Aloha og rigtig mange gange velkommen til Pernilles beauty world. Jeg elsker beauty, er total nørd på det område. Derfor har jeg vil jeg gerne dele mine viden og holdninger til dette område, for at gøre jeres valg letter. Det kan være rigtig dejlig ind man går ud og køber et produkt at læse en anmeldsele eller måske hører en holdning til hvis man har meget fedet hud? Det kan os bare være man ønsker at finde inspirations til det helt rigtig look, måske til date eller en solskins dag. Alt dette finder du på denne blog. Så rigtig mange gange velkommen og jeg håber du har lyst til at følge med i fremtiden.


Hvem er bag skærmen?
Jeg hedder Pernille og er 18 år gammel. Til dagligt så går jeg på mit andet år i gymnasiet hvor jeg læser naturvidenskab. Jeg elsker kemi, jeg synes det er så utrolig spænede at vide baggrunden for hvordan produkter er sammensat eller hvilke engeskaber der for at måske farven bliver rød? Udover det så er jeg os en meget sportslig person, som træner en del. Selvfølgelig så bruger jeg os rigtig mange timer på at forbyde mig i beauty verden. Spørge rundt på nettet, finder inspirations, læse om nye produkter og meget meget mere.

~Pernille~


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Denne blog har lige pt uden nogle indlæg, da personen bag har brug for at går nogle overvejelser og bruge tiden rigtig for at få det bedre muligt for jer. Vi ses snart!

~Pernille~

Likes

Comments