min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa, Mina älskade änglar

godmorgon alla människor :)

vilken dag , tisdag . intervju på g och arbete i natt :) barnen är på bra humör och en annan är lite trött men toppen! 
älskar de människor i min närhet! har fantastiska vänner;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

nu är man tillbaka igen, de mesta av energin or tillbaka vilket jag är tacksam för :) lite mer uppdateringar på g.
jag har Äntligen börjat läsa usk igen.  har sista terminen kvar :) hoppas jag är klar till sommaren :) när det gäller min minsta dotter har jag fått remiss för hennes ögon och för hennes sena utveckling :/ tråkigt värre. röntgen den 22 september.
tyvärr åkte jag själv på njursten och fick åka ambulans för andra gången.  och nu har ja utslag över hela kroppen för ja fått en hudsjukdom :/ så allt är skit. 
men de bästa är att ja fått ett vikarier plus en annan timanställning så mitt hopp för arbete är stort :)

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

när morgonen börjar redan klockan 6 får man ta vara på tiden man är själv. minstingen somnade om efter välling och jar sitter jag i soffan med fotbad, ansiktsmask och kaffe.  vilket innebär att dagen kan inte börja på bättre sätt :) sen jag blev mamma har jag lärt mig att ta vara på sådana här stunder, göra de till min egentid :) så de ska ja göra just nu <3

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

min kväll igår va hur trevlig som helst.  hade fin besök av både lina fannie och Erik.  dock orkade denna mama bara hålla sig vaken till 22.10. såg en del av matchen men gav upp i andra halvlek. kämpar emot sin kropps trötthet varje dag känns de som.  sen hjälper de inte att vår minsta har oroliga nätter med flera avbrott från sin sömn.
dagen idag blir det att ta tag i all tvätt som skall vikas, tvätta och dammsuga.  är så sugen på att göra något nytt i lägenheten.  hoppas vädret håller sig så de kan bli lite lek ute oxå.

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

Igår va jag och tatuerade in min minsta dotters namn och min mormors namn ♡ Att ha sina tre finaste änglar skrivna på min kropp är så fantastiskt.  mina tre ♡
Att kommentera tatueringar är onödigt.  min mamma roll har blivit i fråga satt pga mina tatueringar. jag förstår den äldre generationen, hela den grejen med att märka kroppen för alltid.  men de är min kropp ingen annans, vill jag märka min kropp då gör jag det! 

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

innan idag när jag satt och väntade på min man i stan upptäckte jag mig själv fundera på alla människor runt omkring mig. hur olika alla är till utseende och till sättet.  men de som jag funderar mest på hur deras resa ser ut genom livet.  hur har dom det, vart står dom i livet, är dom lyckliga, allt man kan tänka på. om jag hade fått hade jag gärna stoppat en okänd människa och ställt alla dessa frågor och hoppats få svar på min nyfikenhet. dock hade min nyfikenhet inte varit speciellt uppskattad av folk.  hur hade en människa reagerat om man ställt sådana frågor?  hade jag fått ytliga svar eller hade någon verkligen berättat sin historia?  vi alla människor bär på en ryggsäck med en hel del historier.  vissa bättre än andra.  jag kan inte låta bli att undra när jag ser en bil vart personen ska, vart den har kört ifrån och vart den ska.  likadant alla vägar som leder in i skogen. vart kommer jag om jag kör på denna vägen?  hur långt går den och hur ser det ut.  tankarna bara snurrar när ja tänker på det.  hur ska jag någonsin få reda på allt detta?  de är frågan! 

äntligen är vi ett igen mormor ♡♡

Likes

Comments

min vardag med psykisk ohälsa, Psykisk ohälsa

Helgens väder förstörde vår idé med gårdsloppis. allt va planerat men inte vädret. men de blir ett försök på bakluckeloppisen nästa vecka istället: ) för och slappna av och lägga helgen bakom sig förbereder jag en ny vecka med fotbad och kaffe: )

massa att göra på schemat precis som vanligt. ny vecka nya tag. hämta mannen efter ju jobbet och ha en mysig familje eftermiddag innan matchen.  åka och kolla på matchen med barnen: )

På tisdag blir du ett med min kropp igen min älskade mormor, kvällen ditt namn tatueras in på min hud och följer mina fotsteg vart jag än går. saknaden efter dig går inte att beskriva. jag vet att du finns med mig och min dotter pratar om dig så mycket just nu att de är jobbigt. Du lever med oss abuela , för alltid ♡

Likes

Comments