Header

Hei på dere! 😊

I dag så ville jeg bare anbefale noen gode serier til dere som dere er nødt til og se.

The walking dead

Er en serie som jeg tror alle har hørt om, men den er så spennende at dere bare må få den med dere. Det begynner som alle zombie filmer at det bryter ut et virus som gjør at folk spiser hverandre og blir forvandlet til zombier. Også går historien videre om hvordan folk overlever livet videre. Denne serier er utrolig spennende og ikke kjedelig et sekund så anbefaler virkelig denne serien.Prison Break

Dette er sikkert min favoritt serie, handler om en som heter Michael og broren hans har endt opp i fengsel for noe han ikke har gjort så da planlegger Michael og ende opp i det samme fengselet som broren for og bryte han ut. Er den beste serien jeg vett om fordi her kommer de fort til poenget av serien, jeg hater når de lager en serie som bruker et århundre til de kommer til det serien faktisk handler om.A series of unfortunate events

Denne serien er basert på de 13 bøkene Lemony Snicket har skrevet. Det handler om 3 barn, Violet, Klaus og Sunny som mister foredrene i en brann og blir sendt til og bo hos deres slektninger. Men de ender opp hos en mann som heter Grev Olaf som de fort finner ut er bare ute etter formuen foreldrene la igjen til Violet til hun blir myndig. Jeg ELSKER denne serien, de har ikke kommet ut med alle sesongene enda, men denne serien er så utrolig spennende. Definitivt verdt og få med seg.Lethal weapon

Denne serien er basert på filmene dødelig våpen. Denne serien er ganske ny og går enda på tv. Men det handler om to menn som heter Riggs og Murtaugh. Riggs mister kona i en bilulykke og er helt knust. Han begynner da og jobbe som politi med Murtaugh. Siden Riggs ikke bryr seg om han dør eller lever blir alle oppdragene deres ti ganger farligere. Jeg vil ikke si så mye om denne serien, men serien er kjempe spennende samtidig morsom. Er en serie som er verdt og få med seg.Håper dere har en fin dag videre! 📺

#tvserier

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Egentlig skulle jeg poste dette innlegget på tirsdag da det faktisk var valentine's dag, men det ble helt glemt så jeg skriver det nå.

Som regel er valentine's dag en dag jeg og A ikke feirer eller gjør noe spessielt på. Det er bare en helt vanlig dag som alle andre. Egentlig så har jeg alltid ønsket blomster eller sjokolade eller noe på denne dagen, men har aldri liksom fått noe. Ikke at jeg mener jeg trenger noe, men det skader aldri og få et par med blomster. Det er alltid kjekkt og vite at noen tenkte på deg haha. Så jeg hadde absolutt ingen forventninger til valentine's dagen så det kom jo som en stor overraskelse at A plutselig sto der med blomster i hånden og at de i tillegg var blå gjorde jo saken enda bedre haha. Jeg synes også at det er ganske overraskende at A vett hvilke blomster jeg vil ha uten at jeg i det hele tatt har fortalt han det.Hva gjorde dere på valentine's dagen?

🌸🌸🌸

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Jeg har i det siste vært veldig opptatt, jeg og A har gjort noe hver eneste dag så har ikke en gang fått tid til og rydde hjemme. Men nå har vi en ny bil igjen som vi bare betalte 6000 kroner for. Når biler er så billige så er det jo ofte noe galt med dem, men denne bilen var eu godkjent i et og et halvt år og årsavgiften var betalt. Denne bilen står i mitt navn, derfor sier jeg den er min haha. Siden jeg er så heldig og har A så begynner jeg med 50% i bonus på forsikring. Bilen er jo ikke verdens fineste, men etter jeg satt på nye setetrekk å vasket bilen så ser den ganske okey ut. Er også en sånn der farts stripe på fronten, ser ikke det så godt på bildet da. Kjøpte også radio til bilen og fant da ut at ingen av høytalerne var sprengte så det var jo helt perfekt.Bilen så ikke ut da vi først fikk den, var rotete og veldig skittent. Alt er for såvidt kjøpt fra biltema som egentlig sier seg selv fordi biltema er liksom der alle går når de trenger billige ting til bilen sin. Radioen er fra bilradiospesialisten så den var ganske dyr, men denne radioen kan jeg jo ta med meg videre så det var verdt det.

Håper dere har en fin dag videre! 💙

  • 30 lesere

Likes

Comments

I det siste har jeg sett to saker om dette i nyhetene og det sjokkerer meg at noen kan være så ondskapsfulle. Det var to saker der det var en jente med en funksjonshemming som ble ledd og spyttet på på bussen og en utviklingshemmet mann de hadde filmet live på facebook der de mishandlet han.

