Header

Ja det har verkligen gjort det ett tag nu och jag hoppas snart kunna ta det lite lugnt! Stressar ihjäl mig snart annars! Sitter och tittar på min hemlighet på tv3, gillar verkligen den serien om man kan kalla det en serie! Bra är den iaf! Sen blir det sängen då det väntas en fullbokad dag imorgon med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför blir det aldrig riktigt som man har tänkt sig eller planerat? Känns som det alltid är så här hemma ☺
Som tur var så kom jag på igår att bilen måste besiktigas innan torsdag och fick en tid idag som tur var och det bästa av allt var att den gick igenom! Skönt!
Efter kvällsmaten passade jag och barnen på att gå ut en runda i trädgården, fick hjälp av mest Hugo att rensa ogräs medan Ella mest undersökte allt annat och sen satt och vilade sig på bänken! Hoppas på bra väder imorgon med ☺
Natti!!
Likes

Comments

När Andreas hade tagit stallet igårkväll så berättade han att där va stopp i utgödslingen och att Alf skulle komma upp som imorse för att hjälpa han att få loss det! Dom har nu hållt på i lite mer än två timmar och inte lyckats få loss det än! Gissa om min man är glad? NEJ!!

Likes

Comments

Andreas jobbade idag mellan 05-12 så jag och barnen passade på att åka till rusta för att köpa en ryggsäck som jag kan packa i när jag ska jobba och sen körde vi upp till stan för att byta en tröja som jag hade köpt sen innan! Skulle ner på hm med innan vi skulle åka hem igen för att vara hemma till lunch tänkte jag men när vi kom ut från gallerian så var det en överlycklig Hugo som sa, mamma, titta, får man va där? 1 hopptält, 4 karuseller mm! Ja där sprack min plan om jag säger så! Hinner bara ner till allt detta och där ser Hugo Anita och rusar fram för att säga hej och får en hel hög med biljetter! Tack snälla Anita! Kändes så skönt att kunna stanna kvar i stan ett par timmar utan att känna stressen över att jag var tvungen att åka hem för att fixa med annat! En riktigt lyckad dag blev det ☺

Likes

Comments

Igår blev det en ny sandlåda till barnen och även en ny placering på den i trädgården! Hugo och morfar hjälptes åt att skruva ihop den och sen fyllde jag den med ny sand som pappa hade med sig på släpet! Tack!
Senare på kvällen fixade vi det sista på ena hagen så imorse blev hästarna glada när dom märkte att hagen blivit större och att där var nytt gräs!
Blev en runda till eko idag och barnen var ju tvungna att åka "bilen" innan vi åkte hem!
Likes

Comments

Igår blev det en ny sandlåda till barnen och även en ny placering på den i trädgården! Hugo och morfar hjälptes åt att skruva ihop den och sen fyllde jag den med ny sand som pappa hade med sig på släpet! Tack!
Senare på kvällen fixade vi det sista på ena hagen så imorse blev hästarna glada när dom märkte att hagen blivit större och att där var nytt gräs! Ska bli kul och se om dom vill komma in ikväll ☺Likes

Comments

Ja våren har verkligen kommit och det är ju så underbart! Tyvärr kommer de väl några dagar som inte kommer att vara så fina men det går ju på rätt håll! Idag när jag hde hämtat barnen på dagis så blev det lite fika i vagnen medan vi gick ner till erling som ville leka! En mysig em!

Likes

Comments

Ella är inne i en period där det är väldigt svårt att somna henne på kvällarna! Kan ta 1 timme utan konstigheter! Hon är jätte trött men ska inte somna ändå! Ikväll tog det bara 40min så kan ju hoppas på att det börjar vända ☺

Likes

Comments

Tänk så enkelt allt var när man va barn, eller tills man gick ut skolan eller innan man flyttade hemifrån! Helt enkelt innan man gick in i vuxen världen! Man behövde inte tänka på att städa, tvätta, laga mat och allt annat som man måste göra när man blev vuxen! Alla beslut man ställs inför! Fan vad svårt det är ibland!!!! Hur man än vrider och vänder sig så har man alltid röven bak!

Likes

Comments

Den spenderade jag på Skånes djurpark med barnen, jenny och erlings familj! Super mysig och trevlig dag! Hann bara hem och packa och laga mat innan jag skulle börja jobba! Var faktiskt så duktig att jag tog inlines till jobbet ☺Likes

Comments