​Hei folkens,


Jeg har nå flyttet bloggen min til Selfiequeens.no . Jeg har virkelig kost meg på Nouw og syns de har en fantastisk platform. Men jeg prøver meg på nye eventyr med Selfiequeen og får se hva veien videre bringer. Ta en titt her!​​​ ​​


Love Pernille

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Paris er en fantastisk vakker by med så mye flotte detaljer og inspirasjon. Monica (designer for By Monica Høyer) og jeg reiste til Paris i 2 dager for å være på tekstil messen Premier vision. Monica hadde med sin lille sønn og han sjarmerte alle på hele turen og var en engel begge dagene. Dette er den største tekstil messen i verden og de har alt fra tilbehør, skin, denim, blonder, silke og ull. Vi koste oss veldig på messen og fant masse kule stoffer som vi gleder oss til å få hjem. Vi dro videre til Eiffel tårnet og når vi kom inn i parken begynte tårnet å blinke, et perfekt øyeblikk. Vi gikk videre langs elven og opp til en utrolig kul restaurant der vi så direkte på Eiffel tårnet. Jeg virkelig elsket livet når Monica og jeg satt der å skravlet om alt mellom himmel og jord. Vi rakk å spise croissant før vi løp videre til messen og fant enda mer tekstiler. Hadde en fantastisk tur og gleder meg til å se alle de kule stoffene jeg har bestilt.


Love Pernille


Kjole: Kepaza

Sko: H&M

Likes

Comments

Kepaza antrekk er i september utgaven av Ellements magazine. Ellements magazine er et av de raskest voksende magasiner i hele verden og har 150.000 følgere på instagram. Den talentfulle fototgrafen Anastasia Belorustseva lagde en photo serie "Ana Bela" som viser frem bare Kepaza klær og sko i New York City. Jeg elsker hvordan hun har fått frem plaggene og kontrasten med NY og de fargerike klærne.


Du kan kjøpe digitale bilder eller hele magasinet her:

http://www.magcloud.com/browse/issue/1345650

Hva syns du om bildene?


Love Pernille


Photo: Anastasia Belorustseva

Brand/Designer: Kepaza by Pernille Fristad

Models: Alexandra Zhukova, Cat Yudain, Vita Vitenko, Olga Elizar

MUA and hair: Karine Adilkhanian, Kseniya Moll, Oksana Paniushkina, Mariya Nestoryak

Likes

Comments

New York Fashion Week! Wow, Jeg kan ikke tro det allerede har gått en uke siden jeg viste for 3 gang på NYFW. De 2 siste ukene har flydd avgårde og jeg føler det har gått 2 dager. hihi.. Showet var helt magisk og jeg elsker å vise hos Fashion Gallery. Det er så gøy og føler meg som verdens heldigste som får lov å vise frem klærne mine på verdens største arena for mote. Kolleksjonen heter "Dreamy roads" og er inspirert av hvordan vi alle er på vei til å finne ut av livet og vil leve et lykkelig og vakkert liv, men livet også gir oss "ups and downs." I år gikk det 4 Norske jenter på catwalken for meg og jeg er evig takk nemlig for at de kom til NY. Det var også så mange andre flotte mennesker som kom å så showet og som hjalp til i kullissene, så tusen takk til verdens beste gjeng <3


Hvis du vil se videoen fra showet så ligger den her:

https://www.youtube.com/watch?v=DMDLLNCeR9Q

Laget av Sondre Fristad/Fristad film


Hva syns du om kolleksjonen?


Love Pernille


Jeg har så mye bilder som kommer på bloggen i løpet av flere uker, siden vi gikk rundt å tok masse bilder til Kepaza.

Likes

Comments

På søndag dro jeg og resten av familien til New York for at Kepaza og jeg skal vise kolleksjonen på New York Fashion Week. Det har gått i ett siden vi kom med model casting, fitting, photoshoots og masse fiksing av ting til showet. Jeg har for første gang vært i Brooklyn, så det var kult å være der. Elsker å se sky linenen til Manhattan. I morgen er showet mitt og jeg gru/gleder meg som en unge. Vet det kommer endel norske folk, så det blir gøy å så mange. I dag skal jeg prøve å slappe av og se litt av NY siden jeg nå har gjort alt jeg skal før showet i morgen.

Fortsatt noen ledige plasser så om noen er i NY, så send meg en melding!


Top: Kepaza

Bukse: HM


Love Pernille

Likes

Comments

I går var jeg på et utrolig kult event, Insp love som er en ny app som (lanseres snart) Jeg elsker at de ønsker å støtte kvinner og få hverandre opp og "Jenter heier på jenter" filosofi. Jeg prøver også å gjøre det gjennom mine klær og få kvinner til å ønske å gå i det de faktisk ønsker å gå i og ikke bare kle seg i det alle andre går kledd med. Tørre å være seg selv. I går holdt også Black rat foredrag om sin reise og hva merket står for. Jeg kjenner Siri (Designeren) fra før og syns det var så gøy å høre hennes vei og hvor mye fantastiske ting hun har gjort i sin karriere. Vi har helt forskjellige konsepter og jeg digger de grafiske printene hun har på klærne. Hun har selv sittet å malt printene og det digger jeg. Gleder meg til hva mer Black rat og Siri finner på.

