Kjolen min: Kepaza (Det er en prøve til en fremtidig kolleksjon så gleder meg til å få bruke printet ordentlig)

Teip BH: Jeg prøvde ut en ny teip bh som er fra Brassybra , den satt veldig bra og var konfortabel å ha på. Gleder meg til å bruke dette flere ganger.

Veske: Desiqual

Sko: Superga

Gårsdagen var en skikkelig koselig dag, først var jeg med Madeleine og vi koste oss på cafe og ta litt bilder til bloggene våre. Alltid koselig å henge med Madde. Etter det var det hjem å skifte og få tatt på seg kvelds antrekket var det videre til Astrup Fearnley. Min venninne og fadderbarn Tanja Hoff skulle vise sin SS18 kolleksjon på Jarga FW. Tanja er en fantastisk designer og menneske og gleder meg til å se alt det flott hun skal få til i livet. Kolleksjonen hennes var nydelig og spesielt en hvit kjole som jeg bare elsker.

Lyset var veldig dårlig så fikk ikke tatt så mye bra bilder dessverre av kolleksjonen til Tanja.


Sjekk ut Madeline sin blogg her:

http://nouw.com/eddam

Sjekk ut nettsiden hennes her:

https://www.tanjahoff.com/


Nyt søndagen din!


Love Pernille

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå holder jeg på med siste finishings til New York Fashion Week. Det er bare 3 uker igjen og fortsatt er det mye som skal fikses og gjøres. En bilde dryss fra det ene skjørtet fra kolleksjonen. Jeg har sydd på flere remser så det ikke blir så gjennomsiktig og klippet opp den nedre delen av skjørt for å få en kul og ny effekt av stoffet. Jeg gleder meg veldig til å reise til NY igjen å få lov å vise frem kolleksjonen og tror det blir veldig gøy. Vi tenker å gjøre mye spennende der borte, blant annet skal vi filme litt videoer, ta masse bilder, sannsynligvis ha live sending før showet, under og etter showet. Vi blir en stor norsk gjeng som skal være der og er sikker på at det blir fantastisk. Det er mye som skal fikses der borte også, finne modeller, fitting med alle modellene, styling, fikse til ting goodie bags, forberedelser til showet og selve showet. Nå begynner jeg å bli rutinert, så vet hva som skal fikses å gjøres. Må bare beholde roen!


Husk: Fredag 8.sep klokken 3PM (21.00 Norsk tid) Skal du se på?


Kjolen: Kepaza.no


Love Pernille

Likes

Comments

Min kjole: Kepaza - kommer snart på www.kepaza.no

Sko: Superga

Siljes top og skjørt: Kepaza


I dag har jeg vært på Norwegian fashion center å settet på mote visning av Close to my heart og Miss Maya. Så mye fine klær og farger. Jeg var med gode venner og vi koste oss veldig. Ble en tidlig kveld siden vi alle har mye å gjøre for tiden. Nå er det under 3 uker til jeg drar til NY og skal vise vår sommer 2018 kolleksjonen så har endel som skal fikses og trikses før det. Men jeg gleder meg som en liten unge til å vise dere kolleksjonen <3


Love Pernille

Likes

Comments

Dette er helt sykt! Kepaza (Road to New York) vant pris i kategorien "Foreign Documentary short film" i Hollywood! Hvor sykt er ikke det? Filmen handler om mitt liv, Kepaza og veien frem til New York Fashion Week. Når Sondre Fristad kom med ideen om å lage film om meg var jeg litt skeptisk og jeg blir sjenert når noen filmer meg. Men jeg er veldig fornøyd med filmen og tusen takk til alle de fantastiske menneskene som er med i filmen <3 Følg med på Kepaza.no eller Kepaza på sosiale medier så kommer mange mer kule ting de neste månedene.

Har du lyst til å se filmen?


Love Pernille

Likes

Comments

Her er en sneak Peak på et av plaggene jeg har sydd til SS18 kolleksjonen som vises på Fashion Gallery New York Fashion Week. Jeg kan ikke tro det bare er rundt 5 uker igjen. På bildene ser du en av teknikkene jeg er veldig glad i å bruke, først tegner jeg opp teksten eller mønsteret på ark og klipper ut, også bruke maling til å trykke det på. Denne gangen er det Kepaza i Peach med gull tekst. Jeg tror det kommer til å være en kul detalj bak. Plagget er nå ferdig sydd, men hemmelig i noen uker til.

Er dere like gira som meg til å se den nye kolleksjonen?


Love Pernille

Likes

Comments

For noen avslappende uker, endelig har jeg fått litt ferie. Det ble fortsatt endel jobbing, siden jeg nå holder på med fire kolleksjoner. Det er gøy å finne ny inspirasjon til høst/vinter 18 kolleksjonen, men litt vanskelig å se for deg vinter klær når du ligger på stranden og folk går i bikini. Men jeg liker utfordringer så har funnet 2 temaer jeg liker godt. Tilbake til ferien i Spania. Vi har ligger på stranden, badet, vært ute å spist og nyt late dager. Nå er jeg snart på vei hjem og klar til siste innspurt før FG NYFW.

Hvor skal du i ferien?


Love Kepaza

Likes

Comments

Så dagene i Spania er super deilige og avslappende. Noe jeg virkelig trenger! Det blir noe jobb, men prøver å slappe av og kose meg mest mulig. Så til konkurransen, gå inn på facebooken til Kepaza: https://www.facebook.com/Kepazano og tag en venn og dere er begge med i konkurransen om å vinne en Britney kjole (Se bilde over) til deg og en til din venn. Det er den perfekte kjolen, som kan brukes til hverdags, på stranden og på byen. Så gå inn og meld deg på.


Love Pernille


www.kepaza.no

Likes

Comments

Endelig er sommeren her og da kommer mitt humør enda mer frem (som du kan se på bildene.) Jeg må le av det siste bilde, for uff. haha.. Jeg har på meg favoritt kjolen min i pink cloud mønsteret og den kan brukes til alt uansett hvor jeg skal. Akkurat nå sitter jeg nok på flyet til Spania, hvis jeg ikke allerede er her nede. Jeg gleder meg til å få slappet av litt selvom jeg skal begynne å finne inspirasjon og et nytt tema til høst/vinter 18 kolleksjonen. Blir deilig å gjøre det på stranden og med sol i fjeset. Skal du noe gøy i sommer?


Love Pernille


Kjolen finner du her: https://www.kepaza.no/product-page/becky-dress-pink-cloud

Likes

Comments

Jeg elsker denne looken fra Kepaza i hel blått. Jeg elsker at en av trendene denne sesongen er matching og at jeg kan gå fult ut med farger. Jeg elsker å bruke farger i det daglige, men kan også bruke det til fest. Liker du denne trenden?


Få antrekket her: www.kepaza.no/


Love Pernille

Likes

Comments

For en gøy helg jeg har hatt på Piknik i Parken. Silje, Brede og jeg solgte Kepaza klær. Vi stod ved siden av scene 2 så vi hadde kjempe bra plasser til å se alle konsertene der. Det var skikkelig god stemning selvom været var litt ujevnt til tider. Masse god musikk, mat og folk! Min favoritt artist var Gavin James, han kunne virkelig spille og hadde god dialog med publikum. Jeg håper å få være med på PIP igjen for dette var gøy.


Love Pernille

Plaggene finner du her: www.kepaza.no

Likes

Comments