Jag ringer pappa och frågar hur allt är, och han svarar att testerna kom tillbaka. Cancern har lämnat hans kropp och idag är han en frisk man! Och jag känner absolut ingenting. "Kom igen försök, var glad, det är över!!" skriker jag inombords. Men jag kan inte. För jag är fortfarande i ett chock tillstånd. I månader har jag varit livrädd för att förlora honom och levt med dödsångest och bara väntat på att vi ska gå igenom ett nytt helvete. Men idag är han frisk. Kommer det vara? Jag vet inte så jag är fortfarande rädd. Imorgon kommer det nog kännas bättre, men jag är fortfarande rädd. Älskar dig Pappa, äntligen vänder vinden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni vet när man hittar något som man bara älskar och man beställer det om och om igen? Det är fallet med denna tunna tartar rätten på the Icon, jag har nu beställt den fyra gånger och kommer försöka re-create this myself när jag är hemma i Sverige. Btw, hur fin är utsikten? Södergående mot Downtown, det är det man vill titta på hela dagen.

Jag vet inte hur jag lyckas time:a denna satans festen, men alltid råkas jag resa till ett land och under samma vecka är Amirs BBQ, en födelsedags fest han anordnat varje år ibland i Miami eller tex Ibiza och St Tropez. Det är avslappnat, samma människor plus lite nya varje år. Stötte på massa gamla vänner, tänk vad tur man har!

Tech fundraiser party his Bob Zangrillo, han har antagligen det sjukaste huset i Miami, den har även en nattklubb. Vi var där från 7 till 5, oops.

Bästa healthy food stället heter PuraVida! 1st och Jefferson.

När man är i Miami får man inte missa en middag hos Bill Dean, det är alltid folk man känner där och alltid riktigt god mat men samt gott häng i baren.

Likes

Comments

Wow.... Äntligen är jag tillbaka där jag hör hemma! Om London är mitt andra hem så är Miami mitt tredje. I 7 år har jag åkt hit ungefär samma tid på året, när man behöver fly vintern och landa i värmen, på stranden, bland musiken och de underbaraste människorna som finns. Här är vi är glada! Börjat dagarna på the Icon för 1 timmas gym, där efter pool häng och lite rose på stranden. Igår kväll åt vi på texas steak house med ett gäng vänner including Lisa Hochstein som är så härlig!

Nu ligger man vid poolen igen och relaxar.

Ikväll blir det fest!

Följ mig på snapchat för alla äventyr LIVE! #pmaneschiold

Likes

Comments

Gjorde som vanligt mina naglar hos tjejerna på Asianails, denna gången manikyr + pedikyr white shellac, fresh and clean for the beach! Fick även 50kr i rabatt hihi.

www.asianails.se

Eftersom man fryst och varit inomhus de senaste 7 månaderna var det dags för en wax session. Det gör inte ont, bara mer ont på vissa ställen men det går snabbt och tjejerna på Salong Underbart kan verkligen sin grej!

Boka här

Åhhh vilken grej! Det fanns massa olika klänningar runt 750-2500 kr, bal, bröllop, fest, dop, you name it! Det var 15 min kö in till eventet sen fick man plocka på sig de klänningar man hittade och därefter började kaoset. Bakom ett skynke trängdes ca 100 tjejer i alla åldrar och storlekar och fick dela på ca 20 speglar. Det var helt genomförbart att få på sig klänningen men eftersom provrummet var helt gemensamt utan någonstans att gömma sig så var det svårt att behålla sina fynd då alla delade hängare medans man bytte om. Min klänning försvann men jag hittade den i andra sidan rummet, tjejen hade tagit fel. No worries babe! Tycker verkligen detta var en super kul grej och kommer gå nästa år igen!

www.aftonklanningar.com

Likes

Comments

Även fast jag var så trött i morse efter mycket jobb under helgen så kom jag ändå upp till yoga passet. Och tur var det! Jag går igenom så mycket tankar, förändringar och små stress moment att den enda stunden jag känner mig hel är under yoga timman eller under pratstunder med goda vänner och ett glas röd tut. Anyway, efter yogan gick jag in i Domkyrkan. Min farmor bodde på Kungsgatan förr i tiden och vi gick alltid dit när jag var liten. Hur tråkigt är det för en 7 åring att sitta i kyrkan på en skala? Helvetes tråkigt. Men idag så kändes det familjärt, nu när jag satt där själv som vuxen och jag kunde minnas hur min farmor och jag satt här och tittade fram mot samma altare som är kvar idag. Denna Söndags högmässa skulle snart börja men jag fick ändå en lugn stund för mig själv innan människorna började komma in. Jag var redan avslappnad fysiskt men mentalt surrade det fortfarande och även om jag inte är religiös och tycker att tanken av en man som styr över oss från himmelen är helt oförståeligt så kan kyrkan vara en perfekt plats för tankar, bön, hopp, sorg, drömmar och rädsla. Vad man än vill tänka igenom får man tänka igenom. Och vem man än vill tänka på får man tänka på. Det är en hel energi där inne samtidigt som det är helt tyst. Jag tände även ett ljus till Mamma som jag alltid gör när jag besöker kyrkor och välsignade hela min familj och vänner med hälsa och kärlek.

