PERNILLE AARUP

AT FÅ LØN

At få løn er egentlig noget jeg ser frem til hvergang det bliver den sidste uge i måneden, men denne gang er det bare lidt anderledes. Jeg er virkelig typen, der kan være SÅ nærig at det er til at blive sindssyg over og jeg siger altid til mig selv, at min konto ikke må være under 1000-2000 kroner. Det går normalt rigtig godt, men i den her måned har jeg smidt om mig med mine penge, hvilket jo er totalt dumt. Jeg ved ærligt ikke hvad jeg har brugt mine penge på? haha - kender i det? De er højest sandsynligt gået til mad, byture (ups) og alt muligt som jeg absolut IKKE har brug for. Så løn, kom hid !!

STUDIETUR

JUHU - jeg glæder mig SÅ meget. Min klasse og jeg tager på studietur til Bruxelles på mandag og det er virkelig noget, som jeg har glædet mig til. Jeg har siden folkeskolen altid elsket klasseture, hytteture og andre udflugter, ture og rejser med min klasse og synes bare det gør ét eller andet ved fællesskabet - jeg er kæmpe fan! At turen går til Bruxelles er virkelig også et kæmpe plus hos mig - Bruxelles er måske ikke et sted som jeg normalt ville besøge, så det glæder mig, at jeg kommer til at opleve det - og så er vejret dernede kanon godt lige pt (omkring 18-20 grader). Jeg klager i hvert fald IKKE, haha !!

PÅSKEFERIE

Som om det ikke skulle være nok med én ferie i form af studieturen, der ligger lige op til påskeferien så tager jeg min familie og jeg faktisk til Spanien kun 3 dage efter jeg kommer hjem fra Bruxelles. 2 ugers ferie i streg, det kan man vidst heller ikke klage over. Destinationen er Lanzarote og det er endnu et sted jeg ikke har været før, så det glæder jeg mig også utroligt meget til. Generelt glæder jeg mig bare til godt vejr, sol og ferie-følelesen. Jeg glæder til at komme langt væk hjemmefra og få muligheden for bare at koble totalt af - for det mangler man indimellem som gymnasieelev, hvis du spørger mig.

GALLA

Nej, det er desværre ikke mig selv, der skal til galla - gid det var så vel. I år er det rigtig mange af mine tætte veninde og venner, der er så heldige at skulle til galla i den kommende måned. Jeg glæder mig bare SÅ meget til, at se hvor fine de bliver og se dem danse og have en fest! Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at lægge makeup på min veninde Stella, der allerede har galla på fredag d. 31 marts og det glæder jeg mig SÅ meget til. Vi øvede os lidt i lørdags og hun bliver SÅ smuk at jeg kunne græde, haha. Puha, hvor er jeg misundelig på mine smukke, søde og dejlige veninder - men jeg glæder mig på deres vegne. Vi har pt en lille debat oppe og køre på mit gymnasie, eftersom ledelsen i år har valgt, at 1 og 2g'er ikke må være med til den efterfølgende fest - en debat jeg håber VI vinder, så vi kan komme med til festen efter lancier og hygge os.

PRETTY LITTLE LIARS

Jeg er kæmpe sucker for serier og det gælder især serien Pretty Little Liars, som jeg efterhånden har set alle 7 sæsoner af 2-3 gange, ups... Serien er DESVÆRRE (!!) kommet til sin ende nu og det er selvfølgelig mega ærgerligt - jeg er virkelig typen, der hader når serier slutter, for hvad skal jeg så se nu? I hvert fald så starter serien igen d. 18 april med de sidste 10 afsnit og jeg glæder mig SÅ meget. Hold nu op, hvor bliver det spændende!! Det er sjovt hvordan man føler man kender dem personligt og føler man ved ALT om dem og nu er det bare slut, haha. I hvert fald så glæder jeg mig sindssygt meget til, at se hvordan det hele afslutter - det er efterhånden også 7 år det har kørt, så en ende på historien er måske på sin plads?Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

STRIK, HM // SKJORTE, HM // JEANS, JUNKYARD // SNEAKS, NEW BALANCE

Hey tøser!