Dette forstår ikke jeg, hva går gjennom hodet til noen som tror det er okey og behandle funksjonshemmede/utviklingshemmede slik? Ettersom at min bror også er funksjonshemmet blir jeg rett og slett forbannet når jeg leser om slik og at ingen i det hele tatt bryter inn og prøver og hjelpe en person som ikke kan forsvare seg selv. Det er også utrolig trist at mennesker som sliter nokk som det er med en funksjonshemming/utviklingshemming skal bli mishandlet og mobbet sånn som dette. Ingen og hvertfall ikke dem fortjener og bli behandlet slik. Jeg misliker det samfunnet vi lever i, det er ingen som tenker på noe annet enn dem selv og tenker ikke på hvilke konsekvenser det de gjør får. Men når de går løs på forsvarsløse mennesker og mishandler dem og mobber dem til de ikke tørr og gå ut er skammelig. Det er også skammelig at politiet ikke gjorde noe mer om den saken med den jenta. Hvorfor skal folk takle slike ting og ikke kunne bli latt være i fred bare fordi noen idioter ikke har noe bedre og gjøre? Jeg blir rett og slett helt satt ut at noen kan finne på og oppføre seg slik, hva feiler folk?

Jeg skulle ønske folk bare kunne behandle folk med respekt og la folk være i fred. Jeg husker også at min bror ble nektet og være med en gutt vi var naboer med fordi moren hans mente min bror ikke hadde noe godt og tilføye hennes sønn med. Husker han sto i gåren deres og ble bedt om og gå vekk..Altså hva faen? Jeg fatter ikke hva det er som feiler folk..At det går ann og være så hjerteløs, min bror var ikke smittsom hun fikk det jo til og høres ut som min bror feilte noe og det skulle hennes sønn aldeles ikke være sosialisert med.

Slike mennesker kommer jeg aldri til og forstå fordi folk med funksjonshemminger/utviklingshemminger er ikke farlige mennesker og de fortjener alt godt i verden, de skal få kunne sitte på bussen i fred og kunne få leve livet sitt uten og få klærne kuttet opp, bli spyttet på og bli traumatisert av onde mennesker som tror dette er en okey ting og gjøre. Altså hakker du ned på noen som ikke kan for at de lider av en sykdom burde du skamme deg. Det er så trist at det skal være noen som helst saker sånn som dette fordi for meg er dette noe jeg virkelig bryr meg om. Jeg hater at folk tar parkeringsplassene til rullestolbrukere eller mennesker som har problemer med og gå når de har friske ben. Hater at folk tror de kan si så masse styggt og gjøre så masse styggt ovenfor et medmenneske bare fordi de ikke har det godt med seg selv.

  • 79 lesere

Likes

Comments

Hei på dere! 😊

Jeg tenkte at jeg skulle dele noen tips med dere når det kommer til øyenskygge. På youtube har de utrolig mange gode sminke tips videoer som jeg sikkert sitter og ser daglig, fordi jeg er veldig glad i og play around med sminke. Så dette er bare noen tips jeg synes er bra og ha med seg når man da skal jobbe med øyenskygger.


Det første du bør tenke på når du skal legge øyenskygge er og alltid ha rene børster. Tingen er at viss du har en kost som ikke er vasket har den rester fra andre øyenskygger du har brukt. Når du da skal blande øyenskyggene sammen får du en blanding av rester inkludert den øyenskyggen du bruker. Du risikerer og ikke få den farger du ønsket fra begynnelsen av. Så viktig og huske på og alltid vaske dem!


Et annet tips er og alltid bruke en base. Jeg pleide aldri og gjøre dette før, men nå kunne jeg ikke tenkt meg og ikke gjøre det.

Du kan da bruke øyenskygge primer, vanlige primere, concealer, det er egentlig opp til deg og hva du synes fungerer best for deg. Etter dette er det lurt og bruke et transperant pudder over sånn det holder seg på plass.


Når det kommer til og bygge opp øyenskygger, skal du aldri gå inn med en mørk farge først. Grunnen til det er fordi det blir ti ganger vanskeligere og få øyenskyggen blandet sammen med andre farger du vil bruke. Kan også se veldig usammenhengende ut. Du bør alltid gå inn med en lys farge du vil bruke som overgangs farge. Ved og gjøre dette blir det mye enklere og blande dem sammen og ser mye finere ut og du slipper at øyenskyggene ser usammenhengende ut.

Et lite tips til er og alltid gå inn med lite øyenskygge om gangen, det er mye enklere for deg da og bygge deg opp til det ønskende utseende. "Less is always more" som de sier.

Håper dere har en fin dag videre! ❤

  • 115 lesere

Likes

Comments