KOST

Synes du ligesom jeg (og mange kloge hoveder), at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen og det samtidig er det måltid, som helst skal holde dig kørende det meste af dagen? Så har jeg det helt rigtige måltid og det smager - samtidig med at det er sundt og mættende - mega lækkert.

I starten var jeg lidt skeptisk, fordi jeg mest af alt syntes at retten så en anelse ulækker ud og faktisk lignede kødsovs eller lignende - det var nok mest af alt pga. guleroden. Okay, jeg sælger den her grød virkelig dårligt, MEN så smagte jeg den og fik forvandlet alle mine dårlige tanker om til gode. Denne grød smager simpelthen så lækkert og selvom det "bare" er havregrød så giver det bare så meget mere, at der er gulerod i. Det tilføjer en anderledes konsistens og det føles som om man faktisk sætter tænderne i noget og ikke bare sluger maden.

Opskriften får i lige her, så i selv kan eksperimentere med grøden.

1 portion.

1 dl havregryn (jeg anbefaler man bruger grovvalsede havregryn)
2 dl vand
1 håndfuld revet gulerødder (jeg anbefaler man bruger økologiske)
1-2 æg (hvis man skal have sine proteiner)

Fremgangsmåde

Havregryn, vand og revet gulerod koges op og sammen til en grød. Når grøden er lige ved at være færdig tilsættes æg imens man forsigtigt varmer grøden videre og rører rundt.

Topping er rimelig op til en selv, men jeg valgte at toppe grøden med følgende:

- Mandler

- 80% chokolade

Man kan, hvis man "mangler" sin smør, bruge græsk yoghurt eller skyr til at erstattet smøren.

XX p

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

PERSONAL

25 ting er kun meget få af alle de 1000 ting, der gør mig glad. Et lille udpluk har jeg samlet til jer for forhåbentligt at kunne dele nogle af de samme ting, der gør alting blot en lille smule nemmere når man har brug for det. Husk altid at tænke på det der gør DIG glad.

1. Når jeg lige har færdiggjort en lang og hårdt træning

2. At få fri når jeg har haft en alt for lang arbejdsdag

3. At finde en ny sang, jeg er stoke på i flere uger

4. Når mine veninder/venner er så søde at lave lækker mad til mig

5. At se youtube, som jeg bruger alt for mange timer på

6. At drikke mig (alt for) fuld med mine alle bedste venner

7. Min familie

8. Gyserfilm - endnu bedre hvis jeg ser dem i biografen

9. At modtage en pakke som jeg føler, at jeg har ventet på i 1000 år

10. At rejse ud i verden og opleve den

11. At synge med på en god sang jeg kan ud og ind - endnu bedre hvis det er med venner/veninder

12. Når jeg får følelsen af, at jeg klarede mig godt i en opgave eller eksamen

13. At komme hjem til mit eget hus, værelse og egen seng efter en ferie

14. Enhver anledning til at gøre noget ud af sig selv og klæde sig ekstra pænt

15. At bo i Danmark

16. Mad

17. Når jeg får tidligt fri fra skole

18. Følelsen jeg får når jeg lukker min bog er færdig med lektier

19. Festival

20. At finde en af de der helt gamle sange som man hørte da man var yngre og kan den udenad

21. Nye følgere, der gider følge med på bloggen

22. Folk der hjælper hinanden

23. Når mine nærmeste siger "jeg elsker dig"

24. Gåture

25. At jeg helt sikkert skal lave en nummer 2 af det her indlæg fordi jeg kunne blive ved alt for længe endnu


Likes

Comments

Da jeg så denne lækre gule sweater/pullover fra Ganni har jeg haft lyst til at eje den og style den, haha. Jeg synes den er så fin og jeg eeelsker de store ærmer. Jeg ville elske at style den med et par lækre denim jeans og en lækker læderjakke - noget jeg virkelig snart skal have fingrene i (!!)

XX p

Likes

Comments

Hey tøser!

Igår hjemvendte jeg fra en enormt sjov, minderig, ulækker og ikke mindst musikfyldt uge. Jeg har nemlig brugt hele uge 32 på Skanderborg festival eller "Smuk festival" - kært barn har mange navne. I år havde jeg kun lørdagsarmbånd, hvilket jeg har indset nu ikke var nok for mit vedkommende. Dels fordi programmet i år var spredt ud over alle dage, så der alle dage var noget godt musik og dels fordi at jeg synes det bliver lidt for ensformigt at sidde i campen dag ud og dag ind - nok mest fordi jeg insisterer på at være der fra søndag til søndag haha. Ovenstående er også årsagen til den lille uges stilhed, der har været her på bloggen, men det ophører selvfølgelig nu.

Likes

Comments

KOST

Hey tøser!

