I am back!

Jeg er tilbake på Nouw og gleder meg til å fortsette blogg reisen min her. Jeg kommer til å fokusere på forskjellige antrekk, hvordan du kan style plagg, eventer jeg er på, inspirere dere, hvordan min hverdag som designer for Kepaza pluss masse annet gøy som jeg holder på med. Jeg holder på med masse spennende prosjekter som jeg tror dere kommer til å elske. Det går mot 2018 så jeg kommer til å blogge om 2017 og hva jeg håper 2018 bringer. Så følg med! Er det noe du ønsker jeg skal blogge om?


Love Pernille

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Colours makes you smile.

Antrekk:

Genser: Kepaza

Kjole: Kepaza

Solbriller: Quay

Øredobber: H&M

Sko: Bianco

Jeg elsker å bruke farger, men på vinteren har jeg mest lyst til å gå med svart og i tillegg ligge under dyna og ikke gjøre noe, men dagen blir så mye bedre når jeg mikser farger og får litt mindre lyst til å ligge under dyna. Jeg prøvde ut grønn og blå og kommer helt klart til å bruke de fargene mer. Det var kaldt ute i dag så jeg tok på en genser over en kjole noe som var super digg å gå i. Så har du en tynn kjole fra sommeren som du fortsatt har lyst til å gå med, ja, da er det bare å ta på en genser over som holder deg varm.

I dag skal jeg stå på stand å selge Kepaza klær på Haslum håndball sin kamp mot Kolstad. Ta turen til Haslum arena klokken 18.00 og så av en prat med meg.

Love Pernille

Likes

Comments

I samarbeid med Nikita

Uff, se på det slitte og livløse håret mitt. Med en ettervekst og en farge som egentlig ikke passer huden min. Pluss alle flokene som kommer når jeg har litt lengre hår. Så forrige uke og i går var jeg innom Nikita og frisøren min Laila Pettersen for å fikset dette håret og prøve å redde det.

Jeg har nå jobbet sammen med Nikita på mange forskjellige oppdrag, den ene gangen lånte Laila et antrekk til Wella Trend Vision Norge konkurransen hun var med på og hun vant. Så lagde vi et nytt antrekk til den internasjonale konkurransen som ble holdt i Berlin, Tyskland. Laila er så talentfull og har vunnet Norges mester tittelen som Norges beste frisør. Føler meg så heldig som får lov å jobbe med Laila og Nikita gjengen på mange spennende prosjekter og håper vi kan få jobbet sammen igjen snart.

Her ser dere den store forandringen på håret mitt, men også på fargen på huden min. På "før" bildet ser jeg sliten ut og det gjør håret mitt også, men etter farging og klipping av Laila er håret fått en riktig farge, riktig behandling og klippet av det slitte håret. Jeg elsker det nye håret mitt og skal ta godt vare på det fremover. Det er så inspirerende å være hos Laila og Nikita for de brenner for det de gjør, de lærer deg hva som er bra for håret ditt og hva som passer deg. Lyst til å få ordnet håret fra talentfulle frisører?

Sjekk ut siden deres her: Nikita og du kan booke time her

Love Pernille

Likes

Comments

Flotte Madelen , Camilla og Therese . Capen til Therese kan du få her.

I går var jeg innom Insp love´s workshop og snakket om merket mitt Kepaza. Insp er en app som skal være med på å inspirere kvinner til å heie på kvinner. Noe Kepaza også ønsker bare vi gjør det gjennom klærne. Jeg elsker konseptet og at de får influencers og norsk mote til å jobbe sammen og at jeg som designer får lov å komme å vise frem Kepaza, klærne og hva vi står for. En video på også lagd sammen med Insp så er veldig spent på hvordan den blir. Jeg hadde en fantastisk kveld som virkelig var godt. Jeg lo så mye og hadde det så gøy. For en herlig gjeng! Bilder sier mer enn 1000 ord og da sier jeg, se på gruppe bildet, virkelig et godt bilde av hvordan det var.

Sjekk ut Insp appen i App store og legg ut dine bilder, kommenter og støtt andre kvinner. Kom igjen!

Love Pernille

Alle har på seg noe Kepaza på gruppe bildet.

Likes

Comments

Paris er en fantastisk vakker by med så mye flotte detaljer og inspirasjon. Monica (designer for By Monica Høyer) og jeg reiste til Paris i 2 dager for å være på tekstil messen Premier vision. Monica hadde med sin lille sønn og han sjarmerte alle på hele turen og var en engel begge dagene. Dette er den største tekstil messen i verden og de har alt fra tilbehør, skin, denim, blonder, silke og ull. Vi koste oss veldig på messen og fant masse kule stoffer som vi gleder oss til å få hjem. Vi dro videre til Eiffel tårnet og når vi kom inn i parken begynte tårnet å blinke, et perfekt øyeblikk. Vi gikk videre langs elven og opp til en utrolig kul restaurant der vi så direkte på Eiffel tårnet. Jeg virkelig elsket livet når Monica og jeg satt der å skravlet om alt mellom himmel og jord. Vi rakk å spise croissant før vi løp videre til messen og fant enda mer tekstiler. Hadde en fantastisk tur og gleder meg til å se alle de kule stoffene jeg har bestilt.


