Hei til dere lesere.. Nå er det alt for lenge siden sist. Vell.. Her er dagene fyllt opp med å fylle mammarollen og å bygge hus !! Vi har enormt mye arbeid vi skal gjøre selv, så da er man nødt til å holde motet oppe og se alle gledene med et sånt …

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Sommeren raser avgårde, og for hver uke som går er vi ett steg nærmere drømmehjemmet vårt. Nå har vi kommet hjem etter en koselig liten ferietur og er meget klar til å brette opp ermene og jobbe til krampene tar oss. Mens Mr.G jobber ute, pakker je…

Likes

Comments

Hei bloggverden..

Tid og sted er og blir det samme om det er ferie eller ikke. Og at tiden går så utrolig fort, og vi er komt godt i gang med ferien, er det ingen tvil om.

I går kveld var vi på flyplassen og hentet hjem Mr. G som har vært på jobb. Vi har virkelig telt dager til han skulle komme hjem, og nå er endelig hele gjengen samlet. Vi har brukt de siste dagene til å bare slappe av og egentlig ikke gjøre noen ting.

Det er så deilig å ikke måtte se på klokken og hele tiden skulle nå noe. I dag er vi derimot litt i ferie modus, og planlegger en liten tur.

Nå er jentene ute og leker litt, mens jeg får unnagjort litt husarbeid, (tenk om man kunne ta fri fra det..)

Vell.. det er ikke noe sydentur på oss, men så klart vi koser oss allikevel !!

Å nyte tiden sammen, spise is, være på stranden, kanskje kjøpe seg en ny kjole eller to, være litt lenger våken om kvelden, grille og bruke mye tid sammen med familie og venner, dra på litt utflukter.. det er slik en sommer skal være spør du meg :)

Så her er litt bilder fra vår forrige utflukt..

Nyt dagen videre kjære leser :)

- Perlemors Drømmehjem -

- Perlemors Drømmehjem -

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen kjære lesere :)

Nå er vell ferien godt i gang for de aller fleste.. Har dere en fin sommer så langt?

I dag er det ikke noe vær å skryte av på Vestlandet, men det regner i det minste ikke. Vi har vært på farten hver dag den siste uken, så i dag skal vi kun slappe av og ikke gjøre så mye.

Det nærmer seg ferie avreise for oss også, så i dag så skal det gjøres litt forberedelser til turen.

Vell.. jeg ville bare titte innom og si hei, og ønsker dere en fin start på helgen.

Noen som kunne tenke seg litt inspirasjon til et sommerdekket bord? Kanskje du skal ha gjester og ikke helt vet hvordan du skal gjøre det?

Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg i løpet av helgen om akkurat dette temaet.

Legger vet et bilde av soverommet eldste jenta hadde før vi flyttet.

Ha en fin fredag..

- Perlemors Drømmehjem -

- Perlemors Drømmehjem -

Likes

Comments

Hei..

Bloggen min begynte som en hobby, og ja den er det enda. Frem til nå så er bloggen en av de tingene som er blitt prioritert sist, men nå kjenner jeg på det at jeg ønsker å få den like fin som det jeg så for meg før jeg startet.

I tiden fremover kommer jeg til å jobbe litt med oppbyggingen og design. Det vil derfor bli litt endringer og kanskje også se litt rotete ut til tider..

Jeg er ingen mester til dette, så eneste muligheten for mer en å prøve meg frem.

Dersom det er noen av dere lesere som kan dette bedre enn meg (det er jo så utrolig mange fine blogger der ute, så det vet jeg jo at det er) !! Så blir jeg super glad dersom dere har lyst å legge igjen en liten kommentar med et tips til meg :)

Uansett så blir jeg glad for alle lesere som besøker bloggen.

Natta fra meg...- Perlemors Drømmehjem -

Likes

Comments