Pressdays with SAND

" Så er pressedagene med SAND veloverstået! Det er gået så fint og det har været super fedt at være med til. Nu er jeg bare så klar til week…"

That time of the season

" Lige nu har jeg super meget at se til, der sker simpelthen så meget spændende! Det er nogle intense dage, men jeg elsker jo at have gang i…"

Like a blind date

" I mit indlæg i går hyldede jeg nye venskaber! Det er der bare noget helt særligt over. Som jeg også skrev, gik søndagen med at mødes med @…"

Oops, I did it again..

" Jeg er simpelthen forfærdelig. Jeg kan ikke styre det. Du kender det sikkert også alt for godt! (ved at I findes derude). Der skulle ikke …"

It is Friday afterall

" Så blev det squ fredag venner! Har du ikke helt tjek på menuen til weekenden? Så kast dig ud i disse super nemme og mega yummi små pizzaer…"

Et godt spørgsmål!

" Jeg har tænkt på noget.. ÅH NEJ, tænker du måske - haha! Jeg er jo ikke ligefrem typen der holder mig tilbage når jeg har noget på hjertet…"

Tapet? Cafe?

" Har du nogensinde været her?? Hvis ikke, kan jeg klart anbefale dig at tage et smut forbi. Det er simpelthen et mega inspirerende univers …"

Sneak Peek

" Jeg skrev i går at jeg havde forkælet mig selv med nogle lækre ting og sager. Til de nysgerrige sjæle er der her et lille sneek peak af mi…"

Celebrate good times!

" Jeg er så lettet! Kender i den følelse når noget man har kæmpet for lykkedes og der pludselig falder lidt ro på. Igår var sådan en dag. En…"

Velkommen til mit univers

Så er pressedagene med SAND veloverstået! Det er gået så fint og det har været super fedt at være med til. Nu er jeg bare så klar til weekend. Det bliver den bedste længe! Min weekend står på intet mindre end sommerhus med en masse gode venner fra mit guideliv. Nogle af dem har jeg faktisk ikke set siden og synes derfor det er så mega fedt at vi nu skal tilbringe en hel weekend sammen i sommerhus. Der er mange af dem som har taget flere sæsoner i udlandet, så at der blev taget initiativ til at lige præcis vi nu skal ses i vores team, er så fantastisk! Jeg glæder mig faktisk helt vildt. Nu vil vi smutte til det svenske. Håber I også får en skønno weekend og får nydt solen! 🌸🌸

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Lige nu har jeg super meget at se til, der sker simpelthen så meget spændende! Det er nogle intense dage, men jeg elsker jo at have gang i massere af udfordrende projekter, hele tiden. Det skulle jo nødigt gå hen og blive kedeligt at være mig, hehe... Ej, lige pt. står den på pressedage med SAND Copenhagen & The Lab. Det er ret så hyggeligt at være med til. Man møder så mange skønne personligheder, bliver drøn forelsket i de forskellige styles og nåh ja, så siger man da heller ikke nej tak til sådan en frokost her. MUMS siger jeg bare! 👀

Anyways, I kan KUN glæde jer til at se efterårs-kollektionen! Lyder måske helt skørt for nogle, at vi viser den frem til pressen allerede nu?? - But that's business. Der er skam en mening med galskaben. Jeg vil alligevel snige et Sneak Peak ind, til jer mine kære læsere. Stay tuned!

Likes

Comments

I mit indlæg i går hyldede jeg nye venskaber! Det er der bare noget helt særligt over. Som jeg også skrev, gik søndagen med at mødes med @CharlotteCaroline og @annelinneaholm. Som nogle af jer ved, er Anne en af mine tætte veninder, efter vi boede sammen på Rhodos i et halvt år. Men faktisk var det første gang jeg mødte Charlotte Caroline og det føltes pludselig helt som en blind-date i starten, da jeg stod der og ventede! Er nye bekendtskaber egentlig ligesom at date? Scorer man også sine veninder? Haha, det tror jeg at jeg vil skrive lidt om en af dagene, så følg med herinde. Tænk at det kan virke som, at man virkelig kender hinanden på grund af sociale medier og så alligevel slet ikke. Det var faktisk ret så nervepirrende for mig, som ikke ligefrem er vant til at gå på dates. Thanks God for, at jeg er i et skønt forhold og credit til dem der prøver lykken med dates! Men heldigvis var det lynhurtigt som om, at vi havde kendt hinanden længe og snakken gik bare derud af. Det var simpelthen så hyggeligt! De to damer er super inspirerende med store drømme og høje ambitioner, så givende. Apropros nye venskaber, er jeg sikker på, at vi tre kommer til at se meget mere til hinanden. Længe leve nye bekendskaber! 🙌

Likes

Comments

Jeg er simpelthen forfærdelig. Jeg kan ikke styre det. Du kender det sikkert også alt for godt! (ved at I findes derude). Der skulle ikke gå mange dage før at jeg har... shoppet igen. Ej, så længe der er økonomi til det, så tillader jeg squ mig selv det. Er ikke typen der bruger så mange penge på mad, dem sparer jeg hellere til tøj! Så det går nok lige alligevel. I går var så en hel luksus en af slagsen med både shopping OG god mad, i perfekt selskab. Jeg var nemlig til lagersalg med min søde kollega fra SAND, som er blevet en ret så god veninde! Hvor heldig har man lov til at være? Det er de færreste steder jeg har arbejdet, hvor jeg virkelig har følt at en kollega havde potentialet til veninde-fronten. Et indlæg om netop dette dilemma, hvornår en kollega bliver til veninde?, vil jeg snart deske op med. Men med Marie Louise, har jeg faktisk aldrig været i tvivl. Vi minder så meget om hinanden og så er hun dejlig ligetil. Samt at hun opsøger mig, ligeså vel som omvendt. Jeg glæder mig til mange flere dates som denne! 💗 Lidt senere i løbet af eftermiddagen skal jeg mødes med @CharlotteCaroline og @annelinneaholm til tøsehygge udenfor i det lækre solskinsvejr. Halleluja for nye bekendtskaber og gode veninder! 👐

