Nöyeah, Vardag

Ja, igår var det Justin Bieber konsert och det är kul att ha sett honom. Blev lite besviken på att det var ganska mycket playback, ska man mima så kan man väl "fake it til you make it". Men samtidigt var det jättemysigt när han satt i en soffa med sin gitarr och bara sjöng - det är så jag vill ha det. Det var en grym scenshow och hans dansare, asså wow! Sen blev jag lack när jag ser någon kastade upp en vattenflaska på scenen. Så otroligt respektlöst. Plus att de som står närmast scenen antar jag är stora fans och vet väl om hur han tidigare reagerat när någon kastat upp något? Han fortsatte showen och det hände ytterligare en gång. Den gången var flaskan eller grejen påväg mot honom men han hann just ta ett steg bakåt. Snälla nån, det är väl inte så svårt att visa respekt? Och barnen som dansade med honom, vilken dröm. Tänk att kunna säga "jag har dansat bakom Justin Bieber" - wow. Konserten får 3/5. Ibland kändes det verkligen som att han var riktigt trött på allt, jag ville typ bah "kom sätt dig här i min famn, ta det lugnt, allt kommer bli bra." De bästa låtarna var de akustiska enligt mig, men även I´ll show you då det kändes som det verkligen kom från hjärtat. Så den ska jag lyssna mer på. Och första förbandet föll i min smak, Mic Lowry (typ killversionen av Fifth Harmony på något sett). För i övrigt hade jag en trevlig kväll med bästa E. Älskar att gå på konsert!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nöyeah, Recension

30 september 2016. Tele2arena. Purpose Tour. Förväntningarna är stora hos flocken som tillsammans går från tunnelbanan. Många har väntat flera år på den här dagen, medan andra börjat gilla hans musik efter hans senaste album. Tonåringar, föräldrar, barn, vuxna, pensionärer - tillsammans ska de fylla Tele2arena. Vid 19.30 går fem killar från Liverpool upp på scenen. Mic Lowry´s harmoni fyller hela arenan och pojkbandskänslan ligger i luften. Efter en halvtimme tackar de för sig och upp på scen stiger The Knocks. En klubbkänsla sprider sig, men publiken svalnar av. Till deras sista låt stiger en kvinna upp och sjunger, först då stiger pulsen i arenan. Minuterna innan den stora världsstjärnan alla väntar på blir allt färre och färre.

Ljuset släcks ner och ett 40 000 starkt skrik ekar i Stockholm. Bieber står i en glaslåda som svävar ovanför scenen. Mobilkamerorna lyser på läktarna och i publikhavet. All väntan är över, Justin Bieber står framför dem. Låt efter låt levererar han på scen tillsammans med hans mycket talangfulla dansare. Men sången, finns den där? Man märker av playbacken som spelas i bakgrunden och tydligare blir det när han inte har micken vid munnen. Ska man mima kan man väl ändå få publiken att försöka tro att det är live? Men en stund senare sätter han sig i en soffa, tar upp en gitarr och visar alla varför de för nio månader sedan köpte biljetter.

Efter den 20 minuter inplanerade pausen kommer världsstjärnan tillbaka och får oss att hoppa tillbaka några år med Baby, och As long as you love me. Under Children får han stöd på scen av ett gäng dansande barn. Han pratar med två av dem och det är svårt att inte önska att man fick vara dem just nu. Vem skulle inte vilja dansa bakom en världsstjärna? Man märker att konserten börjar lida mot sitt slut när har sjunger Purpose och plötsligt åker han ner under golvet. Men arenan tänds inte. Det är inte slut. Och någon minut senare dyker han upp och sjunger konsertens sista låt. Sorry. Han kramar om sina dansare, skvätter runt vatten och ler - innan han försvinner från scenen.

Belieber eller inte belieber så kommer man minnas kvällen. Det fanns fina stunder under konserten, men i mellanåt såg det ut som att han bara skulle behöva ta en paus. Snarare en rejäl semester. Han har talangen; han kan sjunga, han kan dansa och han kan spela trummor. Men har man väntat flera år så förväntar man sig mer än en playback, eller inte. Oavsett vad så ser vi framemot nästa gång Justin kommer till Sverige.

Likes

Comments

Vardag

​Fredag idag och hittills har den här dagen varit så välbehövlig. Fick sova ut ordentligt och vakna av mig själv, visserligen var det redan vid halv åtta - men känslan av att vakna av sig själv istället för ett alarm är den bästa känslan. Sedan har jag gjort i princip ingenting. Har pluggat lite, men fokus har legat på att ta det lugnt. Efter gårdagens humörsvängningar så känner jag att det har stabiliserat sig och jag är redo att ha en grym kväll. Ikväll blir det Justin Biebers konsert tillsammans med E. Har läst om gårdagens konsert och det har varit lite blandade recesioner,  men jag hoppas att det blir en trevlig kväll. Vad ska ni hitta på i kväll?

