Endelig har kulda slått inn og det er på tide å kle på seg varmere plagg. Noe som jeg har gledet meg til hele sommeren. Som dere allerede vet så er høst min favoritt årstid, så når vi går inn i september måned da er jeg glad. Jeg elsker å pakke meg inn i store strikkegensere, varme skjerf og selvfølgelig skinnjakken.

I går fant jeg min nye favoritt i klesskapet, nemlig en off shoulder genser. Disse har vært mye å se hver sesong med tanke på overgang fra høst til vinter. Denne tynne strikkegenseren er varm og god, samtidig som den er stilfull og enkel.

Genser fra BIKBOK

Likes

Comments

Hvor nydelig er ikke dette settet?

Da jeg fikk første øyekast på det, var jeg solgt. Dette settet er mitt beste høstkupp så langt. Så komfortabelt og pent. Jeg mener at hele antrekket skal stå i stil, så undertøyet skal også få lov til å være trendy og komfortabelt. Det er viktig for meg at jeg går med klær jeg føler meg vel i og som jeg føler meg vel i, og som jeg også får inspirasjon av. Derfor er det helt rettferdig at det under klærne skal være en del av antrekket.

Det er jo innsiden som teller ikke sant?

  • 7 Lesere

Likes

Comments

I det siste har jeg tatt mye tog, og det må være noe av det roligste jeg har gjort. Jeg har kun kjørt tog en gang før i mitt liv, og det var i Paris med hele familien min. Så da jeg skulle kjøre tog alene første gang var jeg ikke så trygg på meg selv.

Går jeg av riktig, er det langt igjen, hvor er vi nå, men det viktigste. Er jeg på riktig tog? Dette var tanker som streifet igjennom hodet mitt.

Nå trives jeg på tog, og får ro. Har dere ikke prøvd å reise tog så anbefaler jeg det på det sterkeste.

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Da var det tid for en ny uke.


Hvor ble det av helga? Helgen som var så rolig og avslappende. Helgen som lot kroppen hvile og nye stillheten. Rolige og late morninger som blir brukt til å ose inn duften av søvn og nyvasket sengetøy. Vinduet som står litt på glødt og som sender kalde høstdrag inn i rommet. Det er det helgen skal brukes til. Nå som høsten endelig er her så er det mer stille å våkne mener jeg. Det er en ro som strømmer igjennom kroppen hver gang jeg våkner og kjenner følelsen av høst.


Likes

Comments

Høst moten har for alvor ankommet butikkene og motebildet. Vi ser at det er den sterke rød fargen som er kaprer motebildet i år og man sal gjerne også mikse den sterke rød fargen med blomstermotiver og duse farger.

1. Her 2. Her 3. Her

4. Her 5. Her

Likes

Comments

Cafè besøk med utsikt over byen.

Tekanne, regnvær og croassaints. Jeg føler at jeg er med i en 60'talls film der jeg sitter på cafèn og nyter stillheten.
Folk som trasker forbi vinduet med mobilen inntil øret, trillende barnevogner og damer som ler med hver sin kaffe i hånden.

Cafè besøk er noe jeg gjør alt for sjeldent, men når jeg først gjør det så tar jeg meg tiden til å slappe av.

  • 15 Lesere

Likes

Comments

Endelig er den her. Jeg føler det på temperaturen, i motebildet og på hele meg.

Høsten har kommet.

Er det en ting dere ikke visste om meg så er det at høsten er min favoritt årstid. Jeg er en ordentlig høst jente, så det passer fint at jeg er født i november. Jeg elsker at tempereraturen synker og man har unnskyldinger for å ta på seg mer klær og finne fram strikkegenserne. Te koppene blir fylt opp raskere enn vanlig og kamerarullen blir fylt opp med bilder av fargefulle trær i nydelige høst farger. Fy søren som jeg gleder meg. Nå som vi har gått inn i den førte høst måneden ønsket jeg å lage et lite "ting jeg vil gjøre i september" innlegg. Enjoy! 🍁

Varmere plagg.

Jeg ønsker å investere i en god og varm strikkegenser som er en fin ov overgang fra høst til vinter. I dette øyeblikk har jeg øynene mine festet på en strikke genser fra Selected Femme i en nydelig grå/beige farge. Så denne tror jeg at jeg skal kapre til meg.

Bøker.

Jeg er godt i gang med bøkene i Calender Girl serien og har et mål om å bli ferdig med alle sammen. Jeg må si meg veldig fornøyd med disse bøkene og jeg koser meg når jeg leser dem. Hvis dere ønsker så kan jeg lage et eget innlegg av disse bøkene når jeg blir ferdig med dem (eller så langt jeg har kommet nå).

Færre søtsaker

Denne siste måneden har gått til alt for mye usunt i hverdagen. Jeg er helt for at man skal få kose seg, men jeg må finne balansen mellom søtsug og kjedsomhet. Jeg ønsker også å holde den fine rytmen jeg har fått av å drikke vann.

Likes

Comments

Late morninger som dette er luksus. Å ta seg tid til å spise en god frokost og la tankene vandre til et annet sted på morgen er helt fantastisk. Det er dagdrømming.
🥐☕️💋

Breakfast in bed with CHANEL.

  • 20 Lesere

Likes

Comments