Header

​Biteleke med mintgrønn silikonelefant, silikonkuker, trekuler og trekule med trå. I midten er forbokstaven til den lille herren som skal tygge på denne lenken, M, for Magnus 💕 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​Biteleke nr. 2: her har jeg kombinert silikonperler med tre- og trådperler. Fin å se på og tilsynelatende god å bite i etter å ha latt datteren min tygge i den. 

Likes

Comments

Dette var den førstebiteleken jeg lagde til datteren min. Bare få dager senere begynte begge framtennene nede å vise seg, så leken har kommet godt med. Bitelekene jeg lager til min datter er stort sett i silikon, men har også brukt treperler og perler med trå rundt. Personlig foretrekker jeg at hun setter tenna i noe som ikke er så hardt mot tannkjøttet og de små tennene.

Silikonen er selvfølgelig BRAfree og dyppet i kokt vann.


PS. Bitelenker og smokkelenker skal aldri ha en lengde på over 22 cm pga kvelningsfare! Ha dette ibakhodet samme hvor og hvem du handler med - barns sikkerhet kommer først i alle tilfeller.

Likes

Comments

​Denne søte elefanten i tre henger fint i kalesjen på vogna til datteren min, Mikaela på 5.5 mnd. 

Likes

Comments

Hei!

Jeg er førstegangsmamma i mammapermisjon. I den anledning fikk jeg for meg å være litt kreativ på kveldstid når vesla har lagt seg, dette resulterte i at jeg fikk interessen for hjemmelagde ammesmykker, vognpynt, smokkesnor, biteleker, nøkkelknipper... Etterhvert ble det til at noen i omgangskretsen ønsket seg både nøkkelknipper og biteleker, og da begynte jeg å produsere litt mer enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Her blir jeg å legge ut bilder av noenav kreasjonene mine.

Jeg har allerede fått forespørsel om å selge/lage på bestilling, - det har jeg sagt ja til, men foreløpig blir jeg å lage/selge kun til folk jeg slipper å sende til, altså folk i området. Får se etterhvert om interessen for mine "produkter" blir stor nok til at det vil lønne seg å utvide markedet.

Velkommen tilbake!

Likes

Comments