Usch hur kallt får det vara!? Jag har åkt på en förkylning och försöker kurera mig. Egentligen skulle jag till sjukgymnasten idag men fick ställa in eftersom  jag inte känner mig bra.

I förrgår var jag och min syster hos päronen. Det var mysigt. Men kallt! De hade typ 19 grader inne, vilket är alldeles för kallt för mig. Vi har till och med sättit på elementen hemma nu 😁

Håller på och letar nytt jobb på salong nu med. Drömmar är till för att levas, right!?

Pöss//Pernilla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen blev det inköpt massor av julklappar idag. Skönt med så fint väder med  😊 ta hand om er!

Likes

Comments

Igår var det kalas för min systerdotter som har fyllt åtta år!! Tänk vad tiden går fort, tycker det inte var länge sen hon låg i min famn som bebis. Jag och min sambo köpte ett skrivblock och en penna med flera färger. Hon har börjat skriva historier så det passade ju jättebra 😀

När vi kom hem blev det att prova det alkoholfria vinet jag gav till min syster Josefin. Flädersmak hade det och var riktigt gott. Samtidigt hjälpte jag henne att koppla ihop ett surroundljud som hon fick av vår bror 😃 Dock fattades det lite sladdar som hon ska köpa men de lär få bättre ljud från teven nu, innan har hon haft en radio inkopplad för att få bra ljud från teven.

XOXO

Likes

Comments

​Halloj! Idag har det bara varit en ren latdag! Har inte gjort något produktivt alls. Dock blev det att passa lilla systerdottern Zelda idag medan min syster tog en välförtjänt dusch :) Men nu blir det pizza som sambon köpt. Puss

Likes

Comments

Idag har det blivit frukost hos min syster. Visst är det gott med rostat bröd och julmust 😁 Känns inte alls nyttigt men man får ju unna sig ibland.


Ajaj ser ni mitt blåmärke sen i fredags? Som tur är så gör det inte så ont längre men jäklar vilken chock jag fick när jag ramlade in i ugnen då. Min sambo trodde jag hade slagit sönder något i knät när han såg det för där jag slagit i stod ut mer än en cm. Läskigt är en underdrift. Hjälpte ju inte heller att jag hade hela armen full med glassplitter 😅 klantig 🙋🤦 Nu ska vi bara fundera ut hur vi ska få tag på ny lucka.

Nu ligger jag i soffan och kollar på någon engelsk husköpare. Min syster och hennes dotter Zelda har precis varit över och myst lite, efter det blev det matlagning och middag med sambon som kom hem från jobbet. Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och kolla på en film.

Likes

Comments

Detta är min älskade familj bestående av min sambo Andreas och vår hund Hedda av rasen Welsh Corgi Cardigan 💕

Vi bor i en tvåa i ett litet samhälle utanför Borås. Jag är just nu sjukskriven pga min rygg men annars jobbar jag på lager och även som nagelterapeut.

Jag hoppas ni vill läsa om min vardag och mina intressen😁

Likes

Comments