Header

Då kör vi mot barnakuten igen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nej det är inte ofta det blir det tycker jag! Tanken var att jag skulle komma i säng när barnen skulle lägga sig då Ella sovit dåligt natten som gick och jag börjar tidigare än vanligt imorgon och klockan ringer 05.30! Men kvällen blev inte riktigt så utan det blev akuten med Ella och kom hem vid 21 igen men sen har hon varit jätte orolig sen dess! Nu verkar det som hon kommit till ro och hoppas hon sover gott till imorgon nu! Nu måste jag sova iaf 😊

Likes

Comments

Usch, det är inte kul när räkningarna ska betalas! Definitivt inte denna månaden när det landade på 185024kr! Tur att det är Andreas som betalar 🙈

Likes

Comments

Fick bli ett besök till veterinären idag med Fenzo då hans öra var väldigt varigt och blodigt igår när vi kom hem! Dom trodde trumhinnan hade spruckit men som tur var så var det inte så! En riktigt inflammation var det han hade! Stackarn! Så nu är det örontvätt, droppar och medicin två gånger om dagen som gäller! Får hoppas han blir bra från de! Han var mycket duktig hos doktorn som Ella sa och där var även väldigt mycket som han var tvungen att lukta på ☺

Likes

Comments

Vi vann dagens kvalmatcher och är nu tillbaka i allsvenskan 😃 så jäkla skönt! Det har varit en lång dag så nu väntar sängen! Natti!

Likes

Comments

Har gjort en ny rabatt vid staketet och idag planterade jag ner det sista tror jag! Fick lite daggkåpa och kattmynta av en kompis och sen har jag köpt två salix träd med svarta videkissar på och två andra växter där det blir röda blommor på som jag glömt vad dom hette och sen hade jag någon typ av lilja på ett annat ställe som jag delade på! Tror det kan bli rätt bra när det får växa till sig!
Fick även en trädgårds björnbär av en granne plus några jordgubbsplantor som jag planterat i pallkragarna mot hönshuset och hoppas på att det ska ta sig så där blir lite bär! Var även hos en annan granne och grävde upp några smultron plantor!  Så kul detta med trädgård när man har tid!
Andreas skulle klippa gräset men kom inte så långt förrän hålla ratten lossnade 😂 alltså maskiner här är inget bra 🙈 som tur var så om Alf precis så han kunde svetsa ihop de igen och sen har det fungerat!
Nu är det dags för sängen och imorgon väntar kvalet vi laddat för länge för att ta oss upp i allsvenskan! Håll tummen för oss!

Likes

Comments

Imorse åkte jag och barnen till Kristianstad för att köpa ny cykel till Hugo då han blivit för stor för den andra! Blev lite cyklat här hemma i em innan vi sen åkte till syrran och hennes familj för lite mat och även där blev det en runda på cyklarna för barnen ☺

Likes

Comments

Imorse lämnade jag ner flicka till grannens hästar där hon ska va nu tills Kilja och Frenja kommer hem och sen åkte jag och lämnade Kilja där hon fick träffa Frenja för första gången och även spana in hingsten över staketet! Ska bli spännande detta med föl så får bara hoppas på att dom tar sig! Det kommer iaf bli väldigt tomt här utan hästarna nu på en månad typ!

Likes

Comments

Sen vi köpte denna traktorn så har den fan inte gjort annat än att strula! Blir så jävla trött på de! Idag när andreas skulle köra till bäckaskog för att hämta potatisen så stannar den mitt inne i rondellen i stan, den drev inte! Han fick stänga av den och sen gick den igen ca 1 km innan den stannar igen! Reparatören som varit här hela fm och bytt saker hade bara kommit till Perstorp så han fick vända och komma och hjälpa till! Dom lyckades koppla om på något vis så den gick att köra hem men dom vet fortfarande inte vad som är felet egentligen! Nu får vi se om dom kommer och hämtar den och tar in den för en riktig genomgång vilket jag verkligen hoppas på! Just nu är problemet bara hur vi ska få hem alla våra potatis så vi kan sätta dom när det är dags! Jävla skit är bara förnamnet! 

Likes

Comments

Blev en mysig jogging/promenad runda i skogen ikväll bland alla vitsippor, kan ju inte bli bättre! Blev även promenad till dagis imorse och hem igen så har blivit ca 8km idag! Gött!

Likes

Comments