View tracker

Det är över nu... alla dagar... över NUUUUUU
Alla stunder...
ÖVER NU!
Gyllenetider vilket lurande band. Gamla godingar från allas tider. De är över nu. Äntligen är de lyssningsbara igen. Utan något skärande i bröstet. Är på ett sådan jävla hålligång humör denna afton! Luren lever igen dessutom! Ja jo jag råkade ha sönder den förra helgen.. alltså inte denna som va, för då hade jag fullt upp med att dricka glywine så jag kunde få med mig ett helt nytt glögg parti av koppar hem!
Fasen Tyskland, vad underskattat det landet är! Stuttgart, PORSCHEs hemstad! Kan ni förstå hur många intressanta människor vi va på en & samma kvadrat i 72 timmar?! Högutbildade, entreprenörer, inbitna intressen, konstnärer, olika nationaliteter.. Varmt vin, springa i högklackat med en otymplig väska (men ack så snygg), gått i så många sportbutiken så man nästan kan tro att jag blivit sportfåne, museums besök & guidad av självaste special utvecklaren själv, engelsktalande på fyllan kan nog slå det mesta av vad som definierar underhållning.. Med slogan som "sexshop & dance on table" så gick tankarna till min kära vännina KaRRin😜
Åter till aftonen MÅLA står i fokus!!!! Jag ihop med den förträffliga & skickliga fotografen Herr Sjöberg har storslagna planer till helgen... jobbelijobb📸

Satan i gatan med strunt
Go kväll på er!

Love P.M ART💋

Mitten fotot är taget av Klas Sjöberg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dra på trissor så svårt de är med att hålla koll på gren och berg!! Fick ett meddelande jag fick ett opsss skratt ifrån igår.. satan.. den duktiga fotografen heter ju Klas Sjöberg !!! Inte Sjögren😬✌🏼️

Planerar upp helgen.. eller vad hondan de är inte så
Mycket att planera, dagarna är redan välorganiserade! Åhej fest är jag sugen på... men fasen de har jag inte tid med! Fasen dah. Jaja, de får planeras in en storslagen födelsedags fest ist! Röd matta & bubblor borde väl vara ett mindre krav?

MEN hörni jag ska göra något jag tycker är väldigt roligt imorgon! Skylta om i fönstrena i butiken. Men framförallt ska jag dra penseln på duken på företaget Calettos julmingel från 17-19! Så så så roligt! Dessa spanska ljus är så otroligt läckra i alla miljöer.. ni måste besöka oss imorgon!!!

BIG love PM ART💋🎨

Likes

Comments

View tracker

Jag har levt I ett skapande rike det senaste veckorna... Så många roliga nya som gamla projekt som är i rullning. Ha skrivit en krönika till en tidning om "hur det är att vara en kreatör!?". -Ja men absolut de fixar jag i ett navs! Tänkte mitt naiva jag. Men de va lättare sagt en gjort när jag väl satte mig för att skriva.. Hur ofta reflekterar man över varför man gillar vissa saker så mycket och drivkraften bakom den besattheten?? Så jag tänkte göra det lätt för mig och fråga vad den hemliga ingrediensen var mellan mina föräldrar? Gav upp den tanken och började skriva, ändra, fundera.. Så nu väntar jag på att de ska publiceras!

Ett utav projekten är ihop med den skickliga fotografen Klas Sjögren! Som dessutom tog pressbilder i kalla minusgraden en sen lördagseftermiddag. Just nu som säkert en del redan sett på fb/insta har vi dragit igång ett konstprojekt ihop! Med mina målar-talanger och hans skickliga fotokänsla så håller vi på i studion. -målafotamålafota! tills vi har en mini serie med coola prints! Naket, mycket färg, kvinnligt & mystisk är en kombo som kommer göra sig på väggen....
Mr Sjögren kan jag varmt rekommendera om du har en fräck idé, kanske lite annorlunda projekt i form av bild eller film. Han är för jäkla häftig & inspirerande man som har ett öppet sinne kring det mesta, som ser möjligheter samtidigt som han är skärpt och fokuserad. Respektingivande! Förstår ni hur roligt jag har det vissa dagar? Att få skapa i en fotostudio där de finns en massa snygga kläder, bilder att salta ögonen med, naket, trevliga människor & massa kreativt skapande!!!! Det seriösa i det oseriösa. TOTALLY LOVE IT!!!!!!

