-He talks about you in his sleep
There's nothing I can do to keep
From crying when he calls your name, Jolene
And I can easily understand
How you could easily take my man
But you don't know what he means to me, Jolene-

-I hope life treats you kind
And I hope you'll have
All you've dreamed of
And I wished you joy
And happiness
But above all this, I wish you love-

Vilka ofantligt grymma texter, så hemskt men så vackert.

Lyssnar på Dolly Parton under tiden jag målar vidare på min gamla tavla som hängt över mina olika sängar genom de senaste åren! Den blev liksom aldrig färdig och NU är man långt om länge på g med färgen igen.. de ända är att jag tycker de är löjligt roligt att kladda! Hoppla lite mycket färg där och tjosan där drog man de fördärvande strecket, WOOOPS! Men de är det jag gillar med den! Den känns så varm och passionerad. Så fri & wild. Så raffsigt gjord men så intressant. Kontrasternas mecka eller mest bara färg och dåliga proportioner. Men jag gillar den riktigt mycket ändå! Sen är storleken på tok för liten för att jag egentligen ska gå igång på riktigt. Men jag gillar den lilla wilda galningen som är så harmonisk med sina färger. Åh rosa & lila, vilket vinnande koncept!

Har för övrigt idag förbestämt vad jag ska hala på mig för kvälls trevliga kläder! Numera är jag så tamt klädd om dagarna så jag får begär att klä mig extremt när ledigheten vinkar på mig!


LOVE P.M ART🙊💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hahaha! Sitter här och fnissar för mig själv. När jag slog upp ögonen idag satt de en vimsig video på min näthinna, Barcelona trippen som gjordes för nästan exakt ett år sedan! Den intensiva resan på tre dagar upplevde vi inte ett skit av vad sevärdheter brukar kallas för turister. Däremot gick jag bakfull genom de små gatorna murade sten väggarna på dagarna. Drack kaffe och fick en förståelse för vad en återställare är bra för. Men dessa nätter, dessa vilda & sjukt roliga nätter i denna spanska stad! HAHA jag typ vill pausa tiden och rymma dit igen. Vi intog den legendariska Cluben pacha sen en natt och intog ett av alla dansgolven. Vi dansade som galningar genom folkmassan, tog ingen som helst hänsyn till folket runt om. Vi hade så jävla kul och tonårs movesen va tillbaka bättre än någonsin! Hånglade hejdlöst, flörtade och hällde i oss shots & varannan vatten följt med redbull rätt ner i strupen.. Så galen kan man inte va hemma då blir man ju klassad som en komplett idiot.

Älskar dessa vilda nätter med dagar där sippandet på en smakfull espresso ger liv till livets njutbara dagar! Helgen ska bli fruktansvärt rolig. För vet ni IDAG ska jag avverka mina absolut sista timmar på Frummerins som Butikschef! Mina absolut sista timmar. SÅ fantastiskt! Jag har verkligen tagit rätt beslut i rätt tid! Alla som frågar tror att jag har en uns av ånger av mitt val. Men de har jag inte! Jag är ju en person som håller vid tills jag har tröttnat fullt ut. Å nu har varenda ven i mig sagt att nu är de färdig kämpat för denna butiken! NYTT kul ska jag ge mig på efter en helg med många firande upptåg. Som alltid är måndagen redan välkommen!


Over and out;)

Love P.M ART

Likes

Comments

Onsdag morgon och jag ser inget spår av de roliga i lill-lördag. Varför kan de inte vara kul hela tiden? Projekten som varit igång betas av en efter en, de kan få mig att bli så tom. Åh inte tala om rastlös.. Inburad mellan fyra väggar i 2,5 vecka till på jobbet, sen är helvetet över. De kommer bli en ljuvlig tid av investering i mig själv framöver. Som jag längtar! Men dagarna verkar aldrig komma till sitt slut, alla dagar är sammanflytande, de är precis likadana. Fylld med oro om folk dyker upp på jobbet eller inte? Orkar ens jag själv dyka upp snart efter alla dessa märkliga snabbsjukor av förkylningar som tar över min kropp?

Träffade en intressant person häromdagen när jag va på mässa, han är en utav ägarna till en av Sveriges största näthandel för väskor samt driver en kedja med väskor. Jag gick så igång och predikade loss om hur en butikschef är beroende av alla, stöd från toppen, investering i sig själv för att finna ny inspiration att kunna förmedla vidare till sin drivna eller slappa personal. Hur man med små medel kan skapa en gemytlig struktur för alla som ger resultat.. När de kommer till att utveckla och komma med problemlösningar så är jag aldrig sen på att gå upp i spinn. Otroligt intressant diskution hade vi. Jag tror han fick en del AAAHAA upplevelser, vilket är nyttigt även för de i toppen, Insikten från ett annat plan.


