Header

Jeg så nylig en film som heter A girl like her, som sikkert er den beste dokumentar/film jeg noensinne har sett. Grunnen til det er fordi vi får se begges perspektiv, perspektivet av en mobber og et mobbeoffer. Synes filmen var utrolig godt laget og fikk oss virkelig til å forstå hva som går rundt i hodet på de som mobber, men også hvor alvorlig det er for de som blir mobbet. Mange som mobber har ofte masse problemer selv, men i stedet for å snakke om problemene å få hjelp hakker de ned på andre for å få seg selv til å føle seg bedre. Det alvorlige med å bli mobbet er å komme til det stadiet der du føler det ikke finnes noe annen utvei enn selvmord. Det at noen kan få en person til å føle at de må ende livet sitt og etterlate alle for at ting skal stoppe, er det verste du kan gjøre mot noen. Selvmord er en permanent løsning på et midlertidig problem og det er det som er så trist med slike situasjoner fordi viss folk bare gjorde noe før ting går så langt hadde det kanskje ikke vært så mange utfall som dette.

Det som er forferdelig er at dette faktisk er ting som skjer i virkeligheten og at det er så mange som ikke gjør noe med det når de ser det skje rett forann øynene deres. Denne filmen fikk meg til å gråte noe sykt, fordi det var vondt å se og vite at dette faktisk skjer med folk daglig. Jeg vett selv veldig godt hvordan det er å bli mobbet og denne filmen tok meg tilbake til disse stundene og var nokk derfor denne filmen virkelig hit at home. Det folk ikke forstår er at disse traumatiske minnene du har igjen etter at du har vært et offer for mobbing, er noe du tar med deg for resten av livet. Det er noe du lærer å leve med, men noe du aldri kommer til å glemme. Synes det også er viktig å huske på at det ikke er galt å stå opp for hva du tror på. Filmen viste godt at det ikke alltid hjelper å si ifra fordi det blir ikke tatt på alvor før det er for seint og at det er noe vi må gjøre noe med. Skolen er et sted vi bruker mye tid på og det skal være et sted foreldre kan sende ungene sine til å vite at de kommer til å ha det bra.

Jeg anbefaler dere virkelig til å se denne filmen, for deg virkelig til å tenke på hvor viktig det er og hjelpe andre og hvor mye ord kan såre en person. Verdt å få med seg!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 14 lesere

Likes

Comments

Jeg er alltid på jakt etter sminke til en billig pris fordi som alle andre har jeg ikke råd til hva som helst og det er alltid kjekkt å finne sminke som er billig og brukende. Så faktisk på facebook at Make Up Mekka hadde en kampanje/salg på 12 øyenskygger for 100 kroner. Satt å tenkte lenge om jeg skulle teste dem ut og fant til slutt ut at ja det skal jeg. Ble også veldig glad over at de ikke brukte langt tid på og sende pakken og den var her bare 3 dager etter bestilling. Jeg er veldig utalmodig så for meg og bare vente 3 dager var fantastisk.Alle øyenskyggene er shimmer øyenskygger, bortsett fra en som er en matt svart farge. Disse fargene er mer varme (viss det gir mening). Jeg er helt obsessed med slike øyenskygger fordi for en stund siden fant jeg ut at jeg ikke tåler glitter, hver gang jeg tar på glitter eyeliner eller noe glitter klør det og svir i øynene så da går vi for det nærmeste man kommer haha. Viss jeg skal være helt ærlig så er jeg ganske imponert av disse øyenskyggene. De er billige, men også pigmenterte.


Her er navnet på fargene i tilfelle viss du lurer.

Jeg vil virkelig bare si igjen at for prisen er disse øyenskygene fantastiske. Vil anbefale dere å prøve ut disse, de er utrolig pene og funker perfekt. Pakningen er kanskje ikke av beste kvalitet, men det er heldigvis det som er inni som teller.

"Don't judge a book by it's cover".

Håper dere har en fin kveld videre! 😊

#makeuponabudget #makeup

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Har ikke skrevet på en liten stund nå, men på lørdag var jeg og A innom og shoppet litt, og plutselig bestemte vi oss for å gå til frisøren. Jeg har ventet utrolig lenge på å få klippet meg, så det var godt å endelig kunne få klippe bort alt det slitte håret. Men jeg var nokså lei av håret mitt, fordi jeg har ikke hatt noen forandring på lenge så jeg klippet det i en slags lang bob frisyre. Jeg ble vertfall ganske fornøyd. Skal ta en del bilder og vise dere i et annet innlegg tenker jeg. Fikk også noe shampoo og balsam som skulle være veldig bra for farget hår.

Ellers var jeg i dag ute med mamma en tur på kafe. Hadde ikke sett henne på lenge så savnet henne en del. Det er litt sånn at siden jeg bor en halv time borte fra begge foreldrene mine så ser jeg dem ikke så ofte, noe som er litt trist men jaja. Var vertfall deilig å komme seg ut litt selv om det ikke var så fint vær.

Har tenkt å skrive et innlegg om sminke fra makeup mekka siden jeg fikk en pakke i posten med 12 øyenskygger.

