Helgen.. allt kretsar kring helgerna. Alltid. De är de som är frihet för många. För mig. Upptåg hyss spontant göra vad jag vill grejen kommer till sin spets. Förra helgen, för några dagar sen besökte jag Kristianstad ihop med ett 40 tal kreatörer av olika slag. Främst konstnärer. Musiker, fotografer, modeller, stylister.. Sånna upptåg trivs jag i. Då känner ja aldrig efter, allt bara händer. Händer lite för snabbt lite för mycket. Love it.
Dagarna innan som skulle varit veckor med massa timmars lugnt och sansat jobb, slutade i några timmar och någon dag. Ivrig och på g gasade jag nästan ihjäl mig själv av alla färg ånger. Men vadå, människan har väl hundra prövade liv?
Men oj vad läckra kläderna i återvunnet material blev! De kläderna som ska på turné under två år i delar av världens festligaste partystäder. Fest, flååd & hålligång.

De är tisdag jag är vaken. Jag längtar tills jobbet börjar, en dröm av väskor väntar! Längtar tills imorgon med, min dag då skapandet är i fokus.. har en klar bild av eleganta, ur sexiga klänningar i ren handsömnad på näthinnan.. frågan är vilka som ska få träda i dem?!


Trevlig dag!

Love Pernilla Månsson ART😘💃🏽

Likes

Comments

Haft en sån rutten känsla hela dagen. Ser helt likblek ut, tröttare än tröttast, frustrerad. Dagen har varit som ett enda stort tomrum. Ogillar den känslan. Jag har mycket att se fram emot i det närmsta dagarna och det kommande veckorna så jag knappt inte vet vart jag ska ta vägen. Tror de är därför jag är så impulsiv av mig emellan åt. Gillar inte att vänta och längta efter saker. Vill att de ska hända precis just NU! Väntan är fruktansvärd och tär på mig. Någon skämtare myntade "den som väntar på något gott.." ja, så jag väntar, tålmodigt. Försöker eller fall.
Bara för att jag ska inte gå under av väntan ska jag balsamera mig med sol, god mat från mitt favorit ställe spisen & sen skapa kläder i papper denna afton! Fotografering på lördag av kläderna. Kniven är inte långt ifrån strupen..Gör något du blir glad av ikväll! Som att ligga i soffan..

Puss and Love
Pernilla Månsson ART
💋🦋

Likes

Comments

Det spelas Håkan Hellström ifrån högtalarna idag. Väldigt bra. De får mig att drömma tillbaka till helgen som var. Handlade med allt och inget från matbutiken. Installerad i en ny Audi så styrdes ratten uppåt i landet mot ett ställe som jag än idag förundras över att jag och min galne vän fann i somras.
Tänk er en slingrande stig, där bilen hoppar som en jojo över stenar & grenar. Där man måste öppna bommar och staket för att djuren inte ska rymma. Där man kör förbi ett gigantiskt vackert vitt trähus som en dam bor i, som dessutom syr i päls! Kommer man tillslut fram till en ljuvligt röd trästuga som ligger mitt på en udde, där vattnet ligger stilla runt den sluttande trädgården. Hur många belåtna andetag kan man andas in? Många!
När du öppnat den vackra blå spräckliga dörren kommer du in i en så ombonad och mysig stuga. Där du kan prata om livet & värma dig framför en maffig eldstad. Där tv'n är utslängd. De du hör är bara skönt ljud från LP spelarn som ljudar Håkan Hellström på hög volym. ...alla bara pratar...alla dansar...är du också själv....vem kysste..skicka ett vykort...alla flickor har gått hem...hoppats på något..på något...nu kan du få mig så lätt....nejnej..

Jag blev kär när jag va där i somras. Mitt ute på vattnet. De va solnedgång. Midsommar. Varm vacker kväll. På en vattenskoter. Utan flytvästar. Vit klänning & brillor. Hjärtliga blickar & innerliga kyssar på stilla vatten. Minnen. Ren lycka. Ihop med Mannen som inte viker sig. Mannen jag kan gå under för.

Mitt liv är som en romantisk drama film. Allt kan hända, allt händer. Allt är mycket & allt är inget. Känslorna styr över mig vissa stunder. De är vackert. De är jobbigt. De är trevligt. De är kul.
De är frihet!