Okey nu när jag yrat av bitterheten så ska jag ta och daska upp mig och se livet från den ljusa sidan, för idag ska de stylas av bara den. De är lill-lördag och många vill bli höstfint i blommigt & metallic! De gillar jag.


Den vackra mystiken som är fångad på på bild är duktiga Klas Sjöberg som fotat! Fantastiskt hur han kan fånga känslan i ett funderande kaos, så kan man se mig sitta framför mina målningar och bara under en massa saker om livet i stort och smått.


Önskar er alla en dag som kommer med sol!

Love P.M ART

Likes

Comments

Jag har alltid undrat NÄR? För någon vecka sedan fick jag svaret. Jag fick feeling och sa upp mig. Dagen efter va jag på hugget och fimpade min älskade Paris-Lya! Nu står framtiden framför mina fötter, utan mobil, utan jobb & utan bostad känner jag mig mer fri och levande än någonsin! Nu kan jag gör precis vad jag känner för. Inga förpliktelser, inga krav, bara namaste och ett steg närmre till min egen frihet. Med inspiration från min omgivning, har jag äntligen tagit klivet ut i verkligheten och ska få starta en ny era i mitt liv. Utveckla och prestera utifrån mig själv. Fy fan vilken dröm! Men min fina lya, min fina Paris-Lya. Där minnena hopar sig, där historia har skapats från dag ett. Där jag känt mig fri och utvecklat min konstnärliga sida något enormt. Där jag gråtit floder på golvet invirad i stor handvirkade filtar. Där vänner myst in sig & yrat strunt, skrattat högt och mycket... Otålig som jag är längtar jag så otroligt mycket tills Hösten träder in på riktigt.

Nya tider är farligt nära... Frågan är bara vart ska jag bo?


Love P.M ART

Likes

Comments

De är helt galet men jag är FÄRDIG med en tavla som har tagit sin form under lite mer än ett år! Enligt mig själv har jag överträffat mig själv och är så nöjd en konstnärerna kan bli! Den är så kladdig, rörig, många läckra färger, naket, spänning, mystik... Den har många faktorer i sig som gör att jag är helt besatt av att titta på den. Det är något alldeles speciellt med just denna tavlan som fått vara med om en resa detta året, från ett slut till en ny era. Jag får ett sådant skönt lugn av den stökiga synen. I för sig har Jag en förkärlek till alla mina tavlor. Imed att jag skapar utifrån mitt inre och i den sinnesstämningen jag är i just då så gör de att vissa tavlor har någon sårbarhet i sig. Men denna nya tavla (som ännu inte fått sitt namn) påminner mig så mycket om havet.. Havet är en sådan frihet för mig. Jag bara älskar havet på alla sätt! De lugna speglande havet som glittrar så vackert när solens strålar slår ytan. Eller när strömmarna bjuder upp till storm. När vågorna är skrämmande höga & vinden piskar vattnet... Som lugnet före stormen där stormen alltid går över till ett lugnt glittrande hav igen. Kontraster, precis som livet. Svart eller vitt, ibland är de grått då är de en jävligt dryg dag. Mellanting är det värsta jag vet, liksom lagom. De som är lagom för dig är troligen inte lagom för mig.

Hahah blir så full av flin när det precis dök upp en minnesbild från helgens 40 års Fest jag var medbjuden på. Okey, vi va på Punch med en klan av okända människor från min sida, super trevliga bordsgäster och god middag! Vinet slank ner och allt efter som vinet sippades på så va de dags för att pudra nosen. Tassade in på toaletten något berusad. Låser dörren. Precis efter att jag ryckt av en bit toapapper och vikt till perfektion så rycks dörren upp! Jag stelnar till. Vet knappt inte om jag ska knipa ihop benen eller om det bästa är att jag ställer mig upp.. Som tur är stelnar jag till som en pinne och håller andan tills jag brister ut i skratt av lättnad när jag ser en chockad Mr Maasing i ögonen. Hör mig själv yra om den låsta dörren.. JA dörren va LÅST, men jag hade tydligen inte dragit till dörren rejält. Typiskt!

Önskar er en njutbar helg! Så ska jag finula vidare på vad tavlan ska döpas till!


Love P.M ART


Likes

Comments

Folk pratar om din tid kommer... Alla känner de på sig & till och med jag själv börjar känna att livet håller på att ta en ny vändning! SÅ SPÄNNANDE. Snart mycket snart kommer allt jag äger endast vara massa kläder som doftar väl av kokos-tvättmedel.

