Nu kurar jag ner mig i morgonrock framför The walking dead en stund.
#egodag#

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag & MA är i västerås för hon ska köpa doppresent.
Jag "fönstershoppar" då jag är fattig som en kyrkråtta & konstaterar när jag är på Cervera när jag kollar in julsakerna att guld har kommit tillbaka,perfekt bara att hämta ned allt mitt guldpynt från london för 10 år sen;)
Så jag tror julen blir guld/vit i år.

Likes

Comments

Morgonkaffe i J's fina hem på gräddhyllan.
Mina axlar värker & jag ska snart hem & stoppa i mig värktabletter & renbädda & städa,mitt bästa;)
Men först västerås med min MA!

Likes

Comments

Nu beger jag mig ut på prommis med Boo & sen till min bastudejt i dom finare kvarteren;)
Happy onsdag!

Likes

Comments

Jag har på nåt konstigt & nu helt obegripligt vis alltid trott att nån karl måste göra mitt liv komplett,& det är först nu jag helt & hållet släppt det,dom flesta män jag haft i mitt liv har faktiskt gjort det sämre.

En av anledningarna till min fantastiska vardag är min egna lilla Boo,jag har betalat henne själv & hon kommer alltid va min & ingen kan hota med att ta henne ifrån mig.
Otroligt hur den här lilla lurvisen med sina hyss kan ge oss så mycket lycka & kärlek:)

Likes

Comments

Jag är för första gången i mitt liv tillfreds med min tillvaro,har väl kanske så jäkla klassiskt sagt hittat mig själv;)
Ok jättesent men jag är ju långsam när det gäller känslor.

Är väldigt väldigt rädd om min nyfunna frid,kanske därför jag är jobbigast i hela världen mot J,men han verkar ha tålamod med mig;)
Som min MA sa igår "du behöver ju inte HAN för att bli lycklig,det är du ju redan så då blir det bara en bonus" ja men precis!!!!

Jobbar fortfarande mycket på mig själv & mitt inre,många kanske inte fattar men ja jag är seg & har haft mycket känslor & händelser att reda ut,alla behöver inte förstå så länge JAG förstår...

Jag är idag så JÄKLA nöjd med allt jag har (ok liiiite mer pengar & ledighet skulle ju inte skada ;)) min fina S & min Bonnie boo,min lägenhet,mina vänner som jag träffar alldeles för sällan,& min fritid & ja mitt enkla lilla liv:)


Likes

Comments

Folk som jämt ska veta bäst,som har varit med om precis ALLT & som konstant hävdar att den VET hur allt är.....zzzzzz zäger jag!!!

Likes

Comments

Har haft Salma hos mig & vi har handlat till lussebullsbak,kollat på det fina upplysta trädet i villaparken,hämtat ut min vinst från Lilla salongen,ett bodybalm som luktade vit choklad & scrappat lite hos brorsan & Milla.
Och nu ska det bakas lussebullar utan russin;)

Likes

Comments