Godmorgon! Jag & P är just nu påväg till Vasa för en dag i skolan. Två teorilektioner och sen praktik.

Kan också meddela att igår fick vi äntligen bilen besiktad, tredje gången gillt. Så nu är den felfri, skönt! Var sen på ett gympass till jeppisgym före jobbet kallade 16-21.

Ha en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu inkommande vecka har vi höstlov från skolan. Eller ja, vi har skolan på tisdagen, resten av dagarna kommer jag jobba vid friends. Alltid bra med lite extra 💰Idag hade jag jobb 10-18, sen har jag umgåtts med V en stund.

Känns skönt att bo hemhemma hela kommande vecka också, att inte behöva fixa mat varenda dag är ju också en fördel 🙈 Dock har vi en hel del skoluppgifter att göra trots att vi kallar det höstlov. Nu är det sovdags, gonatt!

Bilden beskriver min helg rätt bra. Ibland blir det ett par burgare per helg då man både jobbar där och annars gillar maten 😋

Likes

Comments

Vi ändrade planerna igår, istället for vi till Ohtakari där V's familj hade hyrt en stuga. Det var fint i Ohtakari!

Idag har jag jobb 11-19, sen har jag inga planer ännu. Trevlig lördag!

Likes

Comments

Jag fick börja helgen med en skön och lugn promenad i fäbodaskogen, det var så fint! Nu har jag pluggat en stund och kvällens planer är körövning och sen fredagsmys.

Trevlig helg!

Likes

Comments

Kom hem från vasa en 4 tiden på eftermiddagen. Jag har pluggat anatomi i stort sätt hela kvällen, men det är inte så farligt egentligen. Hittills iallafall känner jag att jag valt rätt utbildning, jag tycker det är intressant och kul att lära mig mera hela tiden. Jag trivs superbra!

Har också kollat ett par avsnitt greys anatomy, alltså den serien är för bra! Vanligtvis är jag ingen seriefantast, eftersom alla serier jag börjar kolla lämnar och jag glömmer bort vilket avsnitt jag kollade sist. Men greys gillar jag 😊

Har tid till naprapaten imorgon 07:30 så kanske bäst att sova snart. Gonatt!

Likes

Comments

Hittills i skolan har det varit rätt lugnt med inlämningsuppgifter, tent osv. Men det är nu man börjar känna hur det egentligen kommer vara, dvs många uppgifter att hålla reda på på samma gång och tenter nästan varje vecka. Tog en paus från läsningen ikväll och for på lovsångskväll som tisdagssamling ordnade.

Imorgon har vi bara praktik i skolan, så det är skönt. Hörs, gonatt!

Likes

Comments

Söndagen var en lugn ledig dag, vi var till bönhuset och hela dagen var riktigt skön.

Idag gjordes ett nytt försök att få bilen besiktad, så körde bilen tidigt från morgonen till verkstan i hopp om att få allt fixat. Men nej, samma problem fortfarande. Undrar vad bilmekanikern gjorde egentligen... bättre lycka nästa gång.

Just nu är vi påväg till Vasa, vi har endast tre skoldagar den här veckan. Tidigare idag var jag på bodypump med mamma och V och sen gjorde jag och V skoluppgifter.

Ha en bra vecka! 😊

Likes

Comments

Kom hem igår vi en 2 tiden. Gårkvällen bestod av körövning, så kul att ha tid med det igen när jag nuförtiden oftast är ledig fredagskvällar. Efteråt hämta V mig och vi hade serie/idol mys tills vi blev för trötta, brukar bli runt 11 tiden haha 😉

Starta dagen med en promenad till stranden. Efteråt for jag med mamma och Jenna till stan, vi åt lunch på mangohouse och jag inhandla lite grejer från Urban life & coffee, de har verkligen mycket fint där. Jag har bakat en äppelpaj också, tycker själv den ser supergod ut, det får bli kvällens lördagsmys 😋

Trevlig lördag till er!

Likes

Comments

Idag lyxade vi till det med hemmagjord pizza till middag, så gott alltså! Det blir nog flera gånger, svårt är det ju inte heller. Kom nyss hem från en skön promenad, tänkte plugga en stund nu så får jag unna mig med serie sen efteråt.

Likes

Comments

Idag fick vi ha sovmorgon, vi började kl 11. Just nu är vi i auditoriet och lyssnar på en föreläsning om forskning & utveckling... hon pratar som att hon håller på att somna själv, vilket gör det väldigt tråkigt att lyssna på. Resten av dagen fortsätter vi med Klinisk mikrobiologi.

Ha en bra dag! 😊

Likes

Comments