View tracker

Velkommen til mit univers


Var der nogle der sagde fredag? Weekend? eller prøv med FERIE!!! Oh yes! Endelig blev min eksamen afleveret - Det skal fejres!!! Min søde kæreste har bestilt bord ude og jeg ved endnu ikke hvor. For at være ærlig, er det faktisk hundrede år og en dag siden vi to har været sådan på date. Tænkt at det nærmest helt kan kilde i maven igen - ej nu bliver det squ for sukkersødt! Måske er jeg bare virkelig sulten? Hehe. Jeg glæder mig i hvert fald SÅ meget at komme ud igen og drikke et godt glas vin eller to. Med en uges ferie og ikke mindst flere store ting at fejre, får man altså sådan et her smil på læberne. Det er squ tiltrængt og føles SKØNT! Lige en kort update herfra 💛

Likes

Comments


Jeps, that's true. Idag kunne jeg have været sammen med disse to lækre damer Marie Jedig & Freja Wewer til photoshoot med SAND. Meen, sådan skulle det da ikke være. Nej, hvorfor bruge tid sammen med to af Danmarks sejeste bloggere, når jeg kan sidde og se det her billede på deres instagram herhjemmefra? .. busted - hvordan slipper man af med alle de skide overspringshandlinger(?!) Min dag har da i stedet budt på en herlig date med mig, mig selv og min lorte eksamen.. Okay, er lidt træt af situationen pt. som I nok kan høre. Sidder i skrivende stund og knokler med min opgave som skal afleveres om få dage og er aaalt for langt bagud. Man kan ikke altid det hele og det har jeg ikke altid lige nemt ved at acceptere. Kender du det? Nå, jeg må nok hellere lukke ned herfra og vende tilbage til lorten. 💩


Likes

Comments

Som flere af jer ved blev jeg forleden spurgt om jeg ville være med i denne artikel for Nouw - Jeg ville da med glæde dele ud af tips og tricks og stolt vise mit makeup space frem som min kæreste og handy svigerfar selv har lavet! Synes det er ret så sejt, hvis jeg selv skal sige det. Hvis ikke I fik set artikelen, så læs endelig med her :)

Hvilke produkter anvender du til den daglige makeup?
Concealer, pudder eller foundation, solskinpudder (uden glimmer!), highlighter, bryn farve, mascara og ikke at glemme vippebukker.
- Det er vel en form for produkt ikke? 😂 den er i hvert fald undervurderet!

Hvordan er din makeup rutine?
Først og fremmest vil jeg godt lige sige, af egen erfaring og som tidligere ansat i Matas: Man får ikke en køn makeup uden en fugtmættet hud! Så jeg starter ALTID med creme. Gør man det helt efter bogen, burde man rense huden af inden, så der ikke trænger urenheder med ned. Men må ærligt indrømme at det er sjældent jeg husker det om morgenen. Det er dog fast rutine HVER aften. For renser jeg ikke af for makeup, så er den stensikker dagen efter med bumser. Nej tak! 👊 Ellers starter jeg med min concealer som jeg dupper under øjnene. Dernæst foundation eller kun pudder alt efter hvad humør jeg er i - men slutter altid med et tyndt lag pudder, da min hud har tendens til at skinne. Derefter solskinspudder uden glimmer langs den streg der kommer når man suger kinderne ind og lige ovenover dér ligger jeg highlighter samt under brynene og i øjenkrogen. Til sidst ordner jeg mine bryn og vipperne. Alt det tager mig ærligt kun 15 minutter.


Vis os de 3 produkter du ikke kunne være foruden

1. Pressed Mineral Foundation (min farve er Honey) fra YoungBlood - Jeg er stor fan af deres produkter og denne pudder(!) alene dækker så super godt uden, at det ser voldsomt ud. Grunden til den hedder foundation, er fordi den netop dækker lige så godt. Samtidig er den blandet med transparent pudder som gør at makeup'en holder hele dagen. Perfekt til mig som cykler byen tynd hverdag.

2. Highlighter (Champagne Life) fra YoungBlood - Det er den absolutte bedste highlighter der findes! Den er så nem og hurtig at arbejde med og så ligner det at man har brugt lang tid på sin makeup uden at have det. Det er genialt! Har tit fået komplimenter for den og for mig er den næsten lige så vigtig som mascara. Once you tried it - you will never go back.

