Känns som att jag på sistone har blivit en party-nunna. NU är de ändring på de! Idag ska jag sätta mig framför symaskinen, sy om & sy in en vrid huvudet sönder dress. Allt för helgens festligheter! Som jag längtar tills jag får glida i med foten i ett par kill me klackar som skulle kunna göra hål i taket om skon mot förmodan skulle flyga av mitt i den Wilda dansen med alla festliga människor.

Jag vill tro att ni har en lika målande bild om er helg som jag har. För min del blir de konst på dagen med gamla K12, sen blir de 80 års fest! WOOHOOW då får man hålla hårt i hatten och sänka höraparaten några snäpp!


Önskar er alla en skön torsdag där uppladdningen inför helgen nalkas!

LOVE P.M ART

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja fy fan nu mår man! Alla ljus är tända & med flera års uppehåll att klättra i tidningsställen på Ica har jag roffat åt mig ett gäng tidningar. NÄ inga jävla skvallertidningar, de DÖR jag över! Hatar allt lull-lull som står i dem. Inte för att jag skulle förmå mig att läsa en rad, mer spana in alla bilder. men ändå, Allt för att få liv i inspirationen! Med tanke på inspiration så har den sidan varit helt kaosigt kapitel i sinnet under ett tag. Inte fan har man fått utlopp för den heller.. Är de inte så otroligt störigt när man väl har en massa glöd, så har man en massa andra förpliktelser man måste ta sig ann. Under få få timmar ska man göra allt de där man gått och dagdrömt om. Nä de säger ju sig själv att de händer ju inte! Jag går totalt in i trans i de lägena och bara sätter mig jävligt lustigt i min designade stol som är jävligt obekväm att sitta snyggt i. Där sitter jag & gör upp planer med vänner ist eller hånglar. Vilket iför sig är jäkligt befriande med. Men denna kvällen är annorlunda. De är något som gör mig så otroligt upprymd i luften och jag vet inte vad det är som står på tur men något magiskt är de som väntar. Kanske ikväll, fast jag tror snarare att de är framtiden som kallar.. Jag har så många känningar att de är något som kommer hända som är helt otroligt!

Frågan är bara VAD?!

Love P.M ART

Likes

Comments

Just nu planeras de inför en stor gemensam utställning ihop med mina nyfunna coola konstnärs väninnor! Riktiga Power brudar är dem, var och en för sig... jag kommer berätta mer om dessa ladysar & om vår kommande utställning! Men jag kan lova att ni har sällan skådat så fräck & cool konst.

Love P.M ART💋🎨

Likes

Comments

Nu hörni är en annan på benen igen från sin ilska! De krävdes en AW där folk va som djur för att få perspektiv på livet. Haha, allvarligt så mycket jag snackade i fredags vaknade jag upp med en hes hals! Långt om länge va de längesen jag hade så mycket att bubbla om å ta in. För jäkla kul! Inte för att jag kommer ihåg så mycket från aftonens många diskussioner. De gör jag aldrig nästan, folk kan återberätta i detalj massa storys från back in the days men de kan fasen aldrig jag. De är precis som att jag inte vill traggla gammalt utan vill uppleva nytt! Vill inte tillbaka till något som va kul då, utan jag vill framåt, nya upplevelser. Lite tråkigt iför sig, men har man mycket som snurrar i tankarna kan man inte komma ihåg allt mer än vad folk hade på sig för läckra kläder.. vaknade upp i lördags kände i min ficka där en katt gps har legat. Ja alltså jag har en tendens att tassa runt och mingla järnet när jag är ute å slirar åh just kvällen till ära hade jag i all hast glömt ta med luren från hemmet. Med gpsen i fickan hade ladysarna fullt upp att spåra & dricka shots😂 Insåg där på morgonen att den va ju för katten borta! Panik! Efter ett tags grubblande plingade de till i luren, "haha jag tog gps igår" haha de menar du inte🤦‍♀️
Helgens bravader fortsätter varvat med jobb.
Nä nu måste ansiktet poleras & Kristianstad står på agendan! Mina tre fantastiska målningar ska få komma hem från sin turné! Kan knappt vänta tills jag får ha dem framför mina ögon igen. De finns så mycket historia & liv i dem så jag blir helt galen av energi!

