FASHION

Hey tøser!

Selvom vejret på det seneste har været noget så gråt og regnfuldt, har jeg ovenover samlet nogle af mine "must-haves" til sommerens lidt varmere og solrige dage.
Min sommer-garderober indeholder (næsten) altid ovenstående items dog foruden en cowboy-playsuit(smækbykser), men det er klart noget jeg i år rigtig gerne vil eje. På ferier sydpå er jeg især glad for vandfast mascara og en glødende hud når det gælder makeup.

Hvad er jeres sommer essentials?

XX p


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

PERSONAL

Uge 2 hus

Hey tøser!

Nu er countdown'en for alvor gået igang. Jeg har officielt sommerferie og tæller nu kun ned til, at jeg skal sydpå.
Jeg skal igen i år til Spanien med min famile og vi skal være af sted i 2 uger - jeg glæder mig så meget.
Vi er blevet kæmpe fan af, at leje huse når vi er af sted, så det skal vi også i år. For at det ikke bliver for kedeligt, så vælger vi altid ét hus til hver uge - så altså 2 huse i alt. (Det er dog kun det hus vi skal bo i i uge 2, vi har fået. Det andet afventer vi stadig)
Jeg tænker at samtidig med, at jeg lige giver jeg et lille indblik i de huse vi skal bo i, så kan jeg fortælle jer om nogle virkelig gode hjemmesider til, at finde de her fine huse på.
Vi kigger altid på hhv. homeaway.dk, feriebolig-spanien.dk og TUI's hjemmeside fordi de er super nemme og overskuelige - så de hjemmesider kan jeg klart anbefale, hvis i leder efter hus eller lejlighed til sommerferien.

XX p

Likes

Comments

LFIE

Hey tøser.

Som jeg skrev i mit indlæg om mine planer for ugen, så var jeg i torsdags til grill-hygge sammen med min klasse. Det var enormt hyggeligt, vejret holdte det meste af aften + jeg elsker, elsker, eeeelsker grillmad. Det gør mig i godt humør, haha - er jeg den eneste?

Jeg smutter i morgen på en lille tur til Tyskland med nogle tøser, efterfulgt af et studentergilde, så det glæder jeg mig også til.

Jeg håber i får en dejlig weekend.

XX p

Likes

Comments

PERSONAL

Hey tøser.

Første uge i min sommerferie er netop startet og jeg skal lave en masse sjove og spændende ting..

Mandag // Var jeg først inde og se min veninde blive student og fejre hende. Efterfølgende var jeg selv til eksamen og startede sommerferien med et 10-tal i biologi - så nu skal jeg først i skole igen om 8 uger, skønt !!

Tirsdag // Bliver to af mine veninder studenter, så dem skal jeg også se og fejre hele dagen og aften.

Onsdag // Skal jeg bestille sommerferie - eller rettere sagt finde noget at bo i. Vi har været alt for længe om det i år, men nu tror jeg endelig vi har fundet ud af, hvor vi skal bo i Spanien.

Torsdag // Er der "officiel" sommer-afslutning på mit gymnasie. Efterfølgende skal min klasse og jeg mødes og grille, hygge og fejre, at vi er færdig med 2.g... allerede

Fredag// Skal jeg ind til Sarah og træne og ellers bare slappe af.

Lørdag // Skal jeg til Christinas studentergilde, som jeg er sikker på bliver skide skægt!

Søndag // Skal jeg tidligt op og til Tyskland med mine veninder, som jeg skal på SMUK med og købe lækkerier så vi er klar til en hel uge på festival(vi er i meget god tid haha). Om aften skal jeg igen til studentergilde hos min ven Johannes sammen med en masse søde mennesker.

Det bliver en travl, men minderig, sjov og festlig første uge af min sommerferie og når det indebærer tid med mine venner og familie så klager jeg bestemt ikke!

Har i fået sommerferie?

XXp

Likes

Comments

Billede fra tumblr

Hey tøser!

Jeg har i dag (endelig) fået sommerferie efter at have været oppe til min sidste eksamen. Som i måske ved, hvis i har fulgt med det sidste stykke tid, så har jeg været til eksamen i biologi og det gik overraskende godt. Jeg trak et emne som jeg egentlig var okay tilfreds med og endte med at få 10 - hvem havde nogensinde troet det? I hvert fald ikke mig haha. Jeg er enormt dårlig til at gå til eksamen og bliver altid mega nervøs, men i dag gik det bare overraskende godt, hvad nærmest alt angår.

Udover det blev min veninde også student i dag, som den første af min venner. I morgen bliver mine to andre veninder, så det skal selvfølgelig fejres.

Jeg har endelig sommerferie, jubi - det betyder også at jeg nu er færdig med at tænke på eksaminer og skole, så det giver mig massere af tid til at fokusere på bloggen!


XX p

Likes

Comments

PERSONAL

Hey tøser!

Igår var jeg til frisøren og for første gang i hele mit liv (ja alle mine 18 år) fik jeg gjort noget ved mit hår udover at få det klippet!
Jeg har aldrig fået noget gjort ved mit hår, hverken hos en frisør eller herhjemme, men jeg haft tanken i lang tid. Igår tog jeg mig derfor endelig sammen til, at få det gjort og det resulterede i nogle lyse striber. Jeg har altid gået og været splittet mellem lyst og mørkt, men det endte med lyst og jeg er SÅ glad for resultatet!
Mit hår skal dog lige vaskes igennem et par gange før det har fordelt sig helt, så jeg glæder mig til at se det om 3-4 dage!

