Header

Idag kom Fenzos kompis Morris på besök och jäkla vad dom har sprungit och busat! Så jäkla kul att se när dom leker på samma sätt 😊
Imorgon kommer dom även och fortsätter med bygget, hoppas dom blir klara med det nu snabbt 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår bar det av för bowling i Helsingborg och Staffanstorp! Vi lyckades få med oss två vinster och mitt knä höll 😊 Borde kanske inte egentligen ha spelat men envis som man är så skulle jag med! Jag ger mig inte i första taget ska ni veta! Nästa helg har vi enkel match i Karlskrona och sen är det två veckors uppehåll innan det är dags igen! Efter denna helgen är vi även i topp i serien, ska bli spännande och se vart detta slutar!

Likes

Comments

Igår blev det ett besök hos läkaren igen då mitt knä fortfarande inte kändes bra! Förstår att det tar tid för det att bli bra igen men med den gissningsleken dom hade på akuten så ville jag kolla det igen! Även läkaren på akuten sa att om det inte blivit bättre om två dagar så får du söka igen! Läkaren som jag nu träffade igen sa att det såg bättre ut när jag gick men att det nu var svullet! Han tror det är en inflammerad menisk och sen att jag hade fått vätska i knät! Såg bara framför mig att han skulle säga att dom skulle tömma det men som tur var så sa han inte det! Vet i fan om dom hade fått göra det heller! Jag och nålar går inte så bra ihop! Han sa iaf att det blir inte värre och att jag skulle hålla igång som vanligt i det som gick! Frågade han om jag fick bowla i helgen och det var inga problem så imorgon bär det av till Helsingborg och Staffanstorp! Hoppas nu bara det går att bowla så det inte gör ont! Har både lindor och knäskydd med! Har provat gått här hemma nu ikväll och låtsats bowla och då har det inte gjort ont iaf 😊

Likes

Comments

Igår var jag o grannen ute o sprang/gick å när vi var påväg hem så bara small det till i mitt knä och kunde inte böja benet! Alltså vilken smärta, fy fan! Tog mig hem haltande iaf! Åkte till vårdcentralen idag där dom misstänkte inkilad menisk och skickade mig på röntgen och sen till ortopeden i kstad! Röntgen visade inget på skelett skada så vidare till kstad! Efter lång väntan kom jag in där läkaren inte tycker det behöver röntgas! Hon tror inte att det är menisk men tror kanske ändå att det kan vara det eller bristning i muskel/ledband typ! Fick med mig kryckor hem och ska äta ipren o Alvedon typ! Ibland förstår jag mig verkligen inte på sjukvården!

Likes

Comments

Idag fyller min systerson Isac 1 år 💙 Det firades med kalas! Tänk att det gått 1 år sen han föddes, tiden går så himla fort! Snart är det dags för sängen för barnen och även för mig för annars kommer jag aldrig vakna när klockan ringer 04.45 😴 Fattar inte hur jag ska klara gå upp så tidigt!

Likes

Comments

Idag var jag ledig eller hur man nu ser det! Jag var ledig från jobbet men fick ist jobba hemma! Dags att plocka upp allt potatis nu så idag började vi igen och sen fortsätter det varje dag nu till söndag iaf! Kallt nått så in i helvete var det iaf att stå på maskinen! Började med tjocka ridbyxor, T-shirt, tjocktröja och flisjacka men fick hem och ta på mig termobyxor och vinterjacka oxå! Där stod jag som en michelingubbe och kunde knappt röra mig! Har fortfarande inte fått upp värmen riktigt!

Likes

Comments

Valde att säga upp mig i somras från det jobbet jag hade då och kan säga att det var med blandade känslor! Tog iaf det beslutet och har sedan dess varit föräldraledig då vi hade så många dagar kvar att ta ut på barnen! Har såklart sökt jobb undertiden och fått 4-5 jobb som jag faktiskt tackat nej till för det har varit något som inte känts helt rätt! Men förra veckan var jag på några intervjuer där ett kändes lite spännande som jag faktiskt har gått bredvid på ikväll och ska även gå bredvid imorgon, torsdag och fredag och sen får vi väl se hur det känns! Var även på en intervju innan idag och fick besked om att jag fick det jobbet med så vi får väl se vad detta slutar med om jag kan kombinera det på något vis! Det jag går bredvid på nu är tanken som timvikarie och det som jag var på intervju på idag är fast schema typ! Jaja vi får se vad som händer 😊

Likes

Comments

Idag var det dags för ett besök hos frissan och blev sådär extra nöjd, tar några gånger innan man hittar det där som man verkligen vill ha! Får prova lite från gång till gång! Men idag kändes det som vi hittade det där 😊 Så jäkla nöjd iaf! Bara lite färg som ska till med! Får se vad det blir!
Då Hugo fick en rejäl förkylning igår så fick han vara hemma idag så när jag klippte mig var han hos farmor och sen mötte jag upp dom i stan då vi skulle träffa Ida och Thor där innan vi sen skulle hämta Ella igen på dagis! När hon var hämtad så åkte vi ner till skogen för att plocka lite rönnbär och ek grenar för att sen binda en krans! Blev en enkel krans som gjorde sig fin på dörren! Får nog bli en till imorgon till den andra dörren!

Likes

Comments

Ja det var precis vad jag och barnen gjorde när jag hade hämtat dom på dagis! Eller ja, först städade jag i hallen för att komma vad som fanns i mössor, vantar mm och då hittade vi draken där 😊 Alltid bra att städa 😂 Tyvärr blåste det lite ojämt så det var lite svårt att ha draken uppe i luften hela tiden! Får testa mer en annan dag när det blåser mer/jämnare!

Likes

Comments

Då har dom rest stommen idag! Skulle dröja ca 1,5 vecka innan dom kom igen och skulle fortsätta då dom hade ett bygge som dom var tvungna att göra klart innan! så inom 3-4 veckor skulle det vara färdigt trodde dom! Ska bli spännande att se när det är klart!

Likes

Comments