Är efter en mycket lång dag äntligen på väg hem. Hungrig och extremt trött känns det tugnt att ens åka hem, teleportering hade varit något..

En dag med att hämta stol, svettas sönder pga fel klädval, stressa genom hela stan, vara hundvakt, åka tillbaka med stol och nu åka hem. Min hjärna är slut, har släpat omkring på en pirra hela dagen, fastnat i bussen pga den var för bred. Haha!

Nu ska jag hem, äta mat och gosa ner mig med min katt framför någon serie. Imorgon får jag lite sovmorgon! 😍

Solen gömde sig och himlen öppnade sig, skönt en liten stund!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Katten har av misstag lyckats riva ner rullgardinen, vilket gav mig en sömnlös natt då solen stod högt tidigt inatt..

Nu sitter jag nyvaken på bussen påväg hem till huset. Vädret är fantastiskt så jag ska absolut inte klaga över att vara igång tidigt!

Hade planerat lite träning med Isa idag, men då det redan nu är 18 grader ute verkar det som om att det kommer bli för varmt för damen.Likes

Comments

Ibland känns livet upp och ner, bak o fram. Ibland känns det som om att jag inte hinner med att leva, som om att tiden tickar men jag har fastnat någonstans där bakom.

Vissa stunder är jag lycklig, då är allt bra. Jag kan till och med sätta fingret på vilka stunder det har varit den senaste tiden. Men sedan kommer de stunderna då jag är så olycklig, bara vill sjunka undan och inte finnas för en stund. De stunder när ångesten attackerar mig eller när jag inte känner mig tillräcklig. Allt blir jobbigt, jag kryper oftast undan någonstans och gråter.

Att inte veta om man ens kommer ha motivationen att kliva upp på morgonen, tar hårdare än man kan tro på en.
Att sakta men säkert uppleva att vardagen är jobbig. Att gå in på ica kan ibland göra mig gråtfärdig i ångest, skriva ett sms kan ta en dag. Saker som tidigare varit en självklarhet är inte längre det, mycket är ett stort hinder. jag vill bara leva, vara glad men det går inte..

Likes

Comments

Då är även denna helg påväg att lida mot sitt slut. Haft en mysig helg hemna, gårdagen bjöd på fint väder så då blev det fix ute på gården.

På kvällen bar det av till Österbybruk för lite handling, för att sedan grilla och ha en allmänt mysig kväll med han jag bor med.

Av någon anledning ringde alarmet kl 6 imorse, varför jag hade ställt det har jag ingen aning om. Somnade om och vaknade nyss igen.

Hade tänkt åka och städa klart lägenheten idag, men det är så fint väder att det känns hemskt att vara inne en dag som denna..


Likes

Comments

Påväg hem från mina föräldrar, mätta och belåtna efter att ha blivit bjudna på pizza.

Givetvis blev det en hel del gos med vovvarna, men nu är det hem som gäller. Sova!! Är otroligt trött, ingenting planerat imorgon så vi får se vad dagen har att bjuda på.

Likes

Comments

Några ärenden i stan och sedan ikväll bär det av hem till mina föräldrar. Med mig följer de två personerna jag bor tillsammans med, där ska vi äta middag och jag ska gosa med älskade vovvarna! <3

Likes

Comments

Igår var det dags för återbesök efter ridolyckan för mig. Något som jag i över en vecka oroat mig för, har sedan dagen det hände fått höra oron från flera håll om att min tid som ryttaren kan vara över. Precis som flera i min närhet befarat, som jag oroat mig över så är det just det. Över..

Min muskulatur i ryggen är så pass illa skadad att jag får räkna med 1-år regelbundet hos sjukgymnast. I minst 1-år är ridningen att räkna bort, mycket hänger på hur magnetröntgen på nacken ser ut nästa vecka. Är det diskbråck i nacken det handlar om, kan det vara så att jag inte får rida alls igen. På grund av påfrestningen..

Självklart känns det trist, jag älskar Mira och ridningen. Men jag måste lyda min kropp nu. Är sjukskriven från skolan i en månad framåt..


Likes

Comments

Nu börjar min långledighet lida mot sitt slut, har varit ledig 1,5 v i sträck. Vilket egentligen inte var planerat, blev hemma två dagar tidigare i samband med att jag ramlade av hästen.

Hela veckan har varit ledig, då jag inte studerar heltid och mina kurser varit inställda denna vecka. Klagar absolut inte!

Alarmet står på 05:00 då jag ska åka in till Uppsala och vara hundvakt åt Isa. Mys på högsta nivå då jag ej hunnit med henne i samband med flytten! <3

På eftermiddagen bär det av hem till mina föräldrar, för att sedan spendera natten där.

Nu lär jag sova, ren-bäddad säng och har själv precis duschat. Bara sällskapet som fattas, tyvärr kan man inte få allt här i livet
..

Kommer sakna min älskade A imorgon, då han tidigare bodde hos mina föräldrar. Han kunde tyvärr inte bo hos mig när jag flyttade, tyvärr tog han sitt sista andetag för drygt en månad sedan. <3

Likes

Comments

Samtidigt som jag vill spola tillbaka tiden några månader, till den perioden jag var lycklig på livet. Så är jag ändå fruktansvärt nyfiken på vad framtiden har att erbjuda, om 3 månader blir jag 18 och till hösten väntas en del förändringar i mitt liv.

Dessa delade känslor och vandrande tankar gör mig galen, de får inte bara mig att bli galen utan även mina närmsta. Att inte ha koll på sig själv, vad man vill eller vad man känner gör varken en själv eller ens närmsta gott. Så, vad vill jag? - Ha förändring, prova något nytt!

En ny gymnasieansökan skickades in häromdagen, tre val som inte alls funnits som planer tidigare. Risken eller möjligtvis chansen att jag kommer plugga i höst är minimal, motivationen och orken är på noll! Får jag jobb kommer jag jobba tills jag vet vad jag vill bli, chanserna för att jag har jobb i höst ser dessutom goda ut.


Likes

Comments

Åkte av hästen för en vecka sedan, då hon tyvärr blev skrämd av en traktor. Trodde jag hade klarat mig bra men kvällen, natten och morgonen spenderades på ortopedakuten. Nacken såg bra ut på röntgen, tack och lov!

Hela denna vecka har jag haft ont, vissa dagar till delar så pass att jag inte velat kliva upp ur sängen. Ryggen är inte med, ländryggen gör ont. Kan vakna upp och må bra, tills jag belastar kroppen minsta lilla. Idag är en sådan dag, stel men inte ont imorse men smärtan kom på eftermiddagen. Kvällen har inte varit rolig, vill mest ligga ner i min säng helt stilla.

Min läkare befarar att min gamla skada har dragits upp igen, då är jag tillbaka på ruta et.t. Ett samtal senare med henne, visar röntgen det hon befarar är det bara för mig att packa ihop mina saker i stallet och börja hos sjukgymnasten igen.

Till något positiv då? - Flytten är avklarad och vi är på plats i vår nya bostad! Så grymt skönt!

Sömnlösa nätter spenderas nerbäddad under täcket med headset i. Denna går på repeat:


Likes

Comments