Header

Åh, endelig min! Denne er fra GANNI sin nye kolleksjon og hvor fin er ikke denne genseren? Så fresh!! Gleder meg masse til å bruke denne fremover. Dagen i dag går til jobb. Så vi snakkes mer senere💛

Likes

Comments

Hei fininger!

Endelig har merket jeg har stått modell for lansert, woho! Så utrolig gøy å få være med på. Er så spennende når folk rundt deg tørr å satse og gjøre noe annet. Det er så viktig. Tror også det er veldig sunt å ha slike mennesker rundt seg, som bare gjøre det de har lyst til, og skaper noe eget. For er det ikke det vi alle egentlig vil? Så gøy å se hvor utrolig bra det blir, etter riktignok veldig mye arbeid. Flinke!

Nettsiden dems finner du her: http://Ciaracode.com

Løp å kjøp! 💗

Likes

Comments

Hei alle sammen!💙

For en fantastisk dag! Vil aldri dra herfra. Kunne faktisk flyttet hit om jeg hadde muligheten. I dag har det vært 28 grader, med andre ord; helt sykt varmt. Merker det er veldig uvant med så høy temperatur nå i november. Dagen i dag har gått til å ligge som en strandet hval på stranden og selvfølgelig bade masse! Om ikke annet har jeg begynt å spille inn en vlog til dere, er veldig spent på hvordan sluttresultatet blir, haha!

Her har dere noen bilder fra dagen.

Da var det dags med et par bilder med klær på

Drar for å spise middag nå, så vi snakkes💛

Likes

Comments

Slenger med noen bilder fra dagen i går. Tenker å dra på stranden nå så ville bare si hei til dere. Været her er helt nydelig og jeg nyter hvert sekund av det!!

Ha en fin dag💗

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Herlighet som vi koser oss! Super deilig å være her i 27 grader og stekende sol. Dagen i dag har gått så fort, handlet litt på Victoria Secret og fant masse fint! Videre gikk jeg litt rundt i gatene og handlet med meg et par julegaver i samme slengen. Kjøpte med oss mat og dro rett på stranden, og det var så deilig. Syntes det er så fint her, elsker virkelig den endeløse stranden og det turkise havet samt at man har masse butikker og de travle gatene et par minutter unna.

Ha en fin dag! ❤

Likes

Comments

Hei alle sammen!!

Herregud, jeg er i Miami!!😍 Åh, det er så deilig! Vi ankom for et par timer siden og i skrivende stund sitter vi å slikker de siste solstrålene før solen går ned. Vi bestilte billetter i går kveld, så det var veldig spontant! Men kjenner at 27 grader nå er helt perfekt. Tenker å lage en vlog til dere mens jeg er her, men det får bli om noen dager når jeg har blitt litt brunere, haha!
Vi har kun vært her et par timer, men slenger med noen bilder alikevel.

litt sliten etter 14 timer på reisefot..

Dette er utsikten fra rommet vårt.

I morgen skal vi så stranden, så da kommer det masse mer bilder.

LOVE

Likes

Comments

Takk for så fin respons på innlegget fra i går. Håper dere syntes det er litt morsomt å se sånne bilder også, jeg syntes det i hvert fall er gøy å dele med dere. Sitter her og lurer på om jeg skulle vurdert youtube etterhvert? Syntes det virker så gøy! Jeg tror det kan være en fin måte å bli bedre kjent med meg på. Eller hva tenker dere?

Ha en fin dag!!💛

Likes

Comments

Hei alle sammen💖

Tenker å vise dere noen "behind the scenes" bilder fra photoshooten på søndag. Merket er kke lansert enda, men det er ikke lenge igjen nå! Kan oppdatere dere på det når det er gjort. Her får dere hvertfall en smakebit på et par av plaggene, veldig kule! Shooten holdt sted på Tjuvholmen så det var med andre ord ikke så varmt å stå der i sommerklær, brrr.. men gøy var det uansett.

Haha, blinkskudd! Bittelitt kald..

Ha en fortsatt fin dag, så snakkes vi💜

#nouwoutfit #nouwstyle 

Likes

Comments

Hei fininger💛


I skrivende stund sitter jeg her i en kjole, nekter virkelig å gi slipp på sommeren. Jeg syntes den var så søt at den fortjente et eget innlegg på en ellers ikke så kreativ dag. Drukner snart i skolearbeid og kjenner at tanken på seks eksamener om noen uker stresser meg. Jeg vil så gjerne være dedikert og nyttårsforsettet har de fem siste årene vært å begynne med skolearbeid med en gang et nytt semester starter, men det skjer aldri. Så da sitter jeg her, i min sorte kjole med prikker og poserer glad og blid i sofaen og later som fred og ingen fare.

Strartet morgenen min med et glass vann med sitron i, virkelig noe av det beste jeg vet. Da begynner jeg morgenen på en sunn og frisk måte og da har jeg to valg videre for dagen; Enten fortsette det sunne mønsteret utover dagen, eller rett og slett bare skeie ut siden jeg allerede føler jeg har fått min dose sunnhet. Tenker det blir alternativ nr to... i dag også.. :)))hihi

Ha en fin dag!

LOVE

Likes

Comments

Instagram@perdah