Det har skjedd noe jeg aldri egentlig trodde ville skje... Siden det hadde vært typisk min flaks at planteprosjektet mitt mislyktes så er jeg bare så fornøyd med at den ene halvdelen av tomat nummer en har kommet så langt i prosessen. Det går jo så fort i starten! Gleder meg til å se hvordan det blir etterhvert, og om jeg får noen selvdyrkede tomater til en sommermiddag ute i hagen som jeg har tenkt å fikse litt i påskeferien.

Her en kveld viste jeg lille L de fine spirende plantene og han ble giret til å plante litt selv, så jeg tenker at påskeferien får gå hen til noe sånt. Lille L elsker cherrytomater, så det får vell bli et prosjekt det da!
Gleder meg!

Ha en god Palmeøndag allesammen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mars har vært en måned med utrolig mye bra innhold, sett i forhold til månedene tidligere i år, så er det definitivt den beste, så det lover fra for resten av året tenker jeg.


Månedens opptur

Jeg er ganske sikker på at intervju dagen på Hurtigruten var noe av det kjekkeste og hyggeligste jeg har opplevd på kjempelenge. Flelsene jeg satt igjen med var skikkelig intens god og sprudlende happy, og dette varte i sikkert to-tre dager etter. Jeg ble så utrolig glad når jeg fikk den jobben! Sommerjobben var i boks og eventyret virket helt surrealistisk før jeg ble vandt til tanken på at jeg skulle jobbe på båt. Ikke hvilken som helst båt, men faktisk the infamous Hurtigruten!

Månedens nedtur

Mars måned har vært timelig ok tvers gjennom. Det har ikke vært noen spesifikke nedturer. Men hele samarbeidet med NAV er en eneste stort skuffelse og irritasjon.

Månedens innkjøp

Jeg har ikke handlet så mye denne måneden. Det er mye fordi jeg har vært hjemme så mye som mulig og prøvd å styre unna fristelsene som ligger i alle butikkhyller.

Likevell var det en ettermiddag i Bergen jeg bare ikke klarte å dy meg lenger. Da jeg så dette ananas fatet fra Kremmerhuset så måtte jeg bare. Jeg bruker det ikke som vat, men jeg har hengt det på veggen og det ser så bra ut. Jeg elsker ananas!

.

Månedens forbilde

Det er egentlig flere jeg har å takke for at jeg har hatt en god måned.

Jastrid, min eldre søster, er definitivt den som skiller seg ut fra mengden. En råtøff dame som står på for at alle rundt seg skal ha det bra, og det har hun alltid gjort. Alle andre kommer før henne, og ingenting står i veien for at hun skal få gjort noe for meg hva enn det måtte være eller om hun må holde meg med selskap.

Det er ingen grense for hvilken galskap hun takler å være med på med meg.. Virkelig, so grateful to you, hooman!

Er det en person som jeg kan kalle tålmodig med meg og mitt, så er det min supre storesøster!

Love you!

  • 75 Lesere

Likes

Comments

Hvis du har sett den nye episoden av det lenge etterlengtede gjensynet med brødrene Scofield, vet du hva det er snakk om.

Jeg har hatt en helt grei "meg-dag" i dag. Selv om det startet med å sitte i 20 minutters telefon kø for så å snakke med en skikkelig frekk kjerring i den andre enden av tråden, så har jeg fått unna masse ting jeg har utsatt i flere dager nå. Det måtte bare gjøres i dag, ellers ville det forbli ugjort og få store konsekvenser. Noen ganger må man bare gjøre ting man ikke har lyst til... But but.

Anyways,
Jeg kom tilfeldigvis over den nyeste episoden av Prison Break. Visste ikke at den skulle komme ut nå, men ble jo helt i ekstase selvfølgelig. Er jo noen år siden det som skulle være siste episode ble sett med disse øyne så dette blir bra!

Likes

Comments

Det er så mye som skjer for tiden, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre først....

Jeg har en god nyhet som jeg ikke kan fortelle noen enda, men det vil føre til at jeg de minst neste to årene kommer til å være fattig, men happy! Det er en slags drøm som går i oppfyllelse. Det dumme med det er at jeg må si fra meg noe jeg hadde gledet meg veldig til, men sånn er nå en gang livet.

I dag har jeg kjøpt litt forskjellig billig påskepynt. Tingen er at jeg har ikke hjernekapasitet til å finne ut hvor og hvordan jeg skal plassere denne pynten, men vi satser på at det ordner seg når jeg får en dag for meg selv til å samle energi.

