De är helt galet men jag är FÄRDIG med en tavla som har tagit sin form under lite mer än ett år! Enligt mig själv har jag överträffat mig själv och är så nöjd en konstnärerna kan bli! Den är så kladdig, rörig, många läckra färger, naket, spänning, mystik... Den har många faktorer i sig som gör att jag är helt besatt av att titta på den. Det är något alldeles speciellt med just denna tavlan som fått vara med om en resa detta året, från ett slut till en ny era. Jag får ett sådant skönt lugn av den stökiga synen. I för sig har Jag en förkärlek till alla mina tavlor. Imed att jag skapar utifrån mitt inre och i den sinnesstämningen jag är i just då så gör de att vissa tavlor har någon sårbarhet i sig. Men denna nya tavla (som ännu inte fått sitt namn) påminner mig så mycket om havet.. Havet är en sådan frihet för mig. Jag bara älskar havet på alla sätt! De lugna speglande havet som glittrar så vackert när solens strålar slår ytan. Eller när strömmarna bjuder upp till storm. När vågorna är skrämmande höga & vinden piskar vattnet... Som lugnet före stormen där stormen alltid går över till ett lugnt glittrande hav igen. Kontraster, precis som livet. Svart eller vitt, ibland är de grått då är de en jävligt dryg dag. Mellanting är det värsta jag vet, liksom lagom. De som är lagom för dig är troligen inte lagom för mig.

Hahah blir så full av flin när det precis dök upp en minnesbild från helgens 40 års Fest jag var medbjuden på. Okey, vi va på Punch med en klan av okända människor från min sida, super trevliga bordsgäster och god middag! Vinet slank ner och allt efter som vinet sippades på så va de dags för att pudra nosen. Tassade in på toaletten något berusad. Låser dörren. Precis efter att jag ryckt av en bit toapapper och vikt till perfektion så rycks dörren upp! Jag stelnar till. Vet knappt inte om jag ska knipa ihop benen eller om det bästa är att jag ställer mig upp.. Som tur är stelnar jag till som en pinne och håller andan tills jag brister ut i skratt av lättnad när jag ser en chockad Mr Maasing i ögonen. Hör mig själv yra om den låsta dörren.. JA dörren va LÅST, men jag hade tydligen inte dragit till dörren rejält. Typiskt!

Önskar er en njutbar helg! Så ska jag finula vidare på vad tavlan ska döpas till!


Love P.M ART


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Folk pratar om din tid kommer... Alla känner de på sig & till och med jag själv börjar känna att livet håller på att ta en ny vändning! SÅ SPÄNNANDE. Snart mycket snart kommer allt jag äger endast vara massa kläder som doftar väl av kokos-tvättmedel.

Tomorrowland ....OJ.... vilken jävla magi de stället låg inne med! Alla ni som råddar med events & fester både verkligen spendera en dag till att studera youtube & googla detaljer om konceptet som Tomorrowland ligger inne med! Där snackar vi helhet från starten på flygplatsen till hemresan vinkade oss hejdå!
Vore de inte för att jag vaskade en lur med alla bilder så skulle jag slängt ut en och annan bild från spektaklet. Men de kommer så fort den nya tegelstenen har landat i min hand.. Va så säker på de!

Efter några veckor är de dags att fatta penslarna igen!Suget är så starkt att måla så de är galet.. Sömnaden har lockat något mer den senaste tiden. Ska bli kul att få visa upp alla kreationer när jag får feeling.


Love P.M ART

Likes

Comments

SÅ NERVÖS så de är inte riktigt klokt! Har sådan resfeber så hela kroppen går upp i spinn.
Belgien ropar på oss & snart sitter vi boxerade på flyget mot ett av kanske livets sjukaste upplevelse. Älskar när man går all in och maxar allt som går att maxa så har jag nog snart hittat mitt mecka, åtminstone när man ser all bilder..

-Hörde jag någon säga TOMORROWLAND?!

Nu kastar vi upp handdukarna i luften och fångar dem igen på hemfärden efter helgens musik upptåg....

