Header

Bästa brun utan sol ever, man blir inte fläckig och det ser ut som du har varit utomlands! Bästa ever❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har funderat länge varför man väljer att ljuga för människor? Fine det beror väl på vad det är, men speciellt mot oss tjejer.. Om man frågar om en person och säger att man känner personen fast i huvudtaget inte känner den alls.. Alltså varför säga att man känner någon fast man inte gör det? Vad vinner du på det, du vet ändå att sanningen kommer fram hur som helst och i min kompiskrets saker kommer fram och du trodde att du kunde lura mig med dina lögner..

Pröva på en annan brud istället, och raggar på mina kompisar bakom min rygg? Alltså vem är du? Tror du inte mina vänner berättar det för mig, och du bokar upp dig och låtsas att jag inte vet. Tack verkligen att jag valde att inte ge dig en chans ens, de bevisade bara vem du egentligen är..

Fine om man är ärlig från början vad man vill, kan köpa det. Men om du ljuger från första början, du är körd. Sorry mitt förtroende är gone, im sorry. Jag vet att jag är värd något bra och någon som tar mig 100 %.

Done with this shit. Im good for you. BYE DUDE!

Likes

Comments

(Video lånad av Out of office, dock är detta på ,(clarion post inte Munchenbryggeriet) )

Hello boys and girls!

Det är dags för out of office nästa helg på fredagen den 29 september! Det håller till i Munchenbryggeriet, börjar klockan 17-21 perfekt aw efter jobbet med sina kollegor eller vänner, jag går dit varje gång, har alltid svinkul där jämt! Antingen kommer man dit precis när det börjar eller så köper man fast track biljetter och då slipper du kö, de är ju det bästa! Ingen vill ju stå i kö, speciellt inte när de börjar bli höst och kallt ute..

Biljetten kostar 150 kr och gäller innan 18, jag lovar det är så värt! Och man träffar fett roliga människor där också, och sjukt rolig aw med. Om ni inte har varit där testa, finns i olika städer också. Om inte kom och säg hej till mig i vimlet, INGEN minns en fegis!

https://www.facebook.com/events/1377885078996450/ Klicka här för att komma in på eventet på Facebook! Hoppas vi ses mina party people!

Likes

Comments

Hello torsdag! Har jobbat idag och sitter nu hemma och tar de lugnt innan jag ska iväg och göra naglarna hos bästa Hanna. Ja jag skulle ju köra pass idag men 2 av mina kompisar kunde inte och jag körde 2 pass igår så känner mig rätt död idag så kände idag får de vara en vilodag för min kropp är helt mör och varit uppe sedan 05... Anyway!

Så i morgon tänkte jag gå på bio med mina tjejer och se American assassin som går nu på bio, den ska tydligen vara jätte bra, men det får vi väl se, så vi tänkte käka innan bio! Och i helgen blir de träning och tjejmiddag på lördag hos Anna, ska bli svin kul med 7 st tjejer, bara mysa! Så no party this weekend!

Nästa helg kommer mina göteborgare så då blir det party!

Likes

Comments

Hello onsdag!

Har varit på jobbinterjuv, de gick superbra, så hoppas på det bästa nu!! Annars åkte jag till MOS, och körde ben med min anna. Snabbt och intensivt! Sedan drog jag till mitt andra pass med mamma på sats haninge,
Favoritgymmet!


Nu ska jag strax sova, jobbar på förskolan i morgon och hela nästa vecka. YÄS! Min favorit skola❤️

Likes

Comments

Oj den här frågan har jag fått en flertal gånger så nu tänker jag skriva om min åsikt här.

För det första så tycker jag man är en douchebag när man inte är 100 % ärlig mot den motsatta könet. Man låtsas vara intresserad utav personen och umgås och ja vissa kanske har sex med dem också.. Man umgås mycket och man kanske till och med börjar gilla personen, och när det väl händer att man gillar den, då tar personen oftast avstånd för den är inte på samma nivå fast bara har gett falska förhoppningar och får ett att tro att man är desperat och vill ha personen.

Antingen börjar personen snacka skit om att man "shit hon är typ kär i mig" men konstigt så man har umgåtts och du har fått en att känna trygghet hos personen, eller så ringer han dig när han vill ses och att de är på hans villkor. Sen allt behöver inte vara känslor iblandat heller, han kastar upp tjejer rakt i facet på dig med någon kommentar eller beter sig illa emot dig..

Varför ska man vara oärlig? Va ärlig från början. Vill du inte ha något seriöst eller något sånt, säg det. Så vet man själv vart man står hos en person och behöver inte oroa sig för saker eller på riktigt tappa förtroendet för alla killar, för tror inte alla är dåliga i huvudtaget. Men av erfarenhet en stor andel tyvärr... Litar inte på någon tyvärr!

Ärlighet vara längst och man måste tänka på hur man själv vill bli behandlad av människor.. Sen säger inte att alla människor jobbar på detta sätt men en del gör så här emot tjejer.

Likes

Comments

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår super bra. Helt död efter spinnings passet, och ska köra det idag med fast chrilles pass blire, så nu köttar man på. 💪🏻

Likes

Comments