Love P.M ART💋

Likes

Comments

Idag är en grymt bra dag på alla vis! Jag har haft topp tänket med mig enda sedan jag somnade igår. Tänk vad man kan åstadkomma med sitt egna tankesätt, de är magiskt!
När jag så sent som i december fyllde 26 år har allt varit så jävla motigt. Inget har redigt gått min väg. De är ingens fel, mer än mitt egna. De stör mig att inte äga situationen. Att inte kunna vända negativt till positivt. De är aldrig någon annans fel än sitt egna. De är alltid man själv som sätter sina förutsättningar i livet med hjälp av människorna man har runtomkring sig.
Idag, till och med den senaste veckan har allt vänt! Viljan och drivet är tillbaks & starkare än någonsin. De är en jävligt skön känsla! Inte för att något har förändrats av vad jag tyckte va så jävla motigt. Situationen ser likadan ut nu som dagen jag fyllde 26 år. De som har ändrats är drivet & viljan att lyckas! Tankesättet.
I helgen ska jag äga i backen på en bräda! Jag har åkt en gång innan. De gick jävligt bra sist, för att vara fösta gången och imon kommer jag vara bäst! Ja okey kanske inte bäst i backen. Men mitt bästa kommer jag att vara, de kan ju fan inte bli sämre än sist! Plus att min snowboard lärare har utgett sig för att vara riktigt vass! Upp till bevis!

Hänger man med tigrarna så blir man en hungrig tiger själv.


Önskar er alla en ösig helg, vare sig de nalkas hårt slit eller festligheter!
Jag själv ska mest skapa färdigt kläder till söndag & roa mig i backen;)


Love P.M ART💋🦋

Likes

Comments

Morgon stund har guld i mun sägs de.. startade morgonen långt innan klockan ringde idag. Kunde inte sova. Insåg att klockan va på tok för tidig att gå upp innan 05,00 för en som inte lägger sig tidigare än tolv. Tänkte på Stordalen, hotel direktören. Tänkte på min nya spontan målning. När lusten att måla är större än att sova, de va längesen jag kände de drivet att inte kunna sova mer än fyra timmar för att målar suget trängde sig på mitt i nattens sömn. Jävligt olägligt, har en slut-deadline som skapas i papper.. Blev så glad när jag & min kollega va förbi för någon vecka sedan på ännu en deadline. Min kreation va inte långt gången och inte ihop sydd, bara en massa halvfärdiga delar. Ändå fick vi otroligt fina recensioner för samtliga plagg & de ryktas om första sidan... Jag är upprymd och i ett fängslande slag just nu. Höga förväntningar, inte minst från mig själv och de gör mig en smula fängslad i mitt agerande. Slitsamt. Men snart kommer all tankeverksamhet ta slut och fingrarna kommer veta precis hur de ska göra utan att behöva tänka. De är fan kanon! Ältandet kommer till sin sluttamp.

Med egen privatchaufför fick jag mitt livs åk imorse med monotont disco. Hade kunnat åka flera timmar i den bilen.

Ibland vill jag aldrig komma fram, bara åka vidare..


Önskar er en ambitiös torsdag! De ska jag ha med mina tre jobb idag😉

Love
Pernilla Månsson ART
💋

I ett skapande skede!!! Sneak peak! P.M ART, baby😘🦋

Likes

Comments

Jahapp då har jag lyckats komma till den punkten i livet igen där stöket har tagit över ens ledighet. Att man aldrig lär sig. Eller vad fan de tar inte lika hårt längre som de gjorde förr. Så framstegen är ett faktum. Många festliga stunder med stökiga händelser. Nu kan jag med lugn i själen låsa in mig på hemma plan, bara njuta av lugnet & skapa! De är kanon! Massa in putt till mina målningar har jag i mig som måste få komma ut.. så resultatet av denna tidens yrande ska snart samlas till en eller flera tavlor. Miss shameless, kommer min nya skapelse namnges.


Tavlan ni ser nedan är mitt i ett skapande skede, men den är färdig och levererad till väggen där den hör hemma.

Önskar er en sprudlande måndag!
Love Pernilla Månsson ART💋

Likes

Comments

Det är konst vi ska snacka om nu. Naket. Nude. Nice ass! Som jag brinner för att måla, skissa, fota den kvinnliga formen -bakdelen. De är något som är väldigt välformat med just den kropsdelen, väldigt sensuellt på ett sofistikerat vis. Tänk en rund rumpa & formen av en svank som mynnar ut där midjan tar vid.. Just den formen är väldigt väl skapad.