Allerede mandag igen, hvor blev weekenden af?
Jeg føler tiden og dagene flyver lige forbi mig, og jeg når knap nok at stå op før jeg går i seng igen. I hvert fald har den her weekend gået super hurtigt, men det gør tiden jo når man har det sjovt, haha. Jeg tilbragte det meste af fredagen hjemme på sofaen med X-FACTOR og hygge. Lørdag havde vi gæster fra morgen til sen aften og så kom min veninde Stella også forbi og hyggede. Igår, søndag nåede jeg kun lige at nyde det skønne solskins vejr i 1 time før jeg skulle på en 8-timers vagt på mit arbejde, suk.
Ovenover er mit outfit fra i lørdags, og dette er virkelig blevet et af mine nye yndlings outfits. Skjorten er jeg først lige begyndt at bruge, men jeg har faktisk ejet den i laaang tid - den er lidt speciel og meget lang, men jeg synes den er så fed på mange måder. Hvad synes i om outfittet?

XX p

Likes

Comments

FASHION

SPORTY N' LAZY WITH A TWIST OF QUEEN

FEMININE N' RED WITH A TWIST OF DENIM

BLACK N' WHITE WITH A TWIST OF RED

FULL DENIM WITH A TWIST OF PEACH

Regn, sol, regn, slud, sol, HAGL(?), lidt sol oooog så slud igen.

Det er primært sådan jeg ville beskrive vejret lige for tiden og det er efter min mening et rigtig godt og gammeldags "lorte vejr".

Jeg er personligt mega klar til en solstråle, der bliver i lidt længere end 2-3 minutter ad gangen og faktisk helst hele dagen, haha - det tror jeg vidst vi alle sammen er.
Jeg har ovenfor sammensat 4 forsårs-ish outfits, som jeg personligt (uden tvivl) sagtens selv kunne finde på at hoppe i nu når vejret bliver en lille smule mere solrigt og varmt i det.
Jeg håber i synes de er ligeså fede og får noget inspiration til nogle outfits i kan sammensætte når vejret bliver en smule bedre end det er nu!


XX p

Likes

Comments

FAVOURITE TUNES

Hey tøser!

Det boomer med nye singler og albums for tiden og jeg er intet mindre end vild med en stor håndfuld af dem alle sammen.
Det er efterhånden et par uger siden, at Ed Sheeran udgav sig nyeste album, men god damn hvor er det lækkert - jeg er simpelthen så tilfreds med rigtig mange af sangene på det album. Generelt synes jeg virkelig Ed gør det skide godt, med en tilpas blanding og sange med gang i og så de lidt mere stille sange.
Også Zara Larsson har udgivet et nyt album for 5 dage siden (mener jeg?) og jeg er ligesom med Ed Sheerans album mere end tilfreds. En super lækker blanding af det hele - og så er det kun et KÆMPE plus at det kommer ud i så god tid ifht. SMUK-festival, nu når jeg skal høre hende der til sommer (hvilket jeg virkelig ser frem til) !!

Udover de to (meget) lækre albums, så er der er også udkommet en del singler fra nogle af mine yndlings artister/bands. Bl.a har Scarlet Pleasure udgivet en single jeg sjældent har været så vild med, nemlig Deja Vu - hold nu op hvor er den bare GO og kører på repeat hele tiden, haha. For ikke at glemme Karl William, der bare efter min mening nærmest aldrig kan fejle - og det er hans nye sang "Forstenet" bare endnu et eksempel på.
Udover det er der (min forevigt yndlings artist) The Weeknd, som stortset også bare har spillet på repeat efter jeg var til koncert med ham i februar og så selvfølgelig Ivan Martinez' nye single "kaffekys" som er en rigtig søndags-hygge-hjemme-i-sengen-sang haha.

Det var et lille indblik i noget af det musik, der bliver afspillet regelmæssigt på min Spotify lige for tiden - hvilken sang er jeres favorit for tiden?


XX p

Likes

Comments

PERSONAL

Hej og velkommen - eller velkommen tilbage (??)

Nogen af jer har måske bidt mærke i, at der er nogle rigtig gamle indlæg på min "nye" blog og det skyldes faktisk at jeg efter en riiiigtig lang pause fra blog-universet er "vendt tilbage".