I väntan på printsen ska landa i mina pillemariska händer så ska jag ta hand om några ladys i afton, servera dem bubblor & modevisning!

Ha en go afton ni bedårande skapelser

LOVE P.M ART

Likes

Comments

Idag dagens dag är en sån dag som man inte vill vara sig själv. Alla dessa jävla tankar som kraschar rätt in i varandra. Som en total seriekrock & det är bara några sekunder ifrån att allt sprängs i luften! Kan inte sätta fingret på vad som stör mest eller om något egentligen har någon betydelse? Uppenbarligen har de en viss betydelse. Alla dessa själviska demoner som tar över sinnet. Som får mig att framstå som ett instängt troll som vägrar känna. Vägrar låta tårarna rinna. Varför är det så? Gråta är tabu? Gråta är fucking haven ibland! Få tycka synd om sig själv för att hämta kraft att ta sig i kragen och komma igen till något starkare!
Känns som att jag har ett bowlingklot tillhuvud. Inget ont utan något gott.. dessa stunder gör mig till ett kreativt djur. Allt för att slippa känna & tänka & älta så tar kreativiteten över. Bra superkraft!💥 Natten kan bli sen om jag inte blir akut trött!

Nu blev jag akut trött! Längtar redan tills imorgon när denna beska känsla är glömd & drömd!

Natti
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Filmstjärna va temat för lördagskvällens festligheter. Själv drog man inspiration från Jessica Rabbit. Insåg att sy va det ända rätta att göra efter mycket velande om vem jag ska vara!? Efter 8 timmars häng i sy ateljén hos min mormor så va min egendesignade och skräddarsydda dress färdig att halas på.
Ni måste se denna klänning live! Spetsen som endast täcker sidorna ihop med en bar rygg gör den till något alldeles extra sensuell, precis som Miss Rabbit!

Efter en väldigt festlig afton som blev på tok för sent i säng, så har jag för flata gången kört gokart! Helvete vad svettigt men ack så kul! Jag gapskrattade så tårarna rann genom hela körningen.. Grabbarna insisterade på att jag körde bra för att vara första gången. Så då får man vara nöjd! Men allvarligt från och med nu har jag ett nytt mål med livets roliga dagar! Vinna över den obesegrade fartdåren.
U going down!!👊🏽

Från lady in red till fartdårens fru ska jag nu gränsla sängen och se fram emot en ny dag med nya upptåg!

Puss & nattinatti

LOVE P.M ART💋

Likes

Comments

Jag ligger inne med något vilt & galet tryck i bröstet denna dagen.. den känslan va längesen jag kände! Men den är välbekant, spänningssökande efter något helt över denna värld är i siktet. Helvete denna helgen kan bli helt otyglad.
Ska umgås med symaskinen hela dagen tills en läcker aftonklänning i rödspets är redo att halas på. Önska mig lycka till! Sista sekunden är mitt andra namn.

Önskar er en festlig helg med en halloween feeling som sätter sprätt på sinnet😛👄🕸

Love P.M ART

Likes

Comments

ALLTSÅ JAG BLIR HELT KNÄSVAG NÄR JAG TASSAR RUNT INNE I VÄSKBUTIKEN HÖRNAN!! Blir helt tagen på sängen och blir på lyset utav synen av alla dessa snygga hattar, VÄSKOR & attiraljer... Tänk vilken ren lycka att jag får äran att vara med & välja ut samt trixa runt alla vackra ting i butiken!!
Ligger inne med ett sånt jäkla driv just nu, pysslar och trixar så fingrarna gör bokstavligen ont när kvällen checkar in. Men de ignoreras.
Jag har kommit på att jag blir verkligen deppig när jag inte får utlopp för något kreativt om dagarna. Kan gå rundor och känna en instängd känsla men inte förstå varför?! Så de slog mig innan idag att de är den kreativa dosen jag behöver varje dag! Bara få gå i mina egna tankar och låta inspirationen komma allt efter som..
Kan varmt rekommendera ett besök på Bagareliden 2 i Laaaholm💕

