Målarstund har guld i mun! Är inne i en kreativ fas, har varit de ett tag nu.. men äntligen börjar jag få utlopp för de på målarduken OCH i skrift! ..inte bara att skylta om butiksfönster & utformningen av butikerna jag vistas i. Så jäkla kul! Fick en klockren idé om att måla i ytterdörren på min lägenhet men då blir jag säkerligen vräkt, så de hoppar jag över.
Är så lyrisk över att snart få visa upp mina kommande målningar. De är något nytt som kommer hända i dem. De är så mycket nytt som händer i mig själv nu så de kommer ta färg och form från allt mitt inre som jag fan aldrig förstår mig på.


Be happy, de är Tisdag!

Love
Pernilla Månsson ART
💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLLLT som är rosa-lila-blått-rosa-Beiget-rosa-lila-guld-blommor-volanger är jag helt slåend i! Alltså vill bara kasta mig i ett stort rosa fluffigt moln med söta små flygande grisar med mini vingar som cirkulerar runt om mig där solen lyser kväll... Där vill jag va och puffa runt med långa släpande klänningar i skört tyg som flyger svepandes bakom min rygg. Jag har en massa idéer MASSA idéer till en söt kollektion av ur smickrande klänningar med mycket av allt på.. V-ringade framsidor som visar på tok för mycket byst för den känslige. Djup ringning som kliar vid rumpans början. Vackra dekoreringar i form av blommor, gnistrande stenar, volanger som gör de omöjligt att sitta i. De läckra brudarna som bär klänningarna har stora rufsiga håruppsättningar med pudriga kinder & peach-rosa läppar

Salig nästan dreglandes av ljuvliga visor & drömmar som blir till verklighet håller jag mig till drömmen om flygande små söt grisar med mini vingar kvällen lång

With love
Pernilla Månsson ART
💋🦋🐷

Likes

Comments

Helgen.. allt kretsar kring helgerna. Alltid. De är de som är frihet för många. För mig. Upptåg hyss spontant göra vad jag vill grejen kommer till sin spets. Förra helgen, för några dagar sen besökte jag Kristianstad ihop med ett 40 tal kreatörer av olika slag. Främst konstnärer. Musiker, fotografer, modeller, stylister.. Sånna upptåg trivs jag i. Då känner ja aldrig efter, allt bara händer. Händer lite för snabbt lite för mycket. Love it.
Dagarna innan som skulle varit veckor med massa timmars lugnt och sansat jobb, slutade i några timmar och någon dag. Ivrig och på g gasade jag nästan ihjäl mig själv av alla färg ånger. Men vadå, människan har väl hundra prövade liv?
Men oj vad läckra kläderna i återvunnet material blev! De kläderna som ska på turné under två år i delar av världens festligaste partystäder. Fest, flååd & hålligång.

De är tisdag jag är vaken. Jag längtar tills jobbet börjar, en dröm av väskor väntar! Längtar tills imorgon med, min dag då skapandet är i fokus.. har en klar bild av eleganta, ur sexiga klänningar i ren handsömnad på näthinnan.. frågan är vilka som ska få träda i dem?!


Trevlig dag!

Love Pernilla Månsson ART😘💃🏽

Likes

Comments

Haft en sån rutten känsla hela dagen. Ser helt likblek ut, tröttare än tröttast, frustrerad. Dagen har varit som ett enda stort tomrum. Ogillar den känslan. Jag har mycket att se fram emot i det närmsta dagarna och det kommande veckorna så jag knappt inte vet vart jag ska ta vägen. Tror de är därför jag är så impulsiv av mig emellan åt. Gillar inte att vänta och längta efter saker. Vill att de ska hända precis just NU! Väntan är fruktansvärd och tär på mig. Någon skämtare myntade "den som väntar på något gott.." ja, så jag väntar, tålmodigt. Försöker eller fall.
Bara för att jag ska inte gå under av väntan ska jag balsamera mig med sol, god mat från mitt favorit ställe spisen & sen skapa kläder i papper denna afton! Fotografering på lördag av kläderna. Kniven är inte långt ifrån strupen..Gör något du blir glad av ikväll! Som att ligga i soffan..

Puss and Love
Pernilla Månsson ART
💋🦋

Likes

Comments

Det spelas Håkan Hellström ifrån högtalarna idag. Väldigt bra. De får mig att drömma tillbaka till helgen som var. Handlade med allt och inget från matbutiken. Installerad i en ny Audi så styrdes ratten uppåt i landet mot ett ställe som jag än idag förundras över att jag och min galne vän fann i somras.
Tänk er en slingrande stig, där bilen hoppar som en jojo över stenar & grenar. Där man måste öppna bommar och staket för att djuren inte ska rymma. Där man kör förbi ett gigantiskt vackert vitt trähus som en dam bor i, som dessutom syr i päls! Kommer man tillslut fram till en ljuvligt röd trästuga som ligger mitt på en udde, där vattnet ligger stilla runt den sluttande trädgården. Hur många belåtna andetag kan man andas in? Många!
När du öppnat den vackra blå spräckliga dörren kommer du in i en så ombonad och mysig stuga. Där du kan prata om livet & värma dig framför en maffig eldstad. Där tv'n är utslängd. De du hör är bara skönt ljud från LP spelarn som ljudar Håkan Hellström på hög volym. ...alla bara pratar...alla dansar...är du också själv....vem kysste..skicka ett vykort...alla flickor har gått hem...hoppats på något..på något...nu kan du få mig så lätt....nejnej..