Många undrar vart jag får min inspiration ifrån? I grunden har jag alltid varit fascinerad över den sensuella kroppen & den steroid kvinnoidealet runt 1800/1900-talet. Den kurviga kroppen med en utformad midja av mindre modell, yppig byst, breda höfterna med den runda mjuka bakdelen. Håret som är löst uppsatt i något fågelbo eller de långa lockiga svallet som kan skyla vissa delar på kroppen. Nästan lite retligt som en luremus.... Den kvinnliga varelsen är en vacker skapelse & de är något vi kvinnor kan dra stor fördel med så länge huvudet är med oss & inte musen. Främst målar jag detaljer som jag själv beundrar eller är helt besatt av. Så som huvudbonader, gärna breda brätten. Yviga päls-munderingar eller mycket hår.. Men oskyldigt naken är de som tilltalar mig mest. Då slipper min personliga klädångest störa mitt sinne. Åh Mannen, JA men självklart är jag en dyrkare efter den manliga gestalten. Men de är inte dem som står i fokus i mina tavlor, nästan aldrig. När den manliga kroppen figurerar i mina tavlor är den alltid med som en detalj. Inget som stör men något som gör oreda i bilden på ett trevligt vis. För visst kan ni hålla med mig om att män är roliga att handskas med!? Bara för att den manliga lusten drar i oss, så får vi inte förlora oss själva i det trevliga sällskapet som lätt kan sluta i ren & skär plåga med begär om vi inte själva behåller/värdesätter vår egna värdighet högt. Ingen har rätt att yppa ett endaste nedvärderande ord till en brud. Ingen brud har rätt att gnälla och koppla sin manliga gestalt för den delen heller.

Jag är en sökare efter passion & tillfredställelse i vardagen. -En fri själ! Gör som jag vill, med hänsyn till min omgivning.

Med omtanke & värme i hjärtat önskar jag att du lever som du lär.


Love Pernilla Månsson ART<3

Likes

Comments

Vilken stört skön kväll jag haft. Lugn & harmonisk. Har till och med hört vad jag själv tänker;) Dagen har varit intensiv, kan knappt inte fatta hur mycket de finns att göra i en butik när man är där själv. Har ett sånt jäkla flooow & energi just nu. Idéerna bara hoppar över mig. Helt sick! Jag behöver en egen att rå om och ödsla min tid & omtanke i... ÅÅÅÅ jag har en sån jävla håll i hatten koncept. Men de tänker jag inte bjuda på. Väl innanför hemmets dörrar slängde jag min väska lite sådär nonchalant på min guld stol. Drog på mig bikinin Ångrade mig i samma sekund och halade på de tajta sport tajtsen, tassade ut i kylan för en lång promenix med en person som har samma kött & blod som mig. Drog en storhandling, fyllde kylskåpet som ekade toooomt, när fan va jag hemma sist? Svaret fick jag när jag fick syn på oöppnade glöggvinet som fortfarande ligger kvar. Längtar efter helgen, redan! Äventyr äventyr viskar hela mitt sinne till mig. De va ju precis helg för gudsskull! Äsch, de nalkas festligheter denna helg. Många festligheter. 18 års firande, 27 års fest, hala på baddräkten, fnittervatten, sköna godingar, mer födelsedagsfirande med fnittervatten & brunch, drink skakningar... ja ni hör ju! Jag kommer behöva tre månaders utrensning & ingefärashots efter denna fartfyllda helg. Men fan vad jag älskar party. Hur fan kan man tycka de är så jävla kul egentligen? De bara är de. Är så otroligt kåt på äventyr just nu. Hela min kropp & sinne tjatar på mig om att utflykta mig. Hitta på hyss till måndag. Något spännande måste jag ju ha att flina åt & älta.

Mer fest åt folket!

SOOOOV GOTT sweeties

LOVE Pernilla Månsson ART<3

Likes

Comments

Dagar, månader och timmar har bara svischat förbi det senare halvåret/året! Fasen vad läskigt men spännande.. Man vet aldrig vart man hamnar eller är på väg. De gillar jag. Hamna i situationer eller på olika vägar där du inte har en aning om vart du ska mer än att magkänslan får leda vägen. Är inne i ett riktigt kreativt moln just nu. De är så jäkla kul men samtidigt lite dödande(stackars mina nära). Mycket märklig känsla de där. Men jag känner de på mig de är något riktigt riktigt roligt som väntar på mig! Fan vad kul! Ge mig de NU! Eller nej för fan de hinner jag inte med. Skapandet i papper är igång och deadlinen kan jag nästan ta på! Ska bli så otroligt roligt att få visa upp vad jag har jobbat med det senaste månaderna... tavelkonsten rullar på & nya idéer har jag många av, men den jävla tiden som man tydligen måste planera upp timme för timme är jävligt motigt för att hinna med allt å inget. En liten suck för endast 24 timmar finns & halva sover man bort😜

