Header

Hello everyone! Körde spinning 45 min och sedan pt pass 1 timme. Så nu är jag helt slutkörd. Vi körde circlepass nu omg, gjorde även fettmättning! Man kollar hur mycket fett på kroppen och muskelmassa. Kändes bra och veta värden också!

Sen åt jag och ronja på freshii som ligger i globen, poke bowls som är så jävla gott!!! De ska stänga 3 dagar för renovering så fick gratis mat hem. NOM NOM! Tack😍

Annars nu ligger jag i sängen OCH jag har fått nytt jobb nu! IM SO HAPPY, Så vi ska fira det nu på lördag med bubbel💁‍♀️✨

Nog om det. NATTI BLOGGISAR❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig direkt följt mode eller vad som är populärt just nu men koll har jag på produkter ändå, Och jag har spanat in happy plugs faktiskt, funderat på om jag ska köpa mig ett par för jag vill ha ett bra bra istället för vanliga iPhone hörlurarna som inte är bra i huvudtaget, så jag skulle kunna tänka mig att ha just denna färg med guld färg, få lite snygg färg på vardagen och bryta min trend med att ha allt med vitt och svart.

Så jag hoppas happy plugs kommer tillbaka till trenden igen nu till vintern och även höst för dem finns i olika färger och bra pris på ett par hörlurar ändå, vissa kostar ju en del pengar och det kanske inte är något man vill lägga ner på hörlurar direkt, man prioterar ju på olika saker. Men jag älskar att hitta bra saker för bra pris för allt behöver inte kosta jätte mycket för att det ska vara bra kvalite på.

Tycker även att dem har snygg design och enkel också, vissa har ju. en massa färger och har ingen stil på sina produkter heller.. För många vill ha enkel design och som passar in med det man även har på sig.

Likes

Comments

Hello onsdag!

Hoppas ni mår bra för det gör jag! Körde armpass idag med min vän jonas, bra pass vi fick ändå. Kommer va död i armarna i morgon..

Fick jobbet jag sökte, så im so happy right now!!😍

Hoppas ni får en bra onsdag för det ska jag ha!

Likes

Comments

Jag kommer lägga upp mer tränings bilder och även tränings tips på övningar till olika muskelgrupper! NU KÖR VI!

Likes

Comments

Hello!

I fredags gick jag på jobbinterjuv på ett jobb jag har sökt, får veta nu på onsdag om jag får det. Så vi får väl se, sedan åt jag middag med mina tjejor i fredags hos sophie med vin och tacos, namnam skulle kunna leva på tacos alltså..

Sen i lördags åkte vi skridskor i kungsan, så länge sen och även mysigt också! Åkte hem och fixade mig då mina vänner hämtade mig vid 19 då drog vi och käkade buffe på olearys och såg bio Insidious 4 på Mos. Den var bra och läskig hah... Sen spontan utgång och de var sjukt kul! Fick skjuts hem från krogen värt. 

Tack för denna roliga helg!

Likes

Comments

Hello torsdag!!

Sämst på att uppdatera igen då, vad hände med mitt mål?

Jag har tränat hela vecka utom igår, kände att jag behövde ta hand om mig själv med hårinpackning och så. Sjukt skönt försökte lägga mig tidigt men de gick inte så bra som vanligt.. Så lika trött idag som alltid även om jag äter vitaminer också, ska väl börja dricka kaffe? Not. Det är inte ens gott! Blääh! Kommer aldrig bli vuxen..

Dricker nocco nån gång ibland men just nu känns det som jag