• Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är dags att panera sommaren.


Sugen på en resa utöver det vanliga i sommar?

jag skulle då starkt rekommendera resebolaget Nordic invasion. Nordic invasion är Sveriges största arrangör av ungdomsresor och studentresor. Utöver flyg, hotell och transfer så arrangerar de många populära events på plats i form av barrundor, temakvällar, partybåtar med mera.


Jag har fått möjligheten att ge ut en rabattkod värde 300SEK per person.

Ange BLOGG300 som bokningskod

Gäller alla resor.


Boka din studentresa med Nordic Invasion här eller ​​här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som rubriken säger!!

fyra år helt sjukt vad tiden har gått fort!!

Ni som undrar så har jag fyra underbara år med min sambo min vän mitt liv idag!! det tråkiga med idag är att jag jobbar Fm och min kära sambo jobbar Em som får försöka hålla mig vaken tills han kommer hem.

jag kan skriva en hel bok om hur mycket han betyder för mig, alla förhållande har verkligen sina toppar och sina dalar å så vidare, vårat förhållande är inte helt sago perfekt. jag har brister och fel jag med, men vi reder ut situationerna och går framåt.

Ett år då vi pendlade till varandra jag som bor i Guldsmedshyttan och han som bodde i Sunne en liten bit i mellan.

Efter att vi hade kommit in 2 år i vårat förhållande så packade han sina grejor och flyttade hem till mig, då vi bodde ca 2 månader med min mor och far, efter det så har vi haft två lägenheter och nu har vi HUS

Nu lever vi i en framtid att se fram i mot kanske något barn eller två, men det får komma när det kommer!

Men man kan önska hoppas och drömma!!

2013-03-16 Älskar dig <3

Likes

Comments

Kan väll säga att jag är taggad till 100% För i helgen så är det dags igen FOLKRACE start nummer 126! Det jag är mest nervös över är att köra för denna helgen är det inte en 9000 jag ska sitta i en 99a... Ska dela med min kära lillebror och vi kom överens att körde vi 9000 i Borlänge skulle vi köra 99an i Västerås.

Men detta är något jag behöver träning!!


Va dig själv till 100% du är bättre dig själv än någon annan!

Likes

Comments

Förra årets kändis trend! Dessa solglasögon, Som alla vet är jag väldigt efter i detta med trender, Jag kör min egna lilla väg.

Men dessa solglasögon är faktiskt från Wish, summa 36kr + 9kr frakt = 45kr/st och dom är helt sjukt fina, såg dessa (Riktiga) va en annan bloggare och tänkte för mig att dom borde finnas att får tag på fast som kopior, Jag är rätt duktig på att tappa bort solglasögon, smycken och annat små saker, så då vill jag inte lägga ner allt för mycket pengar på de.

och får jag yttra mig så är det lätt värda 45kr!

Dessa Smink borstar många har en stor förundring till och förmodligen inte har vågat köpt eller provat, Nu behöver ni inte vänta längre,

Köp dom fast bara dom stora, dom små är skit, (minna åsikter) super lätt att lägga Foundation med och puder, tummen upp till dom.

Dom små är bara svåra, får inte till någon snäll kant när du lägger ögonskugga, (om du inte vill ha kantigt) Dessa på bilden är även dom köpta från Wish och kosta 80kr + 27kr frakt så 107kr för 10st Ett okej pris!

Så även fast det är något du vill ha så betyder det inte att men behöver slänga ut tusentals kronor för att få exakt vad kändisarna använder! för som jag ta din lilla tid och leta pris pressa och lev!

Något från Wish du inte har vågat köpt men är sugen på och prova?

Vill du att jag provar det åt dig ?

Kommentera så gör jag en wish haul?!

Va dig själv till 100% du är bättre dig själv en någon annan!

Likes

Comments

Sen jag skrev mitt senaste blogg inlägg har mitt liv gjort en stor förändring.

Från anställd på Lokabrunn till att jobba på storåskolan till att jobba på Toyota Örebro där jag är idag, med att boka in kunder när det är dags för service.

Från att bo i lägenhet till HUS

kan säga att mycket har hänt, Livet rullar på och det känns mycket bättre både eko och livs, Jag har lediga helger och då hinner jag med mitt intresse på ett annat sätt, något som jag verkligen har saknat!!!

man kan väll säga nytt liv nya möjligheter

Likes

Comments

Detta är mina favorit appar dom jag använder mig av.

