Header

När jag var på Skönhetesmässan Acadermia fick jag chansen att fylla läpparna hos Proforma Clinic. Och eftersom det var några år sedan som jag gjorde det sist, kände jag att det var dags igen dessutom är min läpp lite sne på vänster sida så ville jämna till det samtidigt som jag ville ha en lite mer volym. Det blev 1 ml och sjuksköterskan Ellinor Gribbe var riktigt noga med att det skulle lägga sig fint. Det blev riktigt fint och jag känner mig supernöjd med förbättringen!

Nedan kan ni se en bild före behandlingen och en några dagar efter behandlingen när svullnaden lagt sig.

_MG_3498föreoefterfillers

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

20130405-133623.jpgIdag skickar vi ut den läckra inbjudan till Top Model Sverige event! Tyvärr tyvärr så ingår inte skönheterna som speglas.

Likes

Comments

MOTMORAIMG_8702
IMG_8733
IMG_8752IMG_8817
IMG_8859
IMG_8832
IMG_8875IMG_8940På påskdagen tog jag tåget till Mora, där bästa Anna och Ia hämtade upp mig för att sedan åka vidare till Gesunda där jag spenderade helgen. Vi droppade min resväska hos Anna och sedan hängde vi i backen och tittade på Catasstrophy tävligen och drack cider. Det är tydligen så man gör i Gesunda! Haha. Efter tävligen promenerade vi hem till Anna och åt en god middag som Annas mamma lagat. Supergott! På kvällen blev det fest och nästan hela Gesunda var på plats!
Dagen därpå åkte vi fyrhjuling till Mångbergs damm och fikade i den härliga solen, sedan åkte vi vidare till Siljan för att åka snöskoter. Det var riktigt kul! Vi avslutade kvällen med en film och massa gott. Och så kom söndagen och d?? var det dags för hemfärd, på vägen hem åkte vi förbi Dalahästen och självklart var vi tvungna att stanna för att ta en bild. Mer Dalarna kan det nämligen inte bli! 

Likes

Comments

Nu är det dags att lämna Gesunda och åka hem till Stockholm och verkligheten.

IMG_8924

IMG_8923

Likes

Comments

filmHaft en lång och rolig dag med Anna. Är helt slut och nu ligger vi här på varsin ände av soffan och tittar på en film från 1991 ‘Thelma and Louise’.

Likes

Comments

20130401-211216.jpgVilket underbart väder att vakna upp till. Somnade väldigt tidigt igår kväll redan vid tolv och då hade festen precis börjat. Haha. Snacka om att man börjar bli gammal! Idag ska jag och Anna ut på äventyr och åka fyrhjuling och skoter. Ska bli skoj!

Likes

Comments

20130331-124707.jpgIkväll är det stor fest! Vi firar Anna som fyller år nästa veckan. Så hoppar in som bartender och blandar ihop en grym bål!

Likes

Comments

Gesundaberget

Framme! Anna och Ia hämtade upp mig i Mora och välkomnade mig med en cider i bilen. Här i Gesunda börjar man tidigt. Haha! Nu hänger vi i backen och njuter av solen medan vi kollar på Catasstrophy-tävlingen. Skål!

Likes

Comments

20130330-110151.jpgBild 2013-03-30 kl. 12.50 #3Sitter på tåget mot Mora och ska sitta här i 4 timmar. Så har förberett resan med dom sist avsnitten på sista säsongen av Gossip Girl. Så himla tråkigt att serien tar slut!

Likes

Comments