Header

Ja det är vad det är kvar tills bebisen är beräknad att titta ut men för min del får den gärna komma precis när som! Börjar bli så nyfiken på vad det är som gömmer sig där inne :) är det en bror eller syster till Hugo? Ja, det är bara att vänta och se :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hugo och jag tog oss en tupplur på 3 timmar efter lunch och kan säga att det var inte helt fel :) nu har dom sista gästerna gått hem efter kvällens kalas för Hugo, Andreas och Alf och nu sover Hugo gott kan jag säga! Så många fina presenter Hugo fick så nu kan han leka hur mycket som helst :)

Likes

Comments

Ikväll var det kalas hos moster Kerstin som hölls som kräftskiva och så gott det var! Kräftorna kan jag vara utan men räkorna, jisses så gott det är :) blev ett nytt spel på gräset som gick ut på att slå ner pinnar med siffror på och den som kom till 50 först vann! Skoj va de så det får man införskaffa :)Likes

Comments

Har det även gjort idag! Åkte in imorse för att hämta paketen till Andreas och Alf som skulle varit klara men det var dom inte så vi åkte till maxi och hem med varorna och sen blev det klippning för Hugo som inte alls blev bra så jag fick själv klippa till det när vi kom hem så den frisören blir det inte fler gånger! När Hugo hade ätit lunch och somnat så fick jag besök av Ida som kom med lunch till oss :) i em var det dags för tandläkarbesök för Hugo eftersom han sagt att det gjort ont i munnen ett tag men det är nog dom sista tänderna som är på g! Misstänkte det men dom tyckte det var bättre att komma in på en kontroll!Likes

Comments

Började med att jag lämnade Hugo på dagis och sen hem och städade innan jag skulle vara hos bm kl 10! Hoppas bebisen vill komma ut snart :) hämtade sen Hugo på dagis kl 12 och sen åkte vi till mammas jobb och träffade syrran och dom där med och hängde med dom till kstad en runda innan mamma sen bjöd på kvällsmat! Hugo hjälpte sin mormor att städa på hennes jobb och sprang sen och visade upp sig för fritidsbarnen när dom kom för att äta mellanmål! Även en hel del kelande med Zack hann han oxå med :)

Likes

Comments

Fy vad illa dom spelade ikväll i Helsingborg! Såg inte alls bra ut inför säsongen som drar igång snart! Får hoppas att det vänder! Blev inte så mycket pressat ikväll för Andreas då en rem gick sönder så imorgon blir det till att ordna reservdelar till den!

Likes

Comments

Fy fan för blutsaft! Känns som allt ska komma upp igen och inte fan blir man piggare heller! Ska till bm på torsdag så har inte mitt järnvärde blivit bättre så tänker jag då inte fortsätta att dricka de iaf! Usch!! Imorgon ska herrarna ha träningsmatch i Helsingborg mot Göta och jag ska hänga med och titta så 17.30 blir jag hämtad! Ska bli skoj! Som jag längtar att kunna börja spela igen :) godnatt!!

Likes

Comments

Andreas har fortsatt med att pressa halmen ikväll så imorgon blir det nog färdigt! Skönt! Jag och Hugo gick ut och höll Alf sällskap när han höll på att klyva ved och sen tittade vi Linnea kom och red kilja ikväll och nellie longerade pilsner! Funderar på att gå upp och lägga mig men skulle behöva hänga upp tvätten först!Likes

Comments

Då har jag varit och köpt paket till Hugo idag så nu är dom inslagna och gömda tills det är dags att öppna dom :) hoppas han tycker om de bara men det gör han nog! Nu ska jag sova en stund innan det är dags att hämta han på dagis!

Likes

Comments

När Andreas kom hem från jobbet så gick han direkt till traktorn för att byta batterierna och sen kopplade han pressen och körde ner på prärien och började pressa halmen! Jag och Hugo åkte ner dit en runda efter att vi ätit kvällsmat så han fick åka lite traktor och klättra på balarna :) hittade även en groda som var rolig att inspektera :) sen blev det duschen och sängen när vi kom hem!

Likes

Comments