Ja, då ligger man inne på csk igen. Är så mycket nu så jag vet varken ut eller in vad jag gör här. Men mår illa och huvudvärk :/..

Men lugnare nu för fått tabletter mot illamåendet . Ska se om jag orkar få i mig lite mat. Och orkar sova en stund.

Tycker dom kan plocka ut min bäbis nu så jag och barnet kan få må bra.

🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag när jag var till barnmorskan var jag rädd att proverna inte skulle se så bra ut , då jag har överaktiverat mig mycket i helgen 😂..
Men det var super bra med allt
☺️.. Så himla glad 😁..

Så nu har jag varit iväg och köpt färg så jag kan börja måla bebisens blivande rum
😁👍🏼, och kanske få upp lite saker 😁.. Äntligen! Men ska ta det så lugnt som möjligt 😊.. Men är bara super glad att jag kan göra lite än att mögla bort i denna soffan 😂..

Har hänt endel här hemma också
☺️ min katt Sigge som varit borta har kommit hem ☺️.. Tyvärr helt sönder riven i ansiktet, så han får hålla sig hemma, kan säga att han är inte så glad på mig just nu 😂..

Även är veden färdig hemma, staplad och klar
😁, Dennis och hans farmor och farfar kom hit och dom staplade nästan allt på en dag ☺️, så nu har vi runt 30 kubik ved hemma till vintern 😁.. Känns underbart ☺️..

Nu ska jag gå upp och se om jag kan börja fixa iordning lite där uppe
😁.. Så allt är fixat när lilla knodden kommer hem 😘, och ska försöka få hit en extra säng också som står hos min mormor och väntar ☺️..

🌸

Likes

Comments

Fick bli lite nät shopping 😳.. Livsfarligt ju 😂.. Men detaljer gillar jag ☺️.. Så sånt fick det bli ☺️.

Har bara kollat bloggar och läst Veckorevyn typ. Städat lite, men bara städa hjälper ju inte
😂.. En måste ju plocka iordning en massa också.

Suttit och kollat kejsarsnitts videos på youtube
😂, kanske inte det bästa att titta på när dom pratar om att det "KAN", kanske bli ett om ca 1 vecka 😂.. Men vi hoppas inte på det.

Nu ska jag bege mig ut på en lite biltur med vovvsen tänkte jag, när grabbsen är inne på slusscafet och lyssnar på musik och åker raggar bil. Jag gravida fruntimret får hålla mig hemma med boysen roar sej
😂..


🌸

Likes

Comments

Nu sitter jag hos barnmorskan i stan. Trött som fan! Sovit dåligt den här veckan 👎🏻.

Igår så hade jag en trevlig dag. Hälsade på min far som kommit jätte långt på min bil. Så snart ä den färdig också
☺️. Duktig pappi ☺️.

Fick en underbar dag men min älskling igår, Gud vad jag mår bra när jag får så mycket tid med Dennis
❤️. Hade även svärmor och dotter och Dennis mormor på mat igår ☺️. Grillad kykling och pommes ☺️..

Nu ska jag strax in på mitt besök , efter det ska vi kanske till värmskog och äta räksmörgås
😍, underbart!

🌸

Likes

Comments

Idag har varit en dag med blandade känslor, lugnat ner mig från paniken igår iaf ☺️.. Tacka Gud för det!. Jävlar vad dåligt jag mådde igår.

Imorse var inte alls bra, då jag inte kunnat sova på hela natten . Tog tag i och ringde upp där jag har min nya barnmorska iaf, och fick ordning på det iaf, efter ett samtal med tårar då det lät på dom att hur ska dom hinna med mig?, för dom har ju så himla mycket att göra! Men till slut ringde dom upp och hade lyckta lösa mina extra besök som behövs, så nu blir det långturer till stan. Och jag som ska försöka hålla mig undan bli körning
🙄😂..

Men sedan kände jag att jag var tvungen att ta tag i livet och åkte in till stan för att göra mått jag mår bra av och det var att få sola, nu kanske folk tycker jag är helt galen som var iväg och solade, men har faktist rådfrågat om detta! Men efteråt, kände jag mig lyckligare gladare och en gnutta livslust kom tillbaka
☺️.

Tog även en sväng förbi min far som grejade med min bil som jag tidigare hade lämnat in på verkstad som dom inte "kunde" laga, eller inte hade tid att laga tror jag! Men iaf, pappa hade lyckats hitta problemet med hjälp av kollegor som visste vad felet var
😁, och Gud så lycklig jag är ☺️.. Så nu är snart passaten på rull igen 😁.. Tack tusen tack underbara far.