Må gott, de är Valborg! Värt att skåla i champagne

Love P.M ART💋

Likes

Comments

Yes odjuret har landat i mig. Som en jävla best trampar jag runt, frustrerad, arg & så jävla trött. Fan. Livet har inte alltid ljuvlig dagar med sig. Just nu känns allt som att toppen av isberget smälter fortare än fortast, kan ju vara bra för grundvattnet iförsig. Men åååååå, jag orkar inte & vill inte ha alla dessa känslor i min kropp. Frustration är nog Miss Månssons största ovän. Samtidigt som jag ser allt svart så finns de alltid en del av mig som bara suckar och drar några snabba påminnelser om allt jag har och alla möjligheter som dyker upp. Men de räcker inte! Jag behöver bli frigjord, få vara runt människor varje dag som ser potential i mig, som förstår vilken fördel & vad jag gör för skillnad. Som uppskatta och vill utveckla i ett rasande tempo! De är frustrerande och smärtsamt att alltid bli hämmad i sin roll som
Människa. Så nu sitter jag på samma plats som jag gjorde igår kväll där frustrationens tårar va ett faktum har jag nu sovit på saken & inte blivit klokare. Med musik som sammanfattar sinnesstämningen är jag snart redo att ta för mig av denna tisdag. Denna soliga tisdag. Hoppfullt. För hoppet är det sista som lämnar en innan den löjligt billiga kistan väntar.

LOVE P.M ART💄💋

Work in progress!

Likes

Comments

Något som fascinerar mig är människor som brinner för något väldigt väldigt mycket. Som kan allt om allt inom sitt intresse. Man vet så mycket "onödig" fakta så de blir maniskt.
Igår afton fick jag och mina två pärlor äran att vara med på champagneprovning som ägaren i stråhatt till "A little party" höll omsorgsfullt i! Han är ett kvitto på personligheter jag kan lyssna ivrigt på. Som jag kan sitta nitiskt och bara lyssna på, vilja höra mer mer spännande historier om de små lokala champagnebönderna som hoppar ur traktorn & säljer bubblor i sin källare, advokaterna med på tok för mycket pengar som ramlade ur sin nyköpta gård drägg-fulla ur sitt nystartade champagne företag som dessutom smakade skit, men idag bedriver en otroligt stor, framgångsrik & givetvis välsmakad bubbeldryck... alla små detaljer, historier från då till nu är så roande för mina öron så jag nästan vill bli bubbel-bonde själv!
Hela känslan igår kväll va mer perfekt än något annat. Roade, spexiga & välklädda gäster satt vi i en idyllisk miljö på Slottsmöllan. På tal om slotte-möllan, när jag va betydligt yngre tyckte jag de såg lite skräckinjagande ut på de området. Höga robusta tegelhus med klängväxter, förfallen mur och höga gamla träd. De kändes som en nymodern scen ur min favorit Disney film skönheten & odjuret. På något vis är de stället så mystiskt och jag kan riktigt känna de gamla historierna från lååååångt tillbaka ända in i märgen. Där ville jag bo i ett av de pampiga husen på kullen. Är de inte märkligt hur saker och ting utvecklas i de undermedvetna ibland...?
Med de sagt kan jag varmt rekommendera A Little Party🍾🥂

PS. De sägs att om man Endast dricker äkta champagne så blir du inte bakfull! (Pga att de inte är några tannineri de bubblorna) KANON,mer FNITTERVATTEN åt folket på lördagarna!

