Instagram@pernillaledin

Facebook
Instagram
Blogkeen
Nouw

Är du på tankarna eller att du har åldern snart inne för att ta körkort!

Så kommer min historia och lite tips på vad ni inte ska göra!

Nu är det 5år sen jag fick mitt körkort nog den jobbigaste tiden jag har vart med om, när man vill ha något så mycket och når det med fingertopparna men kan inte få tag i det riktigt för någon drar tbx dig till ruta 1 så kändes det för mig.

Som ni som läster min blogg vet ju redan att jag håller på med en sport inom bilar med andra ord Folkrace, så jag har kört bil sen jag 15år, så jag veta vart dragläget och växlarna var, har inte varit något problem för mig, därför valde jag bort intensivkursen för att jag upplevde att jag kunde redan så mycket och att mycket var bara upprepning. Det som jag valde och utförde på bilskolan var att gå var teorikurs och sedan 2 körningar för att få lite synpunkter och vad jag skulle tänka på!

Risk 1an och 2an var helt okej, inga problem alls! Dock svårt att få tid, så boka upp det så fort ni vet att ni ska ta körkort!!

Så nu var det dags för uppskrivningen något jag var mest nervös över då jag har svårt med att läsa och skriva men fick prover muntligt något som hjälpte mig sjukt mycket!! klarade provet super glad!! men då var det bara uppkörningen kvar något jag hade bokat samma dag men lite senare på dagen.

Sätter mig i bilen och personen jag åkte med hade redan kuggat mig innan vi åkte iväg... inget jag gjorde fel, men det var tydligen bara en jävligt dålig dag för den personen, Jag åkte fel i rondellen. jag åkte för "fort" ut på motorvägen och jag såg inte mötande bilar. Öööö okej. jag åkte upp i 90 till motorvägen då det var 90 och jag la mig åt häger i rondellen för att vi skulle höger och mötande bilar varfan är det för ursäkt.

men i alla fall blev jag kuggad, bokar upp en ny tid 3 dagar senare och får samma person igen.. vad är oddsen att det händer. Lika grinig och sur som sist men denna gången så vart det en cyklist som gjorde min kuggning med att cykla ut på röd gubbe, och för detta så kuggades jag!

och dessa två gånger var i Örebro men tänkte att fan 3de gången lär jag klara det och bokar in en ny tid igen i Örebro och får en tid efter en 1vecka. vid den här tiden så gör jag slut med min dåvarande pojkvän för att allt blev så jobbigt och vill bara lägga all fokus på körkortet.

tufffa tider i mitt liv.

Men åker in till Örebro igen och får en ny, en ung tjej rätt ny utbildad, bra tänkte jag slipper jag surgubben. kommer ut kör lite motorväg, går hur bra som hällts inga problem alls, kör in i stan och kommer till en smal gata med parkering på ena sidan, så en bil tar sig bara igenom, kör fram och så klart får jag ett möte. kör in på den lilla fickan så den andra kan köra för bi. jag börjar rulla fram och har kolla på bilen, och så tar det tvärstopp, Då har den jävla ***** tryckt på bromsen, och jag ifrågar sätter. varför och fick svar att du hade inte koll. hmm tack för det. så blir kuggad för 3de gången i Örebro!

ger upp Örebro och går upp varje morgon och kollar efter återbuds tider i landet och hittar en i Mora tar första bästa och åker. kuggar pågrund av en till jälva cyklist som inte kan regler.

bokar up mig i Gävla kuggar för att jag blir inled på en gång gata utan skyltar "toppen"

Nu har jag vid detta tillfället kugga 5gånger.

och ger mig på en gång till sista gången innan jag blir tvugen att skriva om det andra provet. bokar en tid i Västerås alla ställen då det är bilträff.... men med en avslappnad person och en tom stad då alla var på ett annat ställe så klarade jag provet en glad tjej fick åka hem utan övningskörsskylten

SÅ nu 5år senare har jag klarat mig riktigt bra det ända är en fortkörningsböter men annars är jag helnöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta med att blogga är verkligen inte min starka sida, Har lite svårt att hitta motivation!!

Men nu försöker vi igen!

Lite har hänt sen jag bloggade sist. Jag har vart i ullered, Jag har hjälpt köra Nellie Höök till sin 9ans bal.

Jag har avfärgat mitt hår till min naturliga färg något som jag verkligen blev super nöjd med!!

Två veckor kvar att jobba innan man får gå på semester!! Jaa mycket har hänt och mycket kommer hända :)
Något jag har kollat på lite extra mycket på sista tiden nu är sista minuten resa! blir det inte vartm och skönt v.29 blir jag ledsen. det är då min semester börjar och jag känner det att jag behöver sol och skönt!! så hoppas in i det sista att vädret står på min sida till motalafolkracefestivalen!!!

För den som undrar så anmälde jag mig till tävlingsdag Torsdag så får vi se om jag får kvala den dagen !

Saab 9000 är vad jag kommer sitta i detta år med! Min Hallsbergs bil är fixad och klar för att toppa motala! eller i allfall ta sig runt och ha sjukt roligt!!!