Love Pernille


Kjole: Kepaza

Sko: H&M

Likes

Comments

Kepaza antrekk er i september utgaven av Ellements magazine. Ellements magazine er et av de raskest voksende magasiner i hele verden og har 150.000 følgere på instagram. Den talentfulle fototgrafen Anastasia Belorustseva lagde en photo serie "Ana Bela" som viser frem bare Kepaza klær og sko i New York City. Jeg elsker hvordan hun har fått frem plaggene og kontrasten med NY og de fargerike klærne.


Du kan kjøpe digitale bilder eller hele magasinet her:

http://www.magcloud.com/browse/issue/1345650

Hva syns du om bildene?


Love Pernille


Photo: Anastasia Belorustseva

Brand/Designer: Kepaza by Pernille Fristad

Models: Alexandra Zhukova, Cat Yudain, Vita Vitenko, Olga Elizar

MUA and hair: Karine Adilkhanian, Kseniya Moll, Oksana Paniushkina, Mariya Nestoryak

Likes

Comments

New York Fashion Week! Wow, Jeg kan ikke tro det allerede har gått en uke siden jeg viste for 3 gang på NYFW. De 2 siste ukene har flydd avgårde og jeg føler det har gått 2 dager. hihi.. Showet var helt magisk og jeg elsker å vise hos Fashion Gallery. Det er så gøy og føler meg som verdens heldigste som får lov å vise frem klærne mine på verdens største arena for mote. Kolleksjonen heter "Dreamy roads" og er inspirert av hvordan vi alle er på vei til å finne ut av livet og vil leve et lykkelig og vakkert liv, men livet også gir oss "ups and downs." I år gikk det 4 Norske jenter på catwalken for meg og jeg er evig takk nemlig for at de kom til NY. Det var også så mange andre flotte mennesker som kom å så showet og som hjalp til i kullissene, så tusen takk til verdens beste gjeng <3


Hvis du vil se videoen fra showet så ligger den her:

https://www.youtube.com/watch?v=DMDLLNCeR9Q

Laget av Sondre Fristad/Fristad film


Hva syns du om kolleksjonen?


Love Pernille


Jeg har så mye bilder som kommer på bloggen i løpet av flere uker, siden vi gikk rundt å tok masse bilder til Kepaza.

Likes

Comments

På søndag dro jeg og resten av familien til New York for at Kepaza og jeg skal vise kolleksjonen på New York Fashion Week. Det har gått i ett siden vi kom med model casting, fitting, photoshoots og masse fiksing av ting til showet. Jeg har for første gang vært i Brooklyn, så det var kult å være der. Elsker å se sky linenen til Manhattan. I morgen er showet mitt og jeg gru/gleder meg som en unge. Vet det kommer endel norske folk, så det blir gøy å så mange. I dag skal jeg prøve å slappe av og se litt av NY siden jeg nå har gjort alt jeg skal før showet i morgen.

Fortsatt noen ledige plasser så om noen er i NY, så send meg en melding!


Top: Kepaza

Bukse: HM


Love Pernille

Likes

Comments

I går var jeg på et utrolig kult event, Insp love som er en ny app som (lanseres snart) Jeg elsker at de ønsker å støtte kvinner og få hverandre opp og "Jenter heier på jenter" filosofi. Jeg prøver også å gjøre det gjennom mine klær og få kvinner til å ønske å gå i det de faktisk ønsker å gå i og ikke bare kle seg i det alle andre går kledd med. Tørre å være seg selv. I går holdt også Black rat foredrag om sin reise og hva merket står for. Jeg kjenner Siri (Designeren) fra før og syns det var så gøy å høre hennes vei og hvor mye fantastiske ting hun har gjort i sin karriere. Vi har helt forskjellige konsepter og jeg digger de grafiske printene hun har på klærne. Hun har selv sittet å malt printene og det digger jeg. Gleder meg til hva mer Black rat og Siri finner på.

Over er en bilde dryss fra kvelden. (Bilder tatt av Ronja og meg)


Love Pernille


Svart genser: Black rat

Jakke knyttet: Kepaza

Bukse: H&M

Sko: Superga

Likes

Comments

Nå holder jeg på med de siste forberedelsene før jeg drar til New York. Det er mye som skal gjøres denne uken, så gleder meg til dette. Jeg tror New York blir så gøy, men også litt skummelt. Jeg hadde prøving med Jannie på fredag og Benedicte i går og vi fant noe kult som passet de begge perfekt. De er så snille og gode som drar hele veien til New York bare for å gå modell for meg. Det er også mange andre norske som skal så vi blir en stor gjeng som skal være der sammen. Hvis det er noen som tilfeldigvis er i NY fredag 8.sep så si ifra, fortsatt noen ledige plasser!

Love Pernille

Likes

Comments

Instagram@pernillekepaza