LOVE P.M ART💋

Likes

Comments

Va de någon som förstod vad jag skrev i förra inlägget? Man kan ju tro att jag gick på alkohol när jag skrev de, men saken är den att jag gick nog mer på sömnbrist och lyrisk över helgens fantastiska sammankomst!
Aja vi skyndar långsamt vidare... helgen är slut och de har hunnits med mycket skoj, nytta, flams & trams i vanlig ordning! Mamma kommer inte tro sina öron när jag berättar att jag burit ved och eldat gräs! haha jag är fan ingen pedantisk primadonna som inte kan få skit under mina nygjorda naglar. Däremot är jag ett mindre fan av hushållssysslor och andra sådana måsten göra. Dammsugaren är förvisso underhållande att handskas med. Så då vet ni den onödiga faktan, check!
Kan fortfarande inte riktigt smälta fredagskvällen.. helt galet vad coola konstnärer jag fått lära känna! Har blivit helt tok kär i dem fantastiska människorna! Vilket jävla driv och engagemang de ligger inne med & deras konst är värt att spendera tre månadslöner på!! Power Brudar av bästa sort.
Åh sen är äntligen mina hjärtan hemma igen (alltså tavlorna) som turnerat runt i ettårs tid på olika privilegade hotell. Men de stannar inte hemma länge för redan i veckan ska de pryda Severins möblers-väggar! Den kombon med lyxiga möbler av svensk & dansk design är svårslagen. Kan nog inte redigt beskriva hur lycklig jag är att bli tillfrågad om mina tavlor vill pryda den typ av miljö bland möbler som jag i tidiga år har beundrat och grävt ner mig helhjärtat i ihop med min Daddy DJ. De är helt galet underbart! Jag hojtar till när de är redo att beskådas i butiken, från sitt rätta element.

Nu kliar de i fingrarna så otroligt mycket av alla idéer som ploppat upp. Så i lugn & ro ska kvällen spenderas med skissblocket & tända ljus.. har en tok bra idéer på en kommande tavlor...!

Med kärlek
Pernilla Månsson ART
💋

Likes

Comments

Har skaffat mig ett nytt måtto.. Skynda långsamt !
Inget går så snabbt som jag vill att de ska gå och jag jag KU fått köra mig sen jag va liten att "TA DET LUGNT" men de skiter man ju i. Då ny har jag kompromissat och skyndar långsamt..åket är i sikte och de är underbart att saker å ting händer & tar fart!
Nu ska jag avnjuta lugnet vid duken & sällskap av sverigeklass😎

Påska på! 🐣

Love
Pernilla Månsson ART
💋

Likes

Comments

Idag borde jag bara flyga upp ur sängen och yra runt som en glad hund med svansen svajande & tungan dreglandes! Men den sena meditationen igår natt gjorde att jag aldrig ville gå och blunda. Ville bara va & njuta av bruset från min Spotify. Kanon! upp å hoppa fröken Månsson, skriker någon inre jävla röst, vem fan är den störiga rösten som stör mitt morgon mood innan klockan ens hunnit ringa?!
Aja, morgon sucken är dragen och jag är UPPE fylld med förväntningar och lustiga tankar om helgens upptåg😃 helgen som jag & 13 andra konstnärer jobbat med sedan tidig höst! Känns helt galet att vi är i slutet på något nytt..
Nä nu ska jag packa väskan & ordna tvätten innan jag blir upphämtad i en jävligt läcker bil! Mot Kristianstad för jobb och mingel med konstnärsfolk... fan måste nog pudra till ansiktet när jag checkat in ifall någon spännande människa vill ta ett kom-ihåg foto🎭

Upptågens helg är i starten & jag älskar kombon med stress & press. Intensiva dagar där jobb förenas med nytta & nöjen!

Önskar Er en Påsk där ni får uppleva ren lycka! Vill att ni ska få känna de jag kommer känna denna helgen! Känslan av de hysteriskt glada & exploderande lyckan...

Big Love
Pernilla Månsson ART
💋🐣

Likes

Comments

Målarstund har guld i mun! Är inne i en kreativ fas, har varit de ett tag nu.. men äntligen börjar jag få utlopp för de på målarduken OCH i skrift! ..inte bara att skylta om butiksfönster & utformningen av butikerna jag vistas i. Så jäkla kul! Fick en klockren idé om att måla i ytterdörren på min lägenhet men då blir jag säkerligen vräkt, så de hoppar jag över.
Är så lyrisk över att snart få visa upp mina kommande målningar. De är något nytt som kommer hända i dem. De är så mycket nytt som händer i mig själv nu så de kommer ta färg och form från allt mitt inre som jag fan aldrig förstår mig på.


Be happy, de är Tisdag!

Love
Pernilla Månsson ART
💋

Likes

Comments