Header

Hei på dere! 🍁

Jeg har ikke vært noe særlig aktiv fordi viss jeg skulle ha begynnt og forteller dere hvor forferdelig negativt alt har vært i det siste kunne jeg skrevet en hel bok. Men i dag har jeg faktisk laget horn og sandkaker/sandnøtter. Var godt og endelig kunne gjøre noe som fikk tankene over på noen andre ting.

Tenkte å bare dele med dere oppskriften på hornene.

400 gram smør

6 skjeer sukker

4 teskjer salt

1l & 2dl melk

2 stk tørrgjær

1 hel pakke Hvetemel

Dette gir deg en del horn, men disse er gode og fryse ned og bruke som middag når du ikke gidder og lage noe eller ha med på jobb. Også jeg fyller hornene med revet ost, kan egentlig fylle dem med hva du måtte ønske.Er det en kake jeg husker jeg sjeldent fikk da jeg var yngre er det sandkaker. Mamma pleide og lage disse før og jeg har alltid likt dem utrolig godt. Har ikke smakt dem på år og dag så endelig fant jeg oppskriften! tenkte jeg skulle dele den også med dere som ønsker disse gode kakene til jul.

250 gram romteperert Tine Meierismør

250 gram sukker

1 stk egg

1 teskje vaniljesukker

500 gram potetmel

125 gram hvetemel

Viss du sliter med og finne ut hvordan du skal doble porsjonen (viss du ønsker det) kan du bruke denne nettsiden:

http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/vafler-og-smakaker/sandnøtterHåper dere har hatt en fin tirsdag! ❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 27 lesere

Likes

Comments

Jeg vett det ikke er jul enda, men det begynner og nærme seg. Men er det bare meg som ikke er noe særlig begeistret for at det snart er desember og at julen nærmer seg? Da jeg var liten pleide jeg og elske julaften og hele desember måneden fordi alle var i skikkelig julestemning, vi fikk bake pepperkaker, fikk dekorere huset og juletreet og fikk masse gaver. Men nå synes jeg det bare er den mest stressende måneden som finnes. Grunnen til det er at når du har flyttet ut så føler jeg meg skikkelig evil viss jeg bare har råd til og kjøpe gave til en person. Ikke at jeg burde føle det slik fordi jeg er broke af og har egentlig ikke råd. Men jeg føler folk nesten forventer de skal få noe. Selvfølgelig hadde jeg jo kjøpt til flere folk hadde jeg hatt råd, men det har jeg desverre ikke.Også det faktum at mine foreldre er skilt og kan ikke feire jul sammen så mangler du jo en forelder på juledagen og det er ikke noe særlig kjekkt. Vi pleide alltid og feire jul i Danmark med hele familien og det var alltid kjempe kjekkt, men nå er det ikke alltid vi feirer med familien og har noen ganger manglet juletreet. Pleide også alltid og lage snømann og alt mulig, men her i Norge regner det jo fillen nesten hver eneste dag så det er ikke alltid det er mulig og gjøre.

Jeg er ikke så glad i maten vi får på juleaften heller fordi desverre har jeg aldri vært kjempe glad i kjøtt og derfor for meg på julaften er det bare poteter i brun saus. Men jeg hater dette med julegaver, hater og føle at jeg er frekk viss jeg ikke har kjøpt gave til noen og de har kjøpt til meg. Det er sånn et stort kjøpspress som går utrolig mye ut over økonomien, som er spessielt det jeg misliker så sterkt rundt juletider. Skulle ønske jul var like kjekkt som da jeg var liten for og være helt ærlig.

Jaja dette er vertfall bare min mening, det betyr ikke at folk ikke skal få lov til og begeistre seg så mye de vil over jula, og ja jeg skal ikke si at jeg ikke koser meg når jeg er rundt familie på denne tiden av året. Jeg pleier som regel alltid og gjøre det beste ut av det og da blir det jo hyggelig og kjekkt. Liker jo alle lysene folk setter opp i gatene så ja jeg både liker og misliker julen. Men det er bare noen få ting jeg misliker veldig mye.

Håper dere har en fin dag videre! ❤

  • 46 lesere

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

I dag har vært en utrolig lang, men veldig god dag. Jeg besto førerprøven og nå kan jeg endelig kjøre alene. Denne gangen var jeg utrolig heldig med sensoren og jeg slappet helt av så jeg er så glad fordi endelig kan jeg kjøre selv uten L'en bak på bilen. Herregud så glad jeg ble da han sa jeg hadde bestått, jeg begynnte nesten og gråte haha. Jeg synes også at det er utrolig at den første sensoren jeg hadde mente jeg ikke kunne noe, men han jeg hade i dag mente jeg gjorde det kjempe bra. Så det viser jo at han hadde feil og det er jeg så glad for jeg beviste.Nå skal jeg sette meg ned og slappe litt av og gleder meg til A kommer hjem sånn jeg kan kjøre hehe.

Håper dere har en utrolig fin dag videre! 😄

  • 60 lesere

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Jeg måtte bare dele dette duftelyset med dere fordi det lukter utrolig godt! Jeg vett ikke hva det er, men helt siden jeg flyttet hjemme fra har jeg blitt helt obsessed med lys. Hvertfall duftlys, men så ble jeg jo også obsessed med interiør det sekundet vi flyttet så har vært vanskelig og ikke kunne kjøpe inn alt mulig jeg ser når jeg er inne i Feel butikken.Viss dere vett om noen som trenger en iphone 6 så gi beskjed fordi jeg selger min. Du kan finne finn annonsen her:

http://www.finn.no/85687728

I dag har vært en ganske bra dag, sola har vært her hele dagen og siden det er så kaldt ute bestemte jeg meg for og heller sette meg ned og spille. Jeg har veldig lyst og begynne og skrive spill anbefalinger siden det er egentlig er noe jeg synes er litt kjekkt og holde på med.

En liten oppdatering på den ansiktsbehandlingen jeg kjøpte som heter Sonya skin care collection så kan jeg si at den bringer fram masse kviser, men det jeg tror er at den gjør det for og du skal bli kvitt dem og få renset huden fra alle urenheter du har under huden osv. Synes enda behandlingen lukter godt, men er ikke helt sikker enda på om den fungerer så jeg skal nokk oppdatere mer om denne fordi jeg har enda ikke funnet ut om jeg egentlig liker den.

Jaja nå skal jeg tilbake og spille videre, dere må ha en kjempe fin dag videre! 💙.

  • 64 lesere

Likes

Comments

🎵

Calvin Harris - My Way

Alan Walker - Faded

Big Wild ft. Tove Styrke - Aftergold

Mike Perry ft. Casso - Inside The LinesJonas Blue - Perfect Strangers

Rookies - Believe

Calvin - Give U Up

DJ Snake - Middle

Sigala - Say You DoThe Chainsmokers - Closer

Alan Walker - Sing Me To Sleep

Sigala - Sweet Lovin' (Radio edit)

Mike Perry - Ocean

Twenty One Pilots - Stressed Out

🎵


Håper dere har en fin dag videre! 💙

#musikk #spilleliste #blogger #life

  • 75 lesere

Likes

Comments