Tänka sig, sitter mellan symaskinen och staffliet med tvn som spelar upp en romantisk film. Är helt tom
Inombords just i sekunden. Dagarna har varit så intensiva med att skapa & prestera på jobbet. Kul som sjutton! Väntar på att John Blund ska besöka mig, så morgondagen kan börja! Har en krans att binda. Vilket jag tycker är höjdpunkten på midsommarhelgen förutom alla festliga personer & de söta vinet som gör en lurig & fnissig..
Har smått börjat räkna ner dagarna tills lediga dagar där jag kan göra precis vad som faller mig in. Är så sugen på att uppleva ett varmt land med massa färgglada människor, kläder att dö för, nätterna som blir till morgondag, dagar som erbjuder upplevelser över det vanliga....
Måla, sy klänningar, dricka exotiskt kaffe med goda vänner, kyssas i tid och otid. Bara få va i nuet. Låta det impulsivs styra för ett litet tag vore fenomenalt!

.........

You don't know how lovely you are

I had to find you
Tell you I need you
Tell you I set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start


..........

Vilket år de har varit med toppar varmare än solen & svackor som ruffsigt kliat mig för hårt i nacken vissa dagar. Livet som en livlig människa med många viljor som drar en åt alla omatchande håll ibland börjar få en harmonisk vardag igen! Blir så sentimental när jag inser att det är början på
Sommaren. I mitt liv så räknas denna tiden om som ett nytt år. De va vid denna tiden för fyra årsedan jag kom till insikt att leva fullt ut! Ville så gärna uppleva allt de där som mina vänner upplevde.. Tro mig jag har fått känna på att ta för mig av livets alla möjliga dagar sedan den sommaren för fyra årsendan. För ett årsedan stod jag och min gode vän & övervägde Smögen eller den idylliska orten på udden..Vilken natt både jag och vännen min fick uppleva! Haha jisses, en dag när jag blivit vulgär i munnen ska jag bjuda på de midsommar dygnet..
Detta året, samma dag innan, fast ett nytt år står jag och samma pärla och kör en favorit i repris! Denna gången är jag lyrisk och längtar så mycket så jag nästan går itu (eller så är de den jäkla kärleksfilmen som är för gripande så tårarna vill fin rinna. Oklart att vara brud ibland)

Önskar er en helt galet bra helg med massa hyss, kärlek, vänner, naken bad, två glas innanför västen och ett sjuhundrades vulgära visor till middagen🦋

LOVE
PERNILLA MÅNSSON ART
💋💋💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen är över, men den lever fortfarande kvar i kroppen. Hör fortfarande de klirrande glasen, de många intressanta diskussionerna, de utsökta bubblorna som får en till att fnittra som en flicka, de levande människorna som vet hur man gör en lördagkväll till något extra!
Från bubblor och yviga diskussioner sitter jag still i en bil i väntan på att få gå lös med mina sprayfärger.. Längtar så mycket hem samtidigt, har så många egna projekt att fullfölja så jag nästan spricker av iver. Det bästa är att nationaldagen inträder imorgon vilket betyder att jag kan dygna om jag får feeling. Som ett lejon vill jag leva på nätterna ihop med penslarna...

Vi ses på savannen alla tigrar därute


Love P.M ART💋🦁

Likes

Comments

I min lilla lilla värld av blommor.. där finns en del av mig med bara lycka.. i min lilla värld där finns de plats för alla... med de ljuvliga tonerna som Ida Redig sjunger blir jag lycklig.

Blev helt skogs tokig igår på en jävla mes i svart & jeans. HELT jävla tokig. De märktes nog inte så mycket utåt som de kändes! Vilken idiot! Något jag är allergisk mot är personer som tar sig friheten att berätta för en i ett negativt perspektiv hur man ser ut eller klär sig i. Jag trodde att jag nästan skulle ge honom ett innehåll ur en flaska över sig när han gång på gång skulle uppmärksamma min somriga stil som för övrigt va så jävla läcker. Yes där stod den idioten och öste drygt ur sig. Ja jag tog ton och berättade hur jävla grå och osynlig han va, sen vände jag på klacken och tänkte hämtat en sax så jag kunde kapat hans tradiga val av kläder.
Usch jag blir lika upprörd nu som jag blev då! Vilket jävla grått fiasko. Aja tur att jag har planer på att öppna upp en butik med snygga kläder i där han kan få komma och bli omstylad & betala dubbelt så mycket! Wine wine😜


Natti natti söta rara! Kom ihåg att INGEN har någonsin rätten till att berätta hur du vill framhäva dig själv!

