Träning avklarad! Blev ett konditionspass tillsammans med pilates (ben) med mitt älskade turkosblå gummiband :)
Helt slut i kroppen och nu har jag ätit lite yogurt som dagens första mål samt städat i lägenheten.
Nu ska jag vila lite i soffan och invänta mannen som kommer hem om cirka 1 timme - då blir det tillsammans mat ute och sedan har jag ett spinningspass inbokat ikväll vid halv 8 - vet redan nu att jag kommer känna blodsmak i munnen...

Ni vet när man har ett par skor man bara älskar och kan inte leva utan?! Det är mina puma träningsskor, dom är dock nu så slita och börjat gå sönder MEN jag kan bara inte slänga dem! Har aldrig haft ett par skönare träningsskor som jag aldrig fått skavsår eller ont av. Jag har till och med kollat runt på likadan modell man kan inte finna någonstans där de säljer dom (köpte dem förra året), suck suck suck! Får väll tejpa dem med silvertejp annars.. he he

Var också väldigt skönt på gymmet då det var väldigt lite människor - enda negativa är att jag utmärker mig extremt mycket då jag verkligen inte ser turkisk ut och alla ska hela tiden titta...De borde fokusera mer på sin egen träning än vad jag gör där, men men.

Vi hörs sen! :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Happy 1st of November! Herregud.. vart har denna sommaren tagit vägen?! (Bjuder på en liten vår bild från i April)
Invigde min första semesterdag att somna om när mannen gick till arbetet vid 09 och vaknade först nu vid halv 12, he he men men det är ok tycker jag!

Nu sitter jag och dricker mitt älskade Lipton te (the?) Vanilla/Caramel som jag importerat ifrån sverige då det inte finns att få tag i här. Det är inte mycket saker jag verkligen saknar och som jag tar med mig när jag är hemma och besöker familjen MEN Lipton the i alla dess olika smaker och taco krydda (suprise suprise) är två av dem :)

Ganska skönt att jag vaknade så sent så att hunger känslorna nu i början på P F 16:8 inte riktigt hinner kicka in, nu innan kroppen vant sig vid ät/faste tiderna. Ska efter mitt lilla morgon mys här i pyjamas och te åka iväg till gymmet. Måste idag köpa ett gymkort på mitt gamla gym eftersom jag tidigare utnyttjade hotellets träning faciliteter. 1 månad blir det då jag i slutet av November åker till Sverige i 1 vecka för att sedan spendera 4 månader på ett väldigt exotiskt ställe!

Jag önskar er alla en underbar dag! <3


Likes

Comments

Arbete, Viktnedgång, Träning

Helt plötsligt efter att sett regn 2 ggr sedan i April så total öppnade sig himlen idag och regnet bara öser ner!
Jag klagar inte då jag verkligen saknat det efter denna EXTREMT varma sommaren vi fått uppleva här i Turkiet.
Nackdelen när det blir total omslag i vädret så fryser jag nu extremt mycket och sitter och huttrar framför tända ljus och lite nötter. Ingen av oss var riktigt förberedda på regn då prognosen visade strålande sol i morse så det var väldigt allt att arbeta i endast shorts....

Men nog om detta - till lite mer väsentliga grejer (Jag ursäktar nu och för alla inlägg i framtiden om min stavning ibland är helt totalt galen...blir så när jag inte bott i Sverige på 4 år). Som jag skrev tidigare så hade jag invägning i morse och är otroligt peppad på att ändra dessa siffror på vågen. Som det står i presentationen så gick jag ner -9 kg under förra hösten/vintern genom att äta enligt Periodisk fasta 16:8 och ibland 18:6 samt att jag tränade cirka 4 ggr i veckan. Även med denna viktnedgång så har jag 7,1 kg kvar till mitt mål (också vad kost rådgivare/doktor har sagt är bra för min längd (166 cm) samt min ålder (24 år).

För att känna att det går i rätt riktning så har jag satt ett delmål på -5,1 kg.
Då vi alla börjar vår viktresa på olika kilon känner jag inte att det är väsentligt att skriva ut vad min siffra är på vågen, för det är inte väsentligt. Det enda som räknas är att det går neråt och att vi når våra mål, oavsett om vi väger 90 kg eller 70 kg.

Då jag börjar min semester i morgon så kommer jag att ha mer tid att fokusera på min kost och träning och nu i början kommer jag att köra 16:8 PF. I vintras så gick jag efter några veckor över till 18:6 för att jag kände att det funkade bra och att jag hade kontroll över mig själv. Men då jag vet att det kommer att ta några veckor för kroppen att ställa om sig och att få bort sötsuget (som just nu är enormt) så börjar jag som sagt med ett fasta i 16 timmar samt att jag har mitt ät mönster på 8 timmar. Jag kommer att ha mitt ät mönster från 12:00 - 20:00 men kommer dock att försöka äta inte senare än 19:00.

Jag kommer att äta en ganska låg kolhydrat kost i samband med mina måltider, dels för att jag vet med mig sen i vintras att det gynnar min viktnedgång, men även för att jag är ganska känslig mot gluten och får väldigt ont och blir 7 månader gravid uppsvälld efter att ha ätit det.

Men nog om detta för idag, är så trött efter jobbet idag att jag nu ska krypa ner under täcket och se en film (Läs somna tidigt)!

Kram på er! <3

Likes

Comments

Arbete, Resa, Vardagsliv

God morgon på er och glad måndag!

I dag är det inte en vanlig arbetsdag utan det är sista arbetsdagen för denna säsongen! Klockan 17:00 går jag på välförtjänt 3 veckors semester innan det är dags att åka på nya äventyr. Jag har ett litet annorlunda arbete då jag arbetar för ett av världens största resebolag, och jag befinner mig just nu i Turkiet. Så förutom min viktresa kommer ni också få följa med mig i min vardag i olika länder som har lite varmare klimat än Sverige.

Lite mer om mig själv och mer ingående presentation om vem jag är tänkte jag ta om någon dag framöver.

Igår var jag lite busig och åt popcorn på kvällen då jag var på bio (SUCK) - vilket jag har dåligt samvete över idag. Fortfarande har jag svårt att säga nej när frestelsen blir för stor, men jag vet att det kommer bli bättre och bättre för varje dag. Tänk er själva att motstå frestelsen varje dag när du arbetar på ett gigantiskt All Inclusive hotel med diverse pannkakshus, glass hus etc...

Invägning skedde i morse innan arbete och jag är verkligen så peppad på att ändra dessa siffror på vågen!
Kommer skriva senare vad vågen visade samt hur jag ska lägga upp min kost plan med Periodisk Fasta.

Nu måste jag springa och vinka av våra underbara gäster och sedan äta min första måltid för dagen, (vid cirka 12:30 - lite hungrig är jag indeed)


Kram på er <3


Likes

Comments

Viktnedgång

Det är med lite skakiga fingrar som jag skriver detta första inlägg. Nu är det på allvar. Det är dags att återigen ta tag i mitt liv, komma igång ordentligt ned träning och återigen hålla mig till Periodisk Fasta som fungerade perfekt för mig förra året när jag gick ner -9 kg tillsammans med måttlig träning.

Efter en händelserik sommar har inte motivationen varit på topp men nu känner jag äntligen att jag vill göra detta för mig, endast för mig. Som ni förstått av rubriken så kommer min blogg handla om min viktnedgång tillsammans med Periodisk Fasta samt träning. Anledningen till att jag valde att starta denna blogg är för att jag själv blir mer motiverad att hålla mig till min kost plan när jag kan dokumentera det, samt att jag hoppas det finns flera som har mål att uppnå och att vi kan peppa varandra till fantastiska resultat.

I morgon kommer jag göra första invägningen och berätta mer om hur jag ska lägga upp min kost plan, samt kommer berätta lite mer om mig själv och mitt liv i ett lite varmare land än Sverige 😊

Så peppad på detta nu!

Kram på er alla ❤️

Likes

Comments