Och här sitter jag fortfarande, helt trött och utmattad. Jag orkar ingenting och det hjälper inte att sova, fortfarande lika trött. Det har pågått över en vecka nu. Villi var snäll och kom med mig till jouren idag för att undersöka, läkaren misstänkte hypotyreos, så imorgon ska jag ta blodprov. Jag skulle ha min första praktikdag imorgon, men så blir det inte tyvärr. Alltså såå typiskt! Ibland blir det inte som man tänkt sig.Likes

Comments

Det kan man verkligen kalla det. Jag har varit sjuk så gott som hela veckan. Som jag tidigare skrev så fick jag stegring i måndags, nu är det torsdag och det har inte blivit bättre, dessutom har jag fått en dunder förkylning, usch va tråkigt! I onsdags hade vi bara en lektion så då passade jag på och var hemma och vilade, resterande dagar har varit obligatoriska så de har varit jobbiga dagar i skolan. En dag återstår, det ska jag nog fixa!

Från nästa vecka drar jag ut på min första praktik en månad, så då bor jag hemma i Jeppis. Det ska bli roligt att testa på något nytt, då jag tidigare inte har jobbat inom vården 😊

Nu är lägenheten städad och imorgon efter skolan far vi hemhem.

Det här gör mig att sakna värmen och att resa med ❤ extra mycket! Men till hösten, då tar vi det igen!

Likes

Comments

Idag hade vi skolan 9-15, hela dagen bestod av första hjälp, en skön skoldag. Gjorde också besöket till hälsovårdaren som jag pratade om, mitt Hb hade sjunkit rejält sen sist så nu ska jag äta järntabletter igen. På samma gång tog jag omgång två av Hepatit B vaccin, vilket ledde till att jag fick stegring och sitter med dubbeltröja och fryser, great! Hoppas det försvinner tills imorgon.

Efter skolan for jag för att handla mat och sen fixa vi en god middag. Kvällen har jag spenderat i soffan framför Pinterest med en kopp te, inte så illa faktiskt.

Likes

Comments

Inledde helgen med nattmat från korvgörans hos Hannes & Maries. Lördagkväll hade vi förlovningskalas, först kom släkten och sen kompisarna. Roligt att så många kom! ❤

Ända sen i torsdags har jag varit så slapp och trött hela tiden, gissar att jag har blodbrist eftersom jag haft det tidigare och det känns på samma sätt. Ska gå och ta ett blodprov imorgon för att kolla upp det. Så idag har jag sovit ett par timmar mitt på dagen tills Villi kom hit och väckte mig, sen har vi bara slappat och ätit lite rester från gårdagen 😋

Just nu väntar jag på att Villi ska hämta mig efter att hans match är färdig, sen kör vi tillbaka till Vasa. Ha en bra arbetsvecka! 😀

Konstaterade att alla min inlägg har typ matbilder 😉

Likes

Comments

Idag har vi haft ledig dag i skolan, så mamma och sandra hämta mig från lägenheten och så for vi in till stan på jakt efter ett nytt soffbord. Efteråt åt vi lunch på Spices. Jag skulle egentligen ha en lektion i skolan imorgon men valde ändå att gå hemhem redan idag, eftersom vi har en del förberedelser att göra inför lördagens kalas.

Ikväll har jag varit med mamma och handla, sen har jag bakat och vi skruvade ihop soffbordet. Nu är det soffläge som gäller sen natt.

Likes

Comments

Ett tag sen jag skrev sist, men en liten uppdatering ska ni få. I helgen har jag jobbat lördag och söndag. Jag hade mitt första kassaskifte på väldigt länge, kul med lite omväxling. På lördagskvällen blev det filmmys, inget mig emot. På söndag efter jobbet fixade jag tacos till mig och V, mums!

I måndags gjorde jag min första injektion, idag har vi haft första hjälp hela dagen, två bra skoldagar enligt mig. Ikväll var jag på bodyattack, jag har sagt det förr och säger det igen, det passet är min favorit! Efteråt kom V hit och jag gjorde bananplättar till oss, nu sover jag gott inatt. Gonatt!

PS. Kan också meddela att vi nu har bokat kyrkan till vårt bröllop, häftigt!

Likes

Comments

Började min dag med att köra Jenna till bussen och sen mata alla våra 4 hundar, när m & p är borta tar vi hand om hundarna. Sen dess har jag bakat till nästa helgens kalas, sålänge kakorna gräddades i ugnen kollade jag serie.

Jag och J hade ingen lust att göra mat igår så vi for till mangohouse på middag, gott som alltid. På kvällen var vi på spinning till Jeppis gym med Marie, själva passet var ingen höjdare så att säga.

Nu väntar jag på V som kommer från Vasa och sen blir det troligen mat i stan, idag igen 🙊 Trevlig helg!

Likes

Comments

Gokväll! Sen sist har jag varit i skolan, vi har väldigt varierande långa skoldagar. Vissa dagar har vi bara ett par lektioner och andra dagar kan vara längre, tycker om variation! Jag kunde vara mer i skolan än vad vi har nu, man lär sig så mycket nytt varje dag! 😊

Just nu känner jag mig väldigt taggad på att träna också, så det att blivit en del pass. Igår serverade jag, Pamela & Ida på tisdagssamling, att gå dit på tisdagar är väldigt avkopplande från vardagen. Vi har även fått våra förlovningsfoton, det är duktiga Josefin Back som tagit bilderna.

Imorgon tar jag helg och far hem. Mamma & Pappa är bortrest så hemma är bara jag och Jenna. Sovdags nu här i Vasa, hörs!

Likes

Comments

Helgen var riktigt bra, som den faktist oftast är. Lördag jobbade jag 8-16 och sen på kvällen var vi på Emma & Dankkos förlovningskalas, trevligt! Söndagen blev en riktigt slapp dag, vi var vid Villis där vi bl.a gjorde våfflor och myste framför brasan, skön söndag! På kvällen hade V träningsmatch så jag for å kolla, det blev förlust denhär gången. Vi tröstade oss med Korvgörans vid Hannes & Maries före vi körde till Vasa.

Idag i skolan har vi pratat om hjärtat och dess funktioner, dessutom fått hålla i grishjärtan. Javet, visst låter det mysigt? 🙊 Efteråt hade vi injektioner, det var kul! 💉 Ikväll testade jag och Ida på spinning vid easyfit, det blir nog flera gånger!

Nu är det snart sovdags, gonatt!

Likes

Comments

Började min fredag med ett bodypump pass med mamma, bästa sättet att starta en dag på! Sen har jag ätit lunch, duschat och just nu stickar jag framför tv, vilken skön dag. Snart slutar V i jobbet, tills dess ska jag fortsätta på mina sockor. Ikväll har jag körövning, sen har vi inga planer. Trevlig helg!

Likes

Comments