Något jag inte kan förstå är varför människor överlag orkar lägga energi på olika personer som dem inte känner, när det kommer till kritik på ett högt osmakligt vis?
Genom de få åren jag lagt ut min konst offentligt har de kommit många fina & varma kommentarer som gör mig väldigt varm i hjärtat! Sen finns de några få patetiska människor, oftast 50+ som tror sig ha rätten att berätta sina fula meningar om vad dem tycker i en oerhört taskig, kränkande & nedtryckande mening. Jag har många gånger undrat varför dem känner att de bara måste dela med sig av sin hatiska syn? Vem blir lycklig av de?!!?!??! Många gånger händer detta utan att man ens frågat om ett utlåtande.
Ja, jo jag vet alla har rätt till att tycka. -Men det finns gränser.
Ja! Lägger man ut offentligt tigger man om åsikter. -Givetvis, men inte vilka åsikter som helst och inte fan har jag skrivit vad tycks i alla mina inlägg!! Tycker de är respektlöst & fegt. De är inte coolt att "våga skriva" taskiga meningar. Har man inget vänligt att kommentera på en helt vanlig bild så har du inget där att göra! Tönt.

Är de inte märkligt att äldre människor beter sig så oanständigt?

Eller vänta! Näää, de skriker bara missnöje MISSNÖJE MISSNÖJE om denna klicken som förödmjukar andra oskyldiga på nätet.
Jaja, mig knäcker ni inte med några löjliga rader kommentarer. Men däremot tycker jag synd om er & hoppas att ni finner ro i eran själar innan graven kallar.LOVE
PERNILLA MÅNSSON ART
💋

Likes

Comments

Vilken dag! Vilken fantastisk födelsedag jag har haft! Så lugn och skön. En massa fina meddelanden, telefonsamtal, spontanbesök, bakelser & fått höra den ena skön sång stämman efter den andra! Love to be Me!!! Kvällen avslutades med syskon-treon med komikern Måns Möller & Özz Nujen! Hade Historielektionerna varit lika underhållande så hade fasiken vart enda elev fått högsta betyg. Firandet fortsätter hela helgen igenom. Varför fira en dag när man kan fira fyra dagar?! De är ju trots allt bara en gång om året man får hylla sig själv till skyarna och bara gotta sig i alla vänliga människors omtanke! Blir så varm i hjärtat av alla fina människor jag känner & bekanta som vill uppmärksamma mig, tack så hjärtligt!

Nu är de snart helg & jag är så jäkts lyrisk över att denna helgen snart infinner sig! de är ytterst lite jobb inplanerat denna helgen, vilket känns helt jävla overkligt. Men ack så roligt jag ska ha de ihop med familjen & vänner! Bubblor möter dansgolvet och middagar med nya människor kommer göra denna helgen till Pernillas favorit helg, De är jag helt hundratioprocentig på!

Fasen måste berätta vidare om mina projekt.... De är spännande så jag håller på att storkna! Men först behöver jag fortsätta läsa 2017 års horoskop. Satan vilket år jag KOMMER få!!! Samtidigt, vilket jäkla år jag har varit med om. Det bästa året jag någonsin upplevt utan att överdriva. Men vilket år med Allllllt i, med några få motgångar har framgångarna tagit största uppmärksamheten & de kommer att explodera i framtiden med positiva händelser och erövringar... fan vad jag längtar efter nya utmaningar & spänningen vad livet har att lära mig härnäst......


Hoppas ni känner er lika upprymda som mig över era egna erövringar & framsteg i livet! Känner någon inte så, ändra på din struktur eller tankesätt så ska du nog med känna hamoni i vardagen!


LOVE P.M ART

Likes

Comments

Det är över nu... alla dagar... över NUUUUUU
Alla stunder...
ÖVER NU!
Gyllenetider vilket lurande band. Gamla godingar från allas tider. De är över nu. Äntligen är de lyssningsbara igen. Utan något skärande i bröstet. Är på ett sådan jävla hålligång humör denna afton! Luren lever igen dessutom! Ja jo jag råkade ha sönder den förra helgen.. alltså inte denna som va, för då hade jag fullt upp med att dricka glywine så jag kunde få med mig ett helt nytt glögg parti av koppar hem!
Fasen Tyskland, vad underskattat det landet är! Stuttgart, PORSCHEs hemstad! Kan ni förstå hur många intressanta människor vi va på en & samma kvadrat i 72 timmar?! Högutbildade, entreprenörer, inbitna intressen, konstnärer, olika nationaliteter.. Varmt vin, springa i högklackat med en otymplig väska (men ack så snygg), gått i så många sportbutiken så man nästan kan tro att jag blivit sportfåne, museums besök & guidad av självaste special utvecklaren själv, engelsktalande på fyllan kan nog slå det mesta av vad som definierar underhållning.. Med slogan som "sexshop & dance on table" så gick tankarna till min kära vännina KaRRin😜
Åter till aftonen MÅLA står i fokus!!!! Jag ihop med den förträffliga & skickliga fotografen Herr Sjöberg har storslagna planer till helgen... jobbelijobb📸