Håper dere også fikk en god start på uka! 💙


  • 35 lesere

Likes

Comments


Jeg har nå gått lenge rundt å vurdert om jeg skal kjøpe modern renaissance eyeshadow palette fra Anastasia Beverly hills. Men paletten koster 545 som er utrolig dyrt for noen med lite penger. Så da tenkte jeg å heller lete etter noen dupes som kunne gi meg noe lignende de fargene jeg ønsker. Siden jeg er en person som sliter med å ikke ha råd til all slags dyr sminke tenkte jeg det hadde vært kjekkt å dele med dere noen dupes jeg synes fungerer ganske så bra!Først har jeg denne intense rosa fargen. Denne er kalt passionate viss jeg ikke tar helt feil. Denne fargen kan være litt skummel å jobbe med fordi den ser så intens ut, men så lenge du påfører litt og litt om gangen skal det gå fint.

Får dem på mac for 99kroner. (er ikke helt sikker om det er 199 eller 99)Etter det bruker jeg denne fargen som kommer fra Full Throttle paletten fra NYX. Det jeg elsker med denne fargen er at den har noe rosa i seg så derfor passer den perfekt for den burgundy make up looken.

Får disse på H&M for 109 kr.Disse tre fargene er også brukende for denne make up looken. Fargene er fra The naughty nine paletten fra W7. Pleide å bruke dette mest, men det var før jeg fant den paletten fra NYX. W7 paletten fikk jeg på en butikk i Danmark som heter Normal for 40 kr. Øyenskyggene er utrolig billige, men for prisen er de veldig gode.

Håper dette ga dere noen tips til dupes for en burgundy look. Jeg er helt obsessed med denne looken. Skal begynne med mer make up looks.

Håper dere har en fin søndags kveld! 💙

Likes

Comments

Jeg ville bare snakke om dette bandet som heter All Time Low og musikk fordi jeg har hørt på dette bandet siden jeg var 10-11. Jeg har fått så masse dritt for at jeg liker dette bandet fordi folk mener de suger og jeg har verdens dårligste musikk smak. Jeg er så lei av å høre at et band jeg liker suger og at jeg er teit som er så glad i dette bandet. De er ikke alles cup of tea, men de er min cup of tea. Alle liker ikke samme musikk, og det skal være lov å like noe uten og bli fortalt at det du liker suger. Du har din mening og jeg har min, men ikke døm meg for at jeg liker noe du ikke liker.

Jeg skal gå litt personlig nå, men da jeg var i 10-11 års alderen ble jeg mobbet en del og jeg hadde så vidt venner, hver dag var et mareritt. Husker spessielt en episode som var breaking punktet mitt. Vi var på hyttetur med klassen, vi var en veldig liten klasse så jeg følte meg veldig mye alene siden jeg gikk ikke i klasse med noen av de få vennene jeg faktisk hadde. Jeg ville jo selvfølgelig være med de andre så jeg ble med på nødt, sannhet eller prosent og da det kom opp hvem vi likte så ville jeg selvfølgelig ikke si det til noen jeg ikke stolte på. Ble da fortalt at ingen kommer til og like meg, ingen kommer til å ville være sammen med meg. Da begynnte de andre og le og jeg sprang inn på badet og der satt jeg å gråt. Dette skjedde for mange år siden, men jeg husker det som om det var i går. Jeg hatet skolen, jeg hatet og være hjemme. Hadde det ikke godt noen sted. Så jeg surfet på youtube en dag og kom over dette bandet som het All Time Low. Jeg ble jo totalt forelsket i musikken og de som var med i bandet. Så det ble til det jeg gikk til hver gang jeg hadde det dårlig hjemme eller på skolen. Jeg utviklet jo denne sosiale angsten pga alt som skjedde på skolen og hadde så mange dager der jeg ikke så noen vits i å leve eller en gang prøve å gjøre ting bedre fordi det kom aldri til å bli bedre. Det at et band eller musikk kan bety så mye for noen er faktisk fult mulig. Musikk er det eneste som gjør ting litt mindre vondt. Jeg kan mange ganger sitte og drømme meg helt bort når jeg hører musikk. Av og til kan jeg grine av hvor fantastisk musikk er.

All Time Low er et slik band som virkelig bryr seg om fansen sin, nesten alle sangene deres har noe du kan kjenne deg igjen i. Jeg bryr meg veldig om teksten til sanger fordi jeg ønsker å kunne høre på noe jeg selv ikke kan si, men musikken min kan.Også viss du ser på musikk videoen til denne videoen så vil jeg bare pointe ut en ting, de folkene som kler av han/ødelegger klærne hans er de som har presset han ned i livet, de som kler på han igjen er de som har dratt han opp. Jeg elsker at de har sånne dype ting i videoene sine/sangene sine det gjør det så mye mer meningsfylt.

Jeg kunne sittet her og sagt alt jeg liker med dette bandet og hvorfor dit og datt gjør at dette bandet er helt fantastisk, men da hadde jeg skrevet en hel bok. Men jeg kan si at dette bandet hjalp meg gjennom så utrolig masse dritt og er så heldig at jeg fikk se dem live noe jeg hadde drømt om i 10 år. Vett sånn helt seriøst ikke hva jeg hadde gjort uten musikken deres!

"Music is my weapon"

  • 74 lesere

Likes

Comments