ALLTSÅ JAG BLIR HELT KNÄSVAG NÄR JAG TASSAR RUNT INNE I VÄSKBUTIKEN HÖRNAN!! Blir helt tagen på sängen och blir på lyset utav synen av alla dessa snygga hattar, VÄSKOR & attiraljer... Tänk vilken ren lycka att jag får äran att vara med & välja ut samt trixa runt alla vackra ting i butiken!!
Ligger inne med ett sånt jäkla driv just nu, pysslar och trixar så fingrarna gör bokstavligen ont när kvällen checkar in. Men de ignoreras.
Jag har kommit på att jag blir verkligen deppig när jag inte får utlopp för något kreativt om dagarna. Kan gå rundor och känna en instängd känsla men inte förstå varför?! Så de slog mig innan idag att de är den kreativa dosen jag behöver varje dag! Bara få gå i mina egna tankar och låta inspirationen komma allt efter som..
Kan varmt rekommendera ett besök på Bagareliden 2 i Laaaholm💕

Love P.M ART

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Passion passion passion passion passion!!!!!!!
Fan vad roligt de är att lyssna på begåvade personer. Även människor med starka åsikter och viljor är något jag dras åt & förundras över.
Kvällen spenderades i Simona Ahrnstedts sällskap.. den författaren som skriver alla dessa fantastiska böcker där kvinnorna tar plats som inte låts trampas på. Där passionen tar över hela ens själ, när kärlekens förbannade klor greppar tag om en och vägrar släppa taget...
De är nu 4 årsedan jag tågade in med bestämda steg till Bokhandlen och bad om en bok med passion & åtrå!
Började läsa en bok som på alla vis innehöll i stort sett allt jag känner & står för. En bok som utspelade sig i en tid jag hade önskar att jag levde i. Den tidens lyxigt skräddarsydda klänningar som jag drömmar om i smyg. Med fuck you fingret i allas ansikten som försöker sätta stop för en.
De är denna boken som jag inte kunde sträckläsa.
Denna boken som fick mig att inse att mitt förra förhållande va riktigt jävla kasst. Så jag bröt upp!

Den boken är något över det vanliga och sen dess har jag varit fast! Alla hennes böcker läser jag slaviskt. Som besatt. Fast med eftertänksamhet.

Överenskommelsen, heter boken som gav mersmak till att läsa. LÄS!


Love P.M ART
❤️

Likes

Comments

Dessa bilderna är en utav mina främsta inspirationsbilder till min kommande vernissage!

Denna vampiga, eleganta kvinna som får beundrande ögon på sig varje gång hon vistas utanför dörren men som helst av allt skulle vilja sjunka underjorden eller köra upp långfingret till alla dreglande & osmakliga män.
För de spelar ingen roll hur många som beundrar henne eller slänger med fina ord när siktet är inställt på en endaste person.
En person som ger henne så mycket glädje, passion & sinnesro.
Ni känner säkert igen känslan när man inte riktigt kan styra över sina egna tankar eller när det ända som tar över Hjärnkontoret är just en viss person. En person som man hade kunnat gå på is för. De spelar ingen roll hur många som vill en väl eller som beundrar en om man inte får bekräftelsen från den man själv värdesätter. Rätt tröttsamt att alltid jaga den man tassar på is för
Men samtidigt Helt strålande och överdådigt när man får just precis de man vill ha, den man vill ha!
Då är man svävande på alla plan!

Sen har jag ett annat ledord som går igenom mina målningar alltid -Vamp-
Vampiga kvinnor...
Men de får jag yra om vid ett annat tillfälle varför jag dras så mycket åt de vampiga läckerbitarna..
Nu ska jag snöra på mig skorna & gör mig redo för en trip ut i vildmarken ihop med en annan vampig vännina 🙊💁

Önskar er en festlig helg🍾🎉💋

Love / Pernilla Månsson ART

Likes

Comments

Är helt jäkla lyrisk över det "nya" stjärntecken som det talas om... Åh de som är ännu mer fantastiskt är att jag har äran att få kategorisera om mig!!! Skytten i all respekts ära, men helt ärligt man kunde tro att jag själv beskrivit mitt ego...