Satan i gatan med strunt
Go kväll på er!

Love P.M ART💋

Mitten fotot är taget av Klas Sjöberg

Likes

Comments

Dra på trissor så svårt de är med att hålla koll på gren och berg!! Fick ett meddelande jag fick ett opsss skratt ifrån igår.. satan.. den duktiga fotografen heter ju Klas Sjöberg !!! Inte Sjögren😬✌🏼️

Planerar upp helgen.. eller vad hondan de är inte så
Mycket att planera, dagarna är redan välorganiserade! Åhej fest är jag sugen på... men fasen de har jag inte tid med! Fasen dah. Jaja, de får planeras in en storslagen födelsedags fest ist! Röd matta & bubblor borde väl vara ett mindre krav?

MEN hörni jag ska göra något jag tycker är väldigt roligt imorgon! Skylta om i fönstrena i butiken. Men framförallt ska jag dra penseln på duken på företaget Calettos julmingel från 17-19! Så så så roligt! Dessa spanska ljus är så otroligt läckra i alla miljöer.. ni måste besöka oss imorgon!!!

BIG love PM ART💋🎨

Likes

Comments

Jag har levt I ett skapande rike det senaste veckorna... Så många roliga nya som gamla projekt som är i rullning. Ha skrivit en krönika till en tidning om "hur det är att vara en kreatör!?". -Ja men absolut de fixar jag i ett navs! Tänkte mitt naiva jag. Men de va lättare sagt en gjort när jag väl satte mig för att skriva.. Hur ofta reflekterar man över varför man gillar vissa saker så mycket och drivkraften bakom den besattheten?? Så jag tänkte göra det lätt för mig och fråga vad den hemliga ingrediensen var mellan mina föräldrar? Gav upp den tanken och började skriva, ändra, fundera.. Så nu väntar jag på att de ska publiceras!

Ett utav projekten är ihop med den skickliga fotografen Klas Sjögren! Som dessutom tog pressbilder i kalla minusgraden en sen lördagseftermiddag. Just nu som säkert en del redan sett på fb/insta har vi dragit igång ett konstprojekt ihop! Med mina målar-talanger och hans skickliga fotokänsla så håller vi på i studion. -målafotamålafota! tills vi har en mini serie med coola prints! Naket, mycket färg, kvinnligt & mystisk är en kombo som kommer göra sig på väggen....
Mr Sjögren kan jag varmt rekommendera om du har en fräck idé, kanske lite annorlunda projekt i form av bild eller film. Han är för jäkla häftig & inspirerande man som har ett öppet sinne kring det mesta, som ser möjligheter samtidigt som han är skärpt och fokuserad. Respektingivande! Förstår ni hur roligt jag har det vissa dagar? Att få skapa i en fotostudio där de finns en massa snygga kläder, bilder att salta ögonen med, naket, trevliga människor & massa kreativt skapande!!!! Det seriösa i det oseriösa. TOTALLY LOVE IT!!!!!!

I väntan på printsen ska landa i mina pillemariska händer så ska jag ta hand om några ladys i afton, servera dem bubblor & modevisning!

Ha en go afton ni bedårande skapelser

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Idag dagens dag är en sån dag som man inte vill vara sig själv. Alla dessa jävla tankar som kraschar rätt in i varandra. Som en total seriekrock & det är bara några sekunder ifrån att allt sprängs i luften! Kan inte sätta fingret på vad som stör mest eller om något egentligen har någon betydelse? Uppenbarligen har de en viss betydelse. Alla dessa själviska demoner som tar över sinnet. Som får mig att framstå som ett instängt troll som vägrar känna. Vägrar låta tårarna rinna. Varför är det så? Gråta är tabu? Gråta är fucking haven ibland! Få tycka synd om sig själv för att hämta kraft att ta sig i kragen och komma igen till något starkare!
Känns som att jag har ett bowlingklot tillhuvud. Inget ont utan något gott.. dessa stunder gör mig till ett kreativt djur. Allt för att slippa känna & tänka & älta så tar kreativiteten över. Bra superkraft!💥 Natten kan bli sen om jag inte blir akut trött!