Har lyst å begynne med sånne ukentlige-/månedlige innlegg om forskjellige ting, Måneden som gikk type ting og så har jeg sett noen som skriver "Wednesday wanties", "Music monday" og så videre. Folk er så utrolig kreative! Og jeg er så utrolig misunnelig på det...

Happy Tuesday til alle!

  • 74 Lesere

Likes

Comments

Denne helgen har jeg bestemt meg for at jeg skal ha maksimalt med tid på sofaen. Har omtrent ikke vært i min egen stue på flere uker. Så nå skal det slappes av mest mulig her hjemme. I går etter jobb så handlet jeg proviant for helgen og laget middag til søsteren min og tantebarna, og så var det helg.

Jeg våknet forholdsvis seint i dag i forhold til det jeg pleier å gjøre. Har egentlig blitt et skikkelig A-menneske de siste månedene og kan lett våkne før det har blitt lyst ute... Det er veldig ulikt meg. Jeg fikk faktisk sjokoladekjeks levert på døren i dag som en sjeldenhet. Veldig glad i søtsaker og godteri for tiden, og det sees nok på huden og pengeboken, men Morfars Kjekssjokolade er tross alt noe man ikke får tak i hver dag. Og som en ekstra god unnskyldning så går inntektene for kjøpet til en veldig god sak! 

​​Nå har jeg sittet flere timer i sofaen og sett på både film og flere episoder av SKAM med søsteren min, så da sier jeg meg straks ferdig med denne dagen.

Jeg tar gjerne imot filmtips for morgendagen!

Likes

Comments

Er det noen som kan bingewatche serier, så er det virkelig meg!
Jeg har alltid vært veldig glad i å se på serier og har perioder der jeg mye heller setter meg for å finne en ny serie enn å finne en film. Helst så mange sesonger som mulig egentlig. Jeg har ingen problem med å fullføre de om det så er 12 sesonger... Derfor vil jeg nevne noen av mine favoritter så langt i livet.

Dr. House

Dr. House er kanskje min ultimate favoritt serie. Jeg brukte ca to uker på å se de 8 sesongene, og angrer ikke et eneste sekund. Humoren, gleden og mørket er så godt mikset og hele serien er for meg bare magisk. Hugh Laurie er for alltid en helt for meg.

Once Upon a Time

Jeg har sett denne serien av og på i noen år egentlig. Grafikken i den er ganske ok synes jeg i forhold til mange andre slike "magiske" serier og filmer.
Siden jeg bestandig har vært fan av eventyr og fantasi fortellinger. Denne serien representerer begge disse tingene, den er derfor i mine øyne ganske spennende og interessant. Man må se litt inn i serien for å komme skikkelig inn i ting, men det er så verdt det. Synes i alle fall jeg.

Grey´s Anatomy

Gode gamle Meredith Grey. Selv om hun ikke er min favoritt karakter i serien så hadde den ikke vært den samme uten henne... Nå har ikke jeg sett de cirka to siste sesongene av Grey´s, men den har så langt ikke skuffet meg. Bortsett fra den gang de sang hele episoden, jeg ser poenget, men det var bare så rart. Ellers er Callie og Christina mine kvinnelige favoritter, og selfølgelig Mc, Steamy !!

  • 86 Lesere

Likes

Comments

Da var det plutselig på tide å gjøre noe kreativt igjen.
Omtrent to uker etter at jeg for første gang prøvde meg på en "Gro din egen plante DIY" så har jeg sjekket sitronfrøet som skulle ha spiret litt nå, men det har ikke skjedd noen ting som helst der. I tillegg til den lite motiverende fremgangen med sitronfrøet, så leste jeg i dag at det kan ta 7-20 år før treet som eventuelt kommer ut av det blomstrer. Så jeg kastet det faktisk i søppelet...

I dag fant jeg ut at eg skulle hive meg i arbeid med litt jord, dette var bra grisete, men faktisk veldig enkelt gjort. Lett underholdning for barna (og også for meg selfølgelig); jeg har nemlig sådd tomater!

Bloggeren @Yayas som jeg har fulgt på instagram en stund før jeg leste bloggen første gang plantet slike med barna sine. Og blogget siden både fremgangsmåte og utvikling. Og jeg ville prøve det ut før jeg tester det med tantebarna.
Her skal det bli plantasje!

Kjempe enkelt og greit, så nå er det bare å vente og glede seg til det begynner å spire i det lille drivhuset i kjøkkenvinduet mitt.

Prosjektet oppdateres så snart det skjer noe nytt her.
Hvis noen vil ha min fremgangsmåte på dette så er det bare å si fra.