Love P.M ART💋

Likes

Comments

Nä vet ni så otroligt bra jag har haft de och hunnit med att göra helgen som va! Helt galet att de finns så fantastiska människor i min omgivning och att jag fått chansen att lära känna alla dessa underbara & helt galna människorna!
Helgen startade med en konst utflykt till Malmö. Efter att lurat med Mami i sista sekund och dragit med min goda vännina så hamnade vi inte på någon konstrunda eller i Malmö. Utan vi tog färjan över till Helsingör. Tog en god lunch & njöt av alla vackra kläder i Danmark! Åh skooor! Fick med mig ett par grymt sexiga Fuck me boots hem. Perfekt till kvällens fest! Tåget tog oss hem någon timme senare och förberedelserna påbörjades med helium ballonger, där vänner & vin förenades.. i det stora huset på Slotte-Möllan med den enorma trädgården tassade vi in bakvägen och fick uppleva den mest storslagna hemma partyt en fest kan erbjuda på denna sidan av Sverige!
Natten sa godnatt. Utan att knappt blinka satt jag i en bil på väg mot storstaden ihop med en utav mina solsystrar. Livets filosofiska tankar och klocka meningar utbyttes. Sen stod vi plötsligt där på perongen i ett stressigt Sthlm! Tassandes, bärandes, hoppfyllda och med fotografering i sikte på ett charmigt hotel mitt på Sture-P va den dagen att minnas som ypperlig. Strosat, njutit och träffat mina helt galna konstnärsvänner fick vi säga tack för den vistelsen och ett sovande våp va ett faktum under hemfärden.
Så mycket liv och energi jag får av alla dessa människor som är livliga & arbetssvampar!
Några dagar hemma och väskan ska packas om till båtliv! ÄLSKAR HAVET! Sån otrolig frihetskänsla så jag typ vill flyta rundor på ett guppigt hav med en rosa flyt madrass!

Love Pernilla Månsson ART💋

Likes

Comments

Känns som att jag på sistone har blivit en party-nunna. NU är de ändring på de! Idag ska jag sätta mig framför symaskinen, sy om & sy in en vrid huvudet sönder dress. Allt för helgens festligheter! Som jag längtar tills jag får glida i med foten i ett par kill me klackar som skulle kunna göra hål i taket om skon mot förmodan skulle flyga av mitt i den Wilda dansen med alla festliga människor.

Jag vill tro att ni har en lika målande bild om er helg som jag har. För min del blir de konst på dagen med gamla K12, sen blir de 80 års fest! WOOHOOW då får man hålla hårt i hatten och sänka höraparaten några snäpp!


Önskar er alla en skön torsdag där uppladdningen inför helgen nalkas!

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Ja fy fan nu mår man! Alla ljus är tända & med flera års uppehåll att klättra i tidningsställen på Ica har jag roffat åt mig ett gäng tidningar. NÄ inga jävla skvallertidningar, de DÖR jag över! Hatar allt lull-lull som står i dem. Inte för att jag skulle förmå mig att läsa en rad, mer spana in alla bilder. men ändå, Allt för att få liv i inspirationen! Med tanke på inspiration så har den sidan varit helt kaosigt kapitel i sinnet under ett tag. Inte fan har man fått utlopp för den heller.. Är de inte så otroligt störigt när man väl har en massa glöd, så har man en massa andra förpliktelser man måste ta sig ann. Under få få timmar ska man göra allt de där man gått och dagdrömt om. Nä de säger ju sig själv att de händer ju inte! Jag går totalt in i trans i de lägena och bara sätter mig jävligt lustigt i min designade stol som är jävligt obekväm att sitta snyggt i. Där sitter jag & gör upp planer med vänner ist eller hånglar. Vilket iför sig är jäkligt befriande med. Men denna kvällen är annorlunda. De är något som gör mig så otroligt upprymd i luften och jag vet inte vad det är som står på tur men något magiskt är de som väntar. Kanske ikväll, fast jag tror snarare att de är framtiden som kallar.. Jag har så många känningar att de är något som kommer hända som är helt otroligt!

Frågan är bara VAD?!

Love P.M ART

Likes

Comments

Just nu planeras de inför en stor gemensam utställning ihop med mina nyfunna coola konstnärs väninnor! Riktiga Power brudar är dem, var och en för sig... jag kommer berätta mer om dessa ladysar & om vår kommande utställning! Men jag kan lova att ni har sällan skådat så fräck & cool konst.

