Jullovet börjar närma sig sitt slut, ett nytt år har passerat och vi alla känner oss som helt nya människor. Okej, det sistnämnda var nog lite att ta i. Men jag tror vi alla uppskattar en nystart. Mitt lov har varit fullt av allt som jag tycker om. Umgåtts med familj, släkt och vänner. Tittat på serier och filmer. Läst en bok. (Boken va D.U.F.F som även var en av filmerna. Och jag måste säga att det var första gången jag upplevde sådana stora skillnader i handlingen. Filmen var långt ifrån boken. Jag som såg framemot att se filmen efter att ha läst boken, alltså rekommenderar jag boken framför filmen. Men filmen får helt klart godkänt.) Ätit massa god mat. Ätit massa godsaker. Yogat. (Yogarevolution är något att rekommendera!!) Kört pilates. Sovit (yesyesyes) Tagit en lång vinterprommenad. Uppdaterat garderoben med några nya plagg. Jobbat på mitt gymnasiearbete. (Tro det eller ej, men nu närmar jag mig slutet och det känns väldigt bra.

Just nu sitter jag i sängen med min favoritmusik (country) i öronen. Det börjar skymma och snön ligger vit på marken. Nu ser jag framemot en toppenhelg med bästa F innan skolan drar igång på måndag. Trevlig helg på er!

Bilder från vinterpromenaden då fyra rådjur bestämde sig för att stirra på oss när vi gick förbi.

Likes

Comments

Årsresumé efter årsresumé flödar på bloggar runt om i världen. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde i februari 2016 så jag gör det på mitt eget sätt. Mitt 2016 tänkte jag samla ihop i 16 punkter, 16 av mina mest minnesvärda ögonblick. Here we go!

Jag tog körkort (!!!)

Blev myndig (var ute för första gången + köpte min första och fortfarande enda trisslott)

Fick ett grymt konsertår (Shawn Mendes, Justin Bieber, Fifth Harmony & Astrid S)

Var med på flera spännande projekt

FAME-uppspelet med bästa gänget

Talade på skolans Öppet Hus

Sprang hela Tjejmilen utan paus

Fått "hedersutmärkelser"

Gått på kortfilms-provfilmning

Hade äntligen filmpremiär av "Amici"

Mysig helg tillsammans med mina bästa kompisar

Bokat Madrid-resan

Allt skoj med att vara EF-ambassadör

Gått på musikaler (Jersey Boys + Donna Juanita)

Gått på föreställningar (William Spetz + Tala är silver)

Börjat träna pilates

Under årets gång har jag skrivit ner lappar med händelser värda att minnas och samlat dem i en burk. Idag var det dags att kolla igenom alla och jag inser vilket år det har varit för mig. Är så otroligt stolt över mig själv och allt jag gjort under årets gång. Jag har gång på gång bevisat för mig själv att man inte behöver vara något annat än sig själv för att lyckas. Jag har aldrig försökt vara någon jag inte är och det är just det som jag tror är nyckeln till lycka.

Jag kan inte bärga mig för vad nästa år har att erbjuda, det kommer bli fartfyllt kan jag helt klart säga. Samtidigt som jag inte har en aning vad som kommer hända. Jag kommer ta studenten, vilket är ett stort steg - vare sig man vill erkänna det eller inte. Sedan har jag flera spännande konserter att se framemot. Och hur ska jag då gå in i det här nya året? Med vilken attityd? Mitt svar är självklart, jag tänker vara mig själv.

Likes

Comments

God jul på er! Och glad söndag för er som inte firar jul! Jag hade en jättemysig dag igår tillsammans med släkt och familj. Åt god mat, skrattade massor o öppnade klappar. För mig är julen en högtid där kärlek står i fokus, att vara snäll och bry sig om varandra.

Idag är det en riktig chilldag. Vaknade och kollade på någon film, sen va det filmen "Annie" på tv, en musikalfilm som jag velat se. Cameron Diaz är bland annat med, den var riktigt mysig! Tycker ju väldigt mycket om filmer med sång och dans i. Resten av dagen kommer fortsätta i chillmode.