Ajajajaja nu ska denna energiska energibollen tacka för maten och titta på nya läder till butiken! Weeeiii


Love and Sunshine
Pernilla Månsson ART
🦋😉💋

Likes

Comments

Jag skrev en artikel till Vamé tidningen precis innan jul om hur livet är som kreatör. De va fasen inte lätt att hålla sig tillämnet och samla tankarna till hur jag ser på mig själv som en evig skapare & hittepåare.. Sätta ord på sig själv, lämna ut en del av sina rabiata tankar. Men här har ni original texten. Texten jag skrev som sen skulle plockas de bästa ur till ett heluppslag. Kanon! Trevlig läsning..
De fantastiska bilderna är tagna av fotografen Klas Sjöberg!
”THEY LAUGH AT ME BECAUSE I´M DIFFERENT.
I LAUGH AT THEM BECAUSE THEY´RE ALL THE SAM
E”

Vet ni vad jag brinner för? Vad som stimulerar mitt sinne till fullo? Vad jag kan strunta i mitt stora behov av att socialisera mig för? Min kreativa sida! Den sidan som gör mig hundra procent ett med mig själv, skärpt och aktiv. Den sidan som kan få fem timmar att kännas som en timme. Allt handlar om att få skapa, skapa med händerna. Se något steg för steg växa fram till något vackert, provocerande & inspirerande!
Måla tavlor som tar för sig på väggen är vad jag främst pysslar med. Gärna långt in på kvällen som oftast resulterar i allt försen nattning. Sen har jag ett behov av att få uttrycka mig i text, om mina drömmar, delmål, vardagen som inte alltid stämmer överens med känsloverket. Det perfekta i det operekta.. För vem definierar vad som är perfekt mer än man själv, egentligen? Alla dessa tankar, tycken & händelser som jag själv skapar mig finner ni på min livliga blogg http://nouw.com/pernillamanssonart
När jag växte upp hade jag en stor dröm om att jobba med kläder. Designa vackra klänningar till pampiga, eleganta fester. Den drömmen lever kvar ännu. När jag får ett infall eller en möjlighet så fattar jag pennan, skissar & syr. Sedan jag tågar in på någon magisk afton i min skapelse… I tonåren kom den ondskefulla samt fasansfulla klädångesten! ”Hur ska jag kunna designa kläder när jag själv inte ens vet vad jag ska hala på mig om mornarna?!”
Mina målningar handlar mycket om mig själv. De jag upplever i min fartfyllda vardag, mycket passion eller det sena nattbestyren ihop med vänner är vad som sätter prägel på mina verk. Den absolut störta inspirationen till mina tavlor är dock Kvinnor! Starka, vampiga, kurviga kvinnor som bestämmer över sitt eget öde. -POWER WOMANS- Som klarar sig utmärkt utan någon manlig gestalt vid sin sida! Nu predikar jag inte för en vardag utan ett manligt sällskap. För visst fasen behöver vi två manliga händer som smeker oss skonsamt över ryggslutet… Däremot har jag sett och hört snacket om brudar som inte vågar ta för sig, våga säga vad dem vill ha, vad dem begär. Fan brudar STÅ PÅ ER! Säg rätt ut hur ni vill ha de! Men framförallt säg hur Du vill ha de!!! Endast det bästa är bra nog för dig! ÅH TA INGEN SKIT! -Jag tar ingen skit! Speciellt inte från inkompetenta heliumuppblåsta mansgrisar! Bara för att jag är en ung-vuxen kvinna som inte håller tillbaka med mina tankar, klär mig i rosa fjäder-rufsar, gestikulerar med hela kroppen och framförallt är en estet, en Miss Månsson! Har ingen rätt att uttrycka sina vidriga nedlåtande kommentarer! De är ett utav det värsta jag vet och något jag som en ung kvinna i mina dagar får höra från bla. ur åldrande kommun-nissar eller vissa dekadenta damer som inte verkat fått det heliga på länge. Kan bli så trött på att få kommentarer från folk som tycker högt när jag verken bett om deras åsikt eller tiggt om deras utlåtanden. That´s all!
När man är så sprudlande och ”ung” är det svårt att bli tagen seriöst av vissa typer. Det är väldigt tråkigt att folk underskattar ens begåvning i vissa avseenden, fast de triggar mig, till att bli ännu mer vulgär i mitt sätt att skapa på..

