Header
View tracker

Hello friday! Hur mår ni? Jag mår sjukt bra, utvilad också. Känns jävligt bra.. blir en lugn fredag! Känns bra och hoppas min säng kommer idag annars blir jag ledsen haha..

Ska träna idag med, blir legday! Pumpa rumpa.

Ska på inflyttningsfest i morgon, ska bli sjukt kul. Jul inspirerat! Så får se hur jag ska klä mig.. ej bestämt! I morgon träffar jag min bae Alexandra. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I veckan kommer min nya säng!! 😍 riktig taggad. Köpte på blackfriday. Istället för 17 000 så kostar den nu 5000 kr, så värsta kapet. Så hoppas den kommer idag eller i morgon. 😇

Likes

Comments

View tracker

Ja jag har mål med min träning för det första mår jag bra utav att träna sen resultat såklart men de är jag som har satt upp målen, inte någon som bestämmer hur man ska se ut eller inte, jag vill vara fit hela tiden. Inte bara inför sommarn.

Man måste ha en bra kost också vilket kan vara påfrestande.. Men efter nyår kommer jag köra hårt med den, och just nu äter jag vad jag vill, är ju inte direkt någon godis människa eller äter onyttigt i huvudtaget men samtidigt känner jag är jag sugen då äter jag. Så känner jag att jag vill ha det just nu, man får inte glömma bort att leva heller...

Klart man ska ha mål i livet men ingen som bestämmer hur du ska leva, så länge du mår bra själv..

För vi lever i en sjuk värld, för många vill ju se ut på ett sätt.. ingen kommer se likadan ut så bara acceptera sig själv mer, finns alltid något att göra om man inte känner sig nöjd..

Hejja alla som kör hårt med livet och träning! NI är grymma. 👆🏻

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Är på g mot jobbet, sjukt trött.. orkar inte att vara så här trött hela tiden.. dricker ju inte ens kaffe så undra vad som man kan göra mig pigg..

Körde cardio och mage igår, sjukt bra pass även fast jag igår var sjukt omotiverad men de är bara att dra tag sig i kragen. 💪🏻

Likes

Comments

Ibland känns livet upp och ner, blandade känslor och jag är tacksam att jag har världens bästa familj runt omkring mig och även finaste vänner. ❤️ ni är allt!

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Är på g mot jobbet, trött som fan.. men måndagar är värst så haha.. måndagar och tisdagar är dem värsta dagarna som finns.. Men blir träning idag såklart! Ska kötta sönder today.

Ha en bra måndag 💪🏻

Likes

Comments

ÄNTLIGEN tillbaka på gymmet efter sjukling.. im so happy for that och motiverad som fan. Ska Sätta mål inför min träning och dessutom har min vän Jessica skaffat sats kort så en gym Buddy nu! YES 😍

Så vi ska köra pass i morgon! Riktigt taggad faktiskt. Kör i Huddinge då. SES där 👏🏻

Älskar min nya tränings dress

Likes

Comments

Denna värld man lever i är ett helt jävla sjuk.. man blir typ mörkrädd..

Hur man som tjej ska se ut på ett visst sätt, hur elaka folk är emot varandra. Klär du dig vågat så blir du direkt stämplad och tas på ett oseriöst sätt..

Det ska inte spela någon roll hur man klär sig, man ska få ha vilken klädstil man vill, för alla är olika och är inte värda att bli behandlad på dåligt sätt. Trött på det ytliga.

Låt alla vara egen, finns ingen som bestämmer hur man ska se ut eller hur man ska vara.

Varje dag ska man behöva försvara sig och människor som ej kan ta ett nej. Vill man inte så acceptera!

Likes

Comments