Header

Hei på dere! 😄

Jeg sa jeg hadde noe jeg ville fortelle dere om og her er det. Mit eget sminke speil. Jeg har lenge ønsket meg et sminke speil med lys i seg, men å kjøpe det ferdig er utrolig dyrt. Pluss lyset på bader vårt er så dårlig så da tenkte jeg at jeg skulle lage mitt eget. (Rettere sagt få hjelp av pappa).

Ting du trenger:

2x MUSIK lampe fra Ikea. (Er litt dyrt, men verdt det)

Lampeledning

Elektrikertape

10x E14 15W 140lm lyspærer

Alt treverket fikk jeg fra pappa ettersom han er byggmester.

Maling + hvit silikon

Speil


Jeg skal være helt ærlig å si at pappa hjalp meg med å lage rammen, lage hullet som lysene står i og sette inn speilet, men jeg har vertfall malt det selv haha. Men det finnes mange enklere måter å gjøre dette på viss du faktisk skal gjøre det selv og ikke har den fordelen jeg hadde.


Har satt inn en treplate bak som holder speilet på plass. Jeg ville ha det i hvit så jeg gikk til Coop Obs bygg å kjøpte maling. Deretter malte jeg til jeg syntes det så fint ut. ca 3-4 strøk. Sånn jeg ikke glemmer det så er elektriker tapen bare for å holde ledningen fint på plass på baksiden. Trodde jeg kom til å trenge det til alt det elektriske, men trengte det ikke alikevel.



Etter jeg hadde latt maling tørke satte jeg inn lysene og brukte hvit silikon rundt speilet. Lyspærene kjøpte jeg på biltema ettersom det var billigere der enn på ikea. Og vips så var speilet mitt ferdig.



Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Hadde ikke sett for meg at det skulle bli så bra. Er nesten sånn jeg gleder meg til jeg skal sminke meg igjen haha. Håper dette var interressant for dere å lese om.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 8 lesere

Likes

Comments

Hei på dere!

Jeg har kjøpt inn en del sminke i det siste. Noen nye og noen produkter jeg har prøvd før. Hadde lyst å dele dem med dere og fortelle hvorfor jeg liker dem. Vett ikke om dette er noe dere liker å lese om, men tenkte det kunne være interressant for noen 👍



Mac fix + setting spray: har jeg brukt ganske lenge. Men fikk ikke tak i den før nå fordi var utsolgt. Men denne er vertfall utrolig god. Hjelper med å tilføre fuktighet til huden og gjør at sminken sitter mye bedre.

Tea tree mattifying Loation: er en jeg har brukt ganske lenge. Den er perfekt viss du har litt uren hud. Bruker denne under sminken istedet for primer. Anbefaler den på det sterkeste viss du sliter med uren hud.

Mac transperant pressed powder: er ikke så mye å si annet enn at den er perfekt og holder huden matt veldig lenge.

Stay matte fra Rimmel London: hørte på youtube denne skulle være veldig god til å holde huden matt. Jeg har alltid brukt Studio Fix powder foundation som pudder, men siden dette er et powder foundation så gjør den huden alt for cakey. Så jeg testet ut Stay Matte og må si den er veldig god. En ting er at den holdt ikke huden min matt så lenge som den sier den skal. Men var veldig positivt overrasket fordi denne fikk min hud til å se mye finere ut.

Nilens Jord Creamy highlighter: er en ganske fin highlighter, den er ikke for intens. Jeg liker ikke når highlighteren er veldig intens fordi jeg er veldig oljette fra før og er den for intens ser jeg bare enda mer oljette ut, så liker veldig godt denne.

Maybelline Eye Eraser Concealer: har jeg vært på utkikk etter KJEMPEEEEEEE lenge, så var ikke først for noen uker siden jeg fant den på vita her jeg bor og da måtte jeg selvfølgelig bare ha den. Dette er blitt min nye favoritt concealer, så denne er verdt å prøve.

Benefit Goof Proof Brown pencil: har alltid hatt lyst til å prøve denne, men merker at den ikke er så enkel å bruke siden jeg ikke er vandt til den. Men ellers er den veldig god og fargen er veldig fin.

Essence matt blush: Denne var ganske billig, så at den er så pigmentert var et stort pluss. Fargen er veldig fin og den er ikke vanskelig å jobbe med.

Essence Bronzing Powder: Jeg har faktisk ikke prøvd denne enda fordi den er litt for lys synes jeg. Men det jeg kan si er at den lukter utrolig godt haha.

Essence eyeliner: Denne er veldig tynn, men den holder seg veldig godt. Tar litt tid før den tørker da, men ellers liker jeg den.

