Mangler du en nem og lækker morgenmad? Så skal du helt klart prøve disse, de er nemme, hurtige og lækre.

Det skal du bruge:

Et bærer. (evt. glas/krus)

Mel

Olie

Mælk

Æg

Sukker

Bagpulver

Sådan gør du:

Du starter med at blande de tørre ingredienser. Og så tænker du nok ''Jamen hvor meget skal jeg bruge?''. Jo, nu skal du bare høre. Jeg anbefaler, at du bruger et krus. Du starter med at fylde dit krus op med mel, det skal fyldes op til en mængde du kan huske. Så tager du halvdelen af den mængde du brugte, men nu med sukker. Herefter skal der 1 1/2 tsk bagepulver i. Nu blander du de tørre ingredienser sammen.

Så knækker du et æg ud i kruset, de pisker du så med en gaffel, indtil blomme og hvide er blandet sammen. Så hælder du ægget over i de tørre ingredienser. Nu fylder du kruset op med mælk, det skal fyldes med samme mængde som mel. Herefter tager du to spk olie over til de andre ingredienser.

Nu blander du hele massen sammen, til en lækker tykkelse.

Så skal pandekagerne bare steges, og herefter er de klar til servering.

God fornøjelse.


Likes

Comments

Hvordan tager jeg mine billeder:

Jeg har desværre ikke en bestemt måde, at jeg tager billeder på, det hele handler om timing.
Jeg vælger bare de billeder med bedst kvalitet, og som ikke er for kedelige.
Men et tip:
Tag billeder når solen er oppe, så det ikke bliver sådan nogle mørke og grumset billeder.

Redigering:

Lige pt. kører jeg et natrual tema, det vil sige, at jeg ikke redigere mine billeder. Men dette passer dog ikke helt, jeg går ofte ind og redigere i farverne, beskære og andet.

Men en app, som jeg rigtig gerne vil anbefale, er VSCO. De har de fedeste filtre, og inde på appen har du også mulighed for at ændre alt muligt andet. (beskære, dreje, struktur, kontrast, farve mm.)

Mit forbrug af instagram:

Instagram er den app jeg bruger aller mest. Insta kan bruges på alle tidspunkter, jeg vil lige bemærke, at den selvfølgelig ikke skal bruges i undervisningen ;)

Jeg har brugt insta i en del år nu, dog har jeg udviklet mig rigtig meget derinde. For nogle år tilbage, brugte jeg faktisk apps til at skaffe likes, men det stoppede jeg hurtigt med, da det føles fake. (Hvilket det også er, haha)

Det kan også ske, at jeg måske bruger insta for meget, i hvert fald i nogens øjne. Dette skyldes nok, at jeg er perfektionist. Det vil sige, at hvis min instagram ikke er lige præcis, som jeg vil have den, så kan jeg blive helt stresset.

Apps:

Her vil jeg lige skrive nogle af de apps jeg bruger til at redigere.

VSCO

(Redigering af billeder)

Picsart

(Redigering af billeder)

Followers

(Hvor du kan følge med i, hvor mange der unfollower dig, hvor mange der ikke følger tilbage, og hvor mange du ikke følger tilbage mm.)

Likes

Comments