Header

Hei på dere!

I går kom jeg over det beste hår produktet jeg har brukt på lenge. Jeg farget håret mitt brunt, men endte opp med nærmere svart. Svart er en farge jeg ikke synes jeg passer så har prøvd å finne ut hvordan jeg skulle få det bort uten å bleke håret. Sist jeg bleket håret måtte jeg klippe det utrolig kort for å redde det og det ønsker jeg aldri å måtte gjøre igjen.Denne her er helt utrolig, jeg hadde ikke forventet at den skulle fungere, men det gjorde den. Får den på Vita for 149kr. Jeg ble litt sjokkert da jeg skulle dusje ut produktet fordi håret ble en helt annen farge. Og det rare er at den ikke inneholder noe skadelig for håret, så hvem trenger blekemiddel når du har denne.

Her er før og etter bilde:

Er lysere i virkeligheten, da ligner det mer på lyse brunt. Ser i hvert fall forandring fra slik det var før.

Viss du har farget håret hjemme, men ikke ble fornøyd eller at det ble for mørkt bør du prøve dette produktet.

Håper dere har en fin helg! (:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tenkte å snakke om noe litt mer seriøst nå. Liker ikke helt å skrive om veldig personlige ting men, tenkte jeg skulle gjøre det for det om.

Jeg har en bror med muskelsykdom. Sykdommen hans heter Duchenne's Muskeldystrofi, det er en sykdom som kun rammer gutter. Det sykdommen gjør er at den ødelegger muskelcellene over tid. Sykdommen er utrolig vanskelig å forklare så dere kan lese om sykdommen her

Han fikk denne diagnosen når han var ca 6år. Og da jeg var liten har han vært min beste venn, vi sprang av sted sammen, vi sov på samme rom i helgene og han snakket så mye at jeg til slutt sovnet. Vi gjorde alt sammen, det var liksom vi to mot verden. Da jeg først forsto at det feilte han noe, syntes jeg det var flaut at folk glodde etter ham og at folk i klassen spurte hva han feilte, at de gjorde narr av ham. Det ble veldig vondt for meg og akseptere dette fordi vi gled fra hverandre. Og alt jeg kunne tenke var hvorfor skjer dette med min bror?

Husker mamma og pappa slet utrolig med sykdommen hans og jeg tolket det som at mine problemer ikke var like viktig, så jeg holdt alt for meg selv. De skulle ikke bekymre seg for meg når de allerede hadde så mye annet og bekymre seg for.

Da jeg begynte i 1. klasse ble broren min fadder til noen i klassen min. Lite visste jeg at dette kom til å bli noe jeg skulle bli spurt om hele tiden, hva feiler broren din? Hvorfor går han så rart? Da jeg ble eldre ble mobbingen mer rettet mot meg og det var da alt gikk fra vondt til verre. Jeg klarte ikke konsentrere meg på skolen, jeg ble kalt dum og stygg så ofte at jeg tilslutt trodde at dette var sant. Jeg utviklet en stor depresjon som var veldig vanskelig å komme seg ut av og jeg var skikkelig sint, sint fordi mine foreldre ikke ga meg den oppmerksomheten jeg trengte og sjalu på broren min fordi han fikk alt jeg ikke fikk. Jeg skammet meg over dette, fordi det er jo ikke hans feil at han trenger mer oppmerksomhet enn meg. Men jeg følte meg maktesløs, slik når du ser noe skje rett foran deg, men det er ingenting du kan gjøre.

Jeg har ofte tenkt på hvordan han hadde vært hadde han vært frisk, hvordan hadde livet vært da? Jeg har alltid drømt om en storebror jeg kunne gå til når jeg hadde problemer, han jeg skulle gå til med gutte problemer, han som skulle stå opp for meg når noen behandlet meg dårlig. Jeg misunner alle som har et slikt forhold til sin storebror fordi det er noe jeg ikke kan ha. Det folk ikke forstår er at selv om min storebror kan snakke og slikt så er han ikke på samme nivå som oss andre i hodet. Jeg klarer ikke helt og forklare det, men alt jeg kan si er at han ikke er som deg og meg.

Jeg vett at mange tenker hvorfor er dette noe du drømmer om? Og grunnen til det vett jeg ikke helt, alt jeg vett er at siden jeg ikke følte mamma og pappa var der ønsket jeg at min storebror skulle være der for meg. Det kan høres egoistisk ut, men jeg har måttet være mye alene og aldri følt jeg var viktig for noen, derfor ønsket jeg så inderlig at min storebror skulle være den jeg kunne gå til. Men slik ble det aldri, fordi da jeg forsto at slik vi hadde det som små kom til å endre seg og vi kom til å være på to helt forskjellige nivåer var da jeg begynte å bli skikkelig sint. Jeg har vel aldri helt blitt forklart sykdommen til min storebror, så for meg er dette veldig vanskelig og derfor gjør det meg utrolig rørt og trist når jeg ser andre ha et slikt forhold til sin storebror. Jeg håper ikke dere misforstår meg fordi jeg er utrolig glad i broren min, men jeg kan ikke noe for at jeg synes det er urettferdig.

