Header

Min helg var hur mysig som helst, i Fredags hände faktiskt inte så mycket vi tog det mest lugnt då vi skulle till Linus jobb lite på lördagmorgon på kvällen sen åkte vi till Mangos i Skövde (favorit) och åt gott och hade lite kvalitetstid med varandra, Söndagen så gick vi och spelade lite fotboll och efter det gjorde vi fruktfat med smält choklad och satte oss framför tv:en och kollade på Wallander! En perfekt helg med bara mys och avkoppling!

Nu sitter jag ute på balkongen och bara tar det lugnt! kom hem från gymmet för en stund sen så skönt att vara tillbaka!
Hoppas allt är bra med er!
PUSS


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er, har precis ätit upp min lunch efter en promenad direkt när jag vaknade! Hur skönt som helst att vara ute och röra på sig! nu på förmiddagen gick jag ungefär 6 km men jag och Linus ska ut lite senare och ta en lite längre promenad, igår kväll gick vi ungefär 5 km så ikväll så siktar vi nog på en mil! nästa vecka ska vi även börja gymma igen, som jag längtat!
puss


Från gårdagens promenad :)

Likes

Comments

Hej på er! kände att det var dags för en ny start här på bloggen. Det sista har det vart riktigt mycket och har inte haft någon inspiration eller motivation men nu är det dags att komma igång igen!
Tänkte jag kunde berätta lite om mig själv för er som inte varit här inne innan jag tog bort mina gamla inlägg!
Jag heter Pernilla är 20 år gammal och bor i skara i en lägenhet tillsammans med min underbara sambo Linus och våra två underbara katter och en orm!
Älskar smink, Kläder, Baka, Laga mat och inreda! så det kommer ni få se mycket här på bloggen!
Tog studenten nu i sommar och letar nu jobb!
hoppas ni kommer tycka att det är intressant att läsa min blogg!
PUSS

Likes

Comments