Nöyeah

​Det här är den bästa konserten jag varit på. Har aldrig sjungit så mycket och dansat så mycket under en konsert förut. Längtar redan tills jag får se dem live igen!

Likes

Comments

Vardag

Efter några få timmars sömn var det söndag igen och jag kände mig långt ifrån redo. Men det gjorde inget, eftersom gårdagen var så bra! Efter en trög start på kvällen (Säger bara en sak: no me gusta Globen Shopping. Kan ha varit p.g.a. att det var söndag.) så drog konserten på Annexet igång. Två grymma förband. Aleem var grymt duktig och hade en väldigt behaglig röst, medan Camryn var cool och hade ett häftigt scenspråk. Men jag taggade till huvudakten. Säger bara en sak, Fifth Harmony är så sjukt duktiga. Wow! Imorgon kommer en bildbomb från konserten, men jag kan ge er en liten sneek peek.

Likes

Comments

Nöyeah

Hov1 släppte en ny singel för några dagar sedan. Till en början var jag lite tveksam till låten, men ju mer jag lyssnar på den desto bättre blir den. Lyssna på den vettja!

Likes

Comments

Vardag

Den här veckan har varit oslagbar. Svårt att välja det rätta ordet, men den här veckan har varit så sjukt bra! Inspelning, ett steg framåt i projekt be brave, bokat resa till Brighton, hade ett inspirerande möte, umgåtts med härligt folk, bokat resa till Madrid m.m
Och veckan är inte slut än, ikväll ska jag gå på konsert. Fifth Harmony spelar i Annexet. Är så taggad!

Likes

Comments

Vardag

Svar nej. Har suttit i princip hela dagen med mitt radioreportage som ska vara klart tills på torsdag. Har spelat in min röst, men framförallt suttit och redigerat. Men redigeringsprogrammet är verkligen min värsta fiende. Det vill absolut inte samarbeta, så jag sitter och hinner bli tokig och irriterad. Men jag kan nu säga att min första version är klar, det som behöver fixas är ljudvolymen men annars är jag grymt nöjd och stolt över min insats hittills. "Radioreportaget ska vara mellan 10-20 minuter." Hur lång är min första version? 19.51... haha, nio sekunders marginal.

Likes

Comments

Vardag

Igårkväll bokade jag och Y vår efterlängtade Madridresa. För ungefär exakt fem år sedan (när vi gick i sjuan) pluggade vi spanska och så sa vi "när vi tar studenten ska vi åka till Madrid". Tanken har aldrig lämnat oss. Och nu är studenten snart här. Det blir en femdagarsresa till Spaniens huvudstad i juni och jag lääääängtar. Äta god spansk mat, se staden och prata lite spanska. Madrid, here we come!

(bilden är tagen från expedia.se)

Likes

Comments

Vardag

Åt lunch med L på Ling Long idag, ligger på Riddargatan i Stockholm. Åt en grönkål och avokadosallad - smakade mycket bra. Det var verkligen en mysig lunch och L är så underbar och rolig. Det var verkligen riktigt trevligt! Hämtade mitt pass idag också, var förvånad över att jag redan kunde hämta passet (fixade det i onsdags). Nu är det helg och jag är mer en redo för att koppla av.

Likes

Comments

Vardag

Idag hade jag en intervju till mitt gymnasiearbete med teaterdirektören för China Teatern. Det blev verkligen ett lyckat möte. Jag blev så inspirerad. Att få möjlighet att intervjua någon med mycket kunskap om ett område man är riktigt intresserad av - ja, det är häftigt. Jag vill bara veta mer och mer. Lärde mig otroligt mycket som jag även inte hade en aning om, lärorikt med andra ord. Jag känner bara att det här gymnasiearbetet måste bli bra, men oavsett så har jag riktigt kul under tiden. Vad gör ni för gymnasiearbete?

Likes

Comments

Vardag

Imorse var jag förbi passexpeditionen för att fixa ett nytt pass. Det tog säkert en minut om inte mindre, hängde knappt med. Så nu är det bara o vänta se. Skoldagen rullade på med svenskaprov. Jag och några i klassen drog sen förbi lokalen där vi ska ha vår studentskiva. Tror att det kommer bli riktigt grymt!

Likes

Comments

Smått och gott

Är jag glad eller är jag glad över att ha bokat biljett till att åka till Brighton i januari?! Sommaren 2015 var jag i Brighton på språkkurs i tre veckor och bodde hos världens bästa värdfamilj - i januari ska jag åka och hälsa på dem. Har tänkt göra det så länge, men så har jag skjutit upp det hela tiden - men nu så! Nu är biljetterna bokade och jag börjar nedräkningen. Har ni varit i Brighton? Rekommenderar verkligen er att åka dit, en riktigt mysig kuststad under sommaren. Ahh, jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska tillbaka!

Likes

Comments

Vardag

Det känns som att veckorna är alldeles för korta. Tiden bara springer iväg. När jag tittar tillbaka på veckan känns det som att jag har hunnit med så mycket på samma gång som jag undrar vad sjutton jag gjort i veckan. Galet. Och det kommer bli en lika fartfylld vecka denna kommande vecka. Superkul!

Likes

Comments

Smått och gott

Jag tycker verkligen om Twitter, har ingen riktig aning varför men ja det är kul. Mitt användarnamn är peppedaniella och jag skriver på svengelska. Ibland blir det svenska och ibland blir det engelska, men framförallt handlar det typ om att jag tipsar om ny musik eller någon plötslig tanke.

Har ni Twitter? Vad heter ni?

Likes

Comments

Nöyeah, Vardag

​I torsdags var jag på musikal med E&E och vi såg Donna Juanita på Stadsteatern. Senast jag var på Stadsteatern var när jag såg West Side Story för några år sedan (som var grymt bra). Då satt jag på balkong och denna gång hade vi platser på parkett och jag hade inte förstått hur nära vi skulle sitta. Det var verkligen den perfekta platsen, wow! Detta var då en musikal med musik från Hasse och Tage, musik som jag inte hade jättestor koll på, men man kände helt klart igen några låtar. Hur som helst så var den riktigt bra. Hela ensemblen var verkligen så sjukt duktiga! Helt galet! Och Gina Dirawi i huvudrollen, såååå bra! Hon bara öppnar munnen och träffar tonerna, ser inte ut som hon behöver anstränga sig. Riktigt kul att se henne på scenen eftersom jag följt henne sedan youtubevideorna med Bettan och allt. Heja Gina! Man skrattade också massor under föreställningen. Säger bara två saker: Pastorn. Brorsan. Roligaste haha. Och som teatertjej blev jag grymt inspirerad och ville bara springa upp på scenen och vara med. Men ni kan vara lugna, jag satt kvar i stolen. Om ni inte sett den, se den. Rekommenderar den!

Likes

Comments