Hur har er helg varit?

Likes

Comments

Igår gjordes det knäck i vårt hem, men själv var jag inte med. Idag däremot var det dags för mig att göra Rocky Road. Ett väldigt enkelt julgodis att göra då man bara slänger ihop ingredienserna och sen är det klart.
Du behöver:
Choklad (som du smälter)
Dumle
Jordnötter
Marshmallows (jag föredrar de mini)

Hur mycket av allt? Kör lite på känsla, det blir bra oavsett. Så nu är julen räddad med julgodis, både knäck och Rocky Road! Vad brukar ni göra för julgodis?

Likes

Comments

Äntligen jullov!! Så skönt att sova ut och bara vara. Bestämde mig för att gå ut och springa efter frukost, något som jag velat göra i flera veckor men p.g.a. halka valde jag att avstå. Eftersom jag redan är lite osäker på hur knäna mår så ville jag inte öka skaderisken med halt underlag. Men idag kände jag mig redo och det var riktigt skönt. Målet var att köra 30 minuter i ett lugnt tempo, kom 4,1 km under den tiden och jag är riktigt nöjd. Efter 25 minuter kände jag av något i högra knät så nästa gång ska jag springa lite kortare. Det var mindre ansträngande än vad jag trodde att det skulle bli. Så det blir nog någon mer springtur under julen.

Likes

Comments

I fredags var jag på julgala i Globen där flera familjära svenska artister uppträdde. Miriam Bryant var gryym! Och Lisa Nilsson, wow vilken ängel! Jag blir så glad när jag hör begåvade människor, blir inspirerad. Tanken slog mig även att det vore så coolt att få sjunga i Globen. Bara stå på en scen och känna på hur det känns. Prova på att sjunga i mikrofon till ett band och så. Det hade varit riktigt coolt! Sjunga lite bä bä lita lamm eller något mer fartfyllt.

Likes

Comments

Igår var jag och gänget på Skansens julmarknad. Hade aldrig tidigare varit på Skansen vintertid och var säkert första gången på Skansen på nio år. Vi kollade lite på djuren, min favorit var knubbsälarna - de låg i vattnet och chillade. Älgarna ville småmysa, höll på att typ para sig eller vad man ska säga haha. Vi var även i en liten stuga och lyssnade på annorlunda instrument, en svensk säckpipa bl.a. Och sen själva marknaden såklart! En supermysig dag med bästa tjejerna!

Likes

Comments

¡Hola! Hoppas allt är bra med er! Förra veckan var ingen bra vecka för mig, men nu börjar jag känna mig back on track. Fortfarande väldigt trött, men det kan jag hantera. Har yogat de senaste dagarna och jag förstår inte varför jag tar en paus från yogan i mellanåt när jag vet att jag får ett lugn av yogan. Man känner sig även mycket smidigare, och ALLA kan yoga. Man gör så gott man kan och utvecklas i sin egen takt. Prova och se om det är något för dig. Här är en nybörjarvideo med bästa Adriene!

Likes

Comments

De senaste dagarna har innehållit mycket sömn, lugn och ro. En tacomiddag med mina bästa vänner blev det i fredags, gott och mysigt att träffa dem. Ett litet besök förbi NK's julskyltning, som alltid är lika kreativ. Igår var det Lucia och då var det lussetågsdags. Har sång som tillvalskurs i skolan så då blev det ett mini lussande för skolan. På eftermiddagen blev det lite pepparkaksbak. Och idag har det varit matteprov, lite träning och städning på rummet. Nu är jag längtar jag till läggdags, trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Igår var det dags för ett sånguppträdande i samband med den sångkurs jag går en gång i veckan. Mitt mål med terminen var att våga ställa mig upp på terminsavslutningen och sjunga solo. Och igår var det dags. Jag tror verkligen att man behöver utmana sig själv för att utvecklas. Utmaning, check! Och jag är stolt över att jag gjorde det!

När var senaste gången du utmanade dig?

Likes

Comments