Den anden dag havde jeg en rimelig uoverkommelig craving til søde sager, og som nogen af jer måske ved, er jeg begyndt at tænke meget mere over, hvad jeg spiser. Det ledte mig til en sund brownie kage lavet på sorte bønner. Jeg ved, hvad i tænker - det gjorde jeg også. Til min overraskelse smagte kagen faktisk udemærket og kan for mig sagtens erstatte den "ægte" brownie fyld med sukker.

Opskriften vil jeg ikke tage æren for, da jeg faktisk fandt den på Sarahs blog. Opskriften kan findes lige her
*En lille ting jeg dog ændrede i opskriften var, at jeg ikke puttede salt i. Derudover kan det anbefales at putte noget proteinpulver i for at give den lidt mere smag. Og HUSK for guds skyld at skylle bønnerne inden i bruger dem, da de ligger i en form for saltlage, der har en meget dominerende smag i kagen, hvis de ikke skylles.

XX p

Likes

Comments

LIFE

Hey tøser

Så er der ikke længe til jeg drager mod Skanderborg og spenderer en uge med (lad os lige det lige ud) druk, fed musik, snasket mad og forhåbentligt godt vejr.
Til det skal jeg selvfølgelig bruge nogle ting og derfor tænkte jeg at jeg ville dele min pakkeliste med jer, der også skal til SMUK - eller bare til jer, der står og mangler en pakkeliste til festivalsæsonen.


DET PRAKTISKE

- BILLET

- TELT

- FESTIVALSTOL + BORD (VALGFRIT)

- MADRAS + SOVEPOSE + PUDE

- TÆPPE

- HØJTALER

- PRESENNING

- EKSTRA PLØKKER

- GAFFATAPE


TØJ & SKO

- 2 par bukser

- 2 par shorts

- 1 nederdel

- t-shirts + toppe

- Tykke trøjer

- Jakke

- Regntøj

- Undertøj + strømper

- Badetøj

- Nattøj

- Sneakers

- Gummistøvler

ANDET + DIVERSE

- Håndklæder

- Kasket/hat

- Bæltetaske/crossover taske

- Solbriller

- Alkohol ;)

- Pung + sygesikring

- Telefon + oplader + powerbank

- Fryseposer/affaldsposer

- Tyggegummi

- Håndsprit

TOILETTASKE

- Tandbørste + tandpasta

- Makeup + Makeupfjerner

- Spejl

- Solcreme

- Panodil ;)

- Børste

- Deodorant

- Hårelastikker

- Vatpinde + vatrondeller

- Shampoo + balsam + tørshampoo

Likes

Comments

LIFE, PERSONAL, TRÆNING

Hey tøser!

Som nogle af jer måske ved tog jeg tidligere på året en stor beslutning i mit liv og starte et nyt kapitel i mit liv.

Det var ikke nogen synderlig svær beslutning for mig at tage på daværende tidspunkt grundet 2 ting. 1; Jeg var ikke glad for, hvordan min krop havde ændret sig efter jeg sluttede på efterskole og startede på gymnasiet. 2; Jeg var interesseret i at min krop ikke blot skulle SE flot ud, men også at jeg skulle FØLE at den var sund og energisk.

LÆS OGSÅ: OM AT INVESTERE I SIG SELV + ET NYT KAPITEL I MIT LIV

Jeg startede derfor hos Sarah som er personlig træner og thank god for, at jeg valgte hende. Jeg vidste ikke 100% hvad jeg gik ind til, men allerede ved første samtale med hende formåede hun at gøre sit for, at jeg forstod hvad jeg gik ind til og fik mig til at føle mig som mere end blot en klient hos hende. Noget af det jeg har elsket ved at være klient hos Sarah. At man føler sig som mere end en klient fordi hun er så åben og interesseret.

Så hvad har jeg fået ud af, at være klient hos Sarah i 3 måneder nu?

Jeg har fået en hel masse med fra Sarah og vores forløb. Helt basalt er jeg blevet meget stærkere end hvad jeg var da jeg først kom til Sarah. Jeg har tilmed fået mere form på min krop og fået en mere markeret krop.

Udover det basale har Sarah været super god til at give mig viden indenfor kost og hvad der er både godt og dårligt for kroppen, hvad der sker i kroppen og mange andre fancy ting. Jeg har lært meget mere om HVORFOR det er så VIGTIGT at passe på vores kroppe og virkelig investere i den.


Nu er de 3 måneder jeg havde hos Sarah (desværre) forbi. Dette betyder ikke at jeg stopper med at træne og tænke på min krop, tværtimod. Sarah har givet mig så meget gå på mod og givet mig lyst til at tage mig af min krop og yde for den. Jeg har fået en masse øvelser og råd med fra hende og er så heldig at jeg får lov at fortsætte hos hende igennem hendes onlineforløb imens hun er i USA.

* Dette er 100% mine egne holdninger og meninger.

Neden under har jeg vist 4 øvelser, som jeg personligt rigtig godt kan lide. Jeg håber det kan bruges.

Squat - en af mine absolut yndlings øvelser og en af de øvelser jeg er stærkest i.

