Header

Hei på dere! 😊

Nå er det jo sånn at det begynner og bli utrolig kaldt ute og da tenkte jeg at jeg trengte en utrolig varm jakke fordi jeg fryser veldig fort. Så igår fikk jeg jakken/kåpa jeg kjøpte fra Romwe. Det var litt rart fordi jeg har aldri fått posten gjennom dhl express før så da jeg fikk melding av dem om jeg var hjemme og kunne ta i mot pakken forsto jeg jo ikke noe fordi jeg kom ikke på hva eller hvem de var så ja tenkte jeg skulle dele det fordi jeg måtte le litt av meg selv fordi jeg forsto virkelig ikke noe 😭

Jeg hørte om Romwe gjennom noen på youtube og etter det så har det blitt min favoritt nettbutikk. Jeg finner alltid noe der inne jeg har lyst på. De er veldig raske med levering og du må ikke vente kjempe lenge på pakken din. Det eneste jeg vil si er at noen av størrelsene deres er one-size, noe jeg ikke er fan av fordi da kan jeg ikke velge størrelsen som passer perfekt for meg og noen ganger er de for store eller for små. Men ellers liker jeg nettbutikken veldig godt.Dette er jo en batwing long sleeve jakke så jeg liker armene på jakken veldig godt, men denne var one-size så jeg føler jeg ser kjempe stor ut i den. Vett ikke om det bare er meg som tror det eller om den faktisk er det. Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få den til og fungere eller hvordan jeg skal style den, men den er av god kvalitet og jakken er glo varm så det er jo et stort pluss fordi den er veldig komfortabel. Er akkurat som en bamse haha.

Hva synes dere om jakken? Jeg vett ikke helt hva jeg selv synes.

Håper dere har en fin dag videre! ❤

#blogger #vinter #outfit

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei på dere!

Jeg har ikke skrevet et innlegg på veldig lenge nå, men jeg kommer med en hud rutine fordi jeg fikk et sett fra A. Så skal nokk filme hvordan jeg bruker det settet også har jeg tenkt og lage en halloween tutorial. Har også en vinter/høst innlegg så ja jeg har en del planlagte innlegg, men har ikke helt fått tingene jeg har bestilt enda så venter bare på dem. Så jeg håper dere kommer til og like det. 

Ellers ville jeg bare si at jeg var ganske nedfor den dagen jeg tok oppkjøring, men har fått ny dato så da er det bare til og prøve igjen. Ting kommer ikke alltid til og gå som planlagt, men da er det viktig og ikke gi opp på ting du vil ha fordi da kommer man ingen vei. Dette har også vært grunnen til jeg ikke skrev noe særlig fordi jeg vil ikke ha et helt negativt innlegg siden det er så kjedelig og lese for dere. Også viss det er noe dere vil jeg skal skrive om er det bare og si ifra. 

Håper dere har en fin dag videre! ❤

  • 17 lesere

Likes

Comments

I dag hadde jeg oppkjøring og jeg var tydligvis ikke god nokk. Jeg ville dele det her fordi jeg må få det ut et sted og da blir det her. Jeg fikk en veldig dårlig følelse av sensoren jeg hadde og da jeg forsto at jeg ikke kom til og bestå var det som om alt jeg hadde jobbet så hardt for gikk rett i vasken.

.Skal ikke si at jeg ikke gjorde noen ting feil, men altså jeg følte han ville frem til at jeg ikke kunne noe og at jeg var dum som trodde at jeg skulle få det til. Jeg følte ikke at det ble sagt på en konstruktiv måte sånn jeg heller kunne gå derfra med en tanke om at "åja jeg for øve mye mer på det" men at jeg heller måtte gå gråtende vekk derifra og føle meg som en idiot fordi jeg trodde jeg var klar. Jeg sier ikke sensorer skal være skikkelig trøstende, men de kan vertfall forklare ting til deg på en måte sånn at du forstår at du ikke er totalt dum i hodet. Så jeg satt og gråt i sikkert flerne timer etterpå fordi jeg var så skuffet over meg selv. Jeg følte jeg skuffet alle andre og ikke bare meg. Du føler liksom at alt bare er bortkastet i det øyeblikket fordi alt du ville var og ha lappen. Men livet går ikke alltid som vi planlegger så da må mann bare prøve bedre neste gang selvom det er super irriterende og trist. Men grunnen til jeg ville dele dette er også fordi nå vett jeg bedre hva jeg møter neste gang, og det er mange sensorer som kommer til og være super nedlatende. Derfor skal jeg ikke la det ødelegge for meg eller gå inn på meg neste gang og håper ikke noen av dere gjør den samme feilen som meg.

