Velkommen til mit univers

Nu er det nu. Imorgen er det dagen, hvor det hele går løs. Pigerne byder jer varmt velkommen til deres åbningsevent på Kompagnistræde 7, 1208 København K. Tag et smut forbi og se taskerne på egen hånd! 

Jeg har snakket lidt med pigerne bag My bagup, så I kan lære dem og ikke mindst konceptet lidt bedre at kende. . Læs mere, i mit tidligere indlæg om konceptet eller læs med her!

Hvordan fik I idéen?
Vi studerer begge to Designteknolog på KEA. Louise på den danske og Christina på den internationale specialeretning: Marketing and Communication Design. Her har vi arbejdet rigtig meget med deleøkonomi og har lavet forskellige projekter herom. Dette gav os blod på tanden til, at ville starte vores eget. Tendensen er lige nu, at man køber noget og sælger det kort tid efter for, at følge med tidens trends. Derfor udtænkte vi et koncept, hvor både studerende og kvinder som hele tiden har en ny taske i tankerne, kan være med. Sidst men ikke mindst er konceptet også bæredygtigt.

Hvad ved I om efterspørgsel på konceptet?
Først og fremmest har vi undersøgt markedet grundigt for at finde ud af, om det har potentiale, hvilket gav et positivt resultat. Vi fandt hurtigt ud af, at både efterspørgsel og pris på en designertaske er stigende, men at man som studerende ikke altid har råd til at være med på den nyeste trend. Derudover er deleøkonomi et meget omtalt emne, som folk allerede har kendskab til, som vi håber kan komme os til gode. Vi giver kvinder muligheden for at leje præcis den taske, de har behov for til den givende anledning. Vi ved, at det er blevet brugt meget i USA og derfor tror vi på, at det kan blive en succes i Danmark.

Hvordan kender I hinanden?
Vi kommer begge to fra en lille by i Nordjylland, hvor vi har gået i samme Folkeskole og Gymnasium. Christina to årgange over Louise. Nu bor vi begge i København og tilbringer rigtig meget tid sammen, da vi er tætte veninder og er i en fælles venindegruppe.

Hvilken en af designertaskerne er jeres personlige favorit?
Vi er begge HELT enige om, at classic flap bag i lilla Tweed er vores favorit! (den på billedet også)

- Jeg kunne ikke være mere enig, jeg er også helt vild med den taske!
​Hvilken en er din favorit?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Endelig bliver konceptet fra Sex and The City til virkelighed! 

Nu kan du leje den designertaske du altid har drømt om! Om præcis en uge kan du leje intet mindre end en Chaneltaske for kun 150 kr.


My bagup er navnet på det nye koncept, som Louise Amalie Rasmussen og Christina Olesen står bag. De to seje piger støtter bæredygtigheden med dette geniale koncept. 

Du har lige nu muligheden for at vælge imellem 14 nye designertasker primært fra Chanel, YSL og Proenza Schouler.

Idéen til konceptet opstod, da de begge er studerende som designteknologer og så potentialet ved deleøkonomi. ​Prisen for at leje en taske afhænger af nypris og lejeperioen. Det kan varierer fra 150 kr. - 600 kr. for en dag, imens en månedsleje kan varierer fra 1.000-3.500 kr.

Derudover tilbyder My Bagup også udlejning af kundernes tasker. Så er du ejer af en designertaske der trænger til at komme ud på eventyr, lejer de den gerne ud for dig.

Gå ikke glip af deres åbnings-event der er om præcis en uge - d. 1 oktoberKompagnistræde 7, 1208 København K. Indtil da kan I følge med på deres Facebook og Instagram.

Likes

Comments


I dag har der været super mange seje sjæle ude for at løbe Halvmarathon! Haha, jeg får helt sved på panden ved tanken om at skulle løbe så langt. De er sådan en stor inspirationskilde med deres selv disciplin. Jeg synes det er så mega sejt at gennemføre og jeg har stor respekt for dem som kan gøre det. Personligt har jeg aldrig synes det var sjovt at løbe før jeg, efter mit lange forløb med genoptræning efter min knæoperation, kom op på at træne fire gange om ugen. Der løb jeg 40 min. opvarmning hver gang jeg trænede. Dengang var jeg i den bedste form jeg nogensinde har været i og så var det alligevel lidt sjovt at løbe. Men mest af alt fordi det var en personlig sejr.