3. Brow Powder Duo (Dark Brown) fra Anastasia - Med årene har jeg virkelig fundet den rette løsning til mine bryn. Det er helt forfærdeligt at se på hvad jeg har udsat dem for, da de både har været for tegnede og for varme i farven. Med denne får jeg den perfekte balance af naturlige bryn der træder mere i karakter uden at de er med rødligt skær.


Hvad er dine tricks til en god fest makeup?
Mit overordnede råd er enten at gå amok med en lækker læbestift ELLER at ligge en flot øjnskygge. Begge dele kan hurtigt virke så voldsomt. - Hvad er tricket bag et flot resultat af det så? Til læbestift kan en lipliner hjælpe, hvis man kan ligger den med omhu ellers er fugtede læber et must! Et godt trick til at ende med den farve som læbestiften faktisk har, er at putte en smule concealer på læberne så de bliver neutral-farvede og derefter ligge læbestiften. Til øjenskyggen skal man huske på at lys farve forstørre og mørk formindsker. Så kaster du dig ud i at blende farver (Husk at blende godt!) så påfør lys farve på hele låget samt i øjenkrogen og mørk langs globelinjen og ude i kanten af øjenlåget.

Del ud af dine bedste makeup-tips!
Uh, jeg kunne jo blive med, men et sidste tip er at bruge en primer eller transparent pudder til at få makeup'en til at holde længere. - hvordan ved jeg så hvad jeg burde bruge af de to? Primer fungerer bedst til foundation og pudder til pudder. Har din hud tendens til at fedte i løbet af dagen, vil jeg anbefale pudder.

... og HUSK at rense af og bruge creme HVER DAG - det forebygger også rynker 😉
Læs også mit seneste indlæg om hvordan jeg holder min hud frisk især her i vinterkulden, med ét simpelt hemmeligt trick.

Likes

Comments


Smukke Jennifer fra Nouw spurgte om jeg ikke ville lave indhold til en artikel i dagens anledning. Det kan I da lige tro jeg ville! Det blev til "Vis os din makeup rutine". Jeg har fra min tidligere tid i Matas lært super simple trick der gør en verden til forskel, men kun tager kort tid. Det er små ting der gør den store forskel! Jeg guider til hverdags- og fest-makeup samt viser 3 favorit produkter, jeg ikke kan undvære.
Læs mine tips og tricks eller se hvordan mit makeup space (som er rimlig sejt hvis jeg selv skal sige det) ser ud - kig endelig med her!

Likes

Comments


Med frostvejr og vinteren godt på vej, kender du sikkert følelsen af ekstra tør hud? Dehydreret hud ser ofte træt, mat og kedelig ud og den føles tør, stram, særligt følsom, måske endda kløende, ru og irriteret. Uanset hudtype kan det påvirke din hud. Den har tendens til rødme og er modtagelig overfor urenheder. Nej tak! SOS INSTANT MOISTURE+RADIANCE HYDRA MASK fra MADARA er formuleret med fugtgivende, naturlige sukkerstoffer, hyaluronsyre, nordisk pæon, hørfrø og brændenælde, der vil ‘give et ekstra boost’ til din hud.
Jeg kan kun anbefale denne fugtmaske og personligt er mit hemmelige trick at bruge fugtmaske jævnligt - Dét holder min hud frisk!

Likes

Comments


Igår havde min kære mor stor rund fødselsdag. Da min far også fylder rundt senere på året, havde de inviteret hele familien på lækker B'lunch. Det var simpelthen sådan en skøn dag! Hvor er det skønt med ubetinget kærlighed og fest! Det var lige sådan en dag jeg havde brug for 💛 Her er lidt outfit billeder, med denne smukke bluse fra SAND Copenhagen. Den er fra den deres seneste AW16 kollektion og hvis du smutter i en af deres butikker, ved jeg at de lige nu har gode tilbud på netop dén kollektion. Det er lækre sager siger jeg bare.
- Jeg er vild med den! Jeg føler mig så godt tilpas i den og så passer den både til hverdag eller til en fest som her med et par stiletter 👌


Likes

Comments


Jeg har for tiden ret ondt af mig selv - og det er med god grund! Jeg har været et langt sejt forløb igennem og det skulle åbenbart ikke slutte her.. Men jeg er en fighter og jeg ved at jeg nok skal klare det. I aften kunne jeg virkelig godt bruge en god aften ude - nyde alkohol og glemme alle mine bekymringer og smerter for et øjeblik. Kender I den følelse? Men det må nok vente lidt endnu, til jeg er kommet mere ovenpå. Med flere julefrokoster lige rundt om hjørnet, håber jeg virkelig at det bliver snart! Mit liv er ikke perfekt og det er også ok at vise.

