Header

Ikväll var barnen med familjer i Finja inbjudna till VIP-kväll av nyinvigning av kyrkan som renoverats sen i vår! Hugo fick äran att klippa bandet med hjälp av Andreas! Kul! Efter en kort gudtjänst bjöds det på grillad korv och hamburgare! En trevlig kväll!
När vi kom hem så ville Hugo ut till hönsen och titta och där hade det första ägget värpts! Så imorgon blir det ägg till frukost :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När vi var klara hos tandläkaren som gick bra så ville Hugo klippa sig och när han säger det så gäller det att hitta någon som kan fixa de :) blev tre gröna stjärnor i håret när han var klar! Hann även inom hm för att titta på jacka till Ella men blev ett par skor till henne ist! Inte lätt att hitta jacka i stl 80-86 kan jag säga! Får fundera på var man kan åka och hitta någon!
Likes

Comments

Ella säger hejdå till Tyzon! Nu åker vi och hämtar Hugo för att sen åka till tandläkaren! 3års och 1års kontroll! Spännande!


Likes

Comments

Passade på att gå ut i em i det fina vädret! Andreas klippte gräset medan jag lekte med barnen! Snart dags att plocka undan studsmattan innan höst stormarna kommer!
Likes

Comments

Alla säger att det är så roligt när barnen börjar äta själva men jag vet i katten om jag håller med :)
Likes

Comments

Tänk att man aldrig kan få en lugn stund! När man väl var färdig med allt ikväll så ringer han som lastar potatisen och säger att dom skulle vilja att vi plockade 1,5 vagn till tills imorgon kl 14! Min plan var ju att gå och lägga mig när barnen somnat ikväll men ist fick det bli rundan till maxi som jag tänkt gjort imorgonbitti annars men då får det bli potatis plockning ist! Hittade denna söta tunikan till Ella på maxi, 79kr på rea! Fanns även med leopardmönster som var jätte söt!


Likes

Comments

Fick ett jätte fint lampträd av Barbro och Alf igår för vi hade hjälpt till att fixa med manges fest! Vilket dom inte hade behövt för det gjorde vi så gärna ändå! Tack!!


Likes

Comments

Nutella på mackan ska det va tycker Ella :)


Likes

Comments

Dagen började med potatis plockning, hämta bord och stolar, fixa iordning och duka och sen kalas! En mycket trevlig kväll och det bästa av allt, Mange var nöjd! Grattis Mange på din 30års dag men som egentligen är imorgon!
Likes

Comments

I em körde Hugo rally med eller i lära gå vagnen! Rätt vad det var så rullade ena hjulet av men dom var lika glada för det, var bara till att laga och sen köra igen! Sen kom mormor och då var inte inte lika roligt att köra rally längre! Jag, Andreas och Alf körde ner för att plocka potatis medan mamma var här och passade barnen! Tack! Har nog aldrig varit så smutsig kan jag säga! Blåst, regn och jord är ingen bra kombination! Har inte regnat jätte mycket men fy så blött det är där ändå! Höll på att köra fast ett par gånger så det kan ju bli intressant att se hur det blir ju mer regn det blir! Imorgonbitti kl 07 ska jag hämta Alf då vi ska åka in och hämta bord och stolar inför kvällen och sen blir det till plocka ett lass potatis innan lunch och sen fixa inför kvällen! Tänk att det alltid ska gå i 190 här :) min plan var att mamma skulle fått gjort lite slingor på mig ikväll innan hon åkte men det hann vi inte så det får bli en annan dag men iaf när vi satt vid bordet och jag sa att jag ville haft slingor så sa hon, nej det tycker jag inte du behöver, där är sånna skiftningar i det redan! Så sa jag, mamma, det är jord och grus från kvällens potatisplockning! Ja jisses vad vi skrattade :) godnatt!


Likes

Comments