Header

Gallerian festen igår, sjukt jävla rolig kväll! Gick med Rebecca, Helena o Amanda, drack massa gott och körde all in verkligen igår. Så sjukt kul! Och sen träffa alla som jobbar där i gallerian också. Haha..

Drog vidare och avslutade på sollan som vanligt. Tur att jag är ledig som sagt.

Ska hänga hos en kompis nu ikväll, sjukt skönt. Bara lugnt ska köra rump pass med mina gäriz.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår sjukt bra, jag är dessutom Pigg. Känns jävligt skönt. På väg emot jobb nu! Sen ska jag köra pass med Sophie ikväll ska bli nice som sagt. Vi har bokat in några pass tillsammans! Så på lördag ska jag köra rump pass med dem 2. Dags att bygga rumpa 💪🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon tisdag! Hur mår ni? Jag mår äntligen bra igen.. ska fixa mina naglar efter jobbet. Äntligen! Ni får se vad de blir för något sen. Ska träna såklart också! Hålla motivationen uppe som sagt. 💪🏻

Likes

Comments

Alla har väl komplex mer eller mindre, finns alltid något man inte är nöjd med. Men antingen lär man sig att leva med det eller så fixar man det.

T.e.x jag hade komplex över mina bröst, skämdes och mådde dåligt över mina egna, försökte leva med det men gjorde mig inte gladare eller något. Så tog mitt beslut att operera, bästa jag gjort. Jag känner mig kvinnlig! Kände mig inte som det förut.. Något saknades alltid där för mig!

Men nu menar jag att inte folk ska gå och operera sig bara för jag gjorde det, mer att vill man komma över ett komplex så antingen lära sig att leva med det eller så fixar man till det!

Mitt största komplex som alltid har varit är mina ben, tycker dem är stora! Men lärt mig att leva med dem och de skulle se konstiga ut om mina ben inte var som dem är för de passar in med min rumpa också!

Det är så mycket hets om hur man ska se ut, INGEN kommer se ut som någon annan. Du måste lära dig att älska dig själv, med ett starkt självförtroende så är du stark mot motgångar!

Speciellt folk som är negativa och ser ner på dig för ditt liv Går bra! Så kommer det alltid vara. ALLA är fina på sitt sätt, sluta hata och älska mer! Låt folk se ut som dem vill.. Så länge dem mår bra.

Träna ger en styrka och motiverad! Jag tränar för att jag mår bra utav det samtidigt mål.

Likes

Comments

Skit goda! Har smakat den rosa förut! Ska smaka dem andra i helgen. Utan socker och kolhydrater så testa ni! 😍

Likes

Comments

Allt började med att vi stötte på varandra ute på klubben, min vän presenterade mig för dig.

Min första tanke var, aha okej vem är du? Inget mer med det. Dagen efter fick jag ett meddelande av dig, tänkte direkt min tanke att du är DJ och drog dig snabbt över en kant i mitt huvud.

Vi började prata med varandra lite då och då, sen blev det varje dag... ALLT var väldigt mystiskt och jag kom och hälsade på dina spelningar för jag var intresserad av dig. Lika väl var du också det.

Allt var verkligen perfekt.. Tills de kom till en grej. Då de hände en del saker i ditt liv och kände själv att du hade ingen tid för mig. På morgonen på min födelsedag kom smset. Tårarna rann ner från min kind. Jag insåg sen att jag var kär i dig, ville absolut inte lämna det vi hade för de var något magiskt..

Efter mitt ex har jag inte gillat/kär i någon efter, men med dig vågade jag släppa in. Du är en underbar kille och hoppas verkligen vi nån gång i framtiden hittar tillbaka..

Då kom den dagen jag sa att en kille skulle ta mitt hjärta med storm. De gjorde Du...❤️

  • Gott&blandat
  • 447 readers

Likes

Comments

Work Mood is on, efter jobbet ska jag hämta mitt paket som jag har blivit sponsrad av! Ni får se vad de är. Riktigt taggad. Och ska även dra och gymma när jag har lämnat mitt paket hemma. Ska bli skönt. Tänkte köra cardio och mage, sedan lägga in för ryggen tänkte jag!

Snart dags att fokus på träning bara, så man kan ha snygg kropp hela tiden! FOKUS

Likes

Comments

Älska mer!

  • Shopping
  • 408 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Igår körde jag ben och cardio, Fyfan helt död.. och de känns idag haha.. men värt! Så ska börja köra det passet på tisdagar.

Men bokat in crosstraining nästa vecka med mina tjejkompisar! Ska bli kul och taggad. Vi ska börja köra tillsammans. Kommer bli grymt.

Annars kör jag ju ensam med gym! Kämpar på. 💪🏻

Likes

Comments