Header


Jeg vett det er en stund siden jeg skrev noe sist nå, men jeg kom over et øyenskygge palett fra blivakker som jeg bare måtte ha.

Jeg elsker dette øyenskygge palettet, bruker det hver eneste dag. Det inneholder så mange forskjellige farger å velge mellom. Alt fra mørke til lyse farger. Er også ganske pigmenterte. Fikk paletten for sånn 275kr og det inneholder 35 forskjellige farger. Har du dette palettet trenger du ikke noe mer haha. Inneholder ikke shimmer eller glitter øyenskygger da, det er det eneste jeg synes mangler ellers er palettet utrolig bra. Jeg var på utkikk etter et palett som inneholdt noen orange/rødaktige farger og jeg fant det perfekte palettet. Så viss du er på utkikk etter det samme burde du kjøpe dette palettet.

Håper dere har en fin helg! 😊💄

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Elsker du pizza? Da har jeg en utrolig enkel oppskrift til deg!

Jeg har alltid vært utrolig glad i pizza, men synes alltid hjemmelaget er best. Pluss å lage pizza selv er mye billigere enn og kjøpe pizza så derfor ville jeg dele oppskriften jeg bruker med dere.

🍕 7dl hvetemel 🍕

🍕 3dl lunket vann 🍕

🍕 Halv pakke tørr gjær 🍕

🍕 2ss Olje 🍕

🍕 1/5 ts salt 🍕

🍕 peppes pizza saus 🍕

🍕 Ost 🍕

🍕 Oregano 🍕

🍕400g Kjøttdeig 🍕

Første du gjør er å blande salt, olje, hvetemel, lunket vann og tørrgjør sammen. Pass på at vannet ikke er for varmt fordi da kommer ikke deigen til og heve seg. Rør alt sammen og når du er fornøyd med deigen lar du den heve i 1 eller 2 timer. Er litt opp til deg selv hvor lenge du vil den skal stå og heve.Lag klar brettet du vil ha pizzaen på, rull den ut til den størrelsen du vil ha. Deretter smører du ut pizza sausen fra Peppes. Den gir en utrolig god smak som du ikke får med vanlig tomatpurre. Stek Kjøttdeigen på forhånd og riv opp ost.Et tips er og varme opp ovnen før du setter inn pizzaen fordi da blir bunnen luftig og stekes mye raskere.

Stek midt i ovnen og vips, ferdig! 😍

  • 92 lesere

Likes

Comments

Jeg så nylig en film som heter A girl like her, som sikkert er den beste dokumentar/film jeg noensinne har sett. Grunnen til det er fordi vi får se begges perspektiv, perspektivet av en mobber og et mobbeoffer. Synes filmen var utrolig godt laget og fikk oss virkelig til å forstå hva som går rundt i hodet på de som mobber, men også hvor alvorlig det er for de som blir mobbet. Mange som mobber har ofte masse problemer selv, men i stedet for å snakke om problemene å få hjelp hakker de ned på andre for å få seg selv til å føle seg bedre. Det alvorlige med å bli mobbet er å komme til det stadiet der du føler det ikke finnes noe annen utvei enn selvmord. Det at noen kan få en person til å føle at de må ende livet sitt og etterlate alle for at ting skal stoppe, er det verste du kan gjøre mot noen. Selvmord er en permanent løsning på et midlertidig problem og det er det som er så trist med slike situasjoner fordi viss folk bare gjorde noe før ting går så langt hadde det kanskje ikke vært så mange utfall som dette.

Det som er forferdelig er at dette faktisk er ting som skjer i virkeligheten og at det er så mange som ikke gjør noe med det når de ser det skje rett forann øynene deres. Denne filmen fikk meg til å gråte noe sykt, fordi det var vondt å se og vite at dette faktisk skjer med folk daglig. Jeg vett selv veldig godt hvordan det er å bli mobbet og denne filmen tok meg tilbake til disse stundene og var nokk derfor denne filmen virkelig hit at home. Det folk ikke forstår er at disse traumatiske minnene du har igjen etter at du har vært et offer for mobbing, er noe du tar med deg for resten av livet. Det er noe du lærer å leve med, men noe du aldri kommer til å glemme. Synes det også er viktig å huske på at det ikke er galt å stå opp for hva du tror på. Filmen viste godt at det ikke alltid hjelper å si ifra fordi det blir ikke tatt på alvor før det er for seint og at det er noe vi må gjøre noe med. Skolen er et sted vi bruker mye tid på og det skal være et sted foreldre kan sende ungene sine til å vite at de kommer til å ha det bra.

Jeg anbefaler dere virkelig til å se denne filmen, for deg virkelig til å tenke på hvor viktig det er og hjelpe andre og hvor mye ord kan såre en person. Verdt å få med seg!


  • 132 lesere

Likes

Comments

Jeg er alltid på jakt etter sminke til en billig pris fordi som alle andre har jeg ikke råd til hva som helst og det er alltid kjekkt å finne sminke som er billig og brukende. Så faktisk på facebook at Make Up Mekka hadde en kampanje/salg på 12 øyenskygger for 100 kroner. Satt å tenkte lenge om jeg skulle teste dem ut og fant til slutt ut at ja det skal jeg. Ble også veldig glad over at de ikke brukte langt tid på og sende pakken og den var her bare 3 dager etter bestilling. Jeg er veldig utalmodig så for meg og bare vente 3 dager var fantastisk.Alle øyenskyggene er shimmer øyenskygger, bortsett fra en som er en matt svart farge. Disse fargene er mer varme (viss det gir mening). Jeg er helt obsessed med slike øyenskygger fordi for en stund siden fant jeg ut at jeg ikke tåler glitter, hver gang jeg tar på glitter eyeliner eller noe glitter klør det og svir i øynene så da går vi for det nærmeste man kommer haha. Viss jeg skal være helt ærlig så er jeg ganske imponert av disse øyenskyggene. De er billige, men også pigmenterte.


Her er navnet på fargene i tilfelle viss du lurer.

Jeg vil virkelig bare si igjen at for prisen er disse øyenskygene fantastiske. Vil anbefale dere å prøve ut disse, de er utrolig pene og funker perfekt. Pakningen er kanskje ikke av beste kvalitet, men det er heldigvis det som er inni som teller.

"Don't judge a book by it's cover".

Håper dere har en fin kveld videre! 😊

#makeuponabudget #makeup

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Har ikke skrevet på en liten stund nå, men på lørdag var jeg og A innom og shoppet litt, og plutselig bestemte vi oss for å gå til frisøren. Jeg har ventet utrolig lenge på å få klippet meg, så det var godt å endelig kunne få klippe bort alt det slitte håret. Men jeg var nokså lei av håret mitt, fordi jeg har ikke hatt noen forandring på lenge så jeg klippet det i en slags lang bob frisyre. Jeg ble vertfall ganske fornøyd. Skal ta en del bilder og vise dere i et annet innlegg tenker jeg. Fikk også noe shampoo og balsam som skulle være veldig bra for farget hår.

Ellers var jeg i dag ute med mamma en tur på kafe. Hadde ikke sett henne på lenge så savnet henne en del. Det er litt sånn at siden jeg bor en halv time borte fra begge foreldrene mine så ser jeg dem ikke så ofte, noe som er litt trist men jaja. Var vertfall deilig å komme seg ut litt selv om det ikke var så fint vær.

Har tenkt å skrive et innlegg om sminke fra makeup mekka siden jeg fikk en pakke i posten med 12 øyenskygger.

Håper dere også fikk en god start på uka! 💙


  • 153 lesere

Likes

Comments