Likes

Comments

Vardag

Idag var det min klass tur att ha mössprovning i aulan. Känns stort att det är vi som tar studenten om mindre än ett år. Men jag kände mig inte särskilt taggad på mössprovningen eftersom jag drabbades av beslutsångest pga de väldigt många olika val. Och jag menar inte att det bara var lite svårt att välja, utan jag blev nästan ett vrak. Ville typ springa ifrån aulan och gömma mig. Var nog möjligtvis ganska otrevlig att vara med eller så blev man stressad av att vara i min närhet. Det kändes bara allmänt konstigt. Men en mössa blev det allt, men nu har jag fått min "inför studenten"-dos på ett bra tag.

Likes

Comments

Nöyeah

Händer det någon gång att du står framför spegeln och studerar varje centimeter av dig själv, säger nedlåtande ord och tycker illa om dig själv? Då tycker jag verkligen att du ska titta på det här klippet.

Likes

Comments

Nöyeah

I lördags snackade jag och I om biofilmer och vilka filmer vi skulle vilja se, vi insåg snabbt att det var en specifik film vi ville se... Bridget Jones´s baby. Så vi drog en spontanare och köpte biobiljetter bara några timmar innan. Om ni funderar på att se den , SE DEN! Om ni inte funderar på att se den, SE DEN ÄNDÅ! Den var så sjukt rolig! Jag skrattade verkligen mycket, och då menar jag inte lite små-fniss utan gapskratt. Det bästa med att gå på bio är när hela salongen skrattar samtidigt. Vi såg på Sergelbion, den största salongen så det var verkligen härligt att höra flera hundra skratta samtidigt. Vad mer kan jag säga? Tror att ni förstått att det är en grymt rolig film som är värd att se.

Likes

Comments

Nöyeah

Såg det här klippet igår och kunde inte sluta skratta. Det bästa är hur alla runtomkring beter sig som om de är på zoo (att Ellen och Britney är djuren på zoo). Haha!


Likes

Comments

Smått och gott

​Att vara stolt är nog den bästa känslan som finns. Det är alltid kul att vara stolt över sig själv, men framförallt över andra. Idag på fem minuter hann jag bli så stolt över två fina människor i mitt liv att jag var nära till tårar. När jag fick det glädjerika beskedet satt jag i soffan och bara flög upp, började skrika och hoppa runt. Blev så grymt, otroligt stolt över dig M! Visste att du skulle klara det! Och sen R, så stolt över dig! (här vill jag sätta alla glada, jätteglada och superglada emojjis)

Likes

Comments

Vardag

Tillbringar eftermiddagen framför matteboken och en skål med frusen mango. Känns alltid lättare att plugga om man äter något under tiden, håller ni med??

Likes

Comments

Vardag

I va på besök i Sthlm under helgen, närmare bestämt va hon på besök hos mig i 28 timmar. 28 feta, bästa, grymma timmar!! När man tittar tillbaka på hur mycket vi har hunnit med så förstår jag varför jag är helt slut haha. Vi hann åka till Mall of Scandinavia och vandra runt där, gå på bio, dra ut och gå på museum. Vi hann även äta, sova och sådant - men det var riktigt intensivt. Träffade M idag oxå, så det var vi tre som tog en tur förbi Naturhistoriska Riksmuséet - riktigt trevligt! Och när man inte ses så ofta blir det ännu roligare när man väl ses. Bästa!!

Likes

Comments

Mat

Igår lagade jag en en gryta som blev riktigt god. Kidneybönor, lök, charlottenlök, curry, chili, grädde och alldeles innan servering hällde jag i blomkål. Detta serverade jag med ris. (Som alltid när jag lagar mat så är det lite på måfå med ingredienserna.)

Likes

Comments

Outfits

Det bästa med hösten måste nog ändå vara alla mysiga kappor, halsdukar och tjocktröjor. Det är bara att börja sukta efter nya inköp. Här är några godingar, innehåller adlinks.

Likes

Comments

Träning och skönhet

Dagens träning blev denna blogilatesvideo. Den var riktigt kul! Brukar inte säga det om styrketräning, men denna var rolig och det kändes att man tränade. Det vill säga, benen skakade under passet. Har du 8 minuter över, då rekommenderar jag den här. WoRk iT!

Likes

Comments

Vardag

Imorse vid frukosten tog jag upp min kalender och skrev upp några to-do's. Det blev några punkter och gjorde att jag visste exakt vad jag skulle göra när jag kom hem. Matlagning, kasta skräp och göra klart mitt sommarprat (skoluppgift) m.m. Nu har jag endast en punkt kvar på listan innan läggdags. Plötsligt har man känt sig väldigt produktiv!

Likes

Comments