Heh, glömt av bloggen lite. Hänt mycket och det händer en hel del än.
Har jobbat som en tok, men på söndag slutar jag mitt sommarschema vilket är Å N G E S T.
För att på söndag 14.30 är jag arbetslös, känns konstigt då jag jobbat hela sommaren.
Sen var jag och flängde en natt i Stockholm. Med helt underbara människor.
Även fått en ny "sjukdom" har fått atopiskt eksem, vad som har fått igång detta vet vi inte än men ska göra utredning för att se varför och vad jag reagerar på. Säkert något i mitt jobb med tanke på alla saker och kemikalier jag stöter på varje dag. Det räckte visst internet astma och depression, hahaha!
Förövrigt så vill jag tacka alla nya och gamla människor som kommit in i mitt liv och även som har stannat hos mig. Efter att inte vågat ha släppa in någon på 2 år så känns det udda men ändå jävligt skönt att våga låta folk komma mig nära, även fast jag fortfarande har tankar om att de egentligen inte tycker om mig och att de pratar strunt om mig så fort jag vänt ryggen till MEN jag vet att det är endast vad mitt huvud säger och att det inte är sanning. Men jag är tacksam för alla som jag fått lära känna. Och ni som stått kvar med mig sen flera år tilllbaka även fast jag vart som jag vart- TACK.
Jag är så lyckligt lottad som får chansen att få så fina människor i mitt liv.
Ikväll är det OSinvigning och jag hoppas att ni precis som jag sitter bänkade framför tvn kl 01:00 inatt haha! Dock så jobbar jag imorgon så får se om jag orkar hålla mig vaken hela invigningen haha!
Nåväl, nu ska jag äta lite godis och sedan duscha.
Puss & kram!

  • 14 Readers

Likes

Comments

Sitter på jobbet och har förtillfället rast.
Jobbar hela helgen och det känns smått surt då solen lyser och det är varmare än va de varit på riktigt länge här i Sverige. Dock så är jag ledig både måndag och tisdag och det känns fantastiskt bra. På tisdag ska Jag iväg till Karlstad och till min psykolog som varit på semester lite föör länge. Ska bli skönt att få prata av sig, samt höra hur vi ska göra med min adhd-utredning.
Badade mitt första dopp igår, det var faktiskt väldigt skönt. Jag som är badkruka brukar inte bada och om jag badar brukar jag tycka det är alldeles för kallt. Som när vi var i magaluf nu i juni så badade vi i havet och det var fööör kallt.
Jag är dock jävligt rädd för vatten och framförallt djupt vatten, har nästan drunknat två gånger och båda gångerna räddade min bror mig. Ena gången så var jag cirkus 3-4 år och kastade mig ut i de djupa vattnet för jag tänkte att om mamma kunde stå där så kunde även jag det. Min storebror hann hoppa i och rädda mig i typ sista minuten, aldrig sett mamma så arg ledsen och orolig samtidigt. Andra gången så badade jag badkar och somnade, vaknade av att min storebror, hans kompis och mamma stod och tittade på mig. Jag hade låst dörren och min bror och hans kompis fick öppna den utifrån och rycka tag i mig. Så jag har en väldig respekt för vatten och får lätt panik när det blir för djupt, tror det är största anledningen till att jag är en badkruka.
Slutar 9 ikväll och då blir det hem direkt och sova för att gå upp imorgon vid klockan 6 för att köra ett dagspass. Hatar att jobba kväll och sedan dag för man hinner inte riktigt varva ner på kvällen efter jobbet och man ligger och vänder och vrider sig ända till småtimmarna.
Nåväl vad är en bal på slottet? Jo, alldeles alldeles underbar.
Nu ska jag äta en apelsin och sedan jobba igen!!
PS, alla som är ute i solen och njuter kan väll njuta lite extra åt mig som inte har möjlighet att steka.

  • 24 Readers

Likes

Comments

Jaha ja, då har jag hittat tillbaka till blogg-världen igen. För att göra allt enkelt här i början så tänker jag här med skriva ett "vem är jag"-inlägg.
Sååå vem är jag?
Jo, jag är en 21-årig jänta bosatt i Värmland, närmare bestämt Kristinehamn. Är ursprungligen ifrån Forshaga men flyttade därifrån vid cirka 5 års ålder. Bor tillsammans med min sambo sen snart 3 år tillbaka. Vi har tre katter som är mitt liv rent utsagt. Vänner i min närhet kallar mig crazy cat lady, vilket jag faktiskt känner mig bekväm i att kallas.
Jag är utbildad undersköterska och det är världens bästa arbete, om man bortser från hur mycket det sliter på ens kropp. Just nu jobbar jag i Storfors på ett äldreboende där jag stormtrivs!!
Vad kan jag mer berätta?
Hmm.. Jo jag har 4 syskon, 6 syskonbarn (vilka är min värld). Är inte så bra på detta med vänner utan är lite ensam av mig, men jag trivs med de få jag har. Jag älskar förövrigt Sims, smink (framförallt läppstift), positivitet, kramar och kärlek. Mitt hjärta sitter åt vänster och det är färgat rött, tycker egentligen inte politik är något roligt ämne men det verkar såå många andra tycka i denna värld.
Jag gillar att skriva och få ut känslor. Jag är en riktig känslomänniska som låter hjärtat styra de flesta av mina val, sen är jag även en högkänslig människa så för mycket folk och för många intryck gör mer ont än gott för mig.
Jag tänker dela med mig av mycket i denna blogg och det är inte för någon annans skull mer än min.
Nåja, nu måste jag faktiskt sova då jobbet kallar imorgon. Kraaaam

  • 60 Readers

Likes

Comments