Header

För att tag sen började jag planera en överraskningsfest för Andreas som fyller 40 år på torsdag! Inbjudningar skickades ut och jag fick snabbt svar från många som gärna ville vara med! Utan all hjälp med allt vad det innebär med mat, dricka, dukning mm hade det aldrig gått med tanke på att det skulle bli en överraskning! Så stort tack till alla som hjälpt till och även till alla som kom för att vara med att göra denna kvällen oförglömlig! Pappa var snäll och "lurade" med Andreas på lite olika saker och tanken var att jag o barnen sen skulle komma ut till pappa för att grilla på kvällen! Jag fick ringa o skylla på att Hugo inte mådde bra så att dom fick komma hit istället! Alla gästerna kom och stängdes in i häststallet där vi hade dukat och gjort fint! Andreas kom hem och jag skyllde på att jag inte fick upp porten till stallet så han fick hjälpa mig, han drar upp porten och hoppar bak ett par meter då han blev så chockad av att där står 60 personer och skriker GRATTIS! Snacka om att överraskningen gick som planerat 😀!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det dags för Zacks kalas då han fyllde 4 år i torsdags! Vi fick massa gott att äta o fika och alla barnen busade som bara den! Tack för ett trevligt kalas!

Likes

Comments

Idag blev det ännu en dag på stranden! man får ju passa på när det är väder till de! Min moster Kerstin var oxå där och även Ina! Kerstin hade köpt med sig en badring som blev väldigt uppskattad av stora som små! När vi kom hem blev det en snabb dusch och plocka upp allt innan jag och Andreas åkte på bilbingo med Ina o Marcus! vi lyckades vinna 5600kr ikväll och ingen var gladare än vi 😀

Likes

Comments

Idag blev det första dagen på stranden denna semestern som tyvärr snart är slut! Hade gärna varit ledig ett tag till men samtidigt ska det blir skönt med lite rutiner igen! Hoppas bara att vi hinner få några dagar till med fint väder så vi kan besöka stranden igen 😊

Likes

Comments

Då var vi snart hemma efter två fantastiskt roliga dagar i Göteborg och Liseberg! Tack Ina och Marcus och tack mamma och Barbro för passning av barnen!

Likes

Comments