Likes

Comments

Jeg håber at I alle har haft en mindst lige så festlig nytårsaften som jeg havde. Synes altid nytår kan være så overvurderet, men i år var fantastisk og faktisk over forventet. Billederne siger det hele 😄 Vi havde middagen herhjemme hvor der efterfølgende kom flere gæster og man kan roligt sige at vi havde en fest! Kl. 4 gik vores anlæg kold midt under dansen i sofaen hvor alle peekede ... Så vi tog da videre til en anden fest lige rundt om hjørnet. UDEN særlige tømmermænd dagen efter, må man da sige at det var et vellykket nytår - Halleluja!

Nytårskys til alle jer, med ønsket om et berigende 2017 💋

Likes

Comments


Juleaften var denne lækre sag helt sikkert et af højdepunkterne. Den er jo sååå fin!! Min kære fætter og hans kæreste havde kreeret den ud fra denne opskrift. Jeg blev så inspireret af den, at jeg selvfølgelig ville dele den med jer herinde. - Hvis der er nogle der stadig har julefrokoster her mellem jul og nytår, så vil den helt sikkert være et hit. Håber ellers at I nyder dagene med dem I holder af. ❤

Kiksebund:

12 Digestive kiks
50 g smeltet smør
Kom kiksene i en pose og knus dem med en kagerulle eller lignende, til de er helt smulret.
Bland kiksene med smeltet smør. Pres blandingen ned i en springform og stil på køl.

Ris a la mande:

200 g grødris
Lidt vand
1 l sødmælk
Lav først risengrød. Kom en smule vand i en gryde sammen med grødris. Kog op. Tilsæt sødmælken og rør rundt, indtil det koger. Skru ned for varmen og lad det stå med låg på i 45 min – rør rund en gang imellem. Køl risengrøden af. Eventuelt puttes der hakkede mandler i.

2 vaniljestænger
6 spsk sukker
Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Kom dem i risengrøden sammen med sukkeret.

3 dl piskefløde
Piskes til flødeskum og røres i risengrøden.
Hvis du stopper her, så har du verdens bedste ris a la mande.

3 blade husblas
Kom husblassen i koldt vand i 5 min, til det er blødgjort. Vrid vandet fra husblassen.
Kom husblassen i en gryde med en smule vand i bunden og lad det smelte ved svag varme.
Hæld husblassen i ris a la manden i en helt tynd stråle, mens du vender rundt.
Fordel ris a la manden ovenpå kiksebunden i springformen.
Stil på køl til kagen er stivnet.

Kirsebærsaucegele:

1 karton kirsebærsauce
1 blad husblas
Mandler + pistacienødder
Si bærrene fra. Kom saucen i en gryde, sammen med husblassen og varm op.
Fordel saucen på kagen og stil på køl. Du kan evt. bruge 2 kartoner kirsebærsauce – det er sådan lidt smag og behag.
Pynt med hakkede mandler og hakkede pistacienødder.


Likes

Comments


SÅ blev det juleaftensdag! I december har den stået på risengrød i laaaange baner. Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt, nemt og billigt - what's not to like? Ellers har jeg bagt julesmåkager som var et hit (nogle af dem dog) og forsøgt mig med fyldte chokolader. DET KRÆVER ØVELSE!! Det var ærligtalt ikke så nemt som jeg forventede, lad mig bare sige det sådan 😂 Må indrømme at jeg prøvede hele 3 gange, før det lykkedes for nogle af dem. Ja, min blog er med indrømmelser og også uden filter - det er jo det der er det sjove! 😉 Adventslysene nåede jeg først at lave anden advent og kalenderlyset er kun nået til d. 3. december... MEN det er blevet jul alligevel og juleaften er altid en helt særlig. Jeg vågner altid med en bestemt følelse af kærlighed, ekstra glad i låget og spændt på en dejlig aften forude med dem jeg holder af. ❤ Der bliver jeg nok aldrig helt voksen - glæder mig stadig som et lille barn. Der er nu noget specielt over december. Med alt det sukkersøde og hyggelige kommer der dog også et vis savn til dem som ikke er iblandt os mere og tanker til dem som har det svært. Jeg var forbi for at besøge min gamle morfar igår. Han inspirerede mig til at nyde hinanden lige så meget man kan og få det bedste ud af alting her i livet. Det vil jeg lade være de sidste ord og dermed ønske jer alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL! 🎄

Likes

Comments