Bröllopet närmar sig med stormsteg, verkligen. Tiden går så fort, men vi börjar ha en hel del på klart hur vi ska ha det, men såklart återstår mycket att fixa.

✔️ Köpt brudklänning, som snart kommer från sömmerskan.

✔️Köpt kostym till Villi, blå blir snyggt.

✔️ Bokat kyrka och plats för festen.

✔️ Bestämt vilken mat vi ska bjuda på och beställt tårtan.

✔️ Bokat frissan.

✔️ Gjort klart inbjudningskorten.

✔️ Fixat sångpapper.

✔️ De flesta dekorationer fixat.

Då återstår bara resten. Väntar med spänning på vår stora dag 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En tjejkväll blev det, inte ofta vi träffas eftersom nästan alla av oss har skiftesjobb så det blir svårt att få int det. Men jag är så glad att vi fortfarande håller kontakten allihopa 💕

En friendsdate med ❤ blev det i torsdags, lite lyx behöver man ju i vardagen 😉

Avslutade en fin helg, som till största delen tillbringades på sommarmöte i esse, med en sväng till villan på söndagkväll med Hannes & Marie. Vi grillade, badade bastu och jag å Villi testade kanoterna.

Nu tillbaka i jobb efter en hel ledig helg, men det går fint det också. Jag borde sova för länge sen, klockan ringer 06:00 😴

Likes

Comments

I fredags fyllde jag hela 20, "firade" dock på jobbet med kvällsskifte. Lördag var jag ledig och jag och Villi var vid fäboda hela dagen, även på kvällen då vi var dit en sväng med Emma & Dankko vid solnedgången. Söndag for till största delen i jobb, så helgen gick väldigt fort. Trivs bra på mitt nya jobb, härliga kollegor gör största delen av jobbet.

Idag efter jobb körde vi mot Vasa för att kolla på en lägenhet. En ny och mysig etta, liten men verkligen så fin. Det tog inte länge innan vi bestämde oss för att det blir den, äntligen! Längtar tills vi får flytta in i våra 34m2 😉

Likes

Comments

Min midsommarhelg var riktigt bra. Efter att Villi slutade jobbet på torsdag kväll for vi till villan, där var vi till lördag eftermiddag. Vi har ätit i massor, badat bastu, spelat mölkky och bara njutit. Finns inget annat ställe där man är mer avkopplad än på villan, sånt behövs.

På söndag jobbade jag mitt sista skifte på friends, iallafall på ett tag. Igår hade jag mitt första skifte på mitt sommarjobb, mycket att ta in men så kul att lära sig nya saker! 😊

Likes

Comments

Dehär tre bilderna beskriver de senaste dagarna rätt bra. Jag har väldigt lite jobb denna vecka, min sista vecka vid friends dessutom. Så istället har jag morgontränat, solat, hängt med Villi på dagarna då han jobbar kväll dehär veckan och fixat lite delorationer till bröllopet.

Nu är det färdigt handlat inför midsommar och senare ikväll drar vi iväg till villan, ska bli skönt att bo på villan. Hörs mera nästa vecka!

Trevlig midsommar! 💐

Likes

Comments

I helg har jag varit helt ledig, så skönt! Inledde helgen med intervaller på fredagsmorgon, därefter körde jag och mamma till Vasa sjukhus där jag skulle på en kontroll av min rygg. Det är 3-4 år sedan jag var sist så bra med en kontroll, får dock vänta på en tid till röntgen för att kunna se hur det ser ut. När vi kom hem for jag direkt till kyrkan där vi hade CD-release med kören, det var så roligt att sjunga! På senkvällen åt vi korvgörans vid macken i solnedgången.

å lördag startade vi (jag &V, M&H och S&T) rätt tidigt på morgonen och körde kosan mot Haparanda. Där inhandlade jag och Villi möbler och smågrejer som saknades till vår kommande lägenhet.

Söndag idag och jag har inga planer, inget mig emot. Ha en skön söndag!

Likes

Comments

Imorse hade vi personalmöte på jobbet, vi blev bjudna på en god frukost, hur lyx är int det? Sen hade jag ett kort skifte till 14:30, inser nu när jag har 1,5 veckor kvar att jag verkligen kommer att sakna att jobba där. Men visst ska det bli kul med nya utmaningar på nytt jobb 😀

Efter jobbet for jag och Villi till Kokkola för att hämta en del möbler vi hade beställt, så nu är det enbart en säng och lite andra småsaker som saknas. Vi är ute i god tid men skönt att ha färdigt det mesta i tid så blir det inte så stressigt i höst, eftersom det finns rätt mycket kvar att planera till bröllopet 😅

På tal om bröllopet så har jag köpt min brudklänning, jag är supernöjd med den! Den behöver bara sys om en del så den passar min kroppsform och längd, men tror det blir riktigt bra.

Nu är det strax sovdags, har dock kvällsskifte imorgon så jag får en skön sovmorgon.

Likes

Comments

Hade nästan glömt bort bloggen tills jag blev påmind om min dåliga uppdatering 🙈 Så jag kan ju berätta om helgen som gått, för vi (jag, villi, sandra, toffi, hannes & marie) har inlett villasäsongen. I fredags efter jobbet for vi till villan. Vi kom dit en 9 tiden och började med att slutföra städningen vi hade påbörjat kvällen innan. Vi grillade och njöt av solnedgången, så härligt! Vi satt uppe länge och sov ända in på nästa dag. Jag och Villi packade och for hem tidigare än de andra.

Resten av dagen spenderade vi på möte i Bosund och us på kvällen, roligt att träffa folk man inte ser så ofta. På söndag hade jag jobb från 16 och sov största delen av tiden före jobbet.

Tacksam för den fina helgen!

Likes

Comments

Idag hade jag min sista skoldag för den här terminen, så otroligt skönt! Har däremot ännu två uppgifter före jag helt kan ta sommarlov. Lägenheten är nu också tom och vi har lämnat in våra nycklar, i måndags var det storstädning som gällde. Trots att jag trivs bra att bo i Vasa är det nog skönt att flytta hem några månader.

Igår var jag, mamma och Sandra i Helsingfors hela dagen. Jag skulle på ett läkarbesök (bästa läkaren av de många jag träffat på senaste tiden) men vi hann även med lite shopping. Kan konstatera att det var typ första gången jag kunde vara nöjd efter ett läkarbesök, äntligen fick jag hjälp!

Ikväll blev det en cykelrunda i soligt väder, härligt 😎

Likes

Comments

Hej! Igår kväll inledde vi båtsäsongen, det var kallt men desto vackrare. Deg blev sent ändå in på natten, men de var de värt! ☀️

Likes

Comments