Bilderna som kommer ny är tagna från theo hotell från kreta när vi var där nere för ca 3år typ!

Likes

Comments

Igår sprang vi vårruset jag och mina toppen kolleger! Jag förbättrade min tid med 5min något som är sjukt för jag håll igång mera då än vad jag gör nu, men lite jävlar en mamma så går det.

Roligt att hitta på något med jobbet, man får prata och umgås på ett annant sätt som man inte hinner på jobbet. Toppen dag med andra ord!

Dock jävligt trött och slut i dag, men får hoppas att det blir bättre i morgon!! Dock får jag mera träningsverk i morgon i vaderna Hahaha!!

får vi se om det kommer någon ny utmaning framåt snart!

#coolatoyotabrudar #orange #toyota #toyotaörebro

Likes

Comments

Hej, Lite uppdatering!! Men har haft så mycket nu på sista tiden (Y)

i helgen så tävlade jag och min sambo i Hallsberg. Resultatet för mig blev 5,1,1,2,B Ett resultat som jag är väldigt nöjd med då jag inte har kört så där jätte mycket. Dom omgångarna jag fick en 5 och B så drog jag sönder drivaxlarna på bilen och hade svårt att köra.

Ingen final för mig och inte häller någon för min sambo som kämpade på!! bilen med hem och det tackar vi för!!

Nästa tävling som körs för han är den 10-11 Juni då det är Hedemora sedan är både han och jag anmälda till Eda (Charlottenberg) Den 17-18 juni Så får se vad den tävlingen har att erbjuda, inte någon jag har kört förut men roligt att testa något nytt.Likes

Comments

Börjar bli taggad till 100%, I helgen tävlas det i Hallsberg 2-dagar Vad mera kan man önska !!

Likes

Comments

kofta nelly "slutsåld" 250:-

Topp Gina "gammal"

Byxor Lager157 150:-

Likes

Comments

Jag kan väll säga att jag har förändrat mig väldigt mycket genom åren. Från ginger till svart hårig till blond och så vidare . bild nummer ett är tagen när jag gick i 5an, något jag saknar och nu försöker få tbx.


Bild nummer två är tagen någon gång under 2006-2007 den tiden jag tycket om Tokio hotell något som syndes både på kläderna och min mörkhet XD

Bild nummer tre är tagen slutet av 2008 och början på 2009 den tiden jag gjorde den största resan i både vikt och mycket annat, jag började även med den under bara sporten Folkrace även vid denna tiden. Något som gjorde att jag släppte alla kommentarer och annat i mitt liv från skolgången. Om jag säger så här nummer 3 var jag väldigt mycket. Eller så säga tredje hjulet. Men ändå så har jag tycket att det har varit okej, jag har inte vart behov av någon, jag har kunnat klarat mig själv, har inte behövt ha någon kompis hela tiden. tror mycket av det jag är där jag är i dag. Jag tror på mig själv!!

bild nummer fyra och fem ät tagna under 2010 och 2011 riktigt roliga år! ny skola Nya utmaningar nya vänner, och även där bli man tredje hjulet men ändå funkar riktigt bra med alla i klassen, jag valde att gå stylist på plusgymnasiet i Örebro

Till studenten blev jag utnämnd som klassens mamma och den kan jag ta på mig! jag är lite bestämd och vet nästan allt vad som händer i min omgivning och vill inte att folk ska bråka.

Sedan har vi dom två sista bilderna! dessa är jag idag, Glad tjej med fast jobb på Toyota i Örebro, sambo med min pojkvän sen 3 år tbx hus ägare sen januari och livet är just nu bara på topp !!!

Sorry för eventuella stav fel // Pernilla

Likes

Comments

Många vet att jag tycker om bröllop, något som verkligen ligger mig varmt till hjärtat!

För ca ett år sedan gjorde jag ett super roligt förfrågan med Lokabrunn och Grythyttans gästgivaregård på deras bröllops mässa där jag var med och utförde sminket!

Super rolig upplevelse och se och få vara med, super fina bilder blev tagna något som kommer snart!!

Var även men och stylade till fotograferigen till GG hemsida som ni kan komma till här

Idag är GG en av dom få resturangerna som är med i Whit Guide Nordic.

Varje år testas runt 800 resturanger och 2017 fick 300 resturanger en plats. Då Sverige stod för 92 stycken.


Här kommer super fina bilder! njut!!

Likes

Comments

idag är det den 17 maj! Norges dag och även min silver farmors dag! Stort gratttttis till henne. Blir att gratta henne i kväll men lite jobb först. Sitter just nu på rast, rätt skönt att få ta det lugnt i en timma, annars äre bara påt igen när klockan slår 13,00

Om det är någon som har undrar vad jag jobbar med, så jobbar jag som proaktiv servicebokare på Toyota i Örebro. Med andra ord så sitter jag och ringer våra kunder när det är deras service månad och bokar in dom och även när det är hög säsong så ringer jag våra däck hotell kunder och bokar in dom för däck skifte.

Är jobbet roligt? Ja men det är det, jag älskar att prata för mig och jag älskar att sälja så vad passar inte bättre!


Likes

Comments