View tracker

Mitt hjärta, min nya bästa vän. Jag längtar
Tiden har gått otroligt fort,redan vecka 33 i morgon och du har redan förändrat mitt liv. Det har varit och är tufft i mellan åt men jag skulle aldrig byta bort detta. Det är en magisk känsla att vara gravid, att få känna hur du rör dig,hur du ändrar ställning i magen. Ibland flyttar du dig så fort så det gör ont. Men allt detta är värt det, för jag längtar så otroligt mycket tills jag får känna din lilla kropp mot min mage. Längtar tills jag får se vad du är för liten prinsessa som gömt sig i magen.
Redan nu skyddar jag dig, redan nu vill jag bara ditt bästa, och jag kommer ge dig allt jag bara kan ge dig.
Jag hoppas Bara att du kan stanna där inne lite längre, för ditt egna bästa. Jag lovar att du snart kommer få se denna värld, men vänta några veckor bara ❤

Magen har redan börjat sjunka, jag känner hur du borrar dig längre och längre ner, och samtidigt som jag vill ha dig på utsidan så skrämmer du mig lite nu.

Hoppas du trivs där inne så du kan stanna en stund till, sen kommer jag skydda dig så länge jag andas, och jag kommer alltid älska dig min egna lilla prinsessa ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag kan inte längre säga dom där speciella orden. 💭

Om jag fick möjligheten att kunna berätta mina tankar, att kunna förmedla det på ett bra sätt så hade jag gjort det för längesen.
Jag känner bara en sådan känsla av att jag inte kan och att jag inte vill, jag vill kunna vara glad. Jag vill kunna känna glädje när jag pratar med dig, men det gör jag inte längre.

Vi bygger upp en mur för alla andra, vi bygger upp en fasad som egentligen inte är sann.
Det är märkligt, jag känner inte saknad, jag känner inte de jag en gång kände. Jag känner mig oberörd av saker som sägs, det känns som jag tappat det där med att bry sig.

Det är bara jag, det är bara jag som vet, och vad det är jag vill. Jag är så trött på att tankarna snurrar, ibland önskar jag att det fanns en knapp där jag kunde stänga av, där tankarna slutade, och att det endast är jag.

Ibland är det svårt att förmedla, ibland är det svårt att få fram orden som man egentligen tänker. Och det är då man blir ensam med sina tankar.

Livet ska inte vara en dans på rosor, men vi behöver inte gå över varje tagg..

🌸🌸🌸

Likes

Comments

View tracker

Ett nytt liv skapas, en ny varelse bildas,en kärlek som aldrig kommer ta slut.

Jag har nu varit gravid i några veckor, jaghar spytt, jag har sovit, jag har knappt kunnat äta. Men känslan att något vackert växer inom mig går inte att beskriva.
Samtidigt som jag är livrädd, rädd för att inte veta hur lillen har det där innan, hur allting kommer gå. Det kommer alltid vara där den känslan. Men längtan efter att få hålla om den lilla är enorm, finns Inga ord för det. Det är en galen känsla detta, en otroligt magisk upplevelse. Och jag är så glad att få bli mamma ❤

Hoppas du har det bra där inne min stjärna 🍼🍼🍼

Likes

Comments

Det är kanske inte så lätt som det verkar, det gör ondare än någonsin.
Jag trodde inte att det skulle kännas såhär, det känns i hjärtat när jag ser din blick. Saker och ting händer här i världen som man inte räknar med, det bara händer och valet är då att utgå från den situationen. Trots smärta och glädje.
Om jag hade fått välja, så hade jag valt annorlunda, hade valt en annan väg långt tidigare, kanske gått tillbaka till den gamla vägen, för där fanns det en trygghet.
Vi skriver våra egna böcker, och jag vet att jag ändrade mitt kapitel snabbt,men det betyder kanske inte att jag inte vill skriva om det.
Allting framöver är oskrivet, och än vet jag inte hur orden kommer vara formulerade.

💎💎

Likes

Comments

Vi kommer alltid stå framför olika val här i livet, visa kommer vara svårare än andra.
Vi kan planera vad som ska hända, men sen finns det saker som inte alls är planerade men som händer ändå.
Vad som än händer, så finns det alltid saker  som kommer vara positivt i det hela.
Vi måste bara våga se det, för på vägens gång finner man alltid en lösning.

Sov gott alla sötnötar, en ny dag väntar imorgon 💋

Likes

Comments

Godmorgon Söndag. 💋
Solen är här, och det var inte en dag för tidigt. Nu hoppas jag på att det här för att stanna, så den kan ge lite värme👍

Mår som en räka typ, kroppen känns inte alls okej, och jag vet inte vad felet är. Dock så är mitt öga bättre, vilket känns enormt skönt. Känner mig inte lika lik en tvättbjörn ✔

Känns ju ganska surt att kroppen inte är okej nu när vädret är på topp. Hade ju hellre velat vara ute än att ligga här och se dum ut..
Vilket fall som helst så kan jag ju önska er en bra Söndag, och snart börjar även en ny vecka ✔

Puss och kram Skumbanan 💎

Likes

Comments

Temperaturen börjar ändras, marken börjar sakta tina upp från kylan som har varit en längre tid. Dock så har temperaturen skiftat väldigt hårt, och det har tagit på min kropp.