-Normal is boring-Love P.M ART💋

Likes

Comments

Blev så lyrisk över min upptäckt med Kungsbacka bruden som ska ta över leffes med sina dansande brudar! Jag bara ska in! Stå mitt i fronten med mina ladys! Är de någon som noterar en liknelse av en nykläckt struts som ramlar rundor & sträcker på halsen om vartannat så finns de en risk att de är jag som blivit tok till mig av öset.
De är något speciellt med brudar som regerar & bara kör järnet!
Hur perfekt start är inte de på sin första lediga semester i sitt liv?! Hur skönt kommer de att bli att slippa vara en slav till uret i fyra veckor?! Nog för att jag
Ska leva la vida locka i fyra oklara veckor så har jag ändå en hel del projekt att gränsla & göra till verklighet...


Ses i vimlet ute på leffes 💋

Love P.M ART

Likes

Comments


Har något i mig som är helt fuckt up! En stressig, trötthet som behöver få havsbris & göra vad jag vill grejen. Snart, väldigt snart är punktlighet ett minne blått åtminstone i några veckor!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

De wilda vackra som livet bjuder på ibland är minnen och fröjd innanför näthinnan. Fartfyllda dagar varvat med ösiga nätter är livets gåva. Sen blir det tyst. Helt tyst. Inga livliga nätter, ingen musik, ingen livlig omkrets. Bara minnena lever kvar. När kroppen fortfarande är inställd på att rafsa är en kombo som är svår att sakta ner. Så varför sakta ner när energin lever loppan med en? Känslan att gå fram som en zombie samtidigt som man har fullt med liv i sig är av en märklig känsla. Tror jag hört mig själv säga den senaste två veckorna att var och varannan ny bekantad själ är som mig.
Möjligen Har jag funnit mitt mecka, min lilla punkt där jag får va hundra procent yvig utan att bli missförstådd eller nerdämpas av omgivningen? En liten mittpunkt där cirkeln finns. Bland alla sofistikerade harmlösa tigrar finns det glöd av liv, makt & parfymdoft.
Dagen är tillbaka där jag blir serverad kaffe dagligen av en ljusstråle som är en så livlig person så jag fnissar högt när jag tar en försiktig sipp av den varma drycken och inser att jag är tillbaka i vardagens rytm igen..


Love more
Pernilla Månsson ART
❤️

Likes

Comments

Har en inre röst som skriker STANNA HEMMA men sen kom trotsen in " nä äventyr är det ända rätta" haha!

Så agendan lyder, jobba sen hem för att pudra upp det orklösa små dragen i ansiktet till en liten söt vamp. Möta upp fina solkyssta eller mer upphångladavsolenebruna Fising för en god måltid på Magasinet på Slottsmöllan! De kör trubadur & premiär ikväll inför sommarens alla fredagars godaste buffé & speleman till de! Hur härligt låter inte de?
Det bästa är att vi har ett stort bord bokat för alla brudar till deras söndags brunch som går av stapel nu på söndagen! Snacka om mätt brud 2,0.

Hoppas ni vi ses på Magasinet vid något utav tillfällena denna helg!

Love P.M ART

Likes

Comments


Har något i mig som är helt fuckt up! En stressig, trötthet som behöver få havsbris & göra vad jag vill grejen. Snart, väldigt snart är punktlighet ett minne blått åtminstone i några veckor!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3
--------------------------------

De wilda vackra som livet bjuder på ibland är minnen och fröjd innanför näthinnan. Fartfyllda dagar varvat med ösiga nätter är livets gåva. Sen blir det tyst. Helt tyst. Inga livliga skett, ingen musik, ingen livlig omkrets. Bara minnena lever kvar. När kroppen fortfarande är inställd på att rafsa är en kombo som är svår att sakta ner. Så varför sakta ner när energin lever loppan med en? Känslan att gå fram som en zombie samtidigt som man har fullt med liv i sig är av en märklig känsla. Tror jag hört mig själv säga den senaste två veckorna att var och varannan ny bekantad själ är som mig.
Möjligen Har jag funnit mitt mecka, min lilla punkt där jag får va hundra procent yvig utan att bli missförstådd eller nerdämpas av omgivningen? En liten mittpunkt där cirkeln finns. Bland alla sofistikerade harmlösa tigrar finns det glöd av liv, makt & parfymdoft.
Dagen är tillbaka där jag blir serverad kaffe dagligen av en ljusstråle som är en så livlig person så jag fnissar högt när jag tar en försiktig sipp av den varma drycken och inser att jag är tillbaka i vardagens rytm igen..Love P.M ART💋

