God mandag.

Jeg satt nettop å så på kalenderen at det kun er 10 dager igjen til 1. desember. 10 DAGER! Det går fort, syntes det ikke er lenge siden det var juli. Og det er nettop det, jeg begynte å få julestemning veldig tidlig. For jeg fikk det allerede i juli, hihi, jaja det heter jul(i).

Jeg har alltid begynt tidlig å få julestemning, det har egentlig hele familien. Jeg er klar over at det er "visse regler" man skal følge med tanke på hvor tidlig man skal starte med juleforberedelser, men jeg fikk godstemningen i september. Julelista på Spotify er allerede proppet full med mye deilig og stemningsfull musikk. Jeg har spist en pepperkake eller to, drukket en del kakao og sett en (kun en) julefilm. Jeg er allerede i gang.

Nå er vi i slutten av November så nå må det være innafor. Overalt hvor vi går så blir jo bomberdert med julestemning. Lys er hengt opp i gatene, butikkene er fulle av julepynt, julegenserne er i butikkene og julekanalene har kommet på radioen.

Jeg har alltid begynt tidlig å få julestemning, det har egentlig hele familien. Jeg er klar over at det er "visse regler" man skal følge med tanke på hvor tidlig man skal starte med juleforberedelser, men jeg fikk god stemningen i september. Julelista på Spotify er allerede proppet full med mye deilig og stemningsfull musikk. Jeg har spist en pepperkake eller to, drukket en del kakao og sett en (kun en) julefilm. Jeg er allerede i gang.

Nå er vi i slutten av November så nå må det være innafor. Overlat hvor vi går så blir jo bomberdert med julestemning. Lys er hengt opp i gatene, butikkene er fulle av julepynt, julegenserne er i butikkene og julekanalene har kommet på radioen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå dette er hva man kaller morgenstund har gull i munn.

Jeg våkent tidlig i dag og dro morgenen i senga, og gikk deretter å lagde en deilig frokost.
Det var helt nydelig å sitte i sofakroken med frokosten i munnen, tv-en på og morgensola som skinte inn i stua og fylte hele rommet oransje.

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Er deg en ting jeg synes er veldig hyggelig så er det å tusle litt rundt i byen.

Å ta litt tid til seg selv og faktisk gjøre de tingene man har lyst til er veldig viktig. Jeg elsker å ta i øreproppene, sette på musikken, kle seg opp i varme plagg og bare nyte høstværet og alene tiden. I tillegg så finner man alltid noe og se på og få inspirasjon av, hvis man leter riktig.

  • 10 Lesere

Likes

Comments

Endelig har kulda slått inn og det er på tide å kle på seg varmere plagg. Noe som jeg har gledet meg til hele sommeren. Som dere allerede vet så er høst min favoritt årstid, så når vi går inn i september måned da er jeg glad. Jeg elsker å pakke meg inn i store strikkegensere, varme skjerf og selvfølgelig skinnjakken.

I går fant jeg min nye favoritt i klesskapet, nemlig en off shoulder genser. Disse har vært mye å se hver sesong med tanke på overgang fra høst til vinter. Denne tynne strikkegenseren er varm og god, samtidig som den er stilfull og enkel.

Genser fra BIKBOK

Likes

Comments

Hvor nydelig er ikke dette settet?

Da jeg fikk første øyekast på det, var jeg solgt. Dette settet er mitt beste høstkupp så langt. Så komfortabelt og pent. Jeg mener at hele antrekket skal stå i stil, så undertøyet skal også få lov til å være trendy og komfortabelt. Det er viktig for meg at jeg går med klær jeg føler meg vel i og som jeg føler meg vel i, og som jeg også får inspirasjon av. Derfor er det helt rettferdig at det under klærne skal være en del av antrekket.

Det er jo innsiden som teller ikke sant?

  • 16 Lesere

Likes

Comments

I det siste har jeg tatt mye tog, og det må være noe av det roligste jeg har gjort. Jeg har kun kjørt tog en gang før i mitt liv, og det var i Paris med hele familien min. Så da jeg skulle kjøre tog alene første gang var jeg ikke så trygg på meg selv.

Går jeg av riktig, er det langt igjen, hvor er vi nå, men det viktigste. Er jeg på riktig tog? Dette var tanker som streifet igjennom hodet mitt.

Nå trives jeg på tog, og får ro. Har dere ikke prøvd å reise tog så anbefaler jeg det på det sterkeste.

  • 15 Lesere

Likes

Comments

Da var det tid for en ny uke.


Hvor ble det av helga? Helgen som var så rolig og avslappende. Helgen som lot kroppen hvile og nye stillheten. Rolige og late morninger som blir brukt til å ose inn duften av søvn og nyvasket sengetøy. Vinduet som står litt på glødt og som sender kalde høstdrag inn i rommet. Det er det helgen skal brukes til. Nå som høsten endelig er her så er det mer stille å våkne mener jeg. Det er en ro som strømmer igjennom kroppen hver gang jeg våkner og kjenner følelsen av høst.


Likes

Comments

Høst moten har for alvor ankommet butikkene og motebildet. Vi ser at det er den sterke rød fargen som er kaprer motebildet i år og man sal gjerne også mikse den sterke rød fargen med blomstermotiver og duse farger.

1. Her 2. Her 3. Her

4. Her 5. Her

Likes

Comments