Sen bar det iväg till Sunday brunch!.

God brunch som inkluderade det mesta, förutom rött kött men det gör ingenting för jag äter inte så mycket av det ändå. Dock var det väldigt mörkt där inne?! Förlåt för dåligt mat bilder, men jag var så hungrig och det hela gick väldigt fort innan vi redan avslutat hela buffén med kaffe. Nästa brunch blir på Clarion. Har hälsat på familjen idag och resten av dagen har gått åt att packa till resan på Tisdag. Längtar!!

Kappa och skor ZARA / Byxor H&M / Väska DOLCE&GABBANA / Örhängen LILY&ROSE

Likes

Comments

Mums!! Ännu en nyttig, god och spännande rätt att laga hemma! Man kan anpassa och lägga till massa ingridienser, men bas receptet hittar ni här

http://alltommat.se/recept/sashimi-pa-lax-med-ingefara/

Likes

Comments

Dags att ta en vacation efter allt slit, och det bästa stället att göra det är i Miami… Här har jag de flesta av mina amerikanska vänner, en stor vacker strand och en mix av hälsosamma dagar och roliga nätter. Jag ser fram emot det så mycket, och samtidigt kommer min fobi för att flyga och spökar. Helvete vad jag hatar att vara uppe i luften, det känns som jag bokar min dödsdom varje gång. Aja nu ska inte det förstöra allt. Psykologen skrev ut lugnande, så jag känner mig "lugn". Förhoppningsvis går allt väl! Just what doctor ordered, återhämtning. På Tisdag åker jag!

Likes

Comments

Efter yogan skrev jag av mig lite som ni såg i mitt förra inlägg... Hade sån feeling och det är då det är extra spännande när man ser hur känslorna blir till ord. Och texten blir sen en påminnelse om vad som just hände. Efter lunch försvann min vovve under kudden för en powernap och gav mig lugn och ro till att göra klart lite inlämningar. Btw, cant believe it men jag fick A på slutprovet i Företagsekonomi, den ni!! Nu kom jag precis tillbaka från dagens andra pass, bodybalance, definitivt mer intensivt så nu är jag helt slut.

Om ni har något som ni vill att jag skriver om, let me know!

Ha en underbar kväll!

  • 617 readers

Likes

Comments

Min lediga dag startade med mys i sängen med Alex & Sigge till kl 12, sen var det dags för yoga. Under det sista minuterna började tjejen prata om livets lycka, ens inre styrka och hur vackra vi alla är på insidan. Då märkte jag hur mina tårar började rinna ner på golvet. Massa känslor som jag knuffat undan sipprade ut och det kändes som att dra ut en tagg från huden, det är obehagligt men rädslan för att dra ut den är värre än den fysiska känslan. Jag har varit i en dvala i 5 år sen dagen hon blev sjuk. Har förnekat hur jag egentligen mår, att jag inte har tid att prata med någon, att det löser sig. För allt löser ju sig. Men det är inte alltid sant. Ibland behöver man hjälp och förstå att det är en del av livet att känna sig rädd och osäker ibland. Precis som jag gjort de senaste dagarna. Jag har insett hur långt jag har kvar för att nå mina mål, och hur jag blir illamånde vid tanken av att inte lyckas. Jag har lämnat relationer och platser som jag kallat mitt allt, och jag vet att jag måste klara mig själv, att jag kan klara mig själv och att jag kommer klara det. Helt själv. Alla djupa andetag och vackra ord i ett avslappnat men också sårbart tillstånd väckte en liten del av min sovande ångest och omedvetna rädsla. Och det hände utan att jag ens märkte av det. Därför bokade jag ett till pass. Imorgon 07:00. För att nå den platsen i mig själv där allt jobbigt ligger.

Allt det ska jag möta, sen släppa.

  • 669 readers

Likes

Comments

Om jag kunde klä mig i vad jag vill så är det silk and feathers som gäller! Det är så otroligt feminint, romantiskt och vackert! Rena rama drömmen!

Mihano Momosa

Likes

Comments