Header

Blev en runda till bockeboda med familjen där vi även mötte upp mamma och hennes syskon och mormor! Blev grillad korv till lunch och lite hinderbana innan vi åkte hem igen då jag börjar jobbar redan 16 idag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi rivit två boxar i stallet då det så småningom ska bli verkstad till Andreas men framförallt inför nästa helg då jag ska fira min 30 års dag! Party party ska de bli ☺ Pappa var här idag och hjälpte till och självklart fick han hjälp av Hugo! Även Gösta fick komma ut på gräsmattan en stund men han tyckte inte det var så jätte kul så han han fick in i sin box igen! Var precis att kopplet gick om han, inte den lilla kaninen precis!
Likes

Comments

När i hela friden ska man få sova en hel natt?? Hade varit så underbart skönt och tänk om man hade kunnat få ligga kvar i sängen när man vaknat hela dagen och bara slappa! Det är nog det jag önskar mig mest just nu! Såååå trööttttt!!!!!!!

Likes

Comments

Hittade detta fina till barnen på Lidl idag när jag var inom där en sväng! Lidl har faktiskt väldigt mycket fint till barn och till väldigt bra pris! 2 pack shorts till Hugo och 2 pack shorts+ 3 pack tröjor till Ella!


Likes

Comments

Imorse vaknade jag av att Ella gick ner för trappan själv! Andreas var redan nere och frågar mig om jag hade öppnat grinden och släppt ner henne! Det hade jag inte och grinden var stängd! Då har alltså denna lilla damen lagt sig på mage och kasta sig under grinden med benen före ner i trappan och sen lagt huvudet på sned för att komma igenom! Såg att hon försökte med detta en annan dag men att hon inte kom igenom då men imorse lyckades hon! Vad ska man ha grind till?
Får försöka hitta en lösning på detta, känns ju inte som man kommer kunna sova så gott inatt då man kommer ligga på helspänn!
Fattar inte hur hon lyckas med allt!

Likes

Comments

Ja de va vad jag vaknade imorse! Usch!! Var ju en byggfirma som skulle komma här imorse och kolla ang trädäck men en timme efter att han skulle varit här ringde jag och frågade var han blev av, fick till svar att han hade försovit sig! Inget bra första intryck! Han kom iaf vid lunch och tittade och skulle lämna ett pris efter helgen! Ska kolla med några till! Efter lunch när Ella hade somnat så lekte Hugo med lera och tittade på tv och jag försökte vila bort migränen, lite bättre blev det men känner fortfarande av den! Hoppas den försvinner över natten!


Likes

Comments

Ja det har jag många av ☺ mitt huvud går verkligen på fullt varv hela tiden! Har LÄNGE pratat om att jag skulle vilja bygga ut huset och bla få ett riktigt uterum som man kan använda året runt, även källare och ett rum till men efter många funderingar så känns det faktiskt som att det är nog egentligen bara ett uterum vi är mest ute efter! Denna funderingen blev mer aktuell då vi väntade Ella! På ovanvåningen där vi har sovrummen finns bara två sovrum och tanken var då att om vi skulle byggt ut så skulle de rummet bli vårt sovrum isf men som det är just nu så är barnen för små för att sova där uppe själva ännu så vi flyttade ut vår säng i hallen så Ella oxå fick ett eget rum och vi trivs väldigt bra i hallen! En orsak till att vi inte känner att vi behöver bygga ut! Den dagen barnen är tillräckligt stora så kan vi göra om vardagsrummet som nästan aldrig används ändå till ett sovrum till oss! Iaf så la vi detta med byggandet åt sidan några år sa vi men jag kan inte släppa detta med mitt uterum/ute plats så idag fick jag ett ryck och började kolla upp om att bygga ett stort trädäck med staket runt hela och en trappa upp som man sen med åren kan glasa in halva om man vill så imorgon kommer en byggfirma och ska räkna på det! Ska bli spännande att höra vad dom säger! Förstår att Andreas kan bli tokig på mig ibland med alla mina idéer ☺

Likes

Comments

Hur mycket kan man gråta egentligen? Kändes så konstigt att inte få kalla in Tyzon nu ikväll, usch vad jobbigt detta är!
Har precis lagt mig i en renbäddad säng vilket är så jäkla gött! Skulle kunna renbädda varje dag bara för att få den känslan men skulle inte vilja tvätta de varje dag 😛

Likes

Comments

Ikväll när Tyzon hade blivit begravd så gick jag och Hugo dit med lite blommor! Hugo ville så gärna det! Så duktig han är! Inte lätt att missta sin bästa vän! Du är så saknad Tyzon!
Likes

Comments

Vila i frid älskade Tyzon!! Du är redan så saknad! ❤

Likes

Comments