Header

Det var ett tag sen jag skrev här nu! Har varit så mycket med olika saker så jag har inte haft orken att skriva! Mycket tankar som snurrar i huvudet! I fredags åkte iaf jag med klubben till Jönköping för att sova på hotell och sen spela första matchen där kl 10 för att sen åka vidare till Borås för en senare match! Det blev två vinster med hem 👍 så härligt! I helgen väntar sista serieomgången innan juluppehållet och vi hoppas även då på vinst! Bjuder på lite blandade bilder från sen senaste tiden här 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Häromdagen hämtade jag ut fölens pass! Ofsi från Håkanssons Gård fick hingsten till namn och Heba från Håkanssons Gård fick stoet till namn! Dom är så underbart kelna och goa!

Likes

Comments

Idag var det dags för Ellas 4 års kontroll på BVC som gick kanon! Hem och pausade lite i soffan innan vi begav oss ut för att fixa vatten till hästarna och lite annars smått som skulle fixas! Barnen blev törstiga och smakade på hästarnas vatten vilket hästarna tyckte va lite konstigt!

Likes

Comments

Igår var det Hugos födelsedag, 6 år! Fattar inte var tiden tar vägen!
Varit en helg med fullt ös! Hugo hade barnkalas i fredagskväll, jag bowlade i lördags, Ella hade barnkalas på söndag fm och sen på em hade vi kalas för släkten!

Likes

Comments

I måndags fyllde Ella 4 år och det var en nöjd tjej som såg vad där var i paketen! Ridbyxor, tröja, munktröja, och ridstövlar och lite annat! Hon har tjatat om detta ett tag så det var så härligt att se hennes min när hon öppnade det!

Likes

Comments

Just nu är det en jävligt tuff tid! Känns så hopplöst ibland med vissa saker! Kämpar i omgångar varje dag för att hålla tillbaka tårarna men ibland går det inte! Vet snart inte hur jag ska orka! Kämpa kämpa!!!!

Likes

Comments

Idag fyller pappa 60 år och det firade vi med att köra gokart, restaurang och fika hos pappa! Det där med gokart är både lite läskigt men samtidigt kul 😊

Likes

Comments

För att tag sen började jag planera en överraskningsfest för Andreas som fyller 40 år på torsdag! Inbjudningar skickades ut och jag fick snabbt svar från många som gärna ville vara med! Utan all hjälp med allt vad det innebär med mat, dricka, dukning mm hade det aldrig gått med tanke på att det skulle bli en överraskning! Så stort tack till alla som hjälpt till och även till alla som kom för att vara med att göra denna kvällen oförglömlig! Pappa var snäll och "lurade" med Andreas på lite olika saker och tanken var att jag o barnen sen skulle komma ut till pappa för att grilla på kvällen! Jag fick ringa o skylla på att Hugo inte mådde bra så att dom fick komma hit istället! Alla gästerna kom och stängdes in i häststallet där vi hade dukat och gjort fint! Andreas kom hem och jag skyllde på att jag inte fick upp porten till stallet så han fick hjälpa mig, han drar upp porten och hoppar bak ett par meter då han blev så chockad av att där står 60 personer och skriker GRATTIS! Snacka om att överraskningen gick som planerat 😀!

Likes

Comments

Idag var det dags för Zacks kalas då han fyllde 4 år i torsdags! Vi fick massa gott att äta o fika och alla barnen busade som bara den! Tack för ett trevligt kalas!

Likes

Comments

Idag blev det ännu en dag på stranden! man får ju passa på när det är väder till de! Min moster Kerstin var oxå där och även Ina! Kerstin hade köpt med sig en badring som blev väldigt uppskattad av stora som små! När vi kom hem blev det en snabb dusch och plocka upp allt innan jag och Andreas åkte på bilbingo med Ina o Marcus! vi lyckades vinna 5600kr ikväll och ingen var gladare än vi 😀

Likes

Comments