Jeg valgte at vlogge igår, så i videoen kan i få et godt overblik over hvordan mit hår faktisk ser ud!

Jeg vil nu læse videre på mit biologi - som i også kan få en fornemmelse af, hvordan går i videoen haha - og så håber jeg vi ses i mit næste indlæg!


XX p


Likes

Comments

Hey tøser!

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skrift (jubi) og det betyder for manges vedkommende også sol og strand - og det kræver altså en bikini eller to.
Personligt er jeg typen der har aaaalt for mange bikinier, men jeg synes ikke man kan få for mange haha.
Jeg elsker selv, at have bikinier så jeg kan vælge den, som jeg har lyst til at have på, men også at jeg har en, der er lidt mere cheeky til at solbade i og en lidt mere dækkende til når jeg for eksempel skal bade eller noget andet.
I anledningen af at det snart er sommerferie og sol og strand nærmer sig, så har jeg fundet et par virkelig fine bikinier. Jeg har delt dem op i 3 "kategorier"; cheeky, sporty og girly - man skal jo næsten eje mindst en fra hver hihi.
XX p

Likes

Comments

Vores udsyn fra pladsen - uden zoom hihi

Hey tøser!

Som mange af jer nok allerede ved, så gæstede Justin Bieber igår Aarhus for at give koncert på hans Purpose Stadium Tour igår. Jeg skulle (selvfølgelig) med til denne koncert og købte faktisk allerede billetter tilbage i december måned da billetterne blev sat til salg. Jeg var så heldig at få fat i 2 stk. pit b billetter, så jeg havde glædet mig lidt ekstra til igår(!!)
Jeg havde en alt for vild oplevelse og jeg kunne slet ikke holde min indre belieber-sjæl tilbage haha.

Anna og jeg tog ind søndag morgen kl. 09.00 for at hente vores armbånd til koncerten om mandagen. Vi stod i kø i cirka 5 timer og blev hhv. nummer 109 0g 110 - så vi var på den gode side af tallene (der kan være 270 i hver pit)
Mandag kom vi hen til koncerten omkring klokken 13.00 og ventede derefter i 6 timer til klokken blev 19.00, hvor Justin gik på.
Jeg har alle de gange, jeg har været til koncert skulle bruge dagen efter -i nogle tilfælde 2 dage efter - til at bearbejde situationen, oplevelsen og bare det, der lige skete haha - så det har min dag gået med i dag.

Jeg håber at jer, der også var til koncerten havde en ligeså fed oplevelse som jeg og at i nød oplevelsen !!


XX p

Likes

Comments

FASHION

Jakke fra Mango, Skjorte fra H&M, Jeans fra ZARA, Sandaler fra Birkenstock

Hey tøser!

Jeg er på det seneste blevet vildt glad for mine blomster-bukser fra Zara så et outfit indlæg med dem ville være på sin plads. Jeg har i dag været dansk skriftlig årsprøve og efterfølgende været inde hos Sarah og træne.
Senere i dag skal jeg hente min bror i Aalborg og muligvis være sammen med nogle tøser i aften, så det bliver rigtig hyggeligt!

XX p


Likes

Comments

LÆSEFERIE

Af hvad jeg kan forstå får min klasse/årgang utrolig sent læseferie i år, og jeg aner ikke hvorfor haha. I hvert fald får vi først læseferie på fredag d. 2 juni, hvilket jeg selvfølgelig glæder mig rigtig meget til. Egentlig synes jeg det er lidt mærkeligt fordi vi allerede har været op i 1 ud af vores 2 eksaminer. Jeg glæder mig bare til ikke at skulle tænke på lektier + årsprøver + eksaminer, men i stedet kan fokusere på det vigtigste og få læst op på det uden at skulle tænke på tusinde andre ting.

JUSTIN BIEBER KONCERT

WHAAAAT.... Allerede!!!??? Yes, jeg skal virkelig allerede til Justin Bieber koncert!! Den har bare ligget så laaangt ude i fremtiden siden jeg købte billetterne tilbage i december (tror jeg det var) og nu er det nu. Jeg føler jeg lige har set ham, men det er i grunden allerede 8 måneder siden, haha. Så d. 5 juni skal jeg med min veninde Anna ind og se ham igen og denne gang i Aarhus - jeg glæder mig så latterligt meget.
Jeg overvejer, at lave en vlog derfra - kunne det være interessant?

D. 19 & 20 JUNI

Udelukkende af én grund; Mine 3 skønneste home town piger bliver alle 3 studenter !!! Hold nu op hvor jeg glæder mig til at fejre dem! Jeg har uheldigvis en eksamen selv d. 19, men heldigvis ikke på samme tid som Christina, der bliver student d. 19 er færdig med hendes aller sidste eksamen.
Jeg glæder mig til at se dem alle 3 få deres hue på og bare fejre den store dag med dem!

BRYLLUP

Min kusine skal giftes, wow haha. Det lyder helt mærkeligt, men det skal hun haha. Jeg har aldrig været med til et "rigtigt" bryllup så det bliver mega sjovt + så har hun lige fået den sødeste lille baby og ligeså har min anden kusine så det kan næsten kun blive en god dag haha.


XX p


Likes

Comments