Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom Lizmari på den briljanta idéen att jag skulle bjuda hem henne, Ida-Mari och Maria på mat. Sagt och gjort, tacogratäng stod på schemat så sökte fram mamsens hemliga recept, handlade, for hem och började laga. Och tro mig när jag säger att det var det godaste maten jag ätit på väldigt länge! Inte nog med att jag tyckte den var suveränt god, utan mina väninnor höll med. Det är alltid roligt när man lyckas med mat. Sjukt roligt att ha dom tjejerna på besök, låter klyschigt men vi både skrattade och grät! Tack för mig, hej!

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och äter nudlar och läser favorit boken. Boken började jag läsa på vår bröllopsresa. Dom hade några svenska böcker i biblioteket som fanns på hotellet så valde denna. Hann dock inte läsa klart boken men när jag väl kom hem så berättade jag till mamsi om boken och två veckor senare hade hon hittat hela serien på loppis. Har dock av någon konstig anledning inte tagit tag att fortsätta läsa den förrän nu, vilket är ganska konstigt. Men iallafall, har haft en ledig dag idag, sovit alldeles för länge, duschat, varit en sväng på stan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gårdagens middag var såååå god! Första gången jag gjort sötpotatis pommes och dom smakade hur gott som helst. Ni vet redan vad jag kommer äta till lunch idag :))

Likes

Comments

Gårdagen bestod av att shoppa lite på Järnia, det var ju ändå utförsäljning, äta lunch med Erkki och hans kompisar, köpa nya gardiner, hänga upp gardinerna, baka och söka efter en taklampa till vardagsrummet. Det var väldigt skönt med en ledig dag!

På Järnia hittade jag en tavla, en LOVE lampa och en ängel prydnad.

Kanske inte de snyggaste gardinerna på marknaden men de duger tillsvidare! Köpte även nya till vardagsrummet men har ingen bild på det :)

Likes

Comments