Jag blev kär när jag va där i somras. Mitt ute på vattnet. De va solnedgång. Midsommar. Varm vacker kväll. På en vattenskoter. Utan flytvästar. Vit klänning & brillor. Hjärtliga blickar & innerliga kyssar på stilla vatten. Minnen. Ren lycka. Ihop med Mannen som inte viker sig. Mannen jag kan gå under för.

Mitt liv är som en romantisk drama film. Allt kan hända, allt händer. Allt är mycket & allt är inget. Känslorna styr över mig vissa stunder. De är vackert. De är jobbigt. De är trevligt. De är kul.
De är frihet!


Love P.M ART💋

Likes

Comments

Idag är en grymt bra dag på alla vis! Jag har haft topp tänket med mig enda sedan jag somnade igår. Tänk vad man kan åstadkomma med sitt egna tankesätt, de är magiskt!
När jag så sent som i december fyllde 26 år har allt varit så jävla motigt. Inget har redigt gått min väg. De är ingens fel, mer än mitt egna. De stör mig att inte äga situationen. Att inte kunna vända negativt till positivt. De är aldrig någon annans fel än sitt egna. De är alltid man själv som sätter sina förutsättningar i livet med hjälp av människorna man har runtomkring sig.
Idag, till och med den senaste veckan har allt vänt! Viljan och drivet är tillbaks & starkare än någonsin. De är en jävligt skön känsla! Inte för att något har förändrats av vad jag tyckte va så jävla motigt. Situationen ser likadan ut nu som dagen jag fyllde 26 år. De som har ändrats är drivet & viljan att lyckas! Tankesättet.
I helgen ska jag äga i backen på en bräda! Jag har åkt en gång innan. De gick jävligt bra sist, för att vara fösta gången och imon kommer jag vara bäst! Ja okey kanske inte bäst i backen. Men mitt bästa kommer jag att vara, de kan ju fan inte bli sämre än sist! Plus att min snowboard lärare har utgett sig för att vara riktigt vass! Upp till bevis!

Hänger man med tigrarna så blir man en hungrig tiger själv.


Önskar er alla en ösig helg, vare sig de nalkas hårt slit eller festligheter!
Jag själv ska mest skapa färdigt kläder till söndag & roa mig i backen;)


Love P.M ART💋🦋

Likes

Comments

Morgon stund har guld i mun sägs de.. startade morgonen långt innan klockan ringde idag. Kunde inte sova. Insåg att klockan va på tok för tidig att gå upp innan 05,00 för en som inte lägger sig tidigare än tolv. Tänkte på Stordalen, hotel direktören. Tänkte på min nya spontan målning. När lusten att måla är större än att sova, de va längesen jag kände de drivet att inte kunna sova mer än fyra timmar för att målar suget trängde sig på mitt i nattens sömn. Jävligt olägligt, har en slut-deadline som skapas i papper.. Blev så glad när jag & min kollega va förbi för någon vecka sedan på ännu en deadline. Min kreation va inte långt gången och inte ihop sydd, bara en massa halvfärdiga delar. Ändå fick vi otroligt fina recensioner för samtliga plagg & de ryktas om första sidan... Jag är upprymd och i ett fängslande slag just nu. Höga förväntningar, inte minst från mig själv och de gör mig en smula fängslad i mitt agerande. Slitsamt. Men snart kommer all tankeverksamhet ta slut och fingrarna kommer veta precis hur de ska göra utan att behöva tänka. De är fan kanon! Ältandet kommer till sin sluttamp.

Med egen privatchaufför fick jag mitt livs åk imorse med monotont disco. Hade kunnat åka flera timmar i den bilen.

Ibland vill jag aldrig komma fram, bara åka vidare..


Önskar er en ambitiös torsdag! De ska jag ha med mina tre jobb idag😉

Love
Pernilla Månsson ART
💋

I ett skapande skede!!! Sneak peak! P.M ART, baby😘🦋

Likes

Comments

Jahapp då har jag lyckats komma till den punkten i livet igen där stöket har tagit över ens ledighet. Att man aldrig lär sig. Eller vad fan de tar inte lika hårt längre som de gjorde förr. Så framstegen är ett faktum. Många festliga stunder med stökiga händelser. Nu kan jag med lugn i själen låsa in mig på hemma plan, bara njuta av lugnet & skapa! De är kanon! Massa in putt till mina målningar har jag i mig som måste få komma ut.. så resultatet av denna tidens yrande ska snart samlas till en eller flera tavlor. Miss shameless, kommer min nya skapelse namnges.