Min storebror må for resten av sitt liv være avhengig av en rullestol. Det er dette som skjærer så dypt i hjertet fordi det er så urettferdig. Jeg kan ikke en gang begynne å beskrive hvor vondt det gjør. Jeg synes så utrolig synd på han og det spiser meg opp innvendig. Jeg føler meg skyldig for å ha vært sjalu på en person som ikke ville være slik han var. Husker spesielt godt en episode der han ble nektet og være med en gutt fordi moren hans ikke ville at barnet sitt skule være rundt ham. Akkurat som om han var et virus som ingen skulle være rundt. Jeg synes synd på han fordi han aldri kan gjøre alt det jeg kan...

Broren min er en jeg ser opp til fordi han er så utrolig sterk, tenk å leve med en slik sykdom. Det må være ganske tøft og det skal han få all ære for. Heldigvis har jeg mer gode enn dårlige minner fra barndommen og broren min kommer alltid til å være den beste vennen jeg noensinne har hatt..

Likes

Comments


God Søndags kveld dere!

I går var jeg og A ute på Egon å spiste. Jeg sa jo at lørdagen var en sånn dag der vi kunne unne oss selv noe godt og det gjorde vi. Der bestilte vi marinert pannekake med karamell is og blåbær til dessert som var bedre enn hele maten haha. Egon er jo veldig dyrt da, men er helt seriøst verdt det. Jeg er så glad for at jeg og A bor så billig at vi har råd til å spise på slike steder en gang i blant. Nå blir det lenge til neste gang da. For andre er Egon sikkert ikke et dyrt sted, men for meg er det veldig dyrt så jeg hadde en skikkelig koselig kveld, noe jeg følte var veldig nødvendig.

Hvordan har deres helg vært? Nå skal jeg ta og vaske ferdig leiligheten og vaske en haug med klær, håper dere har en fin kveld videre! (:

•••••••••••••

Good Sunday evening you guys!

Yesterday me an A went out to eat at Egon. I told you guys that Saturdays where the day we could eat unhealthy and thats exactly what we did. We ordered marinaded pancake with caramel ice cream and blueberry for dessert which was better than the food haha. Egon is really expensive tho, but totally worth it. I'm so glad that me and A live so cheap so we can afford eating at places like this once in a while. It's going to be a long time till next time tho. For other people Egon probably isn't that expensive, but for me it's really expensive so I had a very lovely evening which was highly needed.

How have your weekend been? Now I'm going to finish up cleaning the apartment and wash a bunch of clothes, have a nice evening! (:

Likes

Comments

Hei på dere!

For ikke så lenge siden fant jeg en kjole som var helt nydelig, men utrolig dyr. Den var ganske tettsittende og jeg følte meg ikke 100% i den så jeg inngikk en avtale med meg selv og det var at viss jeg begynte å trene så skulle jeg kjøpe kjolen. Men jeg har ikke klart å nå mitt mål, vil si mye av det er på grunn av jeg spiser så masse usunt og trening var ikke nokk. Så jeg innså at den eneste måten å nå mitt mål på er å spise sunnere og trene. Trening har vært vanskelig å få til fordi jeg ikke har hatt nokk energi til å trene. Jeg og A har hatt en dårlig uvane med å spise chips mens vi ser på serie noe som er utrolig usunt for oss begge. Men skal man begynne å spise sunnere må nesten begge gjøre det ellers funker det ikke. Så jeg har tvunget A og meg selv til å spise skjeve eller frukt viss vi er sultne eller vil ha noe å tygge på mens vi ser serie sammen.Jeg vil veldig gjerne komme i form og spise sunnere, men jeg vil ikke være sånn som aldri unner seg noe godt. Jeg klarer ikke å unngå chips og snop for alltid så fra nå av skal kun lørdagene være den dagen vi spiser slike ting. Da jeg var liten var det alltid lørdagsgodt og barne tv, men da jeg flyttet ut sto jo jeg for matlagingen og ble ofte enkle løsninger slik som pizza og andre retter som gikk fort å lage. Det har jo ikke vært helt det beste, men jeg er ikke glad i å lage mat så derfor ble det sånn. Men nå er det på tide å slutte med denne uvanen, fordi det påvirker huden min utrolig mye.

Så so far har jeg klart meg ganske bra og håper jeg klarer og holde meg til dette.

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Youtube
Blogkeen
Nouw