God lørdag morgen dere!

Gårsdagen var veldig koselig med både grilling og festing. Kvelden startet med grilling hos mamma og pappa med noen venner og der koste vi oss med grillspyd og masse D I G G tilbehør! Vi fikk blant annet servert verdens beste poteter som virkelig gikk ned på høykant. Etter at middagen var spist dro vi videre på fest hos fine Simen. Der koste vi oss med bear pong, skravling og sang. Tross en utrolig bra kveld, så ble den avsluttet relativt tidlig da både Erik og jeg skal på jobb i dag! Nå skal jeg kose meg litt her hjemme før jobb kaller. Vi snakkes om ikke så lenge snupper!

Her er forresten det eneste bilde jeg tok i går! Hehe, lånte noen briller av Simen gjorde jeg og...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God fredag!

Nå sitter Sara og jeg og slapper av med litt fargelegging og blogging. Vi har gått en deilig morgentur i skogen og inntatt den god frokost! Sara viste meg også tidenes triks for de som ikke er så glad i det gule i egget, men alikevel vil ha speilegg. Hun koste deg med speilegg til frokost og det skal jeg teste ut kanskje allerede i morgen? 

Dagen i dag blir nok ganske rolig, men i kveld skal vi til mamma og pappa for å grille. Etterpå går turen videre på en aldri så liten sommerfest- det blir nok koselig! Vi hadde det veldig gøy forrige vinkveld, så jeg satser på at denne kvelden blir minst like bra. Som dere kanskje fikk med dere, så strakk ikke tiden helt til med tanke på bloggen i går. Jeg jobbet på morningen og rett etter jobb gikk turen til Ikea. Der ble det litt handling av praktiske ting før turen gikk hjem igjen og videre til Hønefoss. Der var jeg på visning og handlet mat og når jeg endelig kom hjem, så var jeg nødt til å starte på middagen. Sara kom for å overnatte, middagen ble inntatt og jeg rakk å få med meg siste halvdel av kampen før sengen kalte, så nei, i går var det veldig lite tid til overs!

Vi snakkes senere snupper!

Likes

Comments

★ Frisk luft, Flott utsikt - Fin start på dagen ★

God morgen dere!

Hvordan har morningen deres vært? Jeg har hatt en skikkelig pangstart på dagen! Kl 7.40 satt jeg allerede i bilen på vei til Sundvollen for å gå en real powerwalk. Etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg merket savnet av skog og utsikt veldig godt. Så Petite og jeg kastet på oss treningsutstyret og holdt et godt tempo hele turen og herrigud så deilig det var å komme frem. Selve turen tok ikke så lang tid, men det å komme ut til denne utsikten er virkelig gullerota for turen.

Nå skal jeg slappe av litt og spise god lunsj før turen går til Hønefoss. Der skal jeg gjøre noen få ærender før jeg drar avgårde på jobb. Jeg jobber i kveld og i morgen tidlig, men jeg skal prøve å få oppdatert dere i kveld! Håper dere får en super onsdag! 

Likes

Comments

God kveld dere!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned etter en lang og veldig fin dag! Jeg var på besøk hos besteste Caroline i dag og hadde litt etterlengtet vennine tid- det er som balsam for sjela det! Vi slappet godt av og skravlet om tykt og tynt! Etter noen timer med kos bar turen hjem igjen for å ommøblere huset! Vi har kjøpt en ny sjenk til å ha i spisestua vår, et stort speil og litt pynt til å ha på bordet. Jeg gleder meg veeeeldig til at Erik skal komme hjem slik at speilet blir hengt opp og møblene kommer på plass. Det er liksom alltid godt å fornye huset litt og det å få en sjenk i spisestua har vi snakket om lenge, så det er godt å endelig se at spisestua begynner å ta form.

Ellers har dagen flydd av gårde med god middag og noen ærender. Nå skal jeg tulle meg godt under teppe i sofaen med strikketøyet i hånda. Nå har jeg endelig fått startet på ett nytt strikkeprosjekt og det var etterlengtet! Vi snakkes i morgen snupper. Da skal jeg hilse på noen kattunger- iii ★ 

Likes

Comments

I love this backpack

I`m in love! Jeg elsker denne sekken og bruker den så og si hver eneste dagen. Det er nesten en måned siden jeg kjøpte den og jeg tror helt ærlig at dette er et av mine aller beste kjøp. Jeg er ikke alltid så glad i å bruke vesker, så når jeg skal noe og må ha med meg en del ting er denne sekken perfekt å pakke i! Den er ganske hverdagslig, men jeg syntes den kan brukes til litt pener ting og! 