Livet som kreatör döpte jag min blogg till för att de är precis vad jag är! En livsbejakande själ som har ett behov av att få utlopp för mina lysande idéer, (hur vansinniga de nu än må vara). Något som är ett väldigt typiskt drag hos mig är som för något år sedan då jag skulle på ett väldigt pampigt bröllop. Klädångesten och utbudet i butikerna var katastrofala! Fattade pennan & halade fram ett tomt papper. Skissar ihop en ljuvlig långklänning som kommer innefatta handsömnad i två olika tyg material att slita av sig håret för om de blir fel. Två veckor innan bröllopet ägde rum insåg jag att dag å natt var ett mindre måste om denna kreation skulle bli färdig. Inte nog med att syandet tog min morgon, lunch, kvälls-stund. En vecka innan bröllopet startade jag upp ett nytt konstverk i form av en tavla till brudparet, BÄSTA PRESENTEN! Så från att ha sytt morgon-lunch-kväll samt jobbade på mitt ordinära vardagsjobb på dagtid så fann jag tid till att måla. 30 minuter innan bröllopet ägde rum var sista sömmen sydd samt sista penseldraget draget på tavlan gjord. Den kvällen blev jag lite mörkare runt ögonen efter varje toabesök...
Det är precis såhär det funkar i mitt liv, överlag. När kreativiteten tar över tillfullo. En briljant idé föder nya idéer till att skapa.. Helt plötsligt blir vardagslivet till ett jävla råddande och hänsynen till sin egen hälsa är som bortblåst för stunden. Jag förbiser allt som inte innefattar jobb i dessa stunder! Älskar känslan av stundens hette i nuet. Drivet. Utan svett, frustration och tårar är skapandet förgäves. De är precis därför passionen är med mig i allt jag gör... Utan någon passion & vild glöd så föds de ingen Wolf Woman. Impulsiviteten är den sidan som gör mig till Wolf Woman! Den sidan som driver mig framåt och får mig att hamna i alla möjliga situationer. Det är även den impulsiva sidan som lärt mig hantera press & stress väldigt väl i stundens hetta. Älskar känslan av att känna andetagen forsa tungt, att vara PÅ GÅNG! Bryta ner mig själv en smula för att få igång kretsloppet i mitt sinne att utveckla & jobba effektivare i pressade situationer. Precis som när jag tågar in på ett bröllop helt oberörd efter noll sömn, torra knäckebröd som ätits i farten under två veckors tid. De gjordes inte för att jag var tvungen. Enbart för att få uppleva min drömmande bild i verkligheten, där jag sveper över trägolvet i ett hav av snygga & välklädda människor i en sagolik miljö. Jag och min vackra egen designade samt handsydda klänning. Den stoltheten & känslan är svår slagen!
Det är märkligt vad folk alltid vill sätta en i fack. Precis som ingen får något grepp om en annars?! Jag figurerar i två olika butiker tillvardags, där jag drar in pengar till att överleva dagen som en normal Svensson. -Vad nu än en normal Svensson står för?? tråkig? Enformig? Livet på rutin? De har jag gjort sen jag var 16 år eller fall. Genom årens gång har folk sett mig svettas av koncentration inne i en sy butik i deras ateljé ihop med sprätten. De gör folk förbryllade!?
Sen har de även fått en inblick i mitt konstnärskap där jag figurerat i en större konstnärsateljé under många år tills jag för ett år sedan fick för mig att bli offentlig med konsten som jag hållit på med i alla dess år mer eller mindre..
Jag blir så chockad. ”Är du sömmerska?” -JA! ”WHAT?! Är du konstnär?!” Precis! ”NÄÄÄ, butikschef också?!?” Givetvis är jag de. JAG ÄR EN KREATÖR som gör vad jag vill! ”Vad grejar du själv med för spännande?” Brukar jag fundera över när jag stöter på en individ. Ja kanske lite overklig tanke, men fasen vad roligt de är att höra på andras historier. Andras teorier. Andras syn på livet. Just därför blir jag själv chockad när folk tror att man endast grejar med en sak. Livet utan vardags tittandet på tv hade många mått bra av att hoppa över.
Något jag jobbade väldigt länge med och hårt för var alla förberedelser inför min debut vernissage på den eleganta & mystiska nattklubben Boom Boom Room i Halmstad som ägde rum i februari 2016. Jag hade bestämt mig det skulle bli en succé. Ville imponera på ägarna, imponera på familjen, imponera på vänner, imponera på alla som trodde att det skulle bli en flop. Det var ju ovanligt att en sådan tillställning i lilla Halmstad skulle dra folk en lördagskväll när melodifestivalen sändes. ÖÖH, De struntade en annan i. Jag målade, bjöd in allmänheten och olika typer av människor som jag tyckte var relevanta för min konst. Sydde klänningar som jag målade på till min treo som jobbade för mig den aftonen. Det blev en sådan jäkla succé! Tillfredsställd av att ha lyckats på egna ben var gott nog att gå i dvala ett litet tag därefter. Då tre skiften avlöste varandra månaderna innan den tillställningen.
-Pernilla! jag hörde dig i radio P4 igen för någon dagsedan.. Hänger du tavlor ute på hotell? Stolt svarar jag; JAPP de gör jag! Jag har ett samarbete med en fantastisk kreatör ART QUEEN som även valt ut mig av alla duktiga konstnärer till att få vara med i en stor ART & FASIONSHOW 2016-2018!!! Förstår ni, jag håller just nu på att samarbeta ihop med en annan duktig konstnärinna för att förverkliga 4 olika designade plagg i återvunnet material som vi dessutom ska måla våran konst på!!! Modeller ska gå i dessa kreationer samt visa upp detta i bla LA, Los Angeles, Dubai, Sverige såklart….. Helt galet lyrisk och upprymd över denna fantastiska möjlighet! Allt i ett liksom.

