Header

Solen tog bra i helgen. Jäklar var jag har ont. Ser lite ut som en vandrade tomat och känner mig som en kokhet stekpanna. Inte skönt. Annars rullar allting på. Måndag ännu en gång och idag har det gått riktigt bra på jobbet. Ska ha lite kvalitetstid ikväll och göra mina naglar hos en fin vän. Så det känns ändå som en helt okej dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon. Började dagen med att äta en brunch, sedan tog jag mina hörlurar och en bok, bosatte mig ute på terassen och här har jag suttit den närmsta timmen. Så jäkla underbart väder. Man måste verkligen passa på. Idag blir det att ligga här och steka, ingenting annat.

Likes

Comments

Myste till det lite extra idag och gjorde tacos. Otroligt gott och nu ligger man nästan i matkoma. Har dock inte tid med det, för nu ska jag ta mig till Carro för lite lördagsmys tillsammans med fina människor.

Likes

Comments

Den där pojken som förändrar hela ditt liv. Han. Han kommer att sabotera allt som du trodde var konstant. Helt plötsligt så blir den där täta muren lika tunn som ett bakplåtspapper. Han kan liksom bara röra vid den för att den ska gå sönder. Och bakom, där står du. Inte någonsin tidigare har det varit någon som så enkelt har rubbat ditt livs arbete av den där muren. Men han liksom kommer som från ingenstans och river ner den som om att den inte var i vägen alls. Och du fascineras över hans sätt att komma åt dig. Hans sätt att röra vid dig utan att ta på dig. Hans sätt att förstå dig utan att ens behöva fråga. 

Du visste inte vad kärlek var. Du hade ingen aning. Det enda du visste var att kärlek gjorde människor alldeles annorlunda. Kärlek gjorde dina vänner halvt förstörda. Kärlek gjorde dina bekanta paranoida, svartsjuka. Kärlek gjorde dina föräldrar så sorgsamma att de ibland knappt kunde ta hand om dig. Du hade sett så många runtom dig falla, krossas. Men aldrig trodde du väl att du skulle stå där en dag med gråten i halsen och då förstå att kärleken faktiskt är så farlig som du tidigare sett. För att du hade trott att de överdrev framför dig. Du hade trott att de ville få sympati, att de ville att det skulle göra ondare än vad det egentligen gjorde bara för att alla andra säger att det ska göra så ont. Men så står du där. Du bär på den största smärtan du någonsin har känt. Du riktigt slås sönder. Och då förstår du att de talade sanning då de sa till dig att det kändes som om att deras mänskliga kött brändes sönder sakta och att det kändes som om att deras muskler glömde bort sin funktion.

Ja, du där som säger att du aldrig faller, en dag så kommer kanske du också att falla. Och då kommer du att förstå att kärleken kan ta sönder även den tätaste av väggar. Du kommer att förstå att även fastän att du gör motstånd så kommer du antagligen att misslyckas för att kärlek är starkare. Ditt hjärtas vilja är starkare än ditt förnuft när kärleken är äkta. Och du, som säger att du aldrig faller, tycker att det jag säger nu är nonsens. För att du tror att jag har fel, att du aldrig kan falla - att det inte finns någon för dig. Men, en dag så kommer du att förstå att det jag säger är sanning. Och kanske kommer du att ligga där på golvet i fosterställning och önska om nåd efter att du har haft den bästa tiden i ditt liv och lider så fruktansvärt för att den är över. 

För att det är ju lyckan i kärlek som får oss så förtvivlade när vi håller på att förlora den. Så stor är den.

Likes

Comments

Fredag igen. Jobbade över lite idag. Kom hem för drygt 2 timmar sedan och nu la jag mig i soffan för lite fredagsmys med syster. Vi tänkte kolla på den nya Cinderella, ingen aning om hur vida den är bra eller dålig. Det återstår att se. Någon som har hunnit se den?

Likes

Comments

Bosatt mig i sängen med ice tea och kollar runt lite på youtube såhär innan jag ska försöka sova. Extremt stressig dag, men hann iallafall med det som var planerat. Skönt med fredag imorgon känner jag. Nästan behövligt efter denna stressvecka.

Likes

Comments

Efter jobbet så tog jag mig till Kallhäll för en middagsdejt med en fin vän. Bjöds på hamburgetallrik, skitsnack, kortspel och cheese hearts. Extremt mysig kväll. Nu är tanken att jag ska dejta sängen för att orka med ännu en arbetsdag imorgon. Så jag säger väl godnatt och så hörs vi imorgon igen.

Likes

Comments

Ännu en gång så ekar det här. Tyvärr går det inte att ändra på just nu. Känner ingen motivation till någonting egentligen. Jag åker till jobbet, jag jobbar och jag åker hem för att sedan iprincip försöka sova. Mina dagar är inte så mycket roligare än så nu för tiden faktiskt. Jag ska bli bättre på att uppdatera här, jag lovar.

Likes

Comments

Stod restaurangbesök på schemat idag efter jobbet. Som en liten avslutningsmiddag för att det var skolavslutning för mina småsyskon. Extremt fin italiensk restaurang i Gamla stan. Trevligt personal och väldigt god mat. Toppbetyg.

Likes

Comments