friviligt med til at sove i telt i en uge, men hvis jeg har mine venner med, noget alkohol og det gode vejr, siger jeg da ikke nej!

2017 var mit første år på roskilde, jeg var lidt spændt på hvordan det ville gå, da jeg er lidt af en sart person! Heldigvis har jeg venner i Roskilde, så jeg kunne komme i bad hjemme hos dem! I alt var jeg nok hjemme tre gange, jeg syntes selv at jeg holdt rimelig godt der ude. En af de største grunde til jeg havde købt billet i år var pga. The Weeknd kom og skulle spille, Jeg er en stor "fan" af ham og hans musik. Jeg var ikke inde og se ham i Royal arena tilbage i februar, så jeg glædede mig til at se ham på Roskilde, Det var en af de hyggeligste koncerter jeg har været til. Festivals vibes, lidt alkohol i blodet, og mine venner, Så bliver det ikke bedere.


Det ende med at jeg tog hjem til en af mine venner natten til fredag, og havde sagt til mig selv jeg nok ikke kom tilbage pga. regn og fordi at der var en der havde fået meningitis ude på festivalen, jeg ved at chancen for at blive smittet er 99,9% men jeg er den sygeste hypokonder, så det var ikke fordi jeg havde så travl med at komme der ud igen haha!

Men alt i alt havde jeg en god festival.

-Hvis i har været på nogen festivaller i år eller skal, så skriv gerne hvilken og hvordan jeres oplevelse var!     xx P!

Likes

Comments

Hej guys!

Jeg har endelig fået sommerferie efter en lang periode med eksamener.

Jeg glæder mig til at kunne slappe af og ikke tænke på skole i et stykke tid

-Jeg håber i får en god sommer, xx P!

Likes

Comments