... Der er jo bare lige det, når man ikke holder det ved lige, forsvinder ens kondition fuldstændig. Nu hvor jeg er i dårlig form, synes jeg virkelig det er svært, at finde motivationen til at komme i gang igen. Jeg er selv i en periode nu, hvor jeg ikke har trænet i ... tja, alt for lang tid. Nu kunne jeg godt tænke mig at komme i gang igen, man får så meget mere overskud når man træner. Jeg har derfor tænkt over de største faktorer der hjælper mig med at komme igang igen lige pt. 


- Først og fremmest beslutte mig for at det er noget jeg gerne vil igang med igen.

- Dernæst holde ved lige med at træne regelmæssigt, så det bliver en rutine i min hverdag.

- Det gør jeg bedst ved at sætte datoer i kaldenderen for træningen, sådan så jeg også får det prioriteret og ikke mindst kommer afsted.

- Den største motiovationsfaktor for mig er at have et mål for træningen, det kan være forskellige mål og delmål.

- Når jeg så er igang med træningen og det føles uoverskueligt, så siger jeg denne lille pep-talk til mig selv "Jeg vil, jeg kan, jeg skal" .
Det virker måske åndsvagt, men jeg synes faktisk det hjælper ikke, at tænke så meget over hvor hårdt det er og så bare gøre det.
Nike har squ fat i noget, JUST DO IT ;)


Har du gode råd til hvordan man bliver top motiveret til at træne?? Så kommenter endelig :D


Likes

Comments

Jeg faldt forleden over dette billede på Instagram og synes det var så fin en detalje.
Det er helt sikkert noget jeg må prøve at lave snart. Det er super minimalistisk og jeg er vild med den lille fine detalje på neglen, som man ikke kan undgå at ligge mærke til. Jeg elsker at udfordre, vende tingene lidt på hoved og synes denne måde at ligge neglelak på så enkelt, giver et meget stilet og elegant udtryk. Med farven guld eller sølv som lak, bliver det nærmest helt et ekstra smykke. En lækker accessory er det i hvert fald!

Jeg har også set billeder hvor man laver en fin linje langs neglebåndet, modsat fransk manicure som er yderst på neglen. Jeg tror snart jeg vil eksperimentere lidt med det. Så skal jeg nok ligge resultaterne op, så I kan følge med :)

Stay tuned!
Foto af: @thriftsandthreads

Likes

Comments

Jeg er simpelthen så glad for disse skønheder!

Nu hvor vi er så heldige at få den danske sommer tilbage for nogle dage, bliver denne favoit hurtigt hevet frem igen. Jeg har denne style i rød og blå - så fine begge to. Jeg bruger dem jævnligt: til hverdag, til fødselsdag, til middag - you name it.!

Jeg er stor fan af sommerens helt store hit "Shouder Off". Har efterhånden fået skaffet mig flere forskellige, men lige denne model sidder rigtig komfortabelt hele dagen og falder hverken nemt ned eller op fra skuldrene. De er så behagelige at have på og stoffet er så let. De er af mærket Neo Noir til 399,- og kan købes hos Norr inde i centrum - Pilestræde 36, 1106 København K. Kan købes i flere forskellige farver. Skal se om jeg kan få taget nogle billede af dem, næste gang jeg tager dem på. Så skal jeg nok snart opdatere med et nyt indlæg :) Men her er tippet, hvis I ikke kan vente med at købe dem :D

Har I andre fine sholder off bluser, må i meget gerne linke dem :) Hav en fantastisk solskinsdag!

Likes

Comments

Hvem er jeg? 


Jeg har været så heldig at blive udvalgt som ugens blogger. Derfor tænkte jeg at I måske ville lære mig lidt bedre at kende på godt og ondt. :D Læs med her hvor jeg afslører mine finurligheder - You better like it ;)

På indkøb
Jeg bor i en skøn lejlighed på 4. sal - hvilket er herligt så man ikke kan høre overboen! Men når det kommer til indkøb, er det med at planlægge det taktisk på vejen hjem. Jeg hopper sjældent bare lige ned og handler, hvilke mit dankort nok egentlig har meget godt af. Så bruger jeg pengene på så meget andet, men er der et sted jeg gerne spare, er det på mad! Haha, min kæreste sagde faktisk forleden "Hvis vi boede i USA, ville du være en af de der kupon samlere". Hvilke nok ikke er helt forkert. Jeg suger det til mig når der er penge at spare og vælge ofte aftensmaden, efter hvad der lige er på tilbud.

