Contains affiliate links Kläder, Reklam, Tips

Innan det är dags att säga godnatt och sova så tipsar jag er om lite snygga klänningar från Nelly.com

Jag gillar att nelly har så mycket olika kläder och märken, jättesmidigt med e-handeln och man får snabbt hem sina produkter och jag är alltid nöjd. Kanske jag klickar hem några nya klänningar inför resan i april.

(inlägget innehåller adlinks)Likes

Comments

Övrigt , Resor

Det närmar sig verkligen utomlandsresa inom en kort framtid, längtar så mycket. Behöver sol och värme nu. Mindre än två månader kvar nu och idag var jag & J på sjukhuset och vaccinerade oss. Jag har även införskaffat lite nödvändigheter idag på apoteket, så som myggspray, tabletter mot turistdiareé (inte så fräscht men ska med) och även resorb. Det ska verkligen bli underbart att åka på en resa igen, en vecka med världens bästa livskamrat. Två år sedan vi senast var utomlands.

Idag sken solen här hemma men det är kallt ändå, våren smyger sig på och lagom till våren är här sticker vi. Ska ni resa någonstans i vår/sommar?

Nu ska jag laga mat till mig och J, blir tyvärr ingen träning idag. Ont i armen sen sprutan, heheh om det får vara en ursäkt.

kram


Likes

Comments

Contains affiliate links Övrigt , Tips

Nedan ser ni några utav de produkterna som jag har från Rituals. Innan använde jag mig gärna av produkter från The Body Shop men har helt klart bytt upp mig till produkter från Rituals nu. Det är så bra för kroppen och ett stort plus i kanten är den goda lukten av produkterna. Jag använder dessa produkter dagligen och är supernöjd. Tryck på bilderna för att få mer info om pris och dofter osv. Om ni inte testat rituals så gör de vetja.

(inlägget innehåller adlinks)


Likes

Comments

Jobb, Växjö, Tankar & funderingar

Dags att kika in med ett privat inlägg igen, var några dagar sedan nu. Hoppas att ni gillat lite annat från mig sida, det har i alla fall resulterat i fler läsare, kul.

Jag har jobbat ca 21 h på två dagar nu och imorgon väntas jobb 08:00-15:00 och sedan har jag gjort min sista dag på jobbet här i Växjö. Lite ledsamt att det är över, men jag vet att detta kommer bli bäst för mig. Jag är så glad över att jag tog detta jobbet och vågade testa på en ny stad HELT ENSAM. Jag har blivit så väl omhändertagen av alla och trivts bra, några tårar har fallit ner från kinden när jag under denna veckan och även under förra veckan hade sista träningarna med endel grupper. Jag har träffat så många fina gymnaster som jag fått vara tränare för och haft många bra ledarkompanjoner. Det värmer i hjärtat när man får fina kommentarer och när man är omtyckt.

Under dessa månader i Växjö har jag fått möjligheten att verkligen finna mig själv, jag har blivit mer självsäker och har ett betydligt bättre självförtroende och är mer framåt än tidigare och även MYCKET mer social. Jag har växt som person och jag är så glad för detta. Och tack till alla som gjort denna tiden så bra.

Allting jag skriver nu låter så positivt och ja allting här har varit så bra så ni undrar kanske varför jag inte stannar?!! Jag önskar att jag hade haft möjlighet att stanna, men ibland finns det saker som man behöver prioritera och jag valde mig själv i första hand nu. Hemlängtan har alltid funnits där och distansförhållande är tråkigt (men har ändå funkat suveränt) och all pendling tar på krafterna. Jag har haft vissa perioder här i Växjö som jag mått sämre, jag har haft det sociala och trivts med allt på kvällstid men dagarna här har inte varit roliga. Jag har haft svårt att motivera mig till saker och inte haft någon energi till saker. Jag har inte haft några vänner eller någon familj som man kan hänga med utanför jobbet. Gympan har gett så mycket men det ger tyvärr inte allting.

Jag kommer sakna detta, mitt första "riktiga" jobb och anställning. Jag valde att sluta och det känns bra.

(tack till alla goa gymnaster för presenterna och tack till föreningen Dackegymnasterna för en fin avskedsgåva och tack för denna tiden)

kram


Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping, Tips, Reklam

Det närmar sig en utomlandsresa om cirka 7 veckor och detta är absolut någonting som kommer behövas. Bikinin är köpt- exakt den som är nedan. Sedan behöver jag köpa resterande saker bara. Sololja, flip flops, solhatt, strandklänning och ett par nya brillor. Det lutar mot ett par snygga Ray Ban men beror helt på hur mycket pengar jag känner att jag vill lägga på det. Gillar flip flopsen nedan också, stilrena.

(inlägget innehåller adlinks)

Likes

Comments

Övrigt , Tankar & funderingar

Hoppas ni haft en underbar lördag, jag sitter i soffan och försöker jobba lite med bloggen. Knyta nya samarbetspartner och få lite sponsring. Jag gillar verkligen sociala medier och har som mål att min blogg ska växa och nå ut till fler av er. Jag har hittills inte riktigt tagit tag i detta som ett jobb, men jag ska lägga ner den tiden som krävs. Uppdatera med bra bilder och intressanta inlägg så att fler känner för att kolla in fler gånger.

Jag har några inspirationskällor i dagsläget, en utav dem är https://frureinhold.se

Andra som inspirerar mig till att försöka nå ut mer på sociala medier är http://idawarg.se och http://www.isabellalowengrip.se

Tidigare har jag haft denna bloggen som någonting privat eller ett ställe där jag skriver av mig om mina dagar och saker som händer. Det kommer bli lite mer variation nu, ska försöka plocka bort det tråkiga som ingen vill läsa om. Komma med roliga tips, samarbeten och självklart rabattkoder till er. Håll utkik! Det kommer bl kul :)Likes

Comments

Karlstad, Familj

Vilken härlig och lugn fredag. Sandra har namnsdag idag och det firade vi med en fika hemma hos mamma, te och lite god tårta. Så mysigt. Nu ikväll har jag och J ätit lite mat och nu ligger vi i soffan och kollar på tv, vid 21.30 blir det hobbit som de visar på TV4. Imorgon är både jag och J lediga samtidigt vilket inte händer ofta, så vi får se vad vi hittar på. En sovmorgon börjar vi med i alla fall. Trevlig kväll och ta hand om er.

Kram

Likes

Comments