Header

Ja då va man hemma igen efter en tur med min pojkvän till norge med lastbilen. Gott att få komma ut en sväng. men gott att komma hem. men har haft en mysig tur med min pojkvän. .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då är man med pojkvännen i Norge. Han kör ju lastbil mellan Sverige & Norge. Fick åka med en tur idag. vädret e typ samma som hemma. Kommer lite regn in i mellan. Men de är ändås skönt väder ute här med. Hoppas de finns någon toa som man kan låna för känns som om ja snart kissar på mig :) haha inte lätt att åka lastbil & behöva en toa :) .. Men de är kul att komma ut en sväng. Få se något annat . Men kommer ju hem ikväll. Då blir de en tur till stallet & ta hand om Nightwish :)

Likes

Comments

Snygg lampa. Men lite mycket pengar. men fin va den


Snygg lampa lite mer lagom pris 


Likes

Comments

Tittade in en sväng på Halens och kollade om man kunde hitta nått fint kanske =)

Hittade då denna luftbädd. Ser otroligt skönt ut att ligga i. Man skulle kanske köpt en sådan & ha här hemma om man får besök som sover över.. 


Denna sängen hade man inte tackat nej till. Ser otroligt skön ut !


Likes

Comments

Ja då har man varit i stallet & gett hästarna nytt frächt vatten. Gott för dom att få nytt att dricka ! Imorgon blir de fullt ös & greja med nightwish igen :) min söta nightwish ..

Likes

Comments

ja då har man installerat om datan hoppas de kan hjälpa mot problemet ja fick. hoppas verkligen de så man slipper. .men de återstår & se. nu e de bara resten som skall fixas med datan efter ominstallationen . blir att fixa allt ikväll.

Likes

Comments

ja då va de onsdag . blir fint väder och varmt idag med. känner att de skulle behöva bli lite mer regn. Men man ska inte klaga på värmen & de fina vädret . Idag blir de fixa här hemma sen bort till stallet och greja med nightwish :). Funderar på om man kanske skulle åka en sväng till bullaren idag & hälsa på dom andra hästarna. De är ju inte så långt kvar nu tills dom med kommer hem. när sommaren är slut ..

Likes

Comments

Ja då va denna måndagen snart slut. har hunnit med en del idag. Varit i stallet tagit hand om hästarna. Gett dom vatten. Tjötat en sväng med en vän som bor vid stallet. sen hem slappa lite sen ner i tvättstugan vid halv 6 sätta igång maskinerna. Vänta på att dom skulle bli klara sen ner igen lägga in all tvätt i torktumlaren. sen iväg & bada med en annan vän & hennes pojkvän & deras dotter. Gott va de. Sen hem igen bytte om till andra kläder ner i tvättstugan igen hämta all tvätt & gå upp & fixa med den här hemma. nu ikcäll har ja med stått å fixat i köket. nu blir de lite sent kanske men men något att äta får de bli endå. sen resten av kvällen innan sängen blir de bara slapp å mys med mina pissar :)

Likes

Comments