HEY GIRLS!

Jeg har idag modtaget denne lækre look a like Gucci taske fra trendday. Jeg vågnede op med en lækker besked fra GLS hvor i der stod, at min pakke var blevet afleveret til døren. jeg går derfor ud og åbner døren, og der ligger pakken så på trappen. YEAY!

Jeg er allerede helt forelsket i den! Jeg har virkelig manglet en taske hvor der var mere plads i, så det er super dejligt at den endelig er kommet.

Tasken er købt på Trendday.dk og kostede 649,00kr. lige nu kan jeg se at den er sat ned til 499,00kr. Så hvis du også er helt forelsket i tasken som jeg, så skynd dig ind og bestil den!

knus.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Yeayy!! så er der bestilt ferie til Rhodos.

Til maj tager jeg på ferie til Rhodos, sammen med familie. jeg glæder mig så meget til at ligge ved poolen, og bare slappe af og få noget farve.

mange af mine eksamener ligger i maj, derfor tænker jeg at det bliver skønt at komme væk, og kunne tænke på nogle helt andre ting i en uge.

Nu hvor jeg skal på ferie mangler jeg en lækker ny bikini, såååe.. det ville være super dejligt hvis der var nogle der kunne linke et par lækre bikinier nede i kommataren.

Tusinde tak fordi du læste med! Knus <3

Likes

Comments