Love P.M ART💋🎨

Likes

Comments

Nu hörni är en annan på benen igen från sin ilska! De krävdes en AW där folk va som djur för att få perspektiv på livet. Haha, allvarligt så mycket jag snackade i fredags vaknade jag upp med en hes hals! Långt om länge va de längesen jag hade så mycket att bubbla om å ta in. För jäkla kul! Inte för att jag kommer ihåg så mycket från aftonens många diskussioner. De gör jag aldrig nästan, folk kan återberätta i detalj massa storys från back in the days men de kan fasen aldrig jag. De är precis som att jag inte vill traggla gammalt utan vill uppleva nytt! Vill inte tillbaka till något som va kul då, utan jag vill framåt, nya upplevelser. Lite tråkigt iför sig, men har man mycket som snurrar i tankarna kan man inte komma ihåg allt mer än vad folk hade på sig för läckra kläder.. vaknade upp i lördags kände i min ficka där en katt gps har legat. Ja alltså jag har en tendens att tassa runt och mingla järnet när jag är ute å slirar åh just kvällen till ära hade jag i all hast glömt ta med luren från hemmet. Med gpsen i fickan hade ladysarna fullt upp att spåra & dricka shots😂 Insåg där på morgonen att den va ju för katten borta! Panik! Efter ett tags grubblande plingade de till i luren, "haha jag tog gps igår" haha de menar du inte🤦‍♀️
Helgens bravader fortsätter varvat med jobb.
Nä nu måste ansiktet poleras & Kristianstad står på agendan! Mina tre fantastiska målningar ska få komma hem från sin turné! Kan knappt vänta tills jag får ha dem framför mina ögon igen. De finns så mycket historia & liv i dem så jag blir helt galen av energi!

Må gott, de är Valborg! Värt att skåla i champagne

Love P.M ART💋

Likes

Comments

Yes odjuret har landat i mig. Som en jävla best trampar jag runt, frustrerad, arg & så jävla trött. Fan. Livet har inte alltid ljuvlig dagar med sig. Just nu känns allt som att toppen av isberget smälter fortare än fortast, kan ju vara bra för grundvattnet iförsig. Men åååååå, jag orkar inte & vill inte ha alla dessa känslor i min kropp. Frustration är nog Miss Månssons största ovän. Samtidigt som jag ser allt svart så finns de alltid en del av mig som bara suckar och drar några snabba påminnelser om allt jag har och alla möjligheter som dyker upp. Men de räcker inte! Jag behöver bli frigjord, få vara runt människor varje dag som ser potential i mig, som förstår vilken fördel & vad jag gör för skillnad. Som uppskatta och vill utveckla i ett rasande tempo! De är frustrerande och smärtsamt att alltid bli hämmad i sin roll som
Människa. Så nu sitter jag på samma plats som jag gjorde igår kväll där frustrationens tårar va ett faktum har jag nu sovit på saken & inte blivit klokare. Med musik som sammanfattar sinnesstämningen är jag snart redo att ta för mig av denna tisdag. Denna soliga tisdag. Hoppfullt. För hoppet är det sista som lämnar en innan den löjligt billiga kistan väntar.

LOVE P.M ART💄💋

Work in progress!

Likes

Comments

Något som fascinerar mig är människor som brinner för något väldigt väldigt mycket. Som kan allt om allt inom sitt intresse. Man vet så mycket "onödig" fakta så de blir maniskt.
Igår afton fick jag och mina två pärlor äran att vara med på champagneprovning som ägaren i stråhatt till "A little party" höll omsorgsfullt i! Han är ett kvitto på personligheter jag kan lyssna ivrigt på. Som jag kan sitta nitiskt och bara lyssna på, vilja höra mer mer spännande historier om de små lokala champagnebönderna som hoppar ur traktorn & säljer bubblor i sin källare, advokaterna med på tok för mycket pengar som ramlade ur sin nyköpta gård drägg-fulla ur sitt nystartade champagne företag som dessutom smakade skit, men idag bedriver en otroligt stor, framgångsrik & givetvis välsmakad bubbeldryck... alla små detaljer, historier från då till nu är så roande för mina öron så jag nästan vill bli bubbel-bonde själv!
Hela känslan igår kväll va mer perfekt än något annat. Roade, spexiga & välklädda gäster satt vi i en idyllisk miljö på Slottsmöllan. På tal om slotte-möllan, när jag va betydligt yngre tyckte jag de såg lite skräckinjagande ut på de området. Höga robusta tegelhus med klängväxter, förfallen mur och höga gamla träd. De kändes som en nymodern scen ur min favorit Disney film skönheten & odjuret. På något vis är de stället så mystiskt och jag kan riktigt känna de gamla historierna från lååååångt tillbaka ända in i märgen. Där ville jag bo i ett av de pampiga husen på kullen. Är de inte märkligt hur saker och ting utvecklas i de undermedvetna ibland...?
Med de sagt kan jag varmt rekommendera A Little Party🍾🥂

PS. De sägs att om man Endast dricker äkta champagne så blir du inte bakfull! (Pga att de inte är några tannineri de bubblorna) KANON,mer FNITTERVATTEN åt folket på lördagarna!

LOVE P.M ART💋

Likes

Comments