Header

I onsdags var jag på Ture Blood festen som HBO och Subito bjud in till. Det bjöds på mat och bloody mary som jag smakade för första gången och kan ju säga det inte var min grej. Däremot var maten det, speciellt rostbiffen! Jag och Olsson gick all in på dekorationen som fanns såsom kedjor och burar. Haha.

_MG_7374_MG_7404_MG_7400_MG_7411

Likes

Comments

20130603-080337.jpgSka sätta igång med syrrans inbjudningskort till hennes kalas nu. Så skojigt!

Likes

Comments

20130602-134246.jpgHaft en lugn helg. Jobbat både lördag och söndag.
I lördags var jag och Emma på predikyr. Så skönt! Sen åt vi sushi och var på Panduro tills de slängde ut oss. Där köpte jag lite grejer för att kunna göra syrrans inbjudningskort som ska ha kalas snart. Det kommer bli så fint. Idag åt jag en mega frukost och trots att det är eftermiddag är jag fortfarande mätt!

Likes

Comments

20130531-234205.jpgFredagskvällen spenderades hos E, med middag, gott vin och filmer. Skönt med en lugn kväll för en gångs skull haha.

Nu blir det jobb i några timmar och på eftermiddagen ska jag och Emma på spa! Det förtjänar vi efter en ”tuff” vecka!

Likes

Comments

viaplaybarnHämtade posten precis innan jag skulle gå hemifrån och förutom lite kläder som jag beställt så låg det ett rött kuvert som blivit mosad. I den låg det en fin inbjudan från Subito till Viaplays sommarfest för barn. Gissa om syrran kommer bli glad?

Likes

Comments

 

Det  blev en lång men härlig middag igår kväll på Escaliers innegård, Jardin. Vi åt musslor, snackade skit och skrattade en massor.

Idag ska jag plåta och sedan ska jag till Jardin IGEN. Tredje gången på mindre än en vecka. Haha… blivit mitt nya stammisställe. Ha en fin dag!! ;)

Jackie och Amanda på Jardinkristel på jardin

Likes

Comments

Precis avslutat en trevlig middag med Emma på #Escalier. Nu är vi på The Wall och har fått förstärkning av Amanda. Får se vart denna kväll tar oss… @amandaedman @platines
20130526-222155.jpg20130526-025850.jpg

Likes

Comments

Igår kväll hade vi en Subito-avslutningsfest för mig. Vi startade med en fördrink på kontoret, och vidare till Clarion Sign som hade premiärinvigning, där blev det några glas rosé och så pratade vi om lägenheter inte konstigt med tanken på utsikten. Sen började det regna så vi hoppade in i en taxi och åkte till Spymlan som också hade premiär invigning, där bjöds det på goda men alldeles för starka popcorn och riktigt starka tacos! Under kvällen hade de även en wrestling match mitt bland alla gäster, jag fattade inte först att det var uppgjort, trodde det var två vanliga gäster som hade ihjäl varandra. Haha! Avslutade kvällen på Riche och sedan bar det hemåt.

DSC_9860Jag, Marita, Daniel och Kristin.

Likes

Comments


Jackies Snapshots
Humlans premiär invigning med härligt sällskapet. Lite för starka popcorn med rosé räddar oss.

Likes

Comments