Hur många gånger sa jag inte att jag ALDRIG skulle färga bort mitt röda hår? och när jag väl färgade det brunt så visste jag att jag skulle ångra mig.. jaja, nu har några veckor gått och det är dags att boka frisörtid och färga tillbaka mitt röda, tar nog ett bra tag innan jag kommer ändra åsikt om rött hår. det är bara förjävla fint helt enkelt! *kä

Grävde lite i arkivet för att hitta bilder från första gången jag färgade rött, och här är samma dag som jag kom hem från salongen:

hittade även denna och kommer ihåg att jag inte ville lägga ut den för att jag tyckte jag såg tjock ut? jävlar vilka krav man hade.

fan, man förrändras fort!sjukt mycket "på väg till party" bilder! haha, miss old times <3

jaja, ska sluta vara nostalgisk och gå tillbaka till mitt vuxenliv. dvs, byta påslakan och slänga in en tvätt, börjar jobbet 7 imorgon!

Gillar

Kommentarer

Är det någon annan än jag som kärat ner sig totalt i en av idol deltagarna?

Jens Hult är mannen jag pratar om, han växte i mina ögon efter varje program och det känns egoistiskt om jag inte delar med mig av allt fantastiskt jag hittat på youtube. En tjej tipsade mig om bandet han spelade i innan sin medverkan i Idol, och fy i helvete vad grymma dom är! Allt han har gjort i idol har ni säkert redan sett. "Heart of gold" är ju bara helt makalöst bra, precis som allt annat.

Gillar

Kommentarer

På Hemköp rullar allt på som vanligt, men däremot så är det full stress på tele2arenan!
I helgen är det premiär och detta firas på olika sätt i dagarna 3.
Har varit där och ställt iordning barerna, dvs. Placerat ut alla olika glasen och upp med spriten på hyllorna. Fick även gå en introkurs i kassasystmet, ingenting som kommer röra mig men kan vara bra att veta om man ev. Får hoppa in någon gång..!

I tisdags fick jag ett rejält migränanfall under mina jobbtimmar, sprängande huvudvärk, yrsel och illamående. Men jobbade klart mitt pass och sprang direkt till sängs efteråt. (Efter ett par Treo såklart)
Vaknade nästa morgon med 15h jobb framför mig, hade huvudvärk enda till kvällen men det gick att leva med. Tror att det hela släppte när jag vart serverad pizza på jobbet, funderade på om migränen kom för att jag inte ätit ordentligt..

Fick skjutsen hem från Farsta i en skrikande Volvo, tackade för skjutsen med en snabb fika på kaffe och te hos mig innan jag och Nathalie gjorde oss iordning för säng och filmmys. Såg "what Happend in vegas" länge sen jag såg den, så jävla rolig!!! Efter halva sängen får både jag och nathalie något frosseri anfall och springer till köket för att riva fram minsta lilla sak som innehåller socker! Hittade ett paket pepparkakor som tog slut ungefär lika fort som vi hitta det, hehehe...

Har haft rejäl sovmorgon nu! Fanns ingen frukost hemma i vanlig ordning (suck) men lyckades göra en skål havregrynsgröt och så en latte till det <3
Åker till jobbet om två timmar, ska hinna laga någon lunch innan det!Ser lovande ut va? :D

Gillar

Kommentarer