Sitter just nu vid Rikard dator, ska betälla en klänning till min julkonsert!
Har äntligen hittat en jag verkligen vill ha!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TBS Öppethus var bra igår och nu är jag sjukt sugen på att gå där till hösten. Igår var jag även i stallet med Izabell och sen stack vi hem, åt och så sen tog vi bussen till bion och såg breaking dawn del 2. Sjukt bra men synd att det var den sista.. Sen sov jag hos Izabell.
Idag har jag inte gjort så mycket, mest pluggat osv. Var ute och träffade Felix lite och nu kollar jag på solsidan!
Tack alla som har medverkat till en helg, vi hörs!
Likes

Comments

Hade en bra kväll på fritidsgården igår med min underbara Izabell och några andra knäppisar!
Nu är jag påväg in till stan, ska möta Izabell och sen ska vi på öppethus på Thorén Bussiness School. Jag tycker att det verkar vara en bra skola och är mycket intresserad av den, men vad jag har hört så har folk lite olika åsikter om den skolan. Men man får väl allt se hur den är med egna ögon!
Vi hörs!


Likes

Comments

hallå på er!
idag har jag bara pluggat och pluggat, är så jävla skoltrött asså. Vill bara börja på Gymnasiet nu, är så taggad!
imorgon så ska jag träffa Izabell och umgås med henne typ hela dagen!
äntligen är det ju snart helg!
vi hörs ;*

Likes

Comments

Lite mer än en vecka sedan jag bloggade nu, har liksom inte haft så mycket tid. Har mest pluggat, träffat kompisar och gått på Öppethus och grejer. Är jätte spänd inför Gymnasietiden och vill gå på så många Öppethus så möljigt så att jag blir sedan säker på att välja rätt Gymnasie. Jag har just nu några som jag är intresserad av, där ibland TSB. Så är väldigt social med att gå och besöka skolor.
Just nu är jag påväg hem från skolan. Idag var jag på Johannes Hedberg & Campeon. Båda mycket fina skolor men som sagt är osäker.
vi hörs!

Likes

Comments

Onsdag idag och jag börjar dagen med att för sova mig, lite sådär halvt bra ju. Men nu sitter jag iallafall på bussen. Veckan börjar ju gå mot sitt slut och då blir skoldagarna lugna och bättre så det är skönt. Idag ska jag och Mathias hålla i en idrottslektion och den är bara än så länge halvt planerad.. men det löser sig. Senare idag ska jag rida och sen sticker jag och Izabell på Markus bands spelning på Jutan!
Ha en bra onsdag allihopa!


Likes

Comments

Dagen idag har varit bra förutom allt regn. Var och besökte Rönnowska & Filborna gymnasiet idag. Lite segt men ändå intressant. Efter de så stack vi tillbaka till skolan. Efter skolan hängde Alexandra med mig hem och bakade kanelbullar till imorgon. Sen har jag bara snackat i telefon och sådär!
Vi hörs!

Likes

Comments

Första skoldagen idag efter bästa lovet, snacka om att man är trött. Skolan var väl helt okej, lite lång och seg som vanligt men de får man ta. Har även varit och hämtat ut ett stort paket idag, den var min jacka och mina skor från Zalando. Så nu blir det sängen med ett leende på läpparna efter denna dagen och ser framemot nästa dag som börjas med Gymnasiebesök på Rönnowska och Filborna.
Ha det gött

Likes

Comments

Nu så blir det att kolla på Beck på tv4 och sen imorgon blir det skola. Men lovet slutar iallafall bra med Beck på tv.
Godnatt på er så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Tillbringat helgen med Izabell!
Hade ff, var med henne på tävling & sen kom Johanna, Marcus & även Oskar och Robin!
Tack för en underbar helg iaf!
Idag så har jag bara varit hemma. Pluggat, Fotograferat & kollat på film. Även kört lite moppe. Just nu kollar jag på solsidan och njuter av min sista lovdag för imorgon drar skolan igång igen..
ha det gött!

Likes

Comments