Det nya tecknet kallas för ormbärgaren & denna egenskaper kommer här

"Ormbäraren söker visdom och kunskap i livet och vill bli en auktoritet inom specifika områden. Denne är inte speciellt lågmäld eller jordnära utan föredrar det storslagna, ja, kanske till och med det pråliga.

Ormbäraren är en drömmare men till skillnad från många andra vet han/hon hur de ska förverkligas. Det här tecknet har stor tur och har hög moral. Dess kreativitet och uppfinningsrikedom upphör aldrig att förvåna. Blir han/hon inte missförstådd så blir denne prisad och upphöjd till skyarna. Ibland finns inget mellanting. Tyvärr är Ormbäraren ett stjärntecken som ofta kan bli föremål för avundsjuka"


Är helt tagen på sängen och känner att mitt vilsna eller mer sökande jag har funnit en viss bit av mig själv i detta tecken. Ormbäraren..

Alla har en tro eller en intuition som talar mer eller mindre för ens inre ego. Just Stjärnorna har alltid haft en påverkan på mig.. Flummigt sagt, men jag tar gärna en kopp svart med den som tycker detta är nonsens! De finns en förklaring. De gör det allt.

Lev gott & må gott

Love P.M ART💋🐍

Likes

Comments

Jag tillhör nog en klyscha.
Som jag har efterfrågar och tindrat med mina ögon i vår lokala bokhandel i Laholm att min absoluta favorit författare Simona Ahrnstet ska köra en författar kväll här! Till min stora förtjusning ska denna hyllade & helt fantastiskt skickliga skribent bedöma Laholms bokhandel Nu den 19 okt kl 19!!!!!! Jag tjoade rätt ut och ett mindre graciöst skutt ägde rum när butiksägarinnan berättade denna fantastisks nyheten för mig! SÅ BOKA EN PLATS DU MED!
Jag är bland dem första som läste hennes första bok som så förtrollande kändes som att de va mitt tidigare liv hon skrev om! En rödhårig halvsnygg, naiv ung kvinna som ville bestämma över sitt egna liv, tjäna sina egna pengar, som kämpade mot allas trångsynta samhälls ytligheter... Inte nog med de, boken utspelar sig i en idyllisk miljö på slutet av 1800-talets överklass. Ni som har hängt med på historia lektionen har koll på att kvinnan fick röst rätt 1919 men de ses som officiellt år 1921 då de va första gemensamma röstningen sen den nya lagen infördes i Sverige. Då kan ni förstå hur vidrigt de va att leva "under" en man utan några lagliga rättigheter.
Sen är de kärlek som ställer till de. Så som kärlek alltid gör. De rör till, på ett bra sätt. Oftast.

Hon har skrivit flera böcker efter detta och jag är SÅLD på alla! Gillar att jag kan relatera till hennes karaktärer. Riktiga POWER WOMEN böcker! Läs!

Vi ses på författar kvällen! Undrar ni ven de är som står med autografblocket så är det Jag!😂✌🏼️

Love
Pernilla Månsson ART
💋

Likes

Comments

Vaknade upp i ett segt ryck vid 22 tiden en lördagskväll! Power nappen varade några timmar för länge minst sagt. Strax innan klockan slog 00,00 besökte jag Statoil, som ensam kund blev jag bemött av en ensam å pratglad expedit. Väldans vad han pratade, jag behövde inte ens svara! Han skötte hela konversationen heeelt själv, dessutom gav han rabatt med, fantastiskt! Oengagerad körde jag hemåt igen med tankarna på fem olika ställen. Hinner knappt hem, ringer luren, jag svarar & hör MIN EGNA RADIORÖST i andra änden!! VAD är det frågan om?! Vill lova att mitt blod höll på att stelna till is. Spanade på luren "Daddy DJ" calling!! HAHA de är min festliga pappa som älskar att driva med mig! Ren lättnad. Sämst på att hålla minen hör jag ett roande skratt -hööööör du?!?! de är DIN TVILLINGSYSTER Pernilla!!!!!
Nästan lika roligt skämt som när han ringde till mitt jobb och lossas vara en gammal överklass dam. Ja de har hänt flera gånger & de värsta är att jag gått på de ett flertal gånger. Han hade passat bra som brud.
Igår kände jag total eufori från en utsökt vin lunch, inget annat. Den totala lyckan och tacksamheten sköljde över mig där jag spatserade framåt på en grusig mark med solen rätt i ögonen. Satan vad jag är filosofisk när jag är på lyset, får sånna fantastiska uppenbarelser & betydelsefulla citat som är så djupa i tanken så knappt jag själv fattar vad jag menar.
Läste upp några utav mina fyndiga citat för några vänner en gång.. Jag kan väl inte påstå att de blev så tagna som jag hoppades på & nu får jag höra de titt som tätt..
Tur man inte är som alla andra alltid. Att man ibland bara får vara sig själv. Fan vad jag tycker folk är tråkiga som håller tillbaka. Att alltid tänka på vad alla andra ska tycka om en. Låt dem tycka! Oftast är de något positivt folk tycker & är de inte de, nä vem fan bryr sig? Be yourself and Love yourself!
Vem ska tycka om dig om inte du själv gör de?

