Header

I det siste har jeg sett to saker om dette i nyhetene og det sjokkerer meg at noen kan være så ondskapsfulle. Det var to saker der det var en jente med en funksjonshemming som ble ledd og spyttet på på bussen og en utviklingshemmet mann de hadde filmet live på facebook der de mishandlet han.

Dette forstår ikke jeg, hva går gjennom hodet til noen som tror det er okey og behandle funksjonshemmede/utviklingshemmede slik? Ettersom at min bror også er funksjonshemmet blir jeg rett og slett forbannet når jeg leser om slik og at ingen i det hele tatt bryter inn og prøver og hjelpe en person som ikke kan forsvare seg selv. Det er også utrolig trist at mennesker som sliter nokk som det er med en funksjonshemming/utviklingshemming skal bli mishandlet og mobbet sånn som dette. Ingen og hvertfall ikke dem fortjener og bli behandlet slik. Jeg misliker det samfunnet vi lever i, det er ingen som tenker på noe annet enn dem selv og tenker ikke på hvilke konsekvenser det de gjør får. Men når de går løs på forsvarsløse mennesker og mishandler dem og mobber dem til de ikke tørr og gå ut er skammelig. Det er også skammelig at politiet ikke gjorde noe mer om den saken med den jenta. Hvorfor skal folk takle slike ting og ikke kunne bli latt være i fred bare fordi noen idioter ikke har noe bedre og gjøre? Jeg blir rett og slett helt satt ut at noen kan finne på og oppføre seg slik, hva feiler folk?

Jeg skulle ønske folk bare kunne behandle folk med respekt og la folk være i fred. Jeg husker også at min bror ble nektet og være med en gutt vi var naboer med fordi moren hans mente min bror ikke hadde noe godt og tilføye hennes sønn med. Husker han sto i gåren deres og ble bedt om og gå vekk..Altså hva faen? Jeg fatter ikke hva det er som feiler folk..At det går ann og være så hjerteløs, min bror var ikke smittsom hun fikk det jo til og høres ut som min bror feilte noe og det skulle hennes sønn aldeles ikke være sosialisert med.

Slike mennesker kommer jeg aldri til og forstå fordi folk med funksjonshemminger/utviklingshemminger er ikke farlige mennesker og de fortjener alt godt i verden, de skal få kunne sitte på bussen i fred og kunne få leve livet sitt uten og få klærne kuttet opp, bli spyttet på og bli traumatisert av onde mennesker som tror dette er en okey ting og gjøre. Altså hakker du ned på noen som ikke kan for at de lider av en sykdom burde du skamme deg. Det er så trist at det skal være noen som helst saker sånn som dette fordi for meg er dette noe jeg virkelig bryr meg om. Jeg hater at folk tar parkeringsplassene til rullestolbrukere eller mennesker som har problemer med og gå når de har friske ben. Hater at folk tror de kan si så masse styggt og gjøre så masse styggt ovenfor et medmenneske bare fordi de ikke har det godt med seg selv.

  • 34 lesere

Likes

Comments

View tracker

Hei på dere! 😊

Jeg tenkte at jeg skulle dele noen tips med dere når det kommer til øyenskygge. På youtube har de utrolig mange gode sminke tips videoer som jeg sikkert sitter og ser daglig, fordi jeg er veldig glad i og play around med sminke. Så dette er bare noen tips jeg synes er bra og ha med seg når man da skal jobbe med øyenskygger.


Det første du bør tenke på når du skal legge øyenskygge er og alltid ha rene børster. Tingen er at viss du har en kost som ikke er vasket har den rester fra andre øyenskygger du har brukt. Når du da skal blande øyenskyggene sammen får du en blanding av rester inkludert den øyenskyggen du bruker. Du risikerer og ikke få den farger du ønsket fra begynnelsen av. Så viktig og huske på og alltid vaske dem!


Et annet tips er og alltid bruke en base. Jeg pleide aldri og gjøre dette før, men nå kunne jeg ikke tenkt meg og ikke gjøre det.

Du kan da bruke øyenskygge primer, vanlige primere, concealer, det er egentlig opp til deg og hva du synes fungerer best for deg. Etter dette er det lurt og bruke et transperant pudder over sånn det holder seg på plass.


Når det kommer til og bygge opp øyenskygger, skal du aldri gå inn med en mørk farge først. Grunnen til det er fordi det blir ti ganger vanskeligere og få øyenskyggen blandet sammen med andre farger du vil bruke. Kan også se veldig usammenhengende ut. Du bør alltid gå inn med en lys farge du vil bruke som overgangs farge. Ved og gjøre dette blir det mye enklere og blande dem sammen og ser mye finere ut og du slipper at øyenskyggene ser usammenhengende ut.

Et lite tips til er og alltid gå inn med lite øyenskygge om gangen, det er mye enklere for deg da og bygge deg opp til det ønskende utseende. "Less is always more" som de sier.