I byen
Jeg ELSKER at dresse mig up, opføre mig åndsvagt, danse natten lang og få vilde grineflip med noget alkohol indenbords. Jeg er typen der mest af alt er at finde på dansegulvet i byen. Jeg er ikke bleg for at snakke med fremmede eller sige ja tak til en drink - så længe de ikke er for sleske! Jeg elsker at tage i byen med mine veninder og elsker lige så meget, hvis ikke mere, opvarmningerne inden en god bytur. Jeg tager ikke i byen hver weekend mere og det passer mig helt fint. Jeg kan lige så godt indrømme det: Jeg får altid de slemmeste tømmermænd. Så vil hellere give den gas de aftener jeg så rammer nattelivet. Jeg er nemlig den VÆRSTE til at drikke mig fuld. Min fejl er at jeg drikker alt alt for langsomt, så der skal alt for meget til før jeg bliver fuld. Jaa, nogle gange når jeg slet ikke at blive fuld og andre gange har jeg til sidst fået way to much! Må tilstå, at jeg et par gange har prøvet at cykle hjem fra byen af og så først dér mærke hvor stiv jeg var og ikke i løbet af aftenen. For så dagen efter, at lide af grumme grumme tømmermænd. Tak siger jeg bare, haha!

På shopping
Uh så længe jeg holder mig væk fra butikkerne går det ok. Kommer jeg først ind i en butik, eller starter med at shoppe er det meget værre. Jeg er som regel meget nærrig med mine penge også når jeg køber tøj, men det er lige som om at hvis jeg først findet én ting, synes jeg lige pludselig ikke det er så slemt og så forsvinder det filter fuldstændig. Jeg køber derfor også ofte mere for færre penge. I prøverummet må jeg ærligt indrømme, at jeg kan have svært ved at bestemme mig. Så det ender stort set altid med at jeg køber det med hjem, for at få længere tid til at bestemme mig og senere at returnere noget af det igen. Hihihi, nogle vil mene det er åndsvagt, men jeg synes det er genialt! :D

I weekenden
Jeg er en pige med gang i rigtig mange ting på én gang altid. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften og har lidt af en YOLO tilgang til tingene. Jeg elsker at være på eventyr og komme ud for at opleve alt muligt. Derfor ser man sjældent min kalender, uden at den er fuldt booket. Mine forældre siger tit, at jeg ikke skal stresse mig selv - men jeg tror nu engang det er sådan jeg har det bedst. Er der dog en sjældent gang hvor vi ikke har nogle planer, har min kæreste for nyligt busted mig i, at jeg har en svaghed for at slæbe senge-madrassen (eller nåh nej, det er nok ikke helt mig der slæber den, hehe .) ind i stuen foran tv'et til ren hygge. I skulle tage at prøve det, hyggeligere bliver det ikke!

På farten
Jeg tager altid cyklen rundt omkring. Til skole, på arbejde, til veninder, i byen.. Jeg er en rigtig racer på cykelstien og den får ikke for lidt. Jeg er den der irriterende type der skal overhæle, uden en ringeklokke der virker. Jeg skal helst overhæle alle andre og have fuld fart på. Det hænger tilfældigvis også godt sammen med at jeg ofte er i sidste øjeblik (Hvis ikke lidt forsent på den allerede, ups.). Det fortryder jeg til gengæld altid når jeg er miss wet t-shirt i skolen efter min morgen-sprint. Årh, det lærer jeg nok aldrig. :D  

Jeg vil meget gerne høre hvad I synes om det.
Kan i genkende noget af det? Hvad er jeres skøre sider?
Kan I lide personlige indlæg som dette? :) Kommenter endelig!

Likes

Comments

OUTFIT POST 


I har nok set disse to billeder af dette outfit i interviewet på startsiden igår, da jeg er valgt som ugens blogger. Hvis ikke, så skynd dig ind for at se mere og glæd dig til at jeg snart afslører hemmeligheder og meget mere om hvem jeg er som person i forskellige situationer.
​Det bliver pinligt, sjovt og der er helt sikkert noget du ikke vidste om mig.

Her et indlæg om min facination af denne smukke bluse. Hvad siger I? Er I lige så vild med den som jeg er? :)
Jeg synes den er så fin med guld-farven inkorporeret i designet. Det matcher perfekt til det blonde hår, og jeg har virkelig fået øjnene op for bluser der har noget simpelt guld i sig. Kender I nogle, må I meget gerne linke til dem i kommentarfeltet herunder :D
På ryggen er der en fin dyb udskæring og ligesådan foran. Den er mega behagelig at have på og kan bruges til hverdag, fødselsdag eller fest! Det bedste ved det hele er, at da jeg så den i butikken troede jeg straks at den kostede omkring de 600 kr. Men da jeg så prismærket, og den kun kostede 300 kr., var jeg solgt og købte den med det samme! Et rigtigt røverkøb! Kan købes online hos ONLY.