Tavlan ni ser nedan är mitt i ett skapande skede, men den är färdig och levererad till väggen där den hör hemma.

Önskar er en sprudlande måndag!
Love Pernilla Månsson ART💋

Likes

Comments

Det är konst vi ska snacka om nu. Naket. Nude. Nice ass! Som jag brinner för att måla, skissa, fota den kvinnliga formen -bakdelen. De är något som är väldigt välformat med just den kropsdelen, väldigt sensuellt på ett sofistikerat vis. Tänk en rund rumpa & formen av en svank som mynnar ut där midjan tar vid.. Just den formen är väldigt väl skapad.

Många undrar vart jag får min inspiration ifrån? I grunden har jag alltid varit fascinerad över den sensuella kroppen & den steroid kvinnoidealet runt 1800/1900-talet. Den kurviga kroppen med en utformad midja av mindre modell, yppig byst, breda höfterna med den runda mjuka bakdelen. Håret som är löst uppsatt i något fågelbo eller de långa lockiga svallet som kan skyla vissa delar på kroppen. Nästan lite retligt som en luremus.... Den kvinnliga varelsen är en vacker skapelse & de är något vi kvinnor kan dra stor fördel med så länge huvudet är med oss & inte musen. Främst målar jag detaljer som jag själv beundrar eller är helt besatt av. Så som huvudbonader, gärna breda brätten. Yviga päls-munderingar eller mycket hår.. Men oskyldigt naken är de som tilltalar mig mest. Då slipper min personliga klädångest störa mitt sinne. Åh Mannen, JA men självklart är jag en dyrkare efter den manliga gestalten. Men de är inte dem som står i fokus i mina tavlor, nästan aldrig. När den manliga kroppen figurerar i mina tavlor är den alltid med som en detalj. Inget som stör men något som gör oreda i bilden på ett trevligt vis. För visst kan ni hålla med mig om att män är roliga att handskas med!? Bara för att den manliga lusten drar i oss, så får vi inte förlora oss själva i det trevliga sällskapet som lätt kan sluta i ren & skär plåga med begär om vi inte själva behåller/värdesätter vår egna värdighet högt. Ingen har rätt att yppa ett endaste nedvärderande ord till en brud. Ingen brud har rätt att gnälla och koppla sin manliga gestalt för den delen heller.

Jag är en sökare efter passion & tillfredställelse i vardagen. -En fri själ! Gör som jag vill, med hänsyn till min omgivning.

Med omtanke & värme i hjärtat önskar jag att du lever som du lär.


Love Pernilla Månsson ART<3

Likes

Comments

Vilken stört skön kväll jag haft. Lugn & harmonisk. Har till och med hört vad jag själv tänker;) Dagen har varit intensiv, kan knappt inte fatta hur mycket de finns att göra i en butik när man är där själv. Har ett sånt jäkla flooow & energi just nu. Idéerna bara hoppar över mig. Helt sick! Jag behöver en egen att rå om och ödsla min tid & omtanke i... ÅÅÅÅ jag har en sån jävla håll i hatten koncept. Men de tänker jag inte bjuda på. Väl innanför hemmets dörrar slängde jag min väska lite sådär nonchalant på min guld stol. Drog på mig bikinin Ångrade mig i samma sekund och halade på de tajta sport tajtsen, tassade ut i kylan för en lång promenix med en person som har samma kött & blod som mig. Drog en storhandling, fyllde kylskåpet som ekade toooomt, när fan va jag hemma sist? Svaret fick jag när jag fick syn på oöppnade glöggvinet som fortfarande ligger kvar. Längtar efter helgen, redan! Äventyr äventyr viskar hela mitt sinne till mig. De va ju precis helg för gudsskull! Äsch, de nalkas festligheter denna helg. Många festligheter. 18 års firande, 27 års fest, hala på baddräkten, fnittervatten, sköna godingar, mer födelsedagsfirande med fnittervatten & brunch, drink skakningar... ja ni hör ju! Jag kommer behöva tre månaders utrensning & ingefärashots efter denna fartfyllda helg. Men fan vad jag älskar party. Hur fan kan man tycka de är så jävla kul egentligen? De bara är de. Är så otroligt kåt på äventyr just nu. Hela min kropp & sinne tjatar på mig om att utflykta mig. Hitta på hyss till måndag. Något spännande måste jag ju ha att flina åt & älta.

Mer fest åt folket!

SOOOOV GOTT sweeties

LOVE Pernilla Månsson ART<3

Likes

Comments