Likes

Comments

Så blev det squ fredag venner! Har du ikke helt tjek på menuen til weekenden? Så kast dig ud i disse super nemme og mega yummi små pizzaer. Det er så simpelt! Brug pitabrød som bund og så bare fyr løs med hvad end du føler for af fyld. Køber du fuldkorn pitabrød og får de godt med tid i ovnen - bliver de lækre sprøde. Køber du derimod lyse og de ikke får så lang tid, bliver det ligesom mini deep pan pizza! Synes det er så smart en idé, da man kan lave en masse forskellige slags og så er det da bare super hyggeligt... og Insta-venligt, hehe! 😂

Likes

Comments

Jeg har tænkt på noget.. ÅH NEJ, tænker du måske - haha! Jeg er jo ikke ligefrem typen der holder mig tilbage når jeg har noget på hjertet. Ellers ville det nu også være dumt at være blogger. Derfor vil jeg nu også dele det her spørgsmål med jer! Hvornår er varmt, varmt nok?? Det har jo været så super lækkert vejr i dag, med solen der skinner derudaf. Jeg kan lide det, kan jeg! Synes dog alligevel godt det kan være koldt, eller i hvert fald for koldt til bare tæer. Jeg har lige siden jeg købt disse smukke sataner, haft en sådan lyst til at hoppe i dem. Jeg gider simpelthen bare ikke fryse og blive syg igen.. Ved godt at man må lide for skønheden, meeen man kan nu godt klæde sig efter vejret alligevel. Åh gud, jeg lyder jo som min mor?!! 😂 Hvor forfærdeligt, så er man squ blevet gammel. Men så er der da nogle af hendes mange vise ord sidder fast. Mommy, ved du læser trofast med og du ved jeg elsker dig, OGSÅ for alle dine mange praktiske bemærkninger. 💛💛 Anyways, jeg er ikke blogger-typen der går udenfor for at tage billeder i ingenting, ELLER i de famøse Gucci slippers. Come on ladies! Så varmt kan det pels rundt om foden da heller ikke være. Lidt mere realistisk må jeres billeder gerne være, please. Nåh, ikke flere spydige bemærkninger for nu, skal nok beherske mig! Det var dagens undren. Nu vil jeg gå i biffen for at se Skønheden & Udyret, i mine sneakers... 😄

Likes

Comments

Har du nogensinde været her?? Hvis ikke, kan jeg klart anbefale dig at tage et smut forbi. Det er simpelthen et mega inspirerende univers og klart de mest spændende bøger jeg længe har åbnet. I dag var vi derhenne i forbindelse med et nyt projekt. Mere kan jeg desværre ikke afsløre lige pt., men ville da lige anbefale jer stedet hvis I ikke allerede kender det. Der er både tapet i KÆMPE bøger og stof i lange baner. Fik sådan en pludselig træng til tapet hjem til vores lille hjem. Gad vide hvad N vil sige til det 😂 OG nej det er ikke også en café!

Likes

Comments

Jeg skrev i går at jeg havde forkælet mig selv med nogle lækre ting og sager. Til de nysgerrige sjæle er der her et lille sneek peak af mine lækkerier. Som en af pigerne sagde i går, du har da lige shoppet? I know, I know. Jeg har altså en svaghed for shopping.. Det virker både til fejring eller når man har ondt af sig selv. Det er jo genialt! Nu glæder jeg mig bare til at hoppe i det. Dejlig søndag til jer!

Likes

Comments

Jeg er så lettet! Kender i den følelse når noget man har kæmpet for lykkedes og der pludselig falder lidt ro på. Igår var sådan en dag. Endelig lidt medvind på min vej! Bekymringsfri zone for en stund, please, med massere af pjat. Årh, hvor det føles så freaking AMAZING!!!! Jeg skal forsøge at nyde det så meget jeg overhoved kan, så min weekend er booket op. I går stod den på frokost ude, shopping (okay okay, what to do? det er da den bedste måde at forkæles på!) OG så selvfølgelig lige sushi efterfulgt af sleepover hos min dejligste nerd. Ja, bare kald os nørder, stræbere what ever - men når jeg går ind i et projekt har jeg svært ved ikke at gøre det 100 p. og det synes jeg squ er en vigtig egenskab. Basta! I aften kommer den bedste(!) studiegruppe over til middag og så skal jeg squ forkæle de sejeste venner! They nailed it. Kæft det bliver en våd aften kan jeg fornemme, så nu vil jeg smutte i krig med at få ryddet op. God lørdag til jer, SKÅÅL! 🍸

Likes

Comments

I dag er en af de dage hvor tiden ikke kan gå hurtigt nok. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen på det seneste, da jeg har haft det super intents med arbejde og eksamen, som jeg skal op og forsvare lige om lidt! Argh, hvorfor vender man sig aldrig til det? Med pressede hverdage er det ikke altid, at man har så meget overskud. Derfor elsker jeg at hoppe i nyt tøj, så man tvinger lidt udstråling frem. Mega smart jo! Denne bluse købte jeg fornylig, som I måske så forleden da jeg linkede til hvor den kunne købes. - Er så super glad for den. Anyways, nok overspringshandling for nu, burde lige forberede mig en sidste gang. Wish me luck!! 🙈

Likes

Comments