Det gick inte sådär jättebra att försöka hålla liv i min blogg så jag gör ett nytt försök innan jag ger upp och får inse att det inte är min grej :)

Idag har jag jobbat 6:45-10:45. Fortfarande sjukskriven på 50% sedan jag 'gick in i väggen' i september efter en händelse på min semester i Grekland. Händelsen var inte orsaken utan det hade varit på väg länge, läkaren ville sjukskriva mig redan i februari månad men jag valde att gå till psykolog istället. När inte det hjälpte pga olika anledningar så kände jag bara att kroppen och knoppen tog slut. Var helt sjukskriven en månad innan jag började jobba 50% och har gjort det sedan i okt/nov.

Hur som helst. Idag var en tidig dag så jag bestämde mig för att ta en snabb runda på stan innan jag styrde hemåt. Fick äntligen köpt en skrivbok, supersnygg & rejäl i grått, kan lägga upp bild lite senare. Tanken är att den ska fungera som en lättare dagbok. Köpte även med mig månadens pocketbok - Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske. Så den ska jag börja med ikväll. Sedan gick jag in en sväng på Spicy hot och köpte med mig lite gott & avslutade min runda med att köpa lite gott på hemmakväll.

Skulle egentligen ha tränat ikväll men mådde lite smått illa så jag satsar på att köra Dans afro imorgon vid 9.30 istället, en bra start på dagen. Resten av morgondagen kommer dock gå åt att tvätta en del kläder och sängkläder samt röja ordentligt här hemma. Det är nu man önskar att man hade både körkort och bil, så mycket enklare att rensa ut skit då.

Ha en trevlig kväll så kanske vi hörs imorgon :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments