Header

Heiheii!

Tenker å vise dere min kveldsrutine som jeg er veldig fornøyd med. Dere visste kanskje ikke at de to siste årene har jeg slitt en del med kviser i T-sonen og utrolig fet hud.. Syntes egentlig det er litt flaut å snakke om, men nå som problemene er så å si er borte og jeg har funnet rutiner som fungerer for meg, så tenker jeg å fortelle dere min historie og dele mine tips med dere.

Vil begynne å fortelle at for ca et og et halvt år siden oppsøkte jeg en hudlege på Aleris klinikken på Frogner i Oslo. På dette tidspunktet hadde jeg vært frem og tilbake hos legen min og fått diverse kremer jeg skulle prøve ut. Etter flere måneder med prøving (ja, det tar lang tid å se noe som helst resultater..) hadde jeg rett og slett ikke tolmådighet lenger og ville ha noe sterkere som tok kvisene. På Aleris fikk jeg god hjelp, riktignok ikke billig.. men jeg syntes det er verdt det. Jeg fikk en sterk tablettkur (Tetralysall) som jeg gikk på i tre måneder og en middels sterk krem som jeg brukte underveis med tablettkuren og etter når tablettkuren var ferdig. Denne kremen var tydeligvis ikke sterk nok etter tablettkuren var ferdig, og jeg var i gang med nye utbrudd kort tid etter.. Jeg dro derfor tilbake og fikk enda en tre måneders kur med de samme tablettene. Denne gangen fikk jeg en annen krem, og den var helt fantastisk. Krem som heter Epiduo. Altså denne kremen har hjulpet meg så mye! og virkelig gjort underverker for min del. Dette er en krem som jeg har brukt ca ett år nå, men de siste to månedene har jeg prøvd å ikke bruke den. Dette er fordi jeg føler det ikke er så bra å bruke så sterke kremer på huden og jeg vil prøve å slutte med den.

Vel vel, nå som jeg har tatt dere kjapt igjennom to år med kviser, tabletter og kremer vil jeg tipse dere om de produktene jeg bruker nå. Begynte med disse produktene for ca 2 mnd. siden. Vanligvis ville kviser og urenheter komme tilbake etter kort tid når jeg hadde opphold med Epiduo. kremen, men med de nye produktene så har jeg ikke fått nye utbrudd. Så om de produktene jeg nå bruker hjelper for deg som har daglige utbrudd og sliter med nye kviser vet jeg ikke, men jeg er i dag veldig fornøyd. Rutinen jeg bruker hjelper meg for å forebygge at det ikke kommer nye kviser og urenheter.

Tar av sminken med disse serviettene, og vasker ansiktet med lunket vann etterpå.

Ikke alltid jeg renser huden min med skum, men gjør det ca en gang i uken. Dette gjør jeg etter jeg har tatt av sminken.

Denne finner du: HER

Så kommer vidunder middelet for min del! Denne innholder en væske som ligner på vann og lukter mint. Denne påfører jeg på en bomullspad og påfører ansiktet. Jeg vasker den ikke av før jeg legger meg, men sover med den på. Vasker den av på morgningen.

Denne finner du: HER

Denne er helt genial! Med en gang jeg merker nye hudormer i pannen så påfører jeg denne. Påfører på kvelden og sover med den. Når jeg våkner dagen etter er det ingen spor for hudormer og heller ingen nye kviser! Det er en hudfarget krem som inneholder sink. Når jeg har kviser så kan jeg fort syntes det er litt ubehagelig å ikke ha på noe sminke foran andre, og da er denne perfekt da den faktisk dekker som en lett dekkende concealer, bare du kan ha god samvittighet da den faktisk hjelper mot problemet og ikke gjør det verre. Helt genial.

Denne finner du: HER.

Tilslutt pleier jeg å bruke denne kremen som dere ser, er veldig godt brukt. Super glad i den. Vil anbefale å bruke en mer fuktighetsgivende krem dersom du skal bruke epiduo krem. Kremen gjør nemlig huden din super tørr for et par uker.

Denne finner du: HER

Dette er ikke et sponset innlegg! Bare min kjære anbefaling som har hjulpet meg 💛 Som sagt, det er ikke sikkert det hjelper om du er kjempe plaget med kviser. Jeg bruker dette som min hudpleie rutine nå som utbruddene har gitt seg betraktelig. Når jeg var på mitt værste så brukte jeg kun tabletter, epidou krem og fuktighetskrem. Det er jo litt skummelt å gi anbefalinger som dette da det ikke er sikkert det fungerer for deg og din hudtype. Uansett, det gjør underverker for meg, og jeg elsker produktene.

Ha en fin dag!!

Likes

Comments

Brrrr.. Herlighet så kaldt det er! Skulle ta noen antrekks bilder i dag ute i solen, men klarte rett og slett ikke å ta av meg parkasen, så den forble på.. Får heller vente med det til jeg kommer til Oslo igjen. Fra det ene til det andre så har jeg vært litt fraværende på bloggen den siste tiden, det er ikke fordi jeg er lei eller ikke syntes det er noe morsomt, tvert i mot! Men som dere vet er jeg midt i eksamensperioden og får så dårlig samvittighet om jeg prioriterer blogg fremfor skole. Skal faktisk levere min første eksamen i dag, så det blir spennende. Kommer sterkere tilbake når eksamensperioden er ferdig. Lover.

Gikk en tur i dag sammen med min pappa, og det var så koselig! Hvor gøy er det ikke at pappaen min tar bilder til bloggen? Det er riktignok ikke bare han som tar bilder, men veldig hyggelig at han vil hjelpe meg da. Pappa er verdens snilleste, og jeg er så heldig som har en så fin familie rundt meg.

Håper dere koser dere i det fine været, så snakkes vi! 💛

LOVE

Likes

Comments

Genser: Ganni. Bukse: Zara. Veske: Ganni sko: Chanel

Likes

Comments

Åh, endelig min! Denne er fra GANNI sin nye kolleksjon og hvor fin er ikke denne genseren? Så fresh!! Gleder meg masse til å bruke denne fremover. Dagen i dag går til jobb. Så vi snakkes mer senere💛

Likes

Comments

Hei fininger!

Endelig har merket jeg har stått modell for lansert, woho! Så utrolig gøy å få være med på. Er så spennende når folk rundt deg tørr å satse og gjøre noe annet. Det er så viktig. Tror også det er veldig sunt å ha slike mennesker rundt seg, som bare gjøre det de har lyst til, og skaper noe eget. For er det ikke det vi alle egentlig vil? Så gøy å se hvor utrolig bra det blir, etter riktignok veldig mye arbeid. Flinke!

Nettsiden dems finner du her: http://Ciaracode.com

Løp å kjøp! 💗

Likes

Comments

Hei alle sammen!💙

For en fantastisk dag! Vil aldri dra herfra. Kunne faktisk flyttet hit om jeg hadde muligheten. I dag har det vært 28 grader, med andre ord; helt sykt varmt. Merker det er veldig uvant med så høy temperatur nå i november. Dagen i dag har gått til å ligge som en strandet hval på stranden og selvfølgelig bade masse! Om ikke annet har jeg begynt å spille inn en vlog til dere, er veldig spent på hvordan sluttresultatet blir, haha!

Her har dere noen bilder fra dagen.

Da var det dags med et par bilder med klær på

Drar for å spise middag nå, så vi snakkes💛

Likes

Comments

Slenger med noen bilder fra dagen i går. Tenker å dra på stranden nå så ville bare si hei til dere. Været her er helt nydelig og jeg nyter hvert sekund av det!!

Ha en fin dag💗

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Herlighet som vi koser oss! Super deilig å være her i 27 grader og stekende sol. Dagen i dag har gått så fort, handlet litt på Victoria Secret og fant masse fint! Videre gikk jeg litt rundt i gatene og handlet med meg et par julegaver i samme slengen. Kjøpte med oss mat og dro rett på stranden, og det var så deilig. Syntes det er så fint her, elsker virkelig den endeløse stranden og det turkise havet samt at man har masse butikker og de travle gatene et par minutter unna.

Ha en fin dag! ❤

Likes

Comments

Instagram@perdah