💜 = Layout en av dom apparna jag älskar att leka med när det gäller helkropps bilderna :) jag upplever att det blir ett finare resultat om du ska dela det vidare på instagram :)

💙= Wish detta är en shopping sida kläder smink smycken ja det finns mycket fint 😍 och billigt det som är ett plus är att allt går via klarna faktura 😍 klockan i bilden nedan köpte jag för 9kr ja 9kr 😉

💚= Mytaste än är det nog den roligaste recept appen jag har haft lätt att hitta på lätta recept.. jag är ju inte den som är duktig på och laga mat men 🙈🙉🙊

💕= sist å bästa för min del jag använder mig av två olika mens kalendrar 👍👍👍 efter jag började använda dom så har min mens börjat bli regelbunden jag får en bra månad å jag vet när jag kommer få den 💪💪

Likes

Comments

Glöm inte att följa mig på instagram 😘

Likes

Comments

Ja i dag är inte inte vilken dag som helst, Nej för idag är det min och sambons 3års dag! 3ÅR kan ni tänka er vad tiden går fort, känns som det var förra veckan jag dumpade han första gången och känns dom det var i går jag blev tillsammans med han i gen. men så är det ju inte riktigt. Det är asså 6År sen det tog slut för oss första gången då vi var tillsammans i en månad bara. å nu har vi varit tillsammans i 3 år. ingen som trodde att det skulle bli vi igen! Jag säger bara en sak och det är att jag älskar han bara mer och mer för varje dag. Så nu får vi se hur framtiden kommer att se ut.

Vad händer idag då ?

Jo. lite jobb står på schemat i dag från 16 till 20 Tummen upp på det. Ibland så får man ta skitpassen.....

Något bra med denna dagen är att jag har fått sovmorgon!! fast kunde bara sova fram till kl var 8. En till positiv kommentar till denna dagen är att det är SOL ute så nu hoppas vi att solen värmer på här och att den fybläiga snös säger hejdå!!


/Le DIn

Likes

Comments

Då har man gjort det igen, slutade med en stor blod blåsa på stortån.

Att man aldrig lär sig 😂 ja iallafall är det fotboll jag pratar om 😂 idag blev det två intensiva timmar med fotboll.
Jag lovar det kommer kännas i morgon för jag kände redan när jag lämna träningslokalen.

men bara påt igen å försöka å inte sluta denna gång, sluta ge upp så jävla fort som jag gör.

// Le Din

Likes

Comments

Vem är Pernilla Ledin?

Ålder? Född 1994 så det gör mig till hela 21 år, Jag fyller 22 den 15 Juni.

Ditt hela namn? Pernilla Mikaela Ledin

Vad står ditt mellannamn för? I min släkt så har vi ett släktnamn bland pojkarna i familjen som är Mikael, då jag inte var en kille fick det bli Mikaela.

Den mat du tycker mycket om till den du tycker minst om? Den bästa typ av mat som jag tycker om är nog Soppa bara för att det finns så mycket olika och det är lätt att äta lätt att lagat. Den rätten jag verkligen inte tycker om som är ett stort NO är Tacos Fyyyy. Då säg alla är du helt.... Ja det är jag

Vad tänker du på när du klär på dig på morgonen? Jag tar det som jag tycker är skönt.

Har du något beroende? Oja vem har inte det, Jag har två å det är Choklad och det är Kläder. Jag har nästan kommit till att jag köper in kläder sedan vill jag göra om dom. Jag har 3 byxdresser dom jag har för lång överkropp för med dom klipper vi i och gör om dom till Linnen och tynikor.

Vad ör din dröm i livet? Just nu är det att komma fram i livet. Jag vet inte vad jag vill, Min största dröm är ju att ha ett eget företag, Då jag började med mitt företag så drastiskt å inte visste vad jag gjorde då la jag ner det jag hade nu vid års skiftet.. Men den dagen jag känner mig redo och vet vad jag vill så kommer jag nog stå där igen. (min dröm är att ja en hudvård serie) En stor fantasi på tjejen här.

Om dom i din närvaro ska beskriva mig så: Hoppas jag att dom beskriver mig som Snäll, Ställer ofta upp.


Så Lite mera om vem jag är. mera kommer komma. lite om min uppväxt, känslor, varför jag har gjort som jag har gjort.

// Le Din!Likes

Comments

Instagram@pernillaledin