Essence matt lipstick: Jeg ville ikke si at denne er veldig matt, men fargen er såååå utrolig fin.

Maybelline Lash Sensational Mascara: Jeg elsker denne mascaraen, er den eneste jeg synes som ikke klumper til vippene mine.

Håper dere har en fin dag videre! 💜

  • 10 lesere

Likes

Comments

Her kommer en liten oppdatering om hva som har skjedd i det siste. I det siste har jeg holdt mye på med bilen min ettersom den streiket helt. Fant ut at det var bare å skifte en sikring så nå funker bilen igjen. Vi har også fått oss katt. Han er ikke ett år enda så han er ganske gal pluss med han i hus er det umulig å få sove etter at A har dratt på jobb. Så er litt sånn bittert, han er jo enda utrolig liten så han tester jo alt og det kan jeg si er strevsomt. Jeg elsker jo dyr, men jeg har alltid vært mer glad i gnagere enn katter. Men han er jo bare så utrolig søt å snill til tider at det gjør opp for det. Han elsker kos og følger etter overalt så det er jo ganske koselig å komme hjem til han.



Ellers har vi ommøblert. Vi tok bort et skap vi hadde stående i gangen å fikk inn nye entre møbler så nå ser det jo ut som vi har kjempe god plass. Er litt rart fordi vi hadde det så sinnsykt rotete i gangen før, det lå ting over alt og klarte aldri å finne ut hvor vi skulle gjøre av tingene. Men det at det nå er så ryddig er merkelig. Pluss ikea har jo en del smarte løsninger til oppbevaring så nå føler jeg vi har litt mer kontroll. Det er ogå en ting til jeg vil vise dere, men jeg venter enda på det så vil vente til jeg får det før jeg viser det. Håper dere gleder dere like mye som meg 😄 Også tror jeg at jeg skal skrive om noe ny sminke enten senere i dag eller imorgen. Og igjen så beklager jeg for å være så dårlig på å skrive å oppdatere her.

Håper dere har en fin dag! 💙

  • 16 lesere

Likes

Comments


Jeg vett det er en stund siden jeg skrev noe sist nå, men jeg kom over et øyenskygge palett fra blivakker som jeg bare måtte ha.

Jeg elsker dette øyenskygge palettet, bruker det hver eneste dag. Det inneholder så mange forskjellige farger å velge mellom. Alt fra mørke til lyse farger. Er også ganske pigmenterte. Fikk paletten for sånn 275kr og det inneholder 35 forskjellige farger. Har du dette palettet trenger du ikke noe mer haha. Inneholder ikke shimmer eller glitter øyenskygger da, det er det eneste jeg synes mangler ellers er palettet utrolig bra. Jeg var på utkikk etter et palett som inneholdt noen orange/rødaktige farger og jeg fant det perfekte palettet. Så viss du er på utkikk etter det samme burde du kjøpe dette palettet.

Håper dere har en fin helg! 😊💄

  • 50 lesere

Likes

Comments

Elsker du pizza? Da har jeg en utrolig enkel oppskrift til deg!

Jeg har alltid vært utrolig glad i pizza, men synes alltid hjemmelaget er best. Pluss å lage pizza selv er mye billigere enn og kjøpe pizza så derfor ville jeg dele oppskriften jeg bruker med dere.

🍕 7dl hvetemel 🍕

🍕 3dl lunket vann 🍕

🍕 Halv pakke tørr gjær 🍕

🍕 2ss Olje 🍕

🍕 1/5 ts salt 🍕

🍕 peppes pizza saus 🍕

🍕 Ost 🍕

🍕 Oregano 🍕

🍕400g Kjøttdeig 🍕

Første du gjør er å blande salt, olje, hvetemel, lunket vann og tørrgjør sammen. Pass på at vannet ikke er for varmt fordi da kommer ikke deigen til og heve seg. Rør alt sammen og når du er fornøyd med deigen lar du den heve i 1 eller 2 timer. Er litt opp til deg selv hvor lenge du vil den skal stå og heve.



Lag klar brettet du vil ha pizzaen på, rull den ut til den størrelsen du vil ha. Deretter smører du ut pizza sausen fra Peppes. Den gir en utrolig god smak som du ikke får med vanlig tomatpurre. Stek Kjøttdeigen på forhånd og riv opp ost.



Et tips er og varme opp ovnen før du setter inn pizzaen fordi da blir bunnen luftig og stekes mye raskere.

Stek midt i ovnen og vips, ferdig! 😍

  • 135 lesere

Likes

Comments