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Denna märkliga känsla av tomhet & ensamhet så fort man kommer hem till ett helt tyst hem efter en helg som har erbjudit så otroligt mycket socialt & roligheter! Är de inte bra märkligt?skrattade rätt ut när ett minne gjorde sig påmind från helgens sena natt.. Haha, min fantastiska sprudlande vän skulle imitera en annan speciell prick.. Från ingenstans svingar hon armarna om
Mig & en annan brud, kastar benen väldigt graciöst upp mot taket. små vinglig på klackarna så stupade vi ner mot backen...as as garvet bröt hejdlöst ut😂 underbart! Älskar dessa impulser mina vänner ligger inne med. Går all in på första instinkten & bara lever & skrattar högt när de blir lite strul i kalufsen!
Aja nu ska jag fortsätta pumpa skön musik & börja på en ny tavla som ska hänga i en monter på erotikmässan i nästa vecka! Blir små fnissig av mitt kommande verk ihop med en rosa stor dildo framför😂😁👏🏽

Puss på er

Love Pernilla Månsson ART💋

Likes

Comments

Ja jag vet! Denna vecka har verkligen levererat för min del.. Upprymd & lever i framtiden är precis vad jag gör. Därför är helgen varmt välkommen! Helg innebär alltid att leva i nuet, de är smått märkligt på helgerna. De är alltid väldigt mycket kontraster, från en seriös butik expedit till fullkomligt lugnt & tyst för att två timmar senare växla upp tempot radikalt & låta hämningarna stanna hemma & möta upp trivsamma vänner för minnesvärda upptåg... Åh söndagar, världens bästa dag på veckan! Söndag är en dag som jag alltid är ledig på, gör precis så lite eller mycket jag känner för & god lunch/brunch är ett mindre måste med stros på stan till dessert!
Måste tacka för alla fina ord om mitt uttalande i radio intervjun på P4 i måndags.. Jätte tack, de värmer gott!
Små ler& fnissar åt folks reflektioner & roligt när vissa synar mina små uttalanden.. Haha va så nervös första minuten så jag va tvungen att ta av mig skorna under intervjun! Men gudarnas vilken cool kvinna som intervjuade mig, 70 bast & skit snygg!

Vad ni än tar er för i helgen så gör för Guds skull inget som jag inte hade gjort!🔜🍾🎉🎨🍒💋

Puss på kinden till er alla!

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Jävlar i havet från modevisning till nya intressanta samarbeten och nu till Mellbystrand. Måla!!! Precis, ikväll sk den charmiga & mysiga butiken DRÖMMAR INNE & UTE hålla öppet med mys, erbjudanden, tilltugg, mingel & JAG ska måla där!!! Så KOM & besök drömmar, mellan 18-21 ikväll! Kommer bli en magisk afton.
Men jag kommer redan ställa upp tavlan redan från 15,00& börja måla.. Så KOM förbi å säg hej😃😍🎨

Ses i afton 💋

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Go'morgon sunshines! Slå på radio P4 kl 11-11,30 denna lovande måndag! Jag ska ta ton i radion igen, yra om mitt kommande konst projekt...

Så nu är Mina två semester veckor över över och dags att kavla upp ärmarna inför en fantastisk höst med många olika konst projekt, butiksjobb & nya utmaningar! Denna dagen startar med yrande i radio, komma tillbaka till butiken & kvällen drar Kroki kursen igång. Fantastiskt att vara tillbaka från semestern igen!

Vi hörs i radio öronen

Love P.M ART
❤️

Likes

Comments