Håper dere har en fin dag videre! ❤

  • 70 lesere

Likes

Comments

View tracker

Hei på dere! 🎅🏻

Denne uken har vært ganske normalt, jeg var og malte stuen hjemme hos A sin mor fra torsdag til fredag og jeg skulle sikkert ha tatt meg god tid, men jeg gjorde det ferdig på en og en halv dag også er glad jeg fikk gjøre det alene fordi er da jeg jobber eller får ting gjort fortere. Da jeg malte hørte jeg denne sangen på radioen veldig ofte og ble helt hektet til slutt haha.Helga har vært utrolig chill. På fredag var vi og shoppet litt jeg fikk nye sko, ny jakke og hue av A så det var kjekt! I går var vi på et sted for å sjekke noen bildeler til A, men da vi var fremme så var det fullt av sånne store bygninger som var nedlagt og det minnet meg noe sick om Outlast spillet fordi på spillet er det i ingenmannsland og dette var jo fillen helt likt 😳

Var ikke bare dette bygget du ser i bakgrunnen som var forlatt var mange flere. Var litt kult også da haha.Hvordan var helga deres?

I dag har jeg ryddet og vasket også har endelig fått julepynten opp! Litt sent, men bedre sent enn aldri 😊

Håper dere har fått en fin start på uka! ❤️


  • 99 lesere

Likes

Comments

Hei på dere! 🍁

Jeg har ikke vært noe særlig aktiv fordi viss jeg skulle ha begynnt og forteller dere hvor forferdelig negativt alt har vært i det siste kunne jeg skrevet en hel bok. Men i dag har jeg faktisk laget horn og sandkaker/sandnøtter. Var godt og endelig kunne gjøre noe som fikk tankene over på noen andre ting.

Tenkte å bare dele med dere oppskriften på hornene.

400 gram smør

6 skjeer sukker

4 teskjer salt

1l & 2dl melk

2 stk tørrgjær

1 hel pakke Hvetemel

Dette gir deg en del horn, men disse er gode og fryse ned og bruke som middag når du ikke gidder og lage noe eller ha med på jobb. Også jeg fyller hornene med revet ost, kan egentlig fylle dem med hva du måtte ønske.Er det en kake jeg husker jeg sjeldent fikk da jeg var yngre er det sandkaker. Mamma pleide og lage disse før og jeg har alltid likt dem utrolig godt. Har ikke smakt dem på år og dag så endelig fant jeg oppskriften! tenkte jeg skulle dele den også med dere som ønsker disse gode kakene til jul.

250 gram romteperert Tine Meierismør

250 gram sukker

1 stk egg

1 teskje vaniljesukker

500 gram potetmel

125 gram hvetemel

Viss du sliter med og finne ut hvordan du skal doble porsjonen (viss du ønsker det) kan du bruke denne nettsiden:

http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/vafler-og-smakaker/sandnøtterHåper dere har hatt en fin tirsdag! ❤

  • 127 lesere

Likes

Comments

Jeg vett det ikke er jul enda, men det begynner og nærme seg. Men er det bare meg som ikke er noe særlig begeistret for at det snart er desember og at julen nærmer seg? Da jeg var liten pleide jeg og elske julaften og hele desember måneden fordi alle var i skikkelig julestemning, vi fikk bake pepperkaker, fikk dekorere huset og juletreet og fikk masse gaver. Men nå synes jeg det bare er den mest stressende måneden som finnes. Grunnen til det er at når du har flyttet ut så føler jeg meg skikkelig evil viss jeg bare har råd til og kjøpe gave til en person. Ikke at jeg burde føle det slik fordi jeg er broke af og har egentlig ikke råd. Men jeg føler folk nesten forventer de skal få noe. Selvfølgelig hadde jeg jo kjøpt til flere folk hadde jeg hatt råd, men det har jeg desverre ikke.Også det faktum at mine foreldre er skilt og kan ikke feire jul sammen så mangler du jo en forelder på juledagen og det er ikke noe særlig kjekkt. Vi pleide alltid og feire jul i Danmark med hele familien og det var alltid kjempe kjekkt, men nå er det ikke alltid vi feirer med familien og har noen ganger manglet juletreet. Pleide også alltid og lage snømann og alt mulig, men her i Norge regner det jo fillen nesten hver eneste dag så det er ikke alltid det er mulig og gjøre.

Jeg er ikke så glad i maten vi får på juleaften heller fordi desverre har jeg aldri vært kjempe glad i kjøtt og derfor for meg på julaften er det bare poteter i brun saus. Men jeg hater dette med julegaver, hater og føle at jeg er frekk viss jeg ikke har kjøpt gave til noen og de har kjøpt til meg. Det er sånn et stort kjøpspress som går utrolig mye ut over økonomien, som er spessielt det jeg misliker så sterkt rundt juletider. Skulle ønske jul var like kjekkt som da jeg var liten for og være helt ærlig.

Jaja dette er vertfall bare min mening, det betyr ikke at folk ikke skal få lov til og begeistre seg så mye de vil over jula, og ja jeg skal ikke si at jeg ikke koser meg når jeg er rundt familie på denne tiden av året. Jeg pleier som regel alltid og gjøre det beste ut av det og da blir det jo hyggelig og kjekkt. Liker jo alle lysene folk setter opp i gatene så ja jeg både liker og misliker julen. Men det er bare noen få ting jeg misliker veldig mye.

Håper dere har en fin dag videre! ❤

  • 147 lesere

Likes

Comments

View tracker