Header

Ja idag blev de kotlett med potatis sås å stekt lök till middag. Nu står degen till hembakat bröd på jäsning gott skall de bli :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

JA idag blev de en lång tur ut på skrutten View =). Ihop med 2 tjej kompisar i stallet.. härligt va de =). Men kom inte undan med bus så klart. varför skulle ja göra de =) haha nene då heter man inte view längre å är inte view längre. Han måste bara busa å jävlas lite =) hihi söta skrutten . Skrutten nightwish fick vila idag. Men imorgon blir de pyssel med båda två =)

Likes

Comments

God kväll alla!!

Ja då va denna måndagen slut. Har fått gjort en del idag.. Varit i stallet och tagit hand om mina två skrutt hästar =) Nightwish & View. De e verkligen mina älsklingar. Va skulle ja göra utan dom. De vill man inte tänka på enns.. Är glad att ja har dom.. Nu blir de lite kvällsmat. Lite sent men de får la gå =). Imorgon har ja lite att fixa med.. Fixa med papper till arbetsförmedlingen på onsdag som ja måste ha med mig på de mötet. Så de får fixas imorgon. Sen blir de stallet. Sen blir de att va hemma & greja & dona här hemma.. Blir väl att få städat & fixat tänkte ja så mycket man orkar.. Sen blir de nog en slapp dag/kväll. Äntligen har dom satt på värmen på elementen i lägenheterna så man slipper sitta & frysa i soffan när man sitter och kollar på tv..  Ha de så bra skriver snart igen =)

Likes

Comments

Hallå alla :) idag fick de bli makaronstuvning med hemma gjorda köttbullar till middag :) gott

Likes

Comments

Go kväll! Det blev att baka lite bröd ikväll :) får bli en större sats med deg imorgon när kl inte är så mycket. nu ligger dom på jäsning innan ugnen :)

Likes

Comments

Gott att de är fredag nu å helgen är här. Träffa älsklingen idag & de känns helt underbart. Helt ärligt så skall de bli gott att få slippa praktikplatsen. För kände mig mer utnyttjad än nått annat efter att man får först beskedet efter 3 veckor . Ja vi vet inte om vi kan anställa för att våran budget är så ansträngd. Sen mitten på sista veckan den fjärde veckan så får man beskedet nej tyvärr vi har inte råd att anställa någon. Ja va var de för mening att änns börja praktiken från början. De kändes helt onödigt. Men men man provade på nått annat ja vist. Men dom visste från början att de va jobb ja va ute efter. Tycker de är väldigt konstigt att helt plötsligt få ett sådant besked. tycker att de borde dom vetat från början. Man har väl koll på sin ekonomi. Men tydligen inte dom.. De va väl bra att få gratis arbetskraft i 1 månad. Men att utnyttja folk de gör man inte. De är precis så ja känner mig utnyttjad. Dom ja berättat detta för alla tycker å tänker precis samma som mig att detta borde dom vetat om från första början de här med ekonomin. Dom säger bullshit att dom inte vetat om de. Så känns skönt att de finns fler som e på min sida å håller med mig om detta. Tycker att något sådant kommer inte helt plötsligt  upp  bara. Tycker att detta va totalt fel.  De är min åsikt. Sen får andra tycka va dom tycker dom som inte håller med mig eller tycker som ja. De är deras ensak. Men min åsikt är min åsikt. Mina känslor är mina känslor & dom får ja lov att ha. Från och med 1 oktober är ja då arbetslös å skall börja på akassan. De som är positivt är väl att man kan få va ledig ett tag. Men att bli behandlad så som ja blivit känns totallt fel. Men men man lär sig . Lär ju se till att de inte händer igen.. Varför jobba häcken av sig när de ändås inte leder någonstans. hmm inte alls någon mening med de.. Men men nu är de som de är.. 

Hoppas att alla får en bra helg. De skall ja försöka ha ihop med min älskling..  

Skriver mer senare nog =) ha de så länge.. 

Likes

Comments

God morgon. Ja man har semester idag å på måndag. Men sova längre idag nene de gick inte.. men men så e de.. Idag blir de stallet en sväng.. sen blir de att greja hemma.. skall ner till zoobutiken en sväng. sen blir de greja här hemma innan man skall till pojkvänen ikväll.. 

Likes

Comments

Märks att de börja bli höst ute nu :)

Likes

Comments

de fick bli en varm kopp tee med framför tvn. nu blir de med ge ormarna mat sen släcka för natten för dom :)

Likes

Comments