Header

Go kväll alla. ja då va de söndag å en ny jobb vecka börjar imorgon måndag. då skall man till min praktikplats å hoppas på att allt skall gå bra. Imorgon får man se va man gör första dagen. blir nog mycket instruktioner å visning på alla saker. Men de återstår å se. haft en en sisådär helg men blev bra i slutet ändå. Hoppas på bättre helg nästa. nu blir de sängen å sova så man inte är för trött första dagen på praktiken. god natt alla sov gott. !!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nightwish fick ett regntecke på sig idag lite kyligt ute å regn in i mellan så tyckte han behövde de :)

Likes

Comments

God morgon. ja då va de äntligen fredag & träffa pojkvännen idag :) . började jobba kl 7 idag för att tjäna in lite mer tid för att kunna sluta ännu tidigare idag. . så gott. så idag slutar man kl 12.00 :) å när kl slår 12 så skall ja njuta att ja inte behöver gå upp på måndag å åka ner till detta jobbet utan till de andra ja skall prova på :) gott. ha de bra idag skriver mer sen :)

Likes

Comments

Hallå alla !! 

Ja imorgon är de fredag & de är såå skönt. Får träffa pojkvännen igen. Skall bli underbart.. Sen är de sista dagen på jobbet som ja har nu. Fick ju förlängt med en månad till men de e på grund av att på måndag skall ja börja praktisera på ett annat jobb & hoppas på att man kanske kan få anställning där istället. Man behöver ju pengarna. Ja ville ju inte förlora pengar på att prova på ett annat jobb..  Men helt ärligt så hoppas ja verkligen att ja kan få anställning på de nya jobbet. För helt ärligt så är ja så trött på de jobbet ja har.. Trivs på ett sätt men ändås inte längre.. Viss personal har gjort att man inte vill kämpa där nere längre & lägga energin där nere. Men sen finns de viss personal som har gjort att ja verkligen vill gå dit för att de e dom ja jobbat med & de är dom som gjort att man vill stå upp på morgonen & åka ner till jobbet & jobba. Kommer sakna att jobba med vissa personer & dom vet själva vilka dom är. Sen har ja en av samordnarna som ja kommer med sakna att jobba ihop med.. Men ja hoppas att den nya chefen är en bra chef. Har hört gott om henne. Så får hoppas att ja får samma bild som de man hört.. Men de återstår & se.. Sen kommer ja jobba andra tider med.. KL 06.00 - 14-30. Men vist ja kommer få stå upp tidigare på morgonen. Men spelar ingen roll för ja slutar ju soppas tidigt på dagen så man kan hinna med så mycket annat innan de blir svart ute. Eftersom de snart går över till vintertid igen å allt e svart när man åker till jobbet å åker hem från jobbet. Så de som kommer bli skönt är att man kan komma till stallet innan de blir svart.. de e väldigt positivt..  Men som sagt skall bli såååååå underbart att få slippa de stället nu & ja hoppas att ja slipper de helt & hållet.. Så imorgon skall ja bara njuta av att ja fick ihop tid till att kunna sluta kl 12 utan att förlora pengar på de plus att de är då sista dagen ..

UNDERBART !!!!!!!!!

Likes

Comments

Blev en enkel måltid ikväll :) pasta med bacon blandat i cream fraich å lite peppar å ketchup lite uppe på de :) gott är de :)

Likes

Comments

Fina spegel ljusstakar som ja skall hänga upp på väggen

Likes

Comments

Filmade när de blixtra & åska här om dagen . tog sen å redigera lite å tog kort på blixten från videon
Likes

Comments

Go kväll alla ! Ja eftersom man inte e såå trött än så fick jag för mig att ja skulle färga mitt hår nu ikväll haha jaja de e ju inte de lättaste att göra själv.. Men de funkade bra faktiskt denna gången =). Ja har ju normalt glasögon & när man tar av sig dom så kan de ju va lite svårt att se ordentligt. Men då kom ja ju på att ja har ju mina linser hemma. Så ja sätter i dom så då gick de ju mycket lättare än ja trodde att göra de själv ändå =) Får la se hur de blir när man tvättat ur de å håret har torkat. Men tror de blir okej i alla fall =). om inte annat så får de ju duga..tills nästa gång man skall färga bort allt utväxt. De är ju utväxten som är svårast att få bort å de som e viktigast att få bort . Eftersom ja har svart hår nu å normalt har ja ljusare hår så syns ju utväxten tydligare än vanligt.. =) Men men de återstår å se när de e dax att tvätta ur =) Men som sagt tror ja blir nöjd ändå =)

Likes

Comments

Ja dp va både tvätten & stallet klart. Så nu blir de bara slapp här hemma innan man skall gå å lägga sig för natten..  Gott att få de klart.. Ja hade tur ännu en gång när ja skulle sätta upp ny tvättid. Fick nästa måndag igen kl 17.30. =) Har haft tur varje gång. så gott att få tvättat soppas ofta så blir de inte så mycket på samma gång..

Likes

Comments

Ja när diskmaskinen va klar så stänger ja av den & skall plocka in disken. men va händer då ne då har den fan inte diskat rent trots att ja sa till där ja köpte den att de e nått som är fel & dom va här å kollade på den. men nått har då inte hänt eftersom samma problem uppstår ändå. fan va trött man blir. blir att klaga igen.

Likes

Comments