Livets pussel! Finns alla bitarna? Eller tillkommer nya och gamla trillar bort?
Någonstans tror jag att de finns där hela tiden. Det stora är att få bitarna på rätt plats. Alla har vi olika mål i livet. Ibland kan vägen dit vara lång och brokig. Ge inte upp din. Med en plan och uthållighet, når du dit...keep going🐾🐾

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så mycket som snurrar i huvudet. Saker på G. Och det som upptar det mesta av min tid i tanken just nu, är min älskade dotters bröllop @MammatillNicolaus och dop för vårat älskade barnbarn. Kyrkan och prästen är bokad. Brudbuketten är beställd. Festlokalen är klar. Mått och foton tagna för dukning. Menyn är spikad. Tårtorna beställda. Gästernas svar på inbjudan rullar in. Nu ska allt sys ihop....puh! Men så kul! Tack älskade dotter för förtroendet ❤️

Oktober rusar iväg. Mitt engagemang för Rosa Bandet tar just nu mycke av min fysiska tid. Då jag och en kollega står i olika butiker på helgerna och säljer fina Charity paket från Oriflame till förmån för Cancerforskningen. Och nu har vi sprängt 5000:- gränsen! Men så givande! Mycke possitiv feedback från de som vill ”vara med” och stötta och passerande.

Likes

Comments

Det har varit full fart, som det ofta är, hela helgen. Tur att det varit lång helg. Gjort mina naglar. Lagat massa matlådor. Varit ute och promenerat med mina älskade barnbarn och myst i flera dagar. Stått på marknad och sålt Oriflame och igår hade vi Kick off i Lidköping med ca 100 Oriflammor. Med besök från HK av vår Vd för Skandinavien Jessica och Marie från Concept Store. Jag och min kollega fick berätta om hur vi varit så framgångsrika med att sälja våra fina paket till förmån för Rosa Bandet. Och snart är det dax igen

Likes

Comments

🌟Oriflame firar vidare🌟

Passa på att beställa hem dina favoriter 🛍
Senast 21.00 vill jag ha din beställning
Pernilla
0727162424
Välkomna❣️

*Gäller endast den 25 augusti, 2017, på produkter som har ordinarie pris eller lägre rabattsats. Dock ej NovAge, Wellness, Limited Edition eller accessoarer.

http://beautystore.oriflame.se/PERNILLA.E

Likes

Comments

Idag blev det en långpromenad med den här godingen och hand mamma. Så mysigt!
Tro det eller ej, men jag tog ingen bild 😱

Likes

Comments

Nu har han kommit!
Natten mellan måndag och tisdag 00.00
52 cm lång och 3740 g
Han är så fin 😊
Vårat andra barnbarn. Så nu är jag även mormor 💕

Likes

Comments

Man behöver äta om man ska orka en hel dag. Lunch bestående av smörugnsbskad lax - magisk!

Helt underbar föreläsning av Marie Vila. Vilken underbar människa. Bjuder verkligen på sig själv!

Kvällens borddukning!

Kvällens huvudrätt. Citronstekt kyckling med blomkål på tre sorters vis, rosmarinsky och örtsallad med syrad lök. Helt magisk! Smälte i munnen!!


Här med min fina kollega Lotta!


Våran redultatpresterande hudvård - NovAge!

Energin bubblar fortfarande efter helgens kick off. Upplägget va helt suveränt. Det är så kul att träffa alla Kollegor, äta gott och få massor av inspiritation!

Oriflame levde verkligen upp till dess kärnvärden

Togetherness, spirit and passion!

Ser redan fram emot nästa. Hoppas att flera vill följa med mig.

Nu är det bara att planera in hösten och köra!

Och det är bara jag som sätter gränserna med min tid

Vill du vara med?

Vår härliga VD för Skandinavien

Jessica Andersson

Likes

Comments

Finns det någon anledning till varför du inte vill vara med i Oriflame?

Svarar du ja, är du välkommen att beställa paketen i min Beauty Store vi länken på min sida

Svarar du nej, så läs vidare

Nu är det snart Rosa Oktober och insamlingen till Rosa Bandet och cancerforskningen drar i gång i hela vårt land. Tillsammans med stora aktörer på marknaden, är även Oriflame med med två Charity paket i år. Ett för dam och i år även ett för herr. Ett toppen tillfälle att vara med i mitt gäng! Tillsammans gör vi skillnad!!

Så häng på du också! Att vara med i Oriflame är gratis och helt utan krav. Det är helt upp till dig! Sky is the limit!
Oriflame är ett svenskt varumärke, startade 1967 av två bröder i Stockholm. I januari firar vi 50 år i branschen. Märket har innovativ hudvård med egna laboratorier och fabriker. Därför är kvalitén av världsklass och produkterna konkurrerar med de stora aktörerna runt om i världen. Oriflame säljs via direktförsäljning och online. Därför kan prisnivån på produkterna hållas nere och ersättningen till de som säljer är den bästa i direktförsäljningsbranschen. Där har därför du en viktig uppgift som representant för Oriflame och dela med dig av varumärket. Då företaget idag inte lägger ner dyra pengar på reklam.
Oriflame har 100% nöjd kund garanti på alla produkter.

Då jag inte är så aktiv på bloggen, skulle det vara superkul att få ett gäng bloggare med på tåget. Som kan dela med sig av dessa fantastiska produkter!!
Registrera dig via länken nedan och ange 90183355 som din sponsor, så kontaktar jag dig.

Vi hörs!


https://se.oriflame.com/mypages/network/recruit/register-new-consultant

Likes

Comments

Nu så, är det snart dax!
Imorgon bär det av till Menorca och bästa Oriflammorna. Ska bli så himla kul. Har verkligen laddat sen i januari
Så idag blir det till att packa
Ha en skön dag i solen 😎

Likes

Comments

Seeeg!
Tur att man inte planerar för mycke ibland. Gårdagens morgon surf fick hastigt avbrytas för ett toabesök och la därför "paddan" på ett olämpligt ställe. För rätt som det är så hör jag bara "Bang"! Så va den skärmen i bitar...Gick en långpromenad med dogsen i vredesmod över min klantighet. Har ju skydd, men fällde inte för det, hmm.. Tänkte åka direkt å hämta virke i stan, så jag hoppade duschen. Kom på att man kanske kunde passa på att laga skärmen på "paddan". Så den fick åka med.
Tog en stund att hitta parkering åt både bil och släp. Och efter lite detektivarbete, så hittade jag till slut någon som kunde fixa min "padda". Yes! Ska ju åka utomlands på söndag, så jag MÅSTE ju bara ha med den. Skulle ta två timmar...jaja, tänkte jag och önskade att jag hade duschat innan, så hade man kunnat glida runt i butikerna. Men lyckades ändå fördriva tiden med lite lunch, take away på Subway, gott! Det va länge sen. Drog en repa å delade ut lite kataloger..två timmar blev tre, fyra, fem timmar!!....så det blev en sväng på Hem & Hobby. Och virket som jag tänkt hämta på vägen hem, fick jag släpa med mig in i stan igen.
Det blev kväll innan jag va hemma. Virket fick ligga kvar på kärran. Så det får jag ta tag i idag - God morgon!

  • 64 Readers

Likes

Comments