Jag tänker ta modet att skriva om detta, för andra människor kanske ska ha större syn på att saker och ting hindrar mig.

CMT 1 säger det er något ? Nä det förstår jag om det inte gör, för det gjorde det inte  för mig heller när jag till slut fick veta vad det var som hindrade mig från att göra visa saker. Det är en nervsjukdom som gör att mina nerver från ryggen ner i benen går lite långsamt, därför jag tappar känseln och får ont. Dock så påverkar det inte bara ben och fötter, utan även händerna.
Jag blir fort kall, och då menar jag verkligen kall som en isbit.
Läkarna har konstaterat att inget kan göras, utan att det lär bli värre ju äldre jag blir. Känns ju roligt att veta när man är 21 år gammal och har hela livet framför sig.
Men jag vet ju om den, och jag känner ju min kropp. Dock så känns det ju fel att man är van att ha ont, men så är det. Visa dagar är bättre än andra, allt beror på temperaturen, vad jag har gjort under dagen m.m.
Just nu kan jag säga att jag har svin ont i benen, jag tror att det beror på att temperaturen håller på att ändras, dock så är jag glad att den ändrad, för då går vi mot varmare tider, vilket betyder att jag inte kommer ha lika ont. Sommaren är ju bäst för mig, om det gick så skulle jag nog behöva bo utomlands halva året.
Dock så tycker jag att senaste 6 månaderna så har det blivit värre i mina händer, vilket gör mig svin rädd. Tycker att det kan stanna upp nu och vänta några år innan det blir värre.. Men sådan tur kanske man inte har. Jag vet inte.

Är ni förvånade? Undrar ni vad fan jag skriver om ? Ja det är inte konstigt iallafall.  Jag undrar ibland jag också, men det finns för lite svar för det.
Jag känner bara att detta är jag, detta kommer vara jag hela mitt liv. Det är något jag kommer få leva med och dras med, så varför hålla det hemligt? Varför skämmas över det? Det är ju ändå något som påverkar mig och min vardag, men även min familj. Om det är något som inte kan accepteras, ah då acceptera ni inte heller mig. Thats it liksom.

Nu ska jag ta mina onda ben och försöka få någon slags mjukhet i dom så att dagen imorgon på jobbet kan bli lite lättare. 👍

Puss och kram Skumbanan 💋

Likes

Comments

Onsdag idag 💋
Längesen jag skrev på bloggen, men har väll känt att det som jag haft i mina tankar har varit bäst att dom stannat där och inte kommit ner i skrift på bloggen.
Men jag vet inte om det finns något att klaga på just nu. klart det finns massa olika tankar och sådär, men det gör det ju alltid.

Dagens planer finns inte, ska nog bara mysa i soffan, vädret är ju inte speciellt roligt. Inge väder man vill vara ute i precis.

Hoppas alla får en bra Onsdag, helgen är bara runt hörnet 💋

Likes

Comments

Våren är påväg, värmen är påvägJag känner det, hela min kropp känner det tror jag. Vår känslorna är på ingång, jag bara älskar att känna asfalt under mina skor och inte snö. Jag älskar att se på termometern och se att det är plus grader ute istället för minus grader.
Just nu finns det massa känslor i min kropp. Hela jag är som en bubblande liten flicka typ. Tänk er när ni blåser såpbubblor, då brukar det komma en hel del bubblar.  Ungefär så är det i kroppen. Man kan alltså jämföra mig med såpbubblor.

Att våga chansa, är något som kan vara sjukt galet läskigt, men det kan också bli en bra dans av det. Men hur ska man våga dansa? Hur ska man klarar av att möta blickarna på dansen? Vad ska man dansa för dans?
Vi alla har drömmar,  vi alla har mål i livet, vi har något vi vill, vi har något vi vill uppnå. Alla vågar inte chansa, men då får vi inte Heller veta dansstegen.
Mina dans steg är inte snygga eller smart, men dom får mig framåt och dom får mig att vara glad.
Musiken är en sak, det är texten i låten som gör våra danssteg. Musiken är helheten,  texten är historian.
Ska jah dansa? Eller ska jah stå still?
Vill jag dansa eller stå still?
Jag vill dansa
💋

Likes

Comments

Wake me up when it's all over, when I am wiser and older. All the time I was finding myself, I didn't know I was lost.

Vad som än har hänt så har det gjort det. Det finns inget som kan spola tillbaka tiden. Tiden som varit, har varit.
Jag vill förstå vad problemet är, men tyvär så kan jah inte det i detta fall. Jag har lite svårt för det. Men det kanske inte är meningen att man ska förstå.

Vi behöver ljuset när det brinner lågt, vi behöver solsken när regnet bara öser ner. Finns så mycket vi behöver, men ibland vågar man inte fråga.  Ibland kanske man behöver en tyst kram.

Finns ingenting att göra nu, tiden har varit. Och tiden framöver kan ingen förutspå. Det märks.  💋

Likes

Comments