Love P.M ART

Likes

Comments

Passion passion passion passion passion!!!!!!!
Fan vad roligt de är att lyssna på begåvade personer. Även människor med starka åsikter och viljor är något jag dras åt & förundras över.
Kvällen spenderades i Simona Ahrnstedts sällskap.. den författaren som skriver alla dessa fantastiska böcker där kvinnorna tar plats som inte låts trampas på. Där passionen tar över hela ens själ, när kärlekens förbannade klor greppar tag om en och vägrar släppa taget...
De är nu 4 årsedan jag tågade in med bestämda steg till Bokhandlen och bad om en bok med passion & åtrå!
Började läsa en bok som på alla vis innehöll i stort sett allt jag känner & står för. En bok som utspelade sig i en tid jag hade önskar att jag levde i. Den tidens lyxigt skräddarsydda klänningar som jag drömmar om i smyg. Med fuck you fingret i allas ansikten som försöker sätta stop för en.
De är denna boken som jag inte kunde sträckläsa.
Denna boken som fick mig att inse att mitt förra förhållande va riktigt jävla kasst. Så jag bröt upp!

Den boken är något över det vanliga och sen dess har jag varit fast! Alla hennes böcker läser jag slaviskt. Som besatt. Fast med eftertänksamhet.

Överenskommelsen, heter boken som gav mersmak till att läsa. LÄS!


Love P.M ART
❤️

Likes

Comments

Dessa bilderna är en utav mina främsta inspirationsbilder till min kommande vernissage!

Denna vampiga, eleganta kvinna som får beundrande ögon på sig varje gång hon vistas utanför dörren men som helst av allt skulle vilja sjunka underjorden eller köra upp långfingret till alla dreglande & osmakliga män.
För de spelar ingen roll hur många som beundrar henne eller slänger med fina ord när siktet är inställt på en endaste person.
En person som ger henne så mycket glädje, passion & sinnesro.
Ni känner säkert igen känslan när man inte riktigt kan styra över sina egna tankar eller när det ända som tar över Hjärnkontoret är just en viss person. En person som man hade kunnat gå på is för. De spelar ingen roll hur många som vill en väl eller som beundrar en om man inte får bekräftelsen från den man själv värdesätter. Rätt tröttsamt att alltid jaga den man tassar på is för
Men samtidigt Helt strålande och överdådigt när man får just precis de man vill ha, den man vill ha!
Då är man svävande på alla plan!

Sen har jag ett annat ledord som går igenom mina målningar alltid -Vamp-
Vampiga kvinnor...
Men de får jag yra om vid ett annat tillfälle varför jag dras så mycket åt de vampiga läckerbitarna..
Nu ska jag snöra på mig skorna & gör mig redo för en trip ut i vildmarken ihop med en annan vampig vännina 🙊💁

Önskar er en festlig helg🍾🎉💋

Love / Pernilla Månsson ART

Likes

Comments

Är helt jäkla lyrisk över det "nya" stjärntecken som det talas om... Åh de som är ännu mer fantastiskt är att jag har äran att få kategorisera om mig!!! Skytten i all respekts ära, men helt ärligt man kunde tro att jag själv beskrivit mitt ego...

Det nya tecknet kallas för ormbärgaren & denna egenskaper kommer här

"Ormbäraren söker visdom och kunskap i livet och vill bli en auktoritet inom specifika områden. Denne är inte speciellt lågmäld eller jordnära utan föredrar det storslagna, ja, kanske till och med det pråliga.

Ormbäraren är en drömmare men till skillnad från många andra vet han/hon hur de ska förverkligas. Det här tecknet har stor tur och har hög moral. Dess kreativitet och uppfinningsrikedom upphör aldrig att förvåna. Blir han/hon inte missförstådd så blir denne prisad och upphöjd till skyarna. Ibland finns inget mellanting. Tyvärr är Ormbäraren ett stjärntecken som ofta kan bli föremål för avundsjuka"


Är helt tagen på sängen och känner att mitt vilsna eller mer sökande jag har funnit en viss bit av mig själv i detta tecken. Ormbäraren..

Alla har en tro eller en intuition som talar mer eller mindre för ens inre ego. Just Stjärnorna har alltid haft en påverkan på mig.. Flummigt sagt, men jag tar gärna en kopp svart med den som tycker detta är nonsens! De finns en förklaring. De gör det allt.

Lev gott & må gott

Love P.M ART💋🐍

Likes

Comments