Hej! Imorse gymmade vi kl 8-9, så skönt att träna från morgon! Jag åt sen frukost och tog en promenad, var en sväng via biblioteket före jag gick hem igen. Kom nyss hem från skolan, vi hade endast 13:30-15:15 idag, anatomi & fysiologi. Resten av dagen har jag inga planer, förutom att göra klart en skoluppgift. Skolan har inte kickat igång riktigt ordentligt ännu, vi har inte många så många lektioner, vilket gör att man har tid för mycket annat istället. Imorgon kväll far vi hemhem iallafall, så innan dess ska lägenheten städas.

Likes

Comments

Efter 1,5 månad hemma i Jakobstad är jag nu tillbaka i Vasa igen, vilket känns bra. Idag började vi i skolan först 12.30 så jag och V passade på att träna på förmiddagen då han hade hålpass. Vi körde ett tungt benpass. Skulle kolla om jag hade några bilder från idag, och jo det hade jag, någon hade visst smygfotat mina boxjumps 🙈

Idag var det ju också första dagen i vår nya skola, det var verkligen så fint och fräscht! Tror vi kommer trivas super där, för att inte prata om avståndet dit... vi bor ca 200 m från skolan! Tidigare hade vi 6,5 km, så jag klagar inte! 😏

Nu ska jag sova, lång skoldag från 9-17:15 imorgon så gonatt!

Likes

Comments

Hej på er! Gårkvällen blev riktigt mysig hos Hannes & Maries. Vi blev först bjudna på tacos till middag, sen for jag och Sandra på körövning och Villi och toffi skulle träna. Efteråt for vi tillbaka dit, en skön fredagkväll!

Idag har vi varit på förlovningsfotografering, det var minsann kallt! Sen gjorde vi mat och snart ska vi fa en sväng på kaffe till Villis bror och hans fru. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Jag kan redan nu ta helg, den kommer dessutom vara helt jobbfri, så jag ska njuta nu de sista dagarna före skolan börjar. Idag har jag bakat till förlovningskalas, varit på gym, städat rummet och börjat med en skoluppgift. Ikväll hämtade jag Villi från hans fotbollsträningar, nu vill han också kolla fotboll. Inte riktigt min grej det där med fotboll, men kul att han gillar de iallafall. Från nästa vecka är vi båda i Vasa igen så då ses vi mer än bara på helgerna, det är ju aldrig fel 😍

Nu ska ja snart ta natt, vi hörs!

Likes

Comments

Jag trivs så bra i vardagen, nästan lika bra som helgerna. På måndag kör skolan igång igen, en ny renoverad skola får vi komma till. Det ska bli kul! Visst är det jobbigt ibland också, men överlag gillar jag att gå till skolan. På samma gång har det varit skönt med ett så långt jullov, då jag har kunnat jobba en hel del. Nu blir det mindre jobb ett tag, då jag bara kan jobba nu som då på helgerna.

Ikväll var jag på bodyattack med mamma, alltså det passet är det bästa jag vet! Man ger verkligen allt, vilket gör att man känner sig väldigt duktig efter passet 😉 Sen blev det personalmöte på F&B, trevligt!

Imorgon jobbar jag kort skifte, 12-16, efteråt ska jag umgås med mitt fadderbarn. Det var ett tag sen så det blir kul. Nu sovdags, gonatt!

Likes

Comments

Gokväll! En vecka sen sist jag bloggade, det nya året har börjat bra. Skolan börjar först 16 december för min del så jag jobbar och vilar ut mig inför skolan istället, skönt. Denna vecka har de inte hänt så mycket speciellt, jag har jobbat och tränat. Mamma och Sandra har också hjälpt mig att baka till förlovningskalas, passar på att göra det nu före skolan börjar.

Igår for jag å skida till Vby, det var såå härligt väder! På kvällen var vi på kaffe till Hannes & Maries och sen på us i Kållby. Idag har jag jobbat ett kort skifte, sen hann jag umgås med V en stund före han for iväg till Vasa.

Nu är jag redo för en ny vecka. Vi hörs!

Likes

Comments

2016 var ett riktigt bra år, verkligen! Att få avsluta det året och inleda året 2017 med att få kalla han till min fästman, gör mig så tacksam! ❤

Nu ser jag framemot vad det nya året har att erbjuda. Gott nytt år!

Likes

Comments

Julen är förbi och vi inväntar nyår, känns bra. Den här veckan jobbar jag, mellandagsrea innebär många burgersnåla kunder, vilket är bra förstås! 🍔🍔

Sen sist jag bloggade har jag också hunnit träna en del, så skönt efter julhelgen. Jag har gymmat med Villi och ikväll varit på bodyattack, en av mina favoritpass. Igår blev det också caféhäng med mina systrar, inte ofta vi träffas alla tre längre.

Nu är det filmmys som gäller för min del före jag tar natt, imorgon väntar jobbet 8-16. Vi hörs! 😊

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har tyvärr inte många bilder från årets julfirande, men kan berätta lite iallafall. På julafton åt vi julmiddag med Villis familj och spenderade sen kvällen hos oss. Vi spela spel, bytte julklappar med varandra och var på musik i julnatten. En riktigt skön och lugn jul, precis som det ska va!

På juldagen blev det julmiddag hos oss. Vi kom på en idé som att gå och skrinna, så det gjorde vi, med mina syskon. Efteråt på kvällen var jag och Villi på julsångskväll, det var stämningsfullt! ⭐️

Nu har mamma & pappa farit till Ylläs och hemma är det bara jag och Jenna. Jag är ledig från jobbet ännu idag, så får se vad vi ska hitta på, Villi kommer snart hit också.
Ha en skön annandag jul!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag först på ett läkarbesök och sen började jag i jobb kl 12. Jobbade till 19 och direkt efter hade vi julfest med jobbet. Det var verkligen så mysigt! Ett härligt gäng 😍

Likes

Comments