Likes

Comments

Tänka sig, sitter mellan symaskinen och staffliet med tvn som spelar upp en romantisk film. Är helt tom
Inombords just i sekunden. Dagarna har varit så intensiva med att skapa & prestera på jobbet. Kul som sjutton! Väntar på att John Blund ska besöka mig, så morgondagen kan börja! Har en krans att binda. Vilket jag tycker är höjdpunkten på midsommarhelgen förutom alla festliga personer & de söta vinet som gör en lurig & fnissig..
Har smått börjat räkna ner dagarna tills lediga dagar där jag kan göra precis vad som faller mig in. Är så sugen på att uppleva ett varmt land med massa färgglada människor, kläder att dö för, nätterna som blir till morgondag, dagar som erbjuder upplevelser över det vanliga....
Måla, sy klänningar, dricka exotiskt kaffe med goda vänner, kyssas i tid och otid. Bara få va i nuet. Låta det impulsivs styra för ett litet tag vore fenomenalt!

.........

You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start


..........

Vilket år de har varit med toppar varmare än solen & svackor som ruffsigt kliat mig för hårt i nacken vissa dagar. Livet som en livlig människa med många viljor som drar en åt alla omatchande håll ibland börjar få en harmonisk vardag igen! Blir så sentimental när jag inser att det är början på
Sommaren. I mitt liv så räknas denna tiden om som ett nytt år. De va vid denna tiden för fyra årsedan jag kom till insikt att leva fullt ut! Ville så gärna uppleva allt de där som mina vänner upplevde.. Tro mig jag har fått känna på att ta för mig av livets alla möjliga dagar sedan den sommaren för fyra årsendan. För ett årsedan stod jag och min gode vän & övervägde Smögen eller den idylliska orten på udden..Vilken natt både jag och vännen min fick uppleva! Haha jisses, en dag när jag blivit vulgär i munnen ska jag bjuda på de midsommar dygnet..
Detta året, samma dag innan, fast ett nytt år står jag och samma pärla och kör en favorit i repris! Denna gången är jag lyrisk och längtar så mycket så jag nästan går itu (eller så är de den jäkla kärleksfilmen som är för gripande så tårarna vill fin rinna. Oklart att vara brud ibland)

Önskar er en helt galet bra helg med massa hyss, kärlek, vänner, naken bad, två glas innanför västen och ett sjuhundrades vulgära visor till middagen🦋

LOVE
PERNILLA MÅNSSON ART
💋💋💋

Likes

Comments

Helgen är över, men den lever fortfarande kvar i kroppen. Hör fortfarande de klirrande glasen, de många intressanta diskussionerna, de utsökta bubblorna som får en till att fnittra som en flicka, de levande människorna som vet hur man gör en lördagkväll till något extra!
Från bubblor och yviga diskussioner sitter jag still i en bil i väntan på att få gå lös med mina sprayfärger.. Längtar så mycket hem samtidigt, har så många egna projekt att fullfölja så jag nästan spricker av iver. Det bästa är att nationaldagen inträder imorgon vilket betyder att jag kan dygna om jag får feeling. Som ett lejon vill jag leva på nätterna ihop med penslarna...

Vi ses på savannen alla tigrar därute


Love P.M ART💋🦁

Likes

Comments

I min lilla lilla värld av blommor.. där finns en del av mig med bara lycka.. i min lilla värld där finns de plats för alla... med de ljuvliga tonerna som Ida Redig sjunger blir jag lycklig.

Blev helt skogs tokig igår på en jävla mes i svart & jeans. HELT jävla tokig. De märktes nog inte så mycket utåt som de kändes! Vilken idiot! Något jag är allergisk mot är personer som tar sig friheten att berätta för en i ett negativt perspektiv hur man ser ut eller klär sig i. Jag trodde att jag nästan skulle ge honom ett innehåll ur en flaska över sig när han gång på gång skulle uppmärksamma min somriga stil som för övrigt va så jävla läcker. Yes där stod den idioten och öste drygt ur sig. Ja jag tog ton och berättade hur jävla grå och osynlig han va, sen vände jag på klacken och tänkte hämtat en sax så jag kunde kapat hans tradiga val av kläder.
Usch jag blir lika upprörd nu som jag blev då! Vilket jävla grått fiasko. Aja tur att jag har planer på att öppna upp en butik med snygga kläder i där han kan få komma och bli omstylad & betala dubbelt så mycket! Wine wine😜


Natti natti söta rara! Kom ihåg att INGEN har någonsin rätten till att berätta hur du vill framhäva dig själv!

Love P.M ART💋

Likes

Comments