Header

God kväll !! Ja denna dagen har varit full speckad kan man säga. Men nu är dom flesta 2orna fixade på bilen som ja fick på besiktningen. Bara 1 kvar. Så skönt. Tur att ja har en underbar pojkvän som är så snäll å ville hjälpa mig att fixa eftersom det är han som kan de inte jag :) .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja de va ett tag sedan man satt och skrev här nu. Men har haft fullt upp hela dagarna så när man varit hemma så har man varit helt slut. bara velat slappa. Men nu kände ja att orken fanns & tänkte att man kunde skriva några rader. Har ju hänt en del den sista tiden. de gör ju med att man inte har lust att sitta att skriva så mycket. Men nu skall ja försöka ändra på de och skriva igen. Men har med haft ett tag i tanken att kanske byta blogg till en annan blogg. Men lite tråkigt bara att de inte verkar som om man kan flytta med denna blogg till den nya bloggen i så fall. Ska fundera lite till så får man se va som händer..  Ne nu blir de fortsätta med middagen . Hej svejs

Likes

Comments

God morgon alla !! ja idag blev de uppe tidigt. Har jour i stallet plus att man skall jobba. Så fick va i stallet tidigt idag för att hinna med att både fodra & få ut alla hästarna innan man skall börja jobba halv 10. men hade tur att ja fick hjälp med utsläppet så man slapp stressa till jobbet. :)

Likes

Comments