Videoen er fra Camilla Pihls blogg og YOUTUBE kanal (linker er i bunn av innlegget).

Kan jeg bare starte med å si hvor geniale jeg synes disse videoene er! Ikke bare er de inspirerende å se på med tanke på ideer til nye antrekk, men også på grunn av Camillas vakre og rene, men først og fremst komfortable stil.

Jeg har fulgt bloggen hennes en stund nå og jeg mener selv at hun er en av de best kledde bloggerne. Dette er ikke bare i klesstilen jeg mener hun er best kledd, jeg snakker også om interiør i hjemmet. Noe som vi ser igjen på både bloggen hennes, men også i andre sosiale medier.

Hun fokuserer på å holde bildene og bloggen ren og velkommen for leserne sine og der består hun med glans. Gullstjerne til deg Camilla. 🌟

Så jeg kan jo gjøre det enkelt å bare vise dere hva jeg snakker om. Her er den nyeste videoen hennes.

Inspirerende? Jeg liker å se på disse videoene som min lille fredags kos, for hver fredag blir det sluppet ut en slik ny video på Camillas blogg og YOUTUBE kanal.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det viktigste for meg når jeg trener, er motiverende og god musikk som setter med i trenings humør. Musikk gjør så mye og jeg klarer ikke å reise på trening uten å ha spillelista klar. Derfor ønsket jeg å vise dere noen av mine favoritt låter for øyeblikket som er utrolig gode å trene til.

Collard Greens- ScHoolboy G & Kendrick Lamar.

Believer- Imagine Dragons.

Black Skinhead- Kanye West.

Friday Night- Vigiland.

Pony- Ginuwine.

Champions- Kanye West.

Trophies- Young Money & DRAKE.

Fy Faen- HKEEM & Tremur.

Likes

Comments

DRAKE: Doing it wrong.

Charlie Puth: Attention.

Rendevous At Two: Love me right.

Halloran & Kate: Weak (Boonz Tropical remix)

Bruno Mars: Calling All My Lovelies.

Likes

Comments

Jeg synes det er behagelig, rolig og hyggelig å traske rundt på museer og se på kunsten som henger og står rundt omkring. Da vi var i Gøteborg tok vi selvfølgelig en tur innom kunstmuseet.

Etter at vi lærte om forskjellige tidsepoker i norsk faget, har jeg blitt mer og mer engasjert i blant annet nasjonalromantikken, realismen og barokken for å nevne noen. Derfor var det veldig gøy å se dette på museet.

Det var også en utstilling med fokus på Gaza og krigens handlinger i Midtøsten.

Likes

Comments

Trench Coat: og sko: H&M

T-skjorte: Ganni

Bukse: Dr. Denim

Veske: By Malene Birger

Solbriller: Bik Bok.

Likes

Comments

Denne låta her min favoritt for øyeblikket og dere kan tro at denne går på repaet her i heimen.

Det aller beste med låta er partiene når Bruno Mars holder de lange lyse tonene. Tro meg, det er det beste med hele låta!

Likes

Comments

✭ God torsdag alle sammen ✭

I går hadde jeg in siste eksamen og nå kan jeg ta sommerferie med god samvittighet.

Forrige helg var hele familien på en hyggelig lang weekend i skjønne Gøteborg. Det er en by som jeg synes er utrolig hyggelig å være i og som jeg gjerne reiser til flere ganger. Nå har vi allerede vært der to ganger og jeg takker gjerne ja takk til enda en tur.

Et av høydepunktene var det lille kake markedet som lå i den lille bydelen Haga. Det var et fryd for øyet da dette synet av alle slags kaker lå på bordet og luktet helt nydelig.

Jeg får vann i munnen bare av å mimre tilbake.

Likes

Comments

Toast med smeltet smør, most avokado og tomat er en helt nydelig blanding. Det er saftig og mettende samtidig som det er kjempe sunt.

Avokado toast vil alltid være en vinner for meg.

Likes

Comments