Har inte bloggat på en vecka, så en del har jag hunnit med sen sist. Orkar int skriva en lång uppdatering om allt så istället blir det bara bilder. Sommaren verkar vara påväg nu iallafall och vi har njutit av vädret, så härligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi (jag och Pamela) startade 11 idag mot Vasa och körde direkt till skolan. Dagens program var ven provtagning, så kul att få lära sig nytt hela tiden. Men visst var det lite nervöst också att sticka sin klasskompis i armen 💉

Ikväll har Peff spelat match mot VPS-j här i Vasa, tråkigt nog blev det en förlust för Peff. Men de kämpade på bra, kanske tack vare deras två fans (jag och Pamela) som hejade på läktarn, hehe 💃🏻

Likes

Comments

Min helg hittills har varit riktigt skön. Jag har jobbat fredag och lördag ett kort skifte, längesen jag jobbade vid friends så det va kul att vara tillbaka. På fredag åt vi en god middag på Pavis med Hannes & Marie, så trevligt! På kvällen var jag väldigt trött så vi bara tog det lugnt hemma hos oss.

Lördag efter jobbet blev det grill/våffel kalas med Sandra & Toffi, sen hakade H & M också på. Till midnatt for vi till Fäboda beachen och hade bonfire, det var så lugnt och mysigt!

Likes

Comments

Kort uppdatering om vad som hänt sen sist, inget märkvärdigt. Vi har skolan endast tisdag och torsdag den här veckan så jag pendlar till Vasa och bor hemma i fäboda istället. Jag har cyklat i fäboda med Villi, promenerat, varit till massören, gjort inbjudningskort och ikväll hade vi skolning vid jobbet. Kort sagt.

Nu borde jag sova, borde starta mot vasa kl 6.30 imorgon. Gonatt!

Likes

Comments

Både lördag och söndag har vi kalasat. I lördags började jag med ett gympass. När Villi kom hit blev det hämtmat vid gh, mysigt. På kvällen var vi på förlovningskalas och fortsatte efteråt vidare på mina systrar Sandra och Jennas födelsedagskalas. Söndag var vi till bönhuset och firade sen morsdag vid Villis då de är på resa hela den här veckan.

Så man kan sammanfatta helgen med kalas och mycket tårta 😉

Likes

Comments

Idag skrev jag anatomi tent, det kunde ha gått bättre men helt åt skogen gick det ju inte. Efteråt kunde jag ta helg, en ledig sådan dessutom, så skönt! Ikväll har vi bandat sånger med kören i kyrkan. Efter 6 timmars bandning var vi färdiga, huhhu! 😅 Det ska bli kul att se resultatet.

Nu sovdags, gonatt!

Likes

Comments

Tillbaka i Vasa och till vardagen, vilket innebär en massa pluggande. Vi är inne på slutspurten före sommarlov och har mycket att hinna med före det, dessutom är motivationen alltid slut den här tiden på året.

Idag har vi haft praktik i skolan, mestadels har vi övat på patientbedömning. Efteråt for jag och Pamela och handla och gjorde middag. Pluggade sen hela kvällen och tog en paus med en cykeltur i kvällssolen, så härligt vårväder att jag bara blev tvungen att gå ut en stund ☀️

Fortsatte plugga därefter en stund, men nu är det sovdags. Gonatt!

Likes

Comments

Dagen har varit lugn och skön, jag och mamma var till stan och köpte lite grejer, åt sen lunch och pluggade på anatomi tent en stund. Villi kom sen hit och vi åt middag före vi tränade i hemmagymmet, så skönt att för en gångs skull känna att det är på bättringsväg. Just nu är det fotboll som gäller, man kan ju inte missa en Real Madrid match (enligt han) 🙈

Nu är det skola som gäller resten av veckan.

Likes

Comments

I fredags hade vi sista körövningen före bandningen. Villi hade match i Kokkola så hann en stund vara med honom senare på kvällen. Lördag jobbade jag 14-21 och gjorde inte mycket före det, hade också jobb söndag 7-13.30. Efter jobbet på söndag kom Villi hit och vi vilade en stund. På kvällen firade vi vappen med mat vid Pavis med sällskap av Sandra & Toffi och Hannes & Marie. Kvällen fortsatte vi en stund hos Sandra & Toffis.

1 maj städade vi hela familjen ur vårt garage och hemmagym, slutresultatet blev jättebra. Vi inledde även grillsäsongen här på terassen. Villi och jag bytte till sommarringar på vår bil. Fäboda kaffestuga öppnade sitt café så vi for dit på café, fin utsikt med något gott att äta, kan det bli så mycket bättre? 😉 Villi hade träningar på kvällen så jag tog en promenad i stan under tiden.

Idag är jag ännu ledig från skolan, så jag ska ut å njuta av vädret och sen borde jag också läsa på tent. Ha en skön tisdag!

Likes

Comments

Igår kväll tog jag ett extra skifte vid friends, inget mig emot. Idag har jag haft en skön ledig dag. Städade rummet och bytte lakan i sängen så ikväll blir det lite extra skönt att gå och lägga sig. På eftermiddagen blev jag taggad på att baka så jag testade på att göra struvor och även mjöd, första gången för min del. Precis som alla andra gånger då jag borde läsa på tent så hittar jag på en massa annat så jag absolut inte skulle "hinna" läsa 🙈

Läste dock en stund och får hoppas på det bästa imorgon. Det handlar om finska muntlig tent, inte precis min starka sida heller. Ikväll har jag gymmat, kan fortfarande endast träna lugna pass, men såklart bättre än inget alls.

Likes

Comments