Nå sitter jeg i sofaen, frokosten er inntatt og Dr. Phil står på tv´en- slike morninger er bare så utrolig deilig. Late morninger der man kan gjøre akkurat hva man vil! Om ikke så altfor lenge skal jeg fikse meg og dra avgårde til Hønefoss en liten tur. Klesskapet trenger en oppdatering og da starter jeg der, så får jeg se om jeg finner noe nytt og freshed. Etter en liten stund i byen drar jeg videre til ei vennine for litt skravling og kos. Det er alltid like koselig og være med snuppis og vi skal også på en liten shoppingrunde for å handle inn litt til huset! IIH, jeg gleder meg så mye til å få handlet inn slik at huset blir mer komplett! 

Likes

Comments

God mandag kveld dere!

Har dere hatt en fin mandag? Det har jeg! Jeg startet dagen på jobb og resten av dagen har flydd avgårde. Etter jobb måtte jeg hente Petite, plukke opp blomster og hjem for å ta en rask dusj, for så å sitte i bilen igjen. Phu, travel dag her altså! Vi har vært i bursdagsselvskap i kveld og hva er vel bedre å gi bort sammen med gaven enn en nydelig blomsterbukett? Jeg har virkelig fått mer og mer sanser for blomster og syntes det er veldig koselig å kunne gi bort en liten bukett når man skal bort på besøk!

Nå sitter vi godt plassert i sofaen og har ingen planer om å gjøre stort annet resten av kvelden. Jeg er utrolig trøtt etter morningen i dag. Av en eller annen grunn våknet jeg 05.15 (!!) og fikk ikke sove igjen... Jeg endte derfor opp med å se den nyeste episoden av Keeping up with the Kardashians og AMEN altså, E-L-S-K-E-R denne serien og hele familien. Tror aldri jeg kommer til å bli lei!

- HAPPINESS SHARED IS THE FLOWER -

Likes

Comments

Hoi hoi fininger!

Juni gikk så ekstremt fort og fløy rett og slett fra meg, så nå har jeg lagd en liten ønskeliste for hva jeg ønsker å få gjort innen Juli er omme. Jeg er jo nødt til å ha tid nok til alt og, men slik det ser ut nå, så har jeg akkurat nok fri til å rekke alt på ønskelisten min!

Nå har jeg nettopp spist lunsj og er straks på vei ut døra for å dra på jobb. Idag har vi ryddet en del i låven og fått ryddet vedskjulet slik at vi endelig kan stable veden vår der! Phu, det har vært mye tung løfting og mye tråkking og kosting. Vi koste oss heldigvis med en god omelettlunsj, så nå er jeg klar for jobb. Vi snakkes senere snupper

GÅ BESSEGGEN

Wii, dette er en tur jeg gleder meg masse til! Vi har planlagt å gå den om realtivt kort tid og så langt er det mamma, pappa, Erik og meg som skal gå. Det er alikevel stor sjangs for at flere blir med, hehe. Lenge leve stor familie og ekstra- familie. Jeg har aldri gått denne turen før og ryktene sier at det er en utrolig fin tur?

BADE

Jeg har enda ikke fått badet her hjemme, er ikke det sykt? Altså, jeg har jo badet i år, men jeg regner ikke med at noen badeturer sør i Spania teller? Det blir hvertfall utrolig deilig å endelig få badet i fjor´n. Ingenting slår varmt ferskvann om sommeren!

GÅ MØRKGONGA

Dette er jo en veldig lokal tur, men den er så utrolig fin og jeg skal få gått den minst en gang denne sommeren. Det tar oss ikke mer enn 20 minutter å kjøre dit, men vi må alikevel sette det på planen slik at vi får gjennomført det. Hvis det er noen av dere som ikke vet hvor eller hva Mørkgonga er? Søk det opp! Det er en krevende, fin og nydelig tur som anbefales på det sterkeste.

