Header
View tracker

För ca 1 månad sen så tackade jag Ja till att jobba på ett boende som jag är vikarie på och hade då inte en tanke på att det var bowling match som idag! Var ledig från mitt vanliga jobb igår då Hugo skulle till barnmottagningen och började sen jobba kl 14 och slutade imorse kl 07! Hade sovande jour mellan 22-07 men blev inte mycket sovit! Var bara till att hem o släppa ut hästarna och in i duschen för att sen iväg till Kristianstad för match! Först med Allön (herrarna) där vi vann med 20-0 och sen med Söder ( damerna) där vi vann med 11-8! Så jävla gött! Inom maxi för att handla så vi kunde göra hemmagjorda hamburgare som barnen önskat o sen hem o tillaga! Varit rätt sliten ikväll och nu har jag äntligen landat i sängen och hoppas jag får ligga här till ca 9 imorgon 😄 Natti!

Likes

Comments

Ja det har det varit en vecka nu och det har gått fort! Först och främst så avslutade vi 2016 med lite vänner här hemma och började det nya med några av dom då dom sov över! Tack för en trevlig nyår alla som var med!
Nu är denna helgen slut och det är dags att sova vilket jag skulle gjort för ett par timmar sen men fastnade som vanligt i soffan till en bra film! Natti!

Likes

Comments

I fm körde jag och barnen ner till Camilla, Minya och Lovin för lite lek och sen bio! Första bio besöket för Ella och även för Lovin och detta gick bra! Blev bamse filmen 😊

Likes

Comments

Ikväll testade jag för första gången att göra struvor som är så gott! Det gick faktiskt väldigt bra och blev jätte nöjd! Fick även godkänt av Andreas, Barbro, Alf, Mange o Jenny som kom på besök! Lär inte vara sista gångenjag göra detta iaf 😊

Likes

Comments

Ja den firade vi hemma hos mamma och även tomtarna kom med paket 😊 Hugo lyckades genomskåda vilka det var direkt när dom kom in genom dörren och började prata så vi fick förklara att tomten nog hade mycket att göra och fick skicka några andra! Mest så inte Ella o Zack skulle förstå det än iaf 😊 Han var lika glad för det 😊 Många paket blev det! Lyckades även få en bild på alla kusinerna liggandes på golvet!

Likes

Comments

Vill önska alla en riktigt God Jul ❤

Likes

Comments

Det firades vi hemma hos Andreas föräldrar! En mysig kväll och lyckliga barn som fick jätte många fina paket! Tack alla!

Likes

Comments

Ja det behöver jag verkligen men det är så svårt när man har massor att göra och i huvudet! Det är inte det som ska göras som är det svåra många gånger utan att sortera det man har i huvudet och verkligen inse att jag kan inte göra något åt vissa saker! Svårt men så är det och det är nog det som stressar mig mest egentligen! Lite flummigt skrivit men!
Igår pysslade jag ihop en välkomstskylt som julklapp till jobbet som jag hoppas uppskattas!
Blev även till att ta fram målarboken för att varva ner 😊

Likes

Comments

Har letat och kollat på granar nu i två dagar men tillslut så hittade vi en idag som fick följa med hem, eller rättare sagt så hittade Hugo den! Den blev även klädd ikväll och i år blev det enbart i silver!
Ella har traggat länge om att hon vill ha hål i öronen så idag när jag hade hämtat henne på dagis så åkte vi in till stan och fixade detta! Hon var så glad tills det var gjort, usch så ledsen hon blev! Det gör ju såklart ont! Fy vad jag led med henne och fy vad taskig jag kände mig som hade tillåtit henne att göra detta! Efter en timme så vad hon hur glad som helst och hade inte ont längre!

Likes

Comments

Igår upptäckte vi att vi har haft inbrott i stallet vilket är så tråkigt! En båtmotor är vad vi kan se som dom tagit! Känns lite konstigt att det är det enda så man undrar ju om det är så att dom blivit skrämda och kommer tillbaka eller om dom visste att den fanns där! Lite skumt! Det hela är polisanmält så vi får se vad som händer!

Likes

Comments