Header

Gosigasta tjejen sitter och äter sin middag. 

Likes

CommentsFirade nyår med middag hos mamma och sedan åkte jag och Emma hem till hennes pappa där vi tittade på fyrverkerierna och skålade vid tolv slaget. Så skönt med en lugn kväll!

Likes

Comments

Kul att man får ett bud med en flaska bubbel från Freixenet lagom till nyår!! Å det är inte vilken flaska som helst utan en limiterad flaska, där accessoarmärket DAKO och Freixenet samarbetat och tagit fram en specialtillverkad guldfluga  som pryder halsen på Freixenet Cordon Negro.

Blir en perfekt kavaljer på nyrårs kvällen. :)Likes

Comments

advent
I helgen har jag och syrran gjort vår egna adventsljusstake. Vi tog gamla glasburkar och så målade vi siffrorna på papper och knöt de runt burken med snöre. Och så var det klart!

Likes

Comments

Tidigare i vecka fick jag besök av min barndomskompis och hennes nyfödda son Thiago! Bjöd de på lunch och så blev det en del gullande med Thiago. :)

20131211-125645.jpg

Likes

Comments

View tracker

Fick min soffa i helgen så har suttit fastklistrad framför tvn och titta på en massa filmer. Haha! Hittade ett snabbt och roligt test som talar om vilken filmperson man är. Dessutom bjuder Viaplay på en fri månad! Så najs. HÄR kan ni göra testet!

kalladetvadduvill
Obs! Detta är en annons.

Likes

Comments

Fick en trevlig överraskning från lipsmacker! Deras Coca-Cola edition. Så najs. Tusen tack Pretto PR!
20131202-124540.jpg

Likes

Comments

Amanda överraskade mig häromdagen med en födelsedagspresent! Vi var och så Bruno Mars i Globen! Hade riktigt bra platser och stod väldigt väldigt nära Bruno, det regnade konfetti på oss och ville inte att kvällen skulle ta slut.

Tack Amanda för en grym kväll!

Brunomars

Likes

Comments

Haft en megabra helg. Varit på spa och bio med Amanda och Emma. Vi såg filmen Rush! Var hur bra som helst. Tack till Taste PR för biljetterna :) I söndagas möte jag upp mina gamla träningspolare från Xtremefit och bowlade samt åkte gokart! Hur trevligt som helst. Saknar att träna med Xtremefit. Men går inte för tillfället. :)

selma city spa

gokart

bowling

Likes

Comments

Precis kommit hem från ett trevligt Ben & Jerrys-event som Stjärnskott höll i på Kåken. Ben & Jerrys är ett fairtrade-märkt glass och har förbättrat villkoren för fler odlare i utvecklingsländer. Hur bra som helst! Det gillar vi. Amanda och jag åt glass och drack milkshake! Kul med en annorlunda fest! Sedan tog vi även lite spex bilder i deras Photo Booth. Tack Ida för en trevlig kväll!

ben&jerrys

Likes

Comments