Wow wow wow. Billy Elliot-musikalen på Stadsteatern är bland det bästa jag har sett. Någonsin. Wow. En ensemble med vuxna och barn, barnen var de bästa! Wow vilken talang. Han som spelade Billy var så otroligt duktig. Musikalen var väldigt fin med bra budskap. Samtidigt som den var otroligt rolig, vissa repliker fick publiken att skratta så att tårarna sprutade. Det här är en föreställning jag skulle kunna se flera gånger om. Så så så bra! Kan inte säga det nog. Har ni sett Billy Elliot-musikalen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag ska jag, R och A iväg på musikal! Det ska bli riktigt kul, supertaggad! Det är Billy Elliot-musikalen på Stadsteatern. När jag går och kollar på musikaler inser jag alltid att det är det jag vill göra, stå där på scenen. Sedan kickar självinsikten igång och jag vet att jag inte sjunger som en ängel eller dansar som kung - vilket ofta krävs i musikalsammanhang. Men man kan alltid drömma. Ska ni göra något speciellt idag?

Likes

Comments

Idag är det den 21 mars och dagen då vi rockar sockorna. Detta gör vi för att uppmärksamma olikheter och allas lika värde på internationella Downs syndromdagen. Varför just idag? Jo, eftersom de med Down syndrom har tre uppsättningar av kromosom nummer 21. Sätt på dig två olika strumpor och rocka sockorna du med!

Likes

Comments

Startade morgonen med en mycket liten springtur. Körde 5 min jogg 1 min gång x4, tanken var att köra x5 eller x10 - men fick tänka på knät. I lurarna hade jag senaste avsnittet av Fredagspodden och var ute i det vackra vädret avsnittet ut. Känns verkligen som en riktigt vårdag, men man vet aldrig. Det kan lika gärna börja snöa imorgon...

Likes

Comments

Tidig morgon denna lördag för lite statistjobb. Åh vad jag älskar det! Det är riktigt kul att få vara med och se hur det egentligen går till under en filminspelning. Även alltid lika kul att träffa nya människor. Det blev en lång dag med mycket skratt och en tjusig frisyr. Jag hoppas verkligen jag får göra mer av detta eftersom detta är en bransch jag vill in i. Har ni varit statist någon gång?

Likes

Comments

So good, verkligen! Kunde inte varit ett bättre namn på ett album. Riktigt bra låtar! Fastnade speciellt för One Mississippi och I Can't Fall In Love Without You. En av låtarna har hon skrivit med Ed Sheeran, cray cray. Zara är verkligen en världsartist - hon kommer ta över världen! Vad tycker ni om hennes album?

Likes

Comments

I onsdags öppnades anmälan inför höstens kurser och utbildningar. Studenten närmar sig med stormsteg (mindre än 90 dagar kvar!) vilket betyder att man ska ha någon typ av plan för framtiden. Igår gjorde jag en anmälan för några distanskurser i höst. Det blev lite olika kurser, bl.a; journalistik, strategisk kommunikation och spanska. Jag får helt enkelt se vad jag blir antagen till och sedan välja vad jag vill plugga. Det är verkligen en helt ny värld som öppnar sig, du kan plugga allt möjligt - bokstavligen allt. Jag blev även lite sugen på att plugga kriminologi, men det sparar jag till framtiden. Vad pluggar ni? Vad vill ni plugga?

Likes

Comments

Idag har jag varit alldeles slutkörd. Men trots detta har det gått förvånansvärt bra att behålla fokus på lektionerna. Under lunchen blev det en snabbvisit till tandläkaren. Tidigare hade jag tandställning och var mer eller mindre stammis hos tandläkaren, men nu har det gått lång tid sen sist. Jag hade inga hål, vilket alltid är lika skönt att höra. Imorgon är det fredag, min favoritdag!

Likes

Comments

Wow vilken bra dag jag har haft idag! Träffat många nya människor, även lärt känna en och annan trevlig prick. Samtidigt har det varit en lärorik dag, mer än man kan ana. Trots att jag går runt ämnet om vad jag egentligen gjort idag så kan jag säga er att jag inte kunde fått en bättre onsdag. Hur mår ni idag denna onsdag?

Bild från dagen

Likes

Comments

Det känns som att jag har pluggat matte hela eftermiddagen, vilket är ganska sant. Jag har alltid tyckt matte varit väldigt kul och haft ganska lätt för det, men sedan andra året på gymnasiet har det blivit svårare för mig. Det är fortfarande jättekul, så länge jag förstår. Men när man bara står och stampar eller fastnar på lätta tal så tappar man sugen. För mig brukar det ofta gå dåligt när jag pluggar inför ett prov, men desto bättre på själva provet. Det är som att jag skärper till mig när det väl gäller. Imorgon är det prov så vi får vänta o se hur det går! Vad tycker ni om matte?

Likes

Comments