Header

Hei på dere!

Jeg klarer ikke helt bestemme meg, så kommer til å teste ut blogg.no, mens jeg også skriver her.

Så var det helg igjen da, eller helga er snart over...Men jeg ville forteller dere at jeg har endelig klippet håret.

Mitt hår har sett helt merkelig ut og er så tykt at hver gang jeg sto opp så håret ikke ut. Fikk klippet det kort og klippet av en hel del sånn det skulle bli litt tynnere. Jeg bestemte meg også for å farge håret, men fargen ble mye mørkere enn det jeg hadde trodd så da satt jeg der da. Neida, jeg skal rett og slett bare vente til det falmer slik at jeg kan farge det litt lysere og få den brune hårfargen jeg ønsker. Grunnen til jeg ville farge håret var vel fordi jeg er dritlei av all arbeidet med rødt hår. Det er mye jobb i og holde det fint og fargen falmer utrolig fort. Det er en stor forpliktelse og ha rødt hår og jeg var bare lei av og styre med farging og det hele. Kjenner jeg meg godt så kommer jeg sannsynligvis til å gå tilbake til det røde, men må ha en pause.

Jeg har også fått en del spørsmål om hvordan jeg fikk det rødt og hvordan jeg holdt det rødt. Altså jeg hadde ikke bleket håret som mange har trodd, jeg har bare farget det rødt over det brune og til slutt ble det bare rødt. Håret mitt tar til seg farge veldig godt så er det som er "trikset". Men jeg holdt det rødt med en halv permanent farge fra Fudge paintbox. Den ga liv i fargen når den falmet og jeg brukte denne i stedet for balsam når jeg dusjet, ellers farget jeg håret en gang i måneden.Ble utrolig fornøyd med håret da, hva synes dere?

Håper dere har en fin lørdag videre! (:

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 26 Lesere

Likes

Comments

Dette innlegget kommer til å være ganske kort ettersom jeg lurer på om jeg skal bytte til blogg.no. Jeg har lenge vurdert om jeg skal skifte platform, men har blitt ganske glad i Nouw så er ganske usikker. Hva synes dere? Jeg er en slik person som ikke klarer å bestemme seg så enten hadde jeg blogget på begge bloggene ellers så hadde jeg bare holdt meg her. Jeg vil bare si at jeg synes det er veldig vanskelig å få lesere her, men nouw er en så bra platform og folk er veldig hyggelige her. Jeg aner ikke hva jeg skal velge jeg, vil liksom prøve blogg.no men jeg kan ikke bestemme meg. Kan noen fortelle meg hva som er bra med blogg.no? Vett at design er mye mer avansert enn det er på nouw, men sånn ellers hvordan er det?

  • 57 Lesere

Likes

Comments

Hei på dere!

I går regnet det en del og var skikkelig grått ute så da bestemmte jeg meg for å lage cookies. Jeg vett at sikkert ikke alle dere som leser min blogg interesserer dere for baking osv, men tenkte å dele oppskriften med dere alikevel.

Ingredienser:

5dl hvetemel

250g smør, romtemperert

1 1/4 dl sukker

1 1/4 dl brunt sukker

2 egg

1 ts vaniljesukker

1ts natron

1ts salt

200g sjokolade

Først tar du sukker og smør i en bolle og rører luftig med en mikser. Så tilsetter du egg og vaniljesukker til det blir en jevn blanding. Etterpå tar du natron, salt og mel i en annen bolle og heller blandingen litt og litt av gangen i smørblandingen. Hakk opp sjokoladen i små biter og hell i blandingen.

Når du skal lage kjekksene ruller du dem som kuler, (anbefaler hver kule på størrelse med en spiseskje). Du må også passe på at kjekksene har en god avstand fra hverandre fordi de flyter utover. La dem stå i ovnen i ca 10-13 minutter på 160 grader. Jeg lot deigen stå i kjøleskapet litt for å bli hardere og da er det enklere og jobbe med deigen.


  • 58 Lesere

Likes

Comments

Hei på dere!

Nå har jeg vært borte en liten stund fordi jeg har vært i Oslo i helga. Jeg liker meg utrolig godt i Oslo, jeg liker meg blant folk, elsker å være i byen å bare kose meg, så for meg kunne jeg lett ha flytta til Oslo. Skulle bare ønske det ikke var så dyrt der å så mye skummelt som skjer der. Var en person som ble knivstukket veldig nærme der vi var, heldigvis var dette noen timer før vi gikk fra hotellet. Men nokk om det, vi var også på konsert. Vi fikk konsert biletter og hotellopphold til jul ifjor av moren til A. Så endelig kom den helga vi skulle se Volbeat. Volbeat er et dansk band som jeg ikke hører veldig mye på, men de har noen utrolig fine sanger da. Koste meg skikkelig på konserten, jeg ELSKER å være på konsert, føler det er der jeg hører hjemme.Dagen etter konserten gikk vi rundt i Oslo. jeg har ikke sett noe særlig av Oslo fordi jeg aldri har hatt tid til det når jeg har vært der. Men nå fikk jeg se slottet og en del andre ting som var veldig koselig.Fra der jeg bor tar det nesten 9 timer å kjøre til Oslo så veien hjem ble enda lengre ettersom vi reiste innom Sverige en tur. Fikk kjøpt med litt snop og jeg fikk kjøpt noe til bilen min. Vett ikke om dere egentlig er veldig interressert i bil, men etter jeg fikk lappen og min egen bil har jeg rett og slett blitt helt frelst i bil. Kjøpte også med litt andre ting som jeg tenkte å fortelle dere om i et annet innlegg.

Hva har dere gjort i helga?

  • 72 Lesere

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Blogkeen
  • Nouw