Nu er jeg tilbage og jeg glæder mig rigtig meget til virkelig at komme igang og har allerede super mange ting og tanker i hovedet, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg tænker, at det giver god mening med en forklaring på mit lille flakkende eventyr mellem blog og Youtube.
Jeg startede min første blog på Bloggers Delight tilbage i 2014 (hvis jeg husker rigtigt) men allerede efter godt et års tid, overvejede jeg rigtig meget tanken om, at begynde på YouTube eftersom videoer, film & redigering er en af mine store interesse og det fangede mig virkelig - så det valgte jeg at gøre i starten af 2016.
Indtil for et par uger - cirka en måned til en halvanden måneds tid - har jeg bare ikke følt mig tilpas med Youtube. Jeg har udsat filmning og ikke følt mig særlig inspireret til at lave videoer og redigere dem.
Det har taget mig rigtig lang tid, at beslutte mig for om jeg skulle holde en pause med videodelen af min interesse og komme tilbage til denne platform.
Det betyder selvfølgelig ikke at jeg har lagt Youtube HELT væk, for jeg vil nemlig gerne forsøge at kreere en rød tråd mellem bloggen og min Youtube-kanal - så på den måde vil jeg selvfølgelig stadig lave videoer.
Det ærger mig på nogle punkter rigtig meget, at jeg har mistet lysten til video & redigering eftersom det er min store interesse og er noget som jeg ser mig selv arbejde med indenfor den ikke alt for fjerne fremtid - men jeg håber på at det en dag kommer tilbage til mig og det er jeg sikker på(og håber på) at det nok skal.

Jeg håber i vil følge med på bloggen (og min Youtube) i fremtiden.

XX PAA


Likes

Comments

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der i tirsdags blev offentliggjort musikprogram for SMUK festival 2016. Jeg har heldigvis(bliver man nok nødt til at sige, når de blev så hurtigt udsolgt) fået fat i en partout billet til årets festival - og jeg glæder mig !!Jeg var også på SMUK sidste år med min efterskole og det var bare en virkelig fed oplevelse, som jeg glæder mig til at gentage - dog med min nye klasse i år.Men men men, nu må vi jo ikke glemme grunden til, at vi alle strømmer fra forskellige steder rundtom i landet til netop Skanderborg i den sidste uge i sommerferien  - for det er jo for musikken ( i hvert fald for de flestes vedkommende)I år er der nogle super fede kunstnernavne(synes jeg) og min liste med "kunstnere jeg skal se" bliver nok temmelig lang i år.Jeg tænkte jeg ville lave en lille top 7 over dem jeg allerhelst vil høre på Smukfestival 2016. (ikke sat i rækkefølge)

1. Kygo2. Rihanna3. Scarlet Pleasure4. Mads Langer5. Sia6. Phlake7. Martin Garrix

Er der nogen af JER der også skal med til skanderborg festival 2016??

Likes

Comments

I kan finde smykkerne på HVISK hjemmeside.

Hej piger.Som nogle af jer måske har læst i dette indlæg, så er jeg jo blevet stylist hos HVISK. Jeg har efterhånden været hos dem i noget tid nu og er kun blevet mere og mere vild med deres lækre smykker.Jeg har ovenover plukket et par af mine favoritter ud til jer - og så er nogle af dem faktisk på tilbud lige nu!I kan finde min stylist side lige her og jeg ville blive super glad, hvis i ville tjekke den ud.Jeg går lige for tiden og bakser med nogle ting - både personligt, men også med arbejde/fritids ting- så tiden er lidt presset og derfor vil der måske ikke komme ligeså mange indlæg som førhen. Men hvis i gerne vil se ekstra til mig, kan i jo altid tjekke min YouTube kanal ud, hvor jeg også uploader videoer.xx

Likes

CommentsMåske kan i gætte, hvad det ovenstående billedet betyder... Ny video HER

Yes, det betyder nemlig ny video på min youtube kanal! Jeg tror jeg har besluttet mig (næsten) 100% nu om, at jeg gerne vil lave youtube videoer- og min lyst bliver faktisk også kun større og større for hver dag der går.
Jeg håber i vil hoppe ind på min kanal og se videoen og meget gerne abonnere på min kanal - så i kan følge med i, hvornår der ellers bliver lagt nye videoer op. Videoen kan ses lige her!
Lige for tiden sker det cirka 1 gang om ugen, at der kommer en ny video op og det skyldes udelukkende, at jeg både har skole, arbejde og bloggen at passe.

En lille hurtig update og så vil jeg ellers bare smutte på arbejde. Vi ses xx

Likes

Comments

HIGH & LOW

Hold da op for en uge!1. søndag i advent, stormen Gorm og det afgørende kryds i gymnasiet.. Den forrige uge har virkelig været skrap.

HØJDEPUNKTER

Efterskolevisit; Der er ikke noget bedre end, at komme til gammel elevdag på sin efterskole og se alle ens gamle venner fra efterskolen igen + teater fra de nuværende elever!

1. søndag i advent; Så ved man, at jule er liiige om hjørnet og så kan man ikke andet end, at komme i julehumør(hvis man ikke allerede er det) + adventskalender på min youtube!

Hygge; Denne uge har været stressende pga. lektier og afleveringer, men mine veninder er de bedste til at sørge for, at der bliver hygget, så jeg har virkelig fået hygget igennem i denne uge bla. på julemarked i Aarhus og tapas aften ved en veninde.

LAVPUNKTER

Afgørende kryds; I fredags skulle vi i gymnasiet sætte vores endelig kryds, for hvilken klasse/studieretning vi vil fortsætte i efter jul - ikke fordi det var en dårlig ting, men dårlig timet. Jeg er stadig ret usikker omkring mit valg.

Sne; Det er ikke fordi jeg ikke kan lide sne, at den står under "lavpunkter" tro mig, jeg elsker en hvid jul - det var bare totalt ærgerligt at det ikke blev længere..

Black friday; Det er ikke fordi jeg ikke er fan af tilbud, men helt ærligt? De tilbud der var inde i byen var slet ikke til, at råbe hurra for.. Og så var der slet ikke tilbud på nogle af de ting, som jeg havde udset mig

Likes

Comments

 Hej søde læsere.
Jeg har efterhånden siddet og skrevet og skrevet og skrevet og derefter slettet det igen. Jeg vil gerne få skrevet alt ned og fortælle jer lidt om mine tanker lige pt, men det er faktisk sværere end jeg troede?
Jeg kæmper rigtig meget med gymnasiet for tiden - min klasse, det faglige og om det overhovedet er noget for mig? Jeg er bange for, at det virker svagt på nogle områder, at tvivle på gymnasiet, for det er vel noget jeg burde kunne klare? Det er et stort spring, at gå fra efterskole til gymnasiet og det havde jeg slet ikke været nok forberedt på. Jeg var udemærket klar over, at det faglige var på et noget højere niveau og, at man virkelig skulle være med i det sociale - ikke blot i klassen, men også social med alle de andre på årgangen og på skolen. Jeg har så vidt, som det var muligt også forsøgt, at være med i det meste sociale og jeg har presset mig selv til det punkt, hvor jeg snart må sige fra.
Jeg har skole, arbejde, træning, venner og det nye-sociale på skolen, som jeg skal få til, at passe ind i min hverdag, som efterhånden er blevet ret kort, hvis jeg selv skal sige det.
Jeg står op, tager i skole, tager hjem- hvor jeg enten træner eller arbejder og selvfølgelig laver lektier og så er det på hovedet i seng. Det er ikke bare én dag, men næsten alle dage. Det er stort set kun i weekenderne, hvor jeg rent faktisk har tiden til, at få slappet af og hvor jeg har tiden til, at være sammen med mine venner.
Det er en presset og stresset hverdag jeg skal vænne mig til i forhold til, hvordan min hverdag så ud for blot 1 år siden. Jeg skal måske bare igang, men hvor længe skal jeg gå og være stresset over, at jeg ikke når alt det jeg gerne vil til trods for, at jeg rent faktisk skal noget 24/7. Selvfølgelig er jeg også selv skyld i det, når jeg laver aftaler hele tiden og kører hårdt på mig selv, men jeg føler nærmest, at det er en nødvendighed for, at få alt "passet".

Det er jo ikke fordi, at der slet ikke er noget positivt ved, at være startet i gymnasiet og, som jeg også skrev i mit indlæg her, så er jeg jo kommet i en skøn klasse med nogle virkelige søde mennesker og(dengang) også den rette linje. Jeg er som før nævnt, kommet lidt i tvivl om, det stadig er den rette linje - men hvis man er til samfundsfag og engelsk på A så er linjen jo i og for sig virkelig god!

Der er ingen tvivl om, at jeg ville ønske, at jeg kunne komme ind på mit drømmestudie med det samme og bare starte med, at udleve min drøm fra nu - men det er jo bare ikke sådan det hænger sammen. Og hvad er det så egentlig jeg gerne vil igang med, at lave? Ja, det er jo også et af de spørgsmål man skal kunne svaret på, hvis man skal igang med det samme og jeg er blot én ud af de rigtig mange unge mennesker, der stadig ikke ved, hvad jeg egentlig gerne vil lave - det var nok også et af mine håb, at jeg ville finde ud af det i løbet af gymnasietiden, men hvorfor er det lige præcis dér, i gymnasiet, at man skal finde ud af det?
Gymnasiet kan virkelig mange ting både gode og knap så gode, men én ting er sikkert og det er, at man aldrig går forkert med et eksamensbevis fra gymnasiet og nogle gange er det måske bare motivationen og den åbne identitet, der mangler når man skal igennem de 3 hårde år. Det er ikke til, at sige, men jeg vil runde dette indlæg af for nu og drage videre i mine tanker og beslutninger. 

 

Likes

Comments