Nu blev jag akut trött! Längtar redan tills imorgon när denna beska känsla är glömd & drömd!

Natti
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Filmstjärna va temat för lördagskvällens festligheter. Själv drog man inspiration från Jessica Rabbit. Insåg att sy va det ända rätta att göra efter mycket velande om vem jag ska vara!? Efter 8 timmars häng i sy ateljén hos min mormor så va min egendesignade och skräddarsydda dress färdig att halas på.
Ni måste se denna klänning live! Spetsen som endast täcker sidorna ihop med en bar rygg gör den till något alldeles extra sensuell, precis som Miss Rabbit!

Efter en väldigt festlig afton som blev på tok för sent i säng, så har jag för flata gången kört gokart! Helvete vad svettigt men ack så kul! Jag gapskrattade så tårarna rann genom hela körningen.. Grabbarna insisterade på att jag körde bra för att vara första gången. Så då får man vara nöjd! Men allvarligt från och med nu har jag ett nytt mål med livets roliga dagar! Vinna över den obesegrade fartdåren.
U going down!!👊🏽

Från lady in red till fartdårens fru ska jag nu gränsla sängen och se fram emot en ny dag med nya upptåg!

Puss & nattinatti

LOVE P.M ART💋

Likes

Comments

Jag ligger inne med något vilt & galet tryck i bröstet denna dagen.. den känslan va längesen jag kände! Men den är välbekant, spänningssökande efter något helt över denna värld är i siktet. Helvete denna helgen kan bli helt otyglad.
Ska umgås med symaskinen hela dagen tills en läcker aftonklänning i rödspets är redo att halas på. Önska mig lycka till! Sista sekunden är mitt andra namn.

Önskar er en festlig helg med en halloween feeling som sätter sprätt på sinnet😛👄🕸

Love P.M ART

Likes

Comments

ALLTSÅ JAG BLIR HELT KNÄSVAG NÄR JAG TASSAR RUNT INNE I VÄSKBUTIKEN HÖRNAN!! Blir helt tagen på sängen och blir på lyset utav synen av alla dessa snygga hattar, VÄSKOR & attiraljer... Tänk vilken ren lycka att jag får äran att vara med & välja ut samt trixa runt alla vackra ting i butiken!!
Ligger inne med ett sånt jäkla driv just nu, pysslar och trixar så fingrarna gör bokstavligen ont när kvällen checkar in. Men de ignoreras.
Jag har kommit på att jag blir verkligen deppig när jag inte får utlopp för något kreativt om dagarna. Kan gå rundor och känna en instängd känsla men inte förstå varför?! Så de slog mig innan idag att de är den kreativa dosen jag behöver varje dag! Bara få gå i mina egna tankar och låta inspirationen komma allt efter som..
Kan varmt rekommendera ett besök på Bagareliden 2 i Laaaholm💕

Love P.M ART

Likes

Comments

Passion passion passion passion passion!!!!!!!
Fan vad roligt de är att lyssna på begåvade personer. Även människor med starka åsikter och viljor är något jag dras åt & förundras över.
Kvällen spenderades i Simona Ahrnstedts sällskap.. den författaren som skriver alla dessa fantastiska böcker där kvinnorna tar plats som inte låts trampas på. Där passionen tar över hela ens själ, när kärlekens förbannade klor greppar tag om en och vägrar släppa taget...
De är nu 4 årsedan jag tågade in med bestämda steg till Bokhandlen och bad om en bok med passion & åtrå!
Började läsa en bok som på alla vis innehöll i stort sett allt jag känner & står för. En bok som utspelade sig i en tid jag hade önskar att jag levde i. Den tidens lyxigt skräddarsydda klänningar som jag drömmar om i smyg. Med fuck you fingret i allas ansikten som försöker sätta stop för en.
De är denna boken som jag inte kunde sträckläsa.
Denna boken som fick mig att inse att mitt förra förhållande va riktigt jävla kasst. Så jag bröt upp!

Den boken är något över det vanliga och sen dess har jag varit fast! Alla hennes böcker läser jag slaviskt. Som besatt. Fast med eftertänksamhet.

Överenskommelsen, heter boken som gav mersmak till att läsa. LÄS!


Love P.M ART
❤️

Likes

Comments