Tomorrowland ....OJ.... vilken jävla magi de stället låg inne med! Alla ni som råddar med events & fester både verkligen spendera en dag till att studera youtube & googla detaljer om konceptet som Tomorrowland ligger inne med! Där snackar vi helhet från starten på flygplatsen till hemresan vinkade oss hejdå!
Vore de inte för att jag vaskade en lur med alla bilder så skulle jag slängt ut en och annan bild från spektaklet. Men de kommer så fort den nya tegelstenen har landat i min hand.. Va så säker på de!

Efter några veckor är de dags att fatta penslarna igen!Suget är så starkt att måla så de är galet.. Sömnaden har lockat något mer den senaste tiden. Ska bli kul att få visa upp alla kreationer när jag får feeling.


Love P.M ART

Likes

Comments

SÅ NERVÖS så de är inte riktigt klokt! Har sådan resfeber så hela kroppen går upp i spinn.
Belgien ropar på oss & snart sitter vi boxerade på flyget mot ett av kanske livets sjukaste upplevelse. Älskar när man går all in och maxar allt som går att maxa så har jag nog snart hittat mitt mecka, åtminstone när man ser all bilder..

-Hörde jag någon säga TOMORROWLAND?!

Nu kastar vi upp handdukarna i luften och fångar dem igen på hemfärden efter helgens musik upptåg....

-Normal is boring-Love P.M ART💋

Likes

Comments

Blev så lyrisk över min upptäckt med Kungsbacka bruden som ska ta över leffes med sina dansande brudar! Jag bara ska in! Stå mitt i fronten med mina ladys! Är de någon som noterar en liknelse av en nykläckt struts som ramlar rundor & sträcker på halsen om vartannat så finns de en risk att de är jag som blivit tok till mig av öset.
De är något speciellt med brudar som regerar & bara kör järnet!
Hur perfekt start är inte de på sin första lediga semester i sitt liv?! Hur skönt kommer de att bli att slippa vara en slav till uret i fyra veckor?! Nog för att jag
Ska leva la vida locka i fyra oklara veckor så har jag ändå en hel del projekt att gränsla & göra till verklighet...


Ses i vimlet ute på leffes 💋

Love P.M ART

Likes

Comments


Har något i mig som är helt fuckt up! En stressig, trötthet som behöver få havsbris & göra vad jag vill grejen. Snart, väldigt snart är punktlighet ett minne blått åtminstone i några veckor!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

De wilda vackra som livet bjuder på ibland är minnen och fröjd innanför näthinnan. Fartfyllda dagar varvat med ösiga nätter är livets gåva. Sen blir det tyst. Helt tyst. Inga livliga nätter, ingen musik, ingen livlig omkrets. Bara minnena lever kvar. När kroppen fortfarande är inställd på att rafsa är en kombo som är svår att sakta ner. Så varför sakta ner när energin lever loppan med en? Känslan att gå fram som en zombie samtidigt som man har fullt med liv i sig är av en märklig känsla. Tror jag hört mig själv säga den senaste två veckorna att var och varannan ny bekantad själ är som mig.
Möjligen Har jag funnit mitt mecka, min lilla punkt där jag får va hundra procent yvig utan att bli missförstådd eller nerdämpas av omgivningen? En liten mittpunkt där cirkeln finns. Bland alla sofistikerade harmlösa tigrar finns det glöd av liv, makt & parfymdoft.
Dagen är tillbaka där jag blir serverad kaffe dagligen av en ljusstråle som är en så livlig person så jag fnissar högt när jag tar en försiktig sipp av den varma drycken och inser att jag är tillbaka i vardagens rytm igen..


Love more
Pernilla Månsson ART
❤️

Likes

Comments

Har en inre röst som skriker STANNA HEMMA men sen kom trotsen in " nä äventyr är det ända rätta" haha!

Så agendan lyder, jobba sen hem för att pudra upp det orklösa små dragen i ansiktet till en liten söt vamp. Möta upp fina solkyssta eller mer upphångladavsolenebruna Fising för en god måltid på Magasinet på Slottsmöllan! De kör trubadur & premiär ikväll inför sommarens alla fredagars godaste buffé & speleman till de! Hur härligt låter inte de?
Det bästa är att vi har ett stort bord bokat för alla brudar till deras söndags brunch som går av stapel nu på söndagen! Snacka om mätt brud 2,0.

Hoppas ni vi ses på Magasinet vid något utav tillfällena denna helg!

Love P.M ART

Likes

Comments