Åh, lättnaden jag känner nu. Idag hade vi en muntlig examination, och oj vad nervös jag var inför den. Hela gruppen var nog ganska skakig innan vi klev upp men när vi väl stod där fixade vi det galant! Så himla skönt. Jag tog mig hem bokstavligen svävandes! I helgen ska jag bara putta allt plugg åt sidan och bara vara. Det tycker jag att jag är värd efter dessa intensiva veckorna som har varit. På måndag är det full rulle igen med en del skrivningar. Kommer bli mycket spenderande med näsan i böcker och fingrar skrivandes på tangenter.

Likes

Comments

Det känns alltid så nytt och lite pirrigt när en skaffar en ny blogg. Som en ny start i livet på något sätt. Jag har ju haft ett par bloggar genom åren så vi får se hur länge den här håller i sig. Det känns som det har hänt så mycket sen sist men ändå så lite. Jag har slutat på folkis i alla fall och är numera en sjuksköterskestudent! Det känns fortfarande nytt och spännande, men samtidigt skit läskigt. Det är ju ett helt annat plugg än tidigare i livet, på en heeelt annan nivå. Men det är ju också otroligt kul! Jag har haft turen att hamna i en jätte bra studiegrupp, vi alla klickar super bra, det känns så himla skönt. Hittills har jag fått en bra start på allting, men det ryktas att nästa delkurs, anatomi och fysiologi, ska vara bland de svåraste kurserna på utbildningen, och att en får räkna med att kugga första gången på den tentan. Det känns väldigt..... upplyftande (så mycket ironi) Så jag börjar bli ganska nervös inför den, redan. Har inte ens tagit mig igenom första delkursen än men är redan inne på nästa. Typiskt en person som har stort kontrollbehov. 
Men det ska nog gå bra! Bara med lite vilja och en massvis med timmars läsande så ska det väl gå, på ett eller annat sätt. Jag borde egentligen sitta och plugga nu istället för att sitta här och skriva, ska träffa min studiegrupp vid två och klockan tickar.

Men på återseende hörni! Puss. 

Likes

Comments