GÅ MANGE TURER I SKOGEN

Denne sommeren skal jeg også være flink til å gå regelmessige turer i skogen og bruke nærmiljøet for alt det er verdt. Det er jo så utrolig mange fine turer her i nærheten og det å pakke snippsekken og bruke en dag på slike opplevelser er virkelig gull verdt.

SHOPPE, SÅ MYE SOM MULIG

Nå som vi har bodd i huset i snart 1 år, så kjenner jeg at vi har begynt å lande litt i tillegg til at vi mangler litt på interiørfronten, hehe. Jeg ønsker meg en benk til spisestua og masse ny dekor generelt i hele huset, så nå som pengene ikke blir brukt på hus, kan jeg handle nesten alt på ønskelisten.... Neida, joda, neida, joda. Jeg har satt sammen en liten ønskeliste nedenfor av ting jeg tenker kan se fint ut her hjemme. Jeg er fortsatt litt usikker på om jeg vi ha inn litt farger eller om jeg skal fortsette å holde alt interiøret i en mer nøytral tone, hva tenker dere?

WORK - WORK - WORK - WORK - WORK - WORK

Jeg skal jobbe ganske mye i sommer, men det er veldig bra! Jeg elsker å jobbe om sommeren og er vandt til å jobbe mye og når jeg har en så god og fin arbeidsplass, så kan man jo nesten ikke kalle det jobb en gang. Til tross for mye jobbing er jeg nødt til å få til alt annet på ønskelisten min og!

SPILLE MASSE TENNIS

Ååh, TENNIS! Jeg elsker å spille tennis og det er jo så utrolig gøy å samles som en gjeng og spille dobbel eller turnering. Jeg satser også på at vi får satt sammen en ny tennisturnering med grilling, vin og musikk * Sommer Mys*.

Likes

Comments

God lørdag dere!

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til noen venner- vi skal kose oss med litt godt i glasset, hyggelig prat og forhåpentligvis EM! Man kan jo ikke gå glipp av noen kamper, haha. Jeg har vært på jobb i hele dag og måtte dra rett på matbutikken for å endelig få fylt opp kjøleskapet. Det har mildt sagt sett magert ut siden vi ikke har hatt vann og ingen av oss har giddet / kunne lage mat. Nå er kjøleskapet fylt med masse godbiter og vi koste oss med en av våre favorittmiddager i dag- nemlig gryterett! MmM, det er noe av det beste jeg kan få, etter kjøttkaker og taco selvfølgelig.

Nå må jeg gå, vi har kommet frem til åstedet der kveldens rampestreker skal foregå! Gleder meg maks til kos, snakk, latter og EM! VI snakkes

It´s all in the details

Likes

Comments

Hei hei dere!

Jeg nevnte så smått i forrige innlegg at vi ikke hadde vann her hjemme? Nå har vi e-n-d-e-l-i-g fått tilbake vannet og jeg har fått dusjet hjemme for første gang på litt over en uke. Jeg tok også tak i resten av huset og vaskemaskin nummer 2 står å går, oppvasken er tatt og alt ser relativt greit ut her hjemme nå! Med tanke på at vi endelig fikk tilbake vannet, så har jeg unnet meg en liten spadag og. Jeg brukte lang tid i dusjen, peelet ansiktet og nå sitter jeg her med verdens beste fuktighetsmaske på! Ååh, så deilig det er å føle seg fresh. 

I kveld skal jeg på jobb, så vi snakkes i morgen ettermiddag, snupper!

Likes

Comments

Good kveld, fininger

Hvordan ser torsdagskvelden ut for dere? Her hjemme har vi inntatt skikkelig helgmodus med pizza fra Peppes, brus, potetgull og sjokolade! Vi pleier vanligvis ikke å ha så mye brus og godteri generelt, men nå har vi tross alt vært uten vann i over én uke og når man ikke kan lage mat, så kan man liksegodt ta´n helt ut å handle alt av usunnheter, haha. Pizzaen er inntatt og sjokoladen og potetgullet skal snart i skåler og på bordet. Vi tenkte vi skulle spare det til fotballkampen, men vi får se om vi klarer det da. Er det flere som skal se Portugal mot Polen? Vi gleder oss maks og skal få med oss hele kampe til tross for at det da vil bli sen leggetid!

No makeup - 110% okay with it

Likes

Comments