God shopping <3

Likes

Comments

HELL YEAH! 

Wehuuuu! Her kom overraskelsen - Jeg er blevet udvalgt til ugens blogger hos Nouw!

Jeg er meget stolt og har sådan glædet mig til denne dag. En bedre mandag er vidst svær at hamle op med.
Håber sådan på at kunne være med til at inspirere endnu flere med det jeg elsker og det som inspirerer mig.

Kunne I tænke jer at lære mig lidt bedre at kende, så læs med i interviewet fra Nouw lige her.
På min blog er alt at finde inden for livstilsbranchen, til de mere personlige indlæg. Følg med herinde, når jeg i denne uge vil afsløre mere om mig selv (det bliver pinligt - jeg ved at I kan lide det) og om et så fint arrangement vi var inviteret til i weekenden, tips til studiestarten og endnu flere outfits-billeder. Få et sneakpeak på nogle af fashion billederne her.

Skriv endelig i kommentarfeltet hvis der er ønsker til indlæg eller hvis I har andet på hjertet <3
Håber at så mange af jer der har lyst, vil følge med. 

Hav en helt fantastisk dag!

Likes

Comments


Jeg er desværre havnet i en ordenlig forkølelse så ligger pt. bare under dynen og får blogget en masse! Ser man positivt på det, er det også meget fedt at der nu er tid til det - for det har jeg godt nok haft svært ved at få presset ind i min travle hverdag ellers. Når jeg sådan ligger herhjemme og der ikke sker så meget, kan jeg ikke lade vær med at tænke tilbage på den mest fantastiske weekend jeg havde! Fredag var det fredagsbar på skolen i solskin, dejligt at se alle hovederne igen. Derefter hjem til lækker middag med mine tætteste veninder og spise lækker middag på altanen! Derefter havde vi den festligeste bytur hvor vi faldt i snak med nogle fra USA og dansede til langt ud på natten - intet mindre kunne gøre det. Om lørdagen skulle min kære søster fejres og det var sådan en hyggelig eftermiddag. Vi grillede nede ved vandet, hørte musik og grinede under næsten hele middagen. Derefter var det skumfiduser på grill, mmmmmhhhh - der er bare intet bedre. Det smager så frydern og så er det bare hygge! Så var det tid til kongespil og ikke mindst lækker kage og spil derhjemme. Jeg elsker at være sammen med hele min familie, der bliver så meget fjollet og denne aften var ingen undtagelse. Nu er det weekend igen og jeg håber sådan at jeg bliver frisk, da vi er blevet inviteret til en stor begivenhed imorgen.

Sidst men ikke mindst har jeg en stor nyhed jeg kan afsløre på mandag!
Det er den bedste måde at gå til weekend på. Håber at I elsker overraskelser lige så meget som mig :D

Glæder mig til at fortælle jer om det hele efter weekenden :)


Hvad skal I bruge jeres weekend på? God fredag! <3


Likes

Comments


Shop looket online 


Message åbner deres onlineshop og derfor er der hele 25 % at spare idag både online og i butikkerne.
Tænk at de ikke har haft en online shop før? Jeg var faktisk inde på deres hjemmeside forleden for at få lidt inspiration til efteråret. Undrede mig over at de ikke havde en shop på deres hjemmeside og tænkte at det måtte da være et must for enhver butikskæde efterhånden. Har haft den vildeste shoppetrang fortiden og det kan faktisk (tro det eller ej - haha) afhjælpes ved at jeg går ind og kigger hvad der er på markedet lige nu. Endnu bedre er så når jeg blogger om det. Nogle gange ender jeg med, at jeg ikke kan lade vær med at købe det, men oftes gør jeg faktisk ikke. Jeg er nu stadig typen der bedst kan lide, at prøve tøjet på i butikken og se hvordan det sidder. Så jeg skal bare holde mig væk fra butikkerne, så går det ok :D

Jeg har fundet mine favoritter på deres onlineshop og udvalgt disse 6 items til et fint efterårs-outfit.
Det er nu alt sammen noget jeg godt ville eje, kunne snildt se mig selv i dette look.
Hvad synes du om det? 

Du kan shoppe looket - ved at klikke på dem ovenfor.

Likes

Comments