Header

Igår var det dags för årsmöte och KM med Bk Söder där det blev vinst för mig! När jag kom hem så hämtade jag bara upp resten av familjen o sen åkte vi in till stan för att titta på crusingen o alla raggarbilar! Vi beställde en pizza o satte oss i gräset o bara njöt 😊 Hugo lyckades tillslut att få åka med en liten runda o överlycklig var han!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen som gått har verkligen varit effektiv! Trädäcket har vi kommit en bra bit på och tror där är ca en dags jobb kvar med trallen! Sen är det poolen som ska på plats och sen staketet! Ska bli så skönt när det är färdigt! Hugo passade på att bygga en "gubbe" av lite spillbrädor! Även hästarna fick komma på bete och boxarna fick jag hjälp av Jenny att tömma! Perfekt när folk vill ha träning och erbjuder sig 😊 Tack! Även tre barnkalas har hunnits med! Hugo i fredags kväll och Ella på två i lördags! Var o köpte nya blommor och planterade! En bra helg om man sammanfattar det 😊

Likes

Comments

Härom dagen började vi på projektet trädäck, det ska byggas ut med inbyggd pool! Ska bli så skönt att kunna bada hemma i trädgården när man inte hinner köra till havet! Vi fick fylla upp med grus där poolen ska stå och idag så skruvades reglar o allt ihop och även plintarna kom på plats, eller nästan alla iaf! Dom sista ska på plats imorgon och sen ska golvet läggas! Spännande ska det bli 😊

Likes

Comments

Veckan som gått eller ja en vecka tillbaka har varit väldigt blandad! I helgen var det kval med damerna på lördagen och herrarna på söndagen! Tyvärr förlorade vi med damerna och får spela i allsvenskan ett år till medan med herrarna så blev det vinst och därmed div 1 nästa år! Måndag kväll var tanken att jag skulle åka o träna med Fenzo men tyvärr blev Kilja dålig och fick kolik så den kvällen spenderades med henne o veterinär! Fölen växer o blir busigare för var dag som går!
Hugo fick vattkoppor i helgen så han har varit hemma hela veckan med Andreas så vi får väl se om Ella oxå får det snart eller hur det blir! Ny blir det iaf sängen så man orkar med sista jobbdagen innan det är helg 😊

Likes

Comments

Ikväll var det dags för barnen att springa kalvinknatet o jäklar vad folk där var! Allt gick bra och det var nöjda barn som åkte därifrån!

Likes

Comments

Medaljens baksida med att ha djur är den dagen dom inte finns mer och igår blev en sådan dag! Vila i frid fina flicka ❤

Likes

Comments

Igår passade jag, barnen o Fenzo på att åka till Åhus där vi mötte upp Ina o Aska! Barnen grävde och hundarna badade och innan vi åkte hem så blev det en god glass 😊

Likes

Comments

Fick idag besök av Anna och hennes dotter Johanna! Johanna och Frenjas föl fann varandra kan man väl säga! Det är ett busigt litet föl om jag säger så och väldigt nyfiken och gosig! Tyvärr hade jag inte mobilen uppe från början så jag missade filma när hon la sig i Johannas knä!
Jag blev även färdig med omplanteringen av tomaterna så nu kan det snart få bli varmt så dom kan flytta ut!
Imorgon är det dags för kval med Allön och jag blir hämtad vid 07 så jag borde verkligen sova nu! Skulle sovit för 2 timmar sen känns det som! Natti!!

Likes

Comments

I fredags fick Fenzo träffa en ny kompis och efter en timmes lek var han helt slut! Så kul när man hittar lek kompis i samma ras!

Likes

Comments