Nu ligger jag i tankar till en ny vernissage i Göteborg som kommer att flyttas vidare till Huvudstaden…

En dag i Pernilla Månsson ART´s liv. Ett utklipp från verkligheten. Min verklighet.
26 Maj 2016
“ Fan, jag har de bra. Väldigt bra! Trots huvudvärk så mår jag fantastiskt bra just nu. Vet inte vad detta lyckorus beror på redigt men jag trivs. Jag har kul, min omgivning är hysteriskt roliga.. Kunder lägger kommentarer som får mig att kikna av skratt, vänner kommer med briljanta idéer, familjen Månsson briljerar med sin sköna närvaro & åsikter & jag själv är en pajas utan dess like just nu. Naiva mål, naiva tankar, envis och klipsk är en combo som gör vardagen till något extra!
Just nu tycker jag nästan att allt är som en komedi. Till och med de som är mindre roligt blir otroligt kul. Flinig sitter jag och skrattar rätt ut i min ensamhet när jag målar. Hur knäppt? För bara en två veckor sedan kändes de som att jag blivit nerslagen. Totalt tappat allt förstånd. Min stål mur hade sprängts i bitar och allt kändes som tortyr. Tankarna va så otroligt jobbiga att hantera så jag vred upp volymen på musiken ett snäpp högre för varje jobbig tanke som dök upp.. Hur jag lyckades undkomma tinnitus den veckan är ett mirakel. En väldigt klok kvinna & kreatör sa till mig att " vi som är väldigt kreativa lever ett väldigt hårt liv, känslomässigt. När allt är bra är livet otroligt bra! Helt magiskt bra!! Men sen kommer de tillfällen då vi får kämpa, kämpa ordentligt med våra demoner inom oss. Men de är precis därför vi är så speciella, roliga & kreativa! Jordnära. Med fötterna på jorden och huvudet i himlen. De finns inget direkt mellanläge, antingen eller". Jag tror många känner igen sig!? De kändes som ett plåster på såret just då eller fall.

Om något känns tungt brukar jag försöka se de på olika sätt, se saker ur ett annat perspektiv, lämna egot och facea sina egna tankar, vem äger problemet? Går de att ändra på? Är man uppriktig mot sig själv kommer man väldigt långt! De är den ända du måste ta hand om riktigt väl, är dig själv!

De är bara Du som bestämmer över Ditt öde, Du som skapar Din tillvaro med påverkan från folk runtom dig!
Du väljer & Du bestämmer.
Bara Du.


Jag har valt happiness, vad väljer du? ”


Love Pernilla Månsson ART💋😀

Likes

Comments