Her i Danmark nyter vi sola fra dag til kveld. Det er dette som er sommer. Å nyte de lange varme sommerdagene og de kjølige lyse kveldene. Denne kvelden lyste solstrålene opp hytteveggen og gav et deilig lys inn i stua.

En fredfull og rolig slutt på kvelden.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Lilla, blått og rosa. Det var synet som møtte meg på stranda i går. Der og da følte jeg at jeg var i en Ariana Grande musikkvideo, dere veit hvilken jeg mener. 🙈

Det er deilig å nyte de små øyeblikkene og ta vare på minnene.

  • 26 lesere

Likes

Comments

Da har vi endelig ankommet Danmark og det kjennes. Danmark ferie på sommeren har blitt en fast familietradisjon som jeg setter stor pris på.

Ferien startet med å dra ned på stranda å få med seg solnedgangen. Det er nesten et lite mirakel å se på. Sola som senker seg sakte ned i havet og etterlater en brennende himmel.

Nydelig.


Nå skal jeg sette meg ut på plenen og kose meg i sola. God sommer. ☀️

  • 33 lesere

Likes

Comments

Jeg har aldri helt skjønt begrepet med podcast, men jeg har valgt å teste det ut og gi det en sjanse. Den første podcasten jeg hørte på var podcasten "Purk eller Skurk", og den var utrolig spennende. Den er verdt å høre på.

Nå hører jeg på podcastene til "Harm og Hegseth". Jeg synes panelet er utrolig morsomt å se på, så det å høre dem også burde jo være like morsomt. Og tro du meg, det var det. Disse gutta har ikke noe filter og jeg elsker det! Siden jeg ble så hekta så klarte jeg ikke skru det av.

Siden jeg ble så hekta så gikk jeg rundt på treningssenteret å hørte på det, hihi. Tipper jeg fikk noen blikk da jeg begynte å fnise litt for meg seg selv midt på trening, men pytt pytt, jeg trente og var lykkelig.


Likes

Comments

Nachos er en svakhet for meg, så selvfølgelig måtte jeg bestille det da jeg så det på menyen. Denne uken tok min kjære kusine en liten vissitt fra Oslo ned til sommerbyen, derfor valgte vi å kose oss og dra ut å spise god mat på restaurant.

Spiste også en utrolig god ostekake med krem ved siden av. NAM!

Jeg ønsker dere en god fredag alle sammen 😘

Likes

Comments

Bare lukk øynene, slapp av og hør på denne her.

Ray LaMontagne må være en av mine favoritt artister. Er det en artist jeg vanligvis hører på når jeg skal slappe helt av så er det han. Den såre og mannlige stemmen lager en stemning som er helt ulik noe annet. Jeg klarer ikke beskrive det, dere må nesten høre låtene hans selv for å skjønne hva jeg mener.

Likes

Comments

Noe av det beste med sommeren, spesielt sommeren her i Kragerø, må være å sette seg på en restauranten i finværet og spise god mat med noe godt i glasset.

Som dere ser så ble det pizza på meg denne dagen. Er det en ting jeg elsker så er det en ordentlig, hjemmelaget pizza (vel restaurant laget i dette tilfelle).

Likes

Comments

Videoen er fra Camilla Pihls blogg og YOUTUBE kanal (linker er i bunn av innlegget).

Kan jeg bare starte med å si hvor geniale jeg synes disse videoene er! Ikke bare er de inspirerende å se på med tanke på ideer til nye antrekk, men også på grunn av Camillas vakre og rene, men først og fremst komfortable stil.

Jeg har fulgt bloggen hennes en stund nå og jeg mener selv at hun er en av de best kledde bloggerne. Dette er ikke bare i klesstilen jeg mener hun er best kledd, jeg snakker også om interiør i hjemmet. Noe som vi ser igjen på både bloggen hennes, men også i andre sosiale medier.

Hun fokuserer på å holde bildene og bloggen ren og velkommen for leserne sine og der består hun med glans. Gullstjerne til deg Camilla. 🌟

Så jeg kan jo gjøre det enkelt å bare vise dere hva jeg snakker om. Her er den nyeste videoen hennes.

Inspirerende? Jeg liker å se på disse videoene som min lille fredags kos, for hver fredag blir det sluppet ut en slik ny video på Camillas blogg og YOUTUBE kanal.

Likes

Comments

Det viktigste for meg når jeg trener, er motiverende og god musikk som setter med i trenings humør. Musikk gjør så mye og jeg klarer ikke å reise på trening uten å ha spillelista klar. Derfor ønsket jeg å vise dere noen av mine favoritt låter for øyeblikket som er utrolig gode å trene til.

Collard Greens- ScHoolboy G & Kendrick Lamar.

Believer- Imagine Dragons.

Black Skinhead- Kanye West.

Friday Night- Vigiland.

Pony- Ginuwine.

Champions- Kanye West.

Trophies- Young Money & DRAKE.

Fy Faen- HKEEM & Tremur.

Likes

Comments

DRAKE: Doing it wrong.

Charlie Puth: Attention.

Rendevous At Two: Love me right.

Halloran & Kate: Weak (Boonz Tropical remix)

Bruno Mars: Calling All My Lovelies.

Likes

Comments