Jeg har ikke helt forstått hvorfor de skal være så arrogante og hakke ned på folk som betaler flerne tusen lapper for og komme seg helt hit. Jaja da tror jeg at jeg er ferdig med hele dette negative dritte som absolutt skulle skje i dag.

Ville også legge til denne sangen fordi den har vært skikkelig motiverende på denne dagen.Håper dere har en mye bedre dag enn det jeg har hatt! ❤

#blogger #lifeupdate

  • 31 lesere

Likes

Comments

Filmselskapet Fox har nylig kommet ut med en film som heter Miss Peregrine's home for peculiar children. Kort så handler filmen om en gutt ved navn Jacob, han lever et ganske vanlig liv helt til han finner ut at hans bestefar var involvert i et hus for foreldreløse barn med spesielle evner. Da bestefaren hans dør finner Jacob ledetråder som fører han til Miss Peregrine's hus etter at en psykiater anbefaler han og reise til Wales der bestefarens barnehjem ligger.

Jeg vil ikke si for mye om hva filmen handler om fordi da røper jeg alt, men Tim Burton har regissert filmen og jeg har alltid vært en stor fan av han.

Filmen er under sjangeren fantasy/eventyr og kan minnes litt om Harry Potter, så denne filmen er perfekt for alle dere som likte Harry Potter filmene spesielt godt. Historien i filmen ser ut som den er godt bygget opp og filmen virker veldig spennende.

Grunnen til jeg personlig gleder meg til og se denne filmen er fordi den minner meg mye om Harry Potter, men også fordi Tim Burton er veldig flink til og mikse det gode med det onde og gleder meg til og se hvordan han har fått det til denne gangen. Han har alltid filmer som er utrolig magiske og veldig mystiske og det er spessielt det jeg liker så godt med han og ut ifra det jeg har sett ser det ut som han fikk dette til enda en gang!

Her er traileren til filmen:Jeg får en veldig god følelse av filmen og jeg tror det er en dypere mening til selve filmen, at istedet for og skamme oss over det som gjør oss annerledes burde vi være stolt av det og vise det frem.

Dette kommer til og være en utrolig bra film som jeg ville anbefalt alle å få med seg!

<<Sponset innlegg>>

  • 53 lesere

Likes

Comments

Nå som A er borte er det veldig ensomt her i leiligheten. Trodde ikke det skulle bli så ensomt, men tror at det er fordi jeg er vandt til han alltid er her haha. I dag eller denne dagen er snart over, men det er litt mindre enn en uke til jeg har lappen, er litt redd for at jeg skal få en sensor som er fryktelig. Får bare håpe på det beste og forvente det værste. Fikk også tilbud om jobb intervju den dagen jeg har oppkjøring, men det er ikke før senere på dagen så det var utrolig kjekkt!

Nå sitter jeg og ser paranormal activity 2. Egentlig så synes jeg ikke disse filmene er noe som helst skummle og husker godt da jeg var mindre at folk sa disse var de skumleste filmene noensinne, men jeg vett ikke synes bare det er en litt teit film så vett ikke hvorfor jeg sitter og ser den men fant ikke noe bedre haha. Jaja jeg har tenkt og lage en ny halloween make up tutorial så viss det er noe dere hadde vært interressert i så si ifra.

Ville bare legge til denne remixen jeg fant av Believe siden jeg har hørt på den i hele dag 


Håper dere har en fin uke så langt! ❤

  • 46 lesere

Likes

Comments