Over er en bilde dryss fra kvelden. (Bilder tatt av Ronja og meg)


Love Pernille


Svart genser: Black rat

Jakke knyttet: Kepaza

Bukse: H&M

Sko: Superga

Likes

Comments

Nå holder jeg på med de siste forberedelsene før jeg drar til New York. Det er mye som skal gjøres denne uken, så gleder meg til dette. Jeg tror New York blir så gøy, men også litt skummelt. Jeg hadde prøving med Jannie på fredag og Benedicte i går og vi fant noe kult som passet de begge perfekt. De er så snille og gode som drar hele veien til New York bare for å gå modell for meg. Det er også mange andre norske som skal så vi blir en stor gjeng som skal være der sammen. Hvis det er noen som tilfeldigvis er i NY fredag 8.sep så si ifra, fortsatt noen ledige plasser!

Love Pernille

Likes

Comments

Antrekk 1:

Jumpsuit og Cape: Kepaza

Sko: Superga

Første show for min del var Moods Of Norway.

Antrekk 2: Bukse/top/Jakke: Kepaza - Sko/Belte: H&M


Foren gøy dag. jeg elsker å være ute å møte venner, kollegaer og bekjente og itillegg se fashion show. Oslo runway er en fantastisk visnings arena fordesignere og kles merker å få vist frem hva norsk mote har å by på. Jeg var påMoods of Norway og Line of Oslo som begge er kjent for masse farger og flotte kolleksjoner.Jeg likte best Line of Oslo sin, men jeg sto ved siden av en som filmet og fikkikke lov å ta bilder med kameraet, dessverre. Første antrekket er fra kolleksjonensom kommer i september og antrekk 2 skal vises på catwalken om noen få uker iNew York.

Skaldu på Oslo runway?

LovePernille

<!-- /* Font Definitions */@font-face {font-family:Times; panose-1:2 0 5 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}@font-face {font-family:Cambria; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;}@font-face {font-family:"Helvetica Neue"; panose-1:2 0 5 3 0 0 0 2 0 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:auto; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:3 0 0 0 1 0;} /* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Cambria; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}p {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ascii-font-family:Times; mso-fareast-font-family:Cambria; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Times; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";}@page Section1 {size:595.0pt 842.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->


Likes

Comments

Kjolen min: Kepaza (Det er en prøve til en fremtidig kolleksjon så gleder meg til å få bruke printet ordentlig)

Teip BH: Jeg prøvde ut en ny teip bh som er fra Brassybra , den satt veldig bra og var konfortabel å ha på. Gleder meg til å bruke dette flere ganger.

Veske: Desiqual

Sko: Superga

Gårsdagen var en skikkelig koselig dag, først var jeg med Madeleine og vi koste oss på cafe og ta litt bilder til bloggene våre. Alltid koselig å henge med Madde. Etter det var det hjem å skifte og få tatt på seg kvelds antrekket var det videre til Astrup Fearnley. Min venninne og fadderbarn Tanja Hoff skulle vise sin SS18 kolleksjon på Jarga FW. Tanja er en fantastisk designer og menneske og gleder meg til å se alt det flott hun skal få til i livet. Kolleksjonen hennes var nydelig og spesielt en hvit kjole som jeg bare elsker.

Lyset var veldig dårlig så fikk ikke tatt så mye bra bilder dessverre av kolleksjonen til Tanja.


Sjekk ut Madeline sin blogg her:

http://nouw.com/eddam

Sjekk ut nettsiden hennes her:

https://www.tanjahoff.com/


Nyt søndagen din!


Love Pernille

Likes

Comments

Nå holder jeg på med siste finishings til New York Fashion Week. Det er bare 3 uker igjen og fortsatt er det mye som skal fikses og gjøres. En bilde dryss fra det ene skjørtet fra kolleksjonen. Jeg har sydd på flere remser så det ikke blir så gjennomsiktig og klippet opp den nedre delen av skjørt for å få en kul og ny effekt av stoffet. Jeg gleder meg veldig til å reise til NY igjen å få lov å vise frem kolleksjonen og tror det blir veldig gøy. Vi tenker å gjøre mye spennende der borte, blant annet skal vi filme litt videoer, ta masse bilder, sannsynligvis ha live sending før showet, under og etter showet. Vi blir en stor norsk gjeng som skal være der og er sikker på at det blir fantastisk. Det er mye som skal fikses der borte også, finne modeller, fitting med alle modellene, styling, fikse til ting goodie bags, forberedelser til showet og selve showet. Nå begynner jeg å bli rutinert, så vet hva som skal fikses å gjøres. Må bare beholde roen!


Husk: Fredag 8.sep klokken 3PM (21.00 Norsk tid) Skal du se på?


Kjolen: Kepaza.no


Love Pernille

Likes

Comments