Likes

Comments

I dag har livet virkelig kommet til hektene igjen kjenner jeg. Det skal bli så deilig å få en jobb/fritid rutine igjen, spesielt siden jeg merker at jeg trives kjempegodt på min nye arbeidsplass. Barn er noe jeg alltid har elsket å ha rundt meg. Jeg har arbeidet som frivillig på barnehjem i Sør-Afrika, på barneskole i Tanzania, og i tillegg har jeg 8 tantebarn her hjemme, hvor to av dem er omtrent som mine egne og resten er en gjeng jeg ser litt skjeldnere, men som jeg alltid har forgudet!

Jeg har ofte blitt fortalt at jeg burde begynne å jobbe i barnehage eller jobbe med barn på annet vis, jeg har visstnok i følge de fleste god kontroll på det området og jeg synes jo selv det er kjempegøy. Etter min andre dag der, er det mange inntrykk og egentlig er det bare gode inntrykk. Så med andre ord, så gleder jeg meg til fremtiden i denne jobben og hva den kan bringe.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin fjelltur med min eldre søster. Det har jo vært så utrolig fint vær i dag, så det måtte nytes. Det ble ganske mørkt på vei ned, og begge hadde lite og ingen strøm på telefonen, så turen var grådig underholdende kan man si. Og så er det jo så godt å gå i fjellet! Jeg har gått veldig mye i fjellet og kan gå i flere timer i strekk, men i det siste, spesielt etter jeg flyttet dit jeg bor nå så har både interessen og energien rundt det hele dabbet litt av. Nå kjenner jeg likevel at det var kjempe deilig å gå etter en dag på jobb med en hel del sitting. Helt herlig!

Nå er det natta før en ny arbeidsdag imorgen!

Likes

Comments

Hvis du noen gang har spilt The Sims, så vet du kanskje veldig godt hva brakkesyke eller "Cabin Fever" er. Også kanskje uten å spille det, men det var der jeg lærte hva det var for en del år siden. Hvis du ikke vet hva det er, så forklares den slik på Wikipedia (som i grunn ikke er en gyldig kilde, men pytt);

"Cabin fever is an idiomatic term for a claustrophobic reaction that takes place when a person or group ends up in an isolated or solitary location, or stuck indoors in confined quarters for an extended period. Cabin fever describes the extreme irritability and restlessness a person may feel in these situations. Cabin fever is also associated with boredom."

Altså, en form for klaustrofobi i forbindelse med å være isolert. Dette er noe jeg personlig kan kjenne meg veldig godt igjen i, selv om jeg ikke er isolert i et hus. Jeg føler ærlig meg ganske så isolert i dette fylket. Ikke fordi Hordaland er dritt å bo i, men fordi jeg ikke har råd til å bevege meg utenfor dets grenser......

Jeg er bare en veldig rastløs person. Omtrent alle jeg kjenner og også folk som kjenner moren eller søsteren min nevner ofte hvor lenge jeg har vært hjemme, i strekk nå, altså i hjemkommunen, i forhold til det jeg pleier å være. Jeg har reist veldig mye de siste årene. Og jeg har reist langt avgårde. Om jeg ikke har vært på reisefot, har jeg bodd i London, som for noen vil beskrives som et eventyr i seg selv.

Nettop fordi jeg har vært hjemme så lenge, og i ganske nøyaktig to av de åtte månedene som har gått siden jeg flyttet hjem fra London, har vært hjemmeværende og arbeidsløs, så kjenner jeg ganske godt på denne berømte reiselysten. Det rett og slett krrrribler(!!!) i reisebestillingsfingeren. Det eneste jeg har råd til å gjøre er å sitte og nesten bokstavelig talt sikle på alle de fine bildene fra steder jeg bare kan drømme om.

Triste greier ass....

Likes

Comments

Så va vi her igjen da!
Skal ærlig innrømme at det går treigt med inspirasjonen til å skrive noenting her om dagen. Jeg tar gjerne imot tips til hvordan man kan få igang et innlegg og hva som kan være kjekt å lese.
Jeg skriver jo mest for meg selv som jeg sikkert har skrevet i hvert enest innlegg hittil, men er jo alltids kjekt hvis noen har lyst å lese det jeg skriver.
Så hvis du leser dette, kom med tips!!! I'm begging you.

Livet går sine treige dager for tiden. Jeg føler jeg alltid er på farta, men gjør ingenting. Er det en lett gjenkjennelig følelse?

Likes

Comments