Dødløft - sammen med squat er den en af mine yndlings øvelser.

Back extension - skide ond mod baller og baglår

Leg curl, physio ball - kræver en del styrke i benene :D

Til sidst kommer jeg ikke udenom at fortælle, bundærligt, hvorfor lige netop Sarah har været og er den rette træner for mig.

Likes

Comments

FASHION

*lad os lige alle værdsætte den pæne dobbelthage på dette billede :DD*

Skjorte fra Vila / Nederdel fra Gina Tricot / Bælte fra marked i Spanien / Sko fra New Look / Taske fra marked i Spanien / Smykker fra Pilgrim, parfois og hjemmelavet

Hey tøser!

Sidste outfit indlæg fra Spanien består af det outfit jeg var iført den sidste aften vi havde i Spanien. Vi tog ind til den gamle bydel i Altea og fik noget lækkert mad inden vi rejste hjem samme nat. Super enkelt, men feminint outfit som jeg personligt synes skriger "sommer", haha.

Håber i har en dejlig sommer og nyder den inden den er forbi

XX p

Likes

Comments

ANBEFALINGER, LIFE

Hey tøser.

Eftersom jeg lige har tilbragt 2 uger nær byen Benidorm, tænkte jeg at det kunne være sjovt og forhåbentligt inspirerende at lave et indlæg om, hvilke ting man kan/skal besøge i Benidorm.

TERRA MITICA er virkelig et besøg værd, hvis man er glad for forlystelsesparker. Personligt synes jeg hurtigt, at jeg kan komme til at føle mig "for gammel" til sådanne steder, men i Terra Mitica er der noget for alle aldre. Selve stedet er en lille smule forvirrende, da det er delt op i 5 temaområder; Egypten, Grækenland, Rom, Iberia og Øerne. De 3 første lande er selve Terra Mitica og Iberia og Øerne optræder lidt for sig selv og henvender sig mere til familier med små børn.

Adresse: Partida del Moralet, s/n, 03502 Benidorm, Alicante, Spanien

LA MARINA er et rimelig stort shoppingcenter, der indeholder mange (de fleste) af mine yndlings butikker. Centret har butikker og mærker som vi kender herhjemme fra og udover det har de også rigtig mange mærker og butikker som man ikke kender. Det er dejligt med en blanding af det kendte og det ukendte. Udover det er det for mig et kæmpe plus, at de har 3 af mine yndlingsbutikker samlet ét sted - Zara, Mango og H&M. Helt klart et besøg værd, hvis man er omkring Benidorm og skal have tilfredsstillet sin shoppetrang.

Udover butikker i 2 etager har centret en 3. etage (rooftop) med restauranter, en biograf og en udendørs legeplads for børn.

Adresse: Avinguda País Valencià, 2, 03509 Finestrat, Alicante (Ligger cirka 10 minutters kørsel fra Benidorm centrum)

LES FONTS DE ALGAR er et besøg værd, hvis man ønsker at se noget flot natur og samtidig få stillet sin trang til at bade. Vandfaldet ligger i et blomsterrigt område med små vandfald, der medfører sig områder, hvor det er muligt at bade. Der er lavet en fin tur ned til selve vandfaldet (De algar). Jeg kan virkelig anbefale at besøge dette sted, og HUSK for guds skyld badetøj og sko, der må blive våde (da det er stenbund og derfor ubehageligt at gå på i bare fødder)

Adresse: Partida Algar, s/n, 03510 Callosa d'en Sarrià, Alicante, Spanien (ligger omtrent 20 km fra Benidorm Centrum)

Alteas gamle bydel er virkelig et sted, jeg synes man skal besøge, hvis man besøger denne "del" af Spanien. Det er en så smuk gammel bydel, der er fyldt med de fineste små gader og balkoner og tilmed udsmykninger. Både min familie og jeg blev så forelsket i denne del af byen, at vi tog derop og spiste samme dag vi havde tilbragt stortset hele dagen der. Nåår ja, så ligger der også super mange lækre restauranter i denne del samt et hyggeligt "marked" om aften.

Adresse: Plaça de l'Església, 13, 03590 Altea, Alacant, Spanien

Jeg håber i kunne lide denne lille "guide" og at i forhåbentlig kan bruge den, hvis i en dag skal besøge Spanien, Benidorm-området.


XX p

Likes

Comments

LIFE

Hey tøser!

Så er jeg hjemme igen efter 2 ugers ferie i solrige Spanien. Det har været 2 super lækre uger og jeg ønsker allerede at tage tilbage igen, haha.
Den kommende uge bliver en smule travl, da jeg skal arbejde en del og have gjort det sidste klar til SMUK (er i god tid i know - men hader at vente til sidste øjeblik med sådanne ting)

Jeg tænkte blot at jeg lige ville checke ind med jer og fortælle at jeg nu er hjemme igen - ovenover er nogle stemningsbilleder fra min ferie.


XX p

Likes

Comments