Igår skrev jag tent i finska, det gick helt okej. Men skulle gärna ha bra i finska då det kan ha betydelse om man får jobb eller inte i framtiden, men vi får se. Väntade sen på Villi tills hann va redo att köra hem igen, nu är jag ledig ända till fredag från skolan, hur lyx är inte det? Har dock skoluppgifter och tent att läsa till som vi har på fredag, men skönt iallafall.

Igårkväll tog vi en promenad vid fäboda, det var en så fin kväll. Dessutom var det ganska varmt och ingen blåst, perfekt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Även idag vaknar vi upp till solen här i Vasa, härligt! Igår hade vi skola till 12:30, efteråt for jag och Pamela och veckohandlade, alltid skönt att få det gjort.

På kvällen var jag till gymmet med Villi, efter en paus på typ 3 månader. Eftersom jag nu äter antibiotika för mycoplasma borde jag inte träna så hårt, så det blev riktigt lugn träning. Känner mig inte ännu i form, men får hoppas på bättring efter medicinen.

Idag ska jag och Villi ta en morgonpromenad före skolan då båda börjar senare, en bra start på dagen. Sen ska ja plugga på tent som jag skriver på eftermiddagen.

Ha en skön onsdag! ☀️

Likes

Comments

Min påskhelg har varit riktigt bra, en längre paus från skolan va skönt. Jag har jobbat tre dagar vid Pedersheim under lovet, men ändå hunnit göra annat roligt.

På påsklördagen efter jobbet hade jag och Emelie planerat en träff, alltså hur längesen var det inte sen vi träffades? Nästan pinsamt hur längesen sist. Nåja, den här helgen tog vi oss i kragen och möttes på café i stan, det var trevligt! På kvällen var jag med syskon och andra hälft på bio och kolla fast and furious 8, bra som de andra filmerna.

Söndag var min lediga dag, då sjöng vi påsksånger på sjukhuset med Cantate, känns bra att kunna glädja andra och berätta påskens budskap via sångerna.

Idag har jag jobbat 7-13:30, nu på eftermiddagen hämtade vi friends och satt vid gh i solen, det låter väldigt mysigt, som det var till en viss del, men lite väl kallt att äta ute ännu. Ikväll bär det av till Vasa igen, en ny skolvecka med tent och många föreläsningar. Nåja snart är det sommarlov, som jag väntar! ☀️

Likes

Comments

"Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare"

Romarbrevet 5:8

Likes

Comments

Efter skön resa är vi nu påväg hemåt, vi har verkligen haft det skönt där i Ylläs. Att få ta en paus från skolan var behövligt känner jag, det är så mycket nu före sommarlovet. Vi har kört en timme så vi har många kvar före vi är hemma. Ikväll kör vi till Vasa, så det blir väldigt många timmar i bilen för vår del. Vi får försöka underhålla oss på nåt sätt. Trevlig söndag!

Likes

Comments

Idag har vi servat och hejat fram Ski team mäenpää i Ylläs-Levi loppet, en fin och solig dag har det varit. Duktiga var dom som tog sig i mål på fina placeringar efter 65km.

Likes

Comments

Jag, Villi, Jenna & Pepe kom hit i onsdags vid 1 tiden, resten av familjen kom redan i söndags. Direkt vi kom hit for vi i backen, vädret var toppen. På kvällen for jag, Sandra och mamma på en skidlänk. Så skönt att skida i kvällssolen när det var lugnt i skidspåret ☀️

Igår var jag och Villi på en kort skidtur, pausade halvvägs och åt plättar på ett mysigt café. På kvällen körde vi hela gänget till Levi där vi var på spa och efteråt blev det mat. Sköna dagar, jag njuter av ledigheten.

Idag har jag vilat förmiddagen, läst lite på tent som jag har på måndag. På eftermiddagen ska vi till backen, sen är det väl fredagsmys. Trevlig helg!

Likes

Comments

Dit for den helgen, den gick väldigt fort. Men med en kort skolvecka på endast två dagar ska det nog gå bra, på onsdag far vi iväg till Ylläs på minisemester, ska bli så otroligt skönt!

I fredags var vi hos Hannes & Maries med dem och Sandra & Toffi, mysigt. På lördag var jag och mamma till optikern och på ett café besök, sen jobbade jag 15:22-30, Villi hämtade mig och kom en stund till mitt före jag somna. Idag har vi bara tagit det lugnt, varit till bönhuset och börjat packa lite. Just nu sitter vi i bilen påväg till Vasa, det tog en stund före vi kom oss iväg så det blir natt direkt vi kommer dit.

Likes

Comments

Veckan har hittills gått ut på att plugga, dagarna i ända. Igår skrev jag tent i Immunologi & Patologi och imorgon är det Anatomi & Fysiologi. Har även en hel del andra uppgifter som ska göras innan Ylläsresan nästa vecka. Men snart så blir det lugnare! Idag har jag pluggat. Varit på promenad, först med Villi och ikväll med Pamela och Diana, verkligen skönt vårväder nu ☀️

Imorgon efter skolan far vi hemhem, efter att veckostädningen är gjord. Ihelg väntar jobb, inget mig emot faktiskt, skönt med omväxling.

Likes

Comments

Två bilder från helgen. Fredag och lördag jobbade jag vid friends, verkligen roligt att vara tillbaka efter en tid borta! På kvällarna har jag umgåtts med V i fäboda, eller ja vad ska man säga... jag har somnat runt kl 10 både fredag och lördag 😂

Idag då, Sandra & Toffi hängde på och vi for å grilla till fäboda, det var lite blåsigt och kallt men visst var det mysigt ändå. Ikväll hade Villi match i tellus, efter matchen tröstade (ja, det blev förlust den här gången) vi oss med Subway före vi körde till Vasa.

Nu är det sovdags, morgondagens planer är att först läsa på tent och sen skolan 12:30-16. Gonatt!

Likes

Comments