Efter detta åkte jag hem och jag och Dennis åkte till Filipstad, för att kolla på Jockiboi och Jonna med vänner, då jag älskar att titta på dessa ställer på youtube. Så kändes lite häftigt att se dom i verkligheten . Efter den snabbsvängen i Filipstad begav vi oss hemåt och har fixat och trimmat lite på hundarna, så nu är dom fina och rena om tassar och klor
☺️..

Så denna dagen gick från botten till toppen
😊. Och det tackar jag livet för ☺️.

🌸

Likes

Comments

Blir nog inget sova inatt!. Snurrar i huvudet så fort jag blundar!. Tankar funderingar och oro. Och hur mycket kan man gråta innan tårarna tar slut?

🌸

Likes

Comments

Ensam och panik ångest! Inte en bra konbo!.
Livsglädjen är inte på topp och känner ingen lycka med livet!.. Vill känna glädje igen och vad man älskar livet!. Men inte lätt när man mår skit har ont och mår psykist dåligt!. Vill inte umgås med nån , vill inte träffa nån. För känner mig bara till besvär och glädje dödare!. Mår illa och vill bara spy.

En stöttande hand vore nått nu :/.

🌸

Likes

Comments

Jag som hade hoppats att besöken på sjukhuset skulle va bättre, göra mig gladare. Men nej! Nu ligger jag hemma i panik ångest attack och vill bara hålla mig undan för allmänheten.
Känner att varför vill jag ens låta ett barn växa upp i denna världen med bara massa problem. Och få ha sån jävla dålig graviditet, hoppas han inte känner eller lider nått av all denna jävla skit som är!..

Men vi hoppas att allt som sagt blir bättre inom dom här 2 veckorna. Annars kommer han ut då.

🌸

Likes

Comments

Ja nu sitter jag här igen med irritation på vården. Hur svårt ska det vara att ge mig rätt läkarbesök på rätta ställen. 3 gången det är att jag sitter på fel ställe. Så idag sitter jag på läkarstationen i molkom och ska lämna prover. Och skulle även ha ett barnmorske besök här, men nej, då har dom skreve fel utan det var på kronoparken , så nu sitter jag i molkom och dom försöker hjälpa mig få tag på dom på kronoparken då det är ett jätte viktigt besök , se om man hinner klämma in det. För ska ju även på 2 stycken läkarbesök på sjukhuset! 😳..

Fan orkar inte med sånt här
😔... Värme läkarbesök dag ut och dag in 😔.. Kan inte jag bara få vara frisk och må bra! Sånna här dagar som gör att jag inte mår bra i psyket eller humör 😞..

Får panik när det blir krångel med besöken , vänta tider med mera, för ingen tar ju nån respekt att jag har ännu ett läkarbesök om en stund. Så ibland är vården väldigt nonshalant kan jag tycka! Klart det är stressigt och läkarna tar den tid dom behöver och kan inte jobba fortare, MEN JAG DA?, jag som sitter här och får inte stressa, får inte gå upp i varv, får inte göra ett skit med denna havandeskapsförgiftningen, jag ska bara sitta i lugn och ro och ta smällen som blir efter med att betala ett läkarbesök som jag inte hann till i tid, då det jag var på innan fick vänta hur länge som hellst för läkaren var försenad! VÅRDEN!

Nu hoppas vi allt löser sej idag och att allt ser bra ut på ultraljud, och att läkarbesöket går bra, och att även detta barnmorskebesök blir av.
☺️

Sedan får vi hoppas på att värmen inte tar kol på stackars mig idag! Har redan fruktansvärda svällda fötter , ben och armar
😔..

Men ska jag vara ärlig, sitter fortfarande och väntar, och klockan drar iväg och jag är super stressad!
😔


🌸

Likes

Comments

Har ni den känslan att det kvittar vad du gör så räcker du aldrig till. Vad du än gör , är det aldrig nått som duger. 😔 Så här har jag känt mig en längre tid. Men jag hoppas på att dom här känslorna har med graviditeten att göra.

Men jag försöker att hålla ut på humöret varje dag, och jag känner gråt känslan flera gånger om dagen , känslan att jag inte duger åt nått eller nån, gör mig påminnd hela dagarna , flera gånger om dan.

Nu ska jag lägga mig, pysslat hemma hela natten! Men jag känner mig nöjd, hoppas bara ibland om nån annan än jag kunde uppskatta det jag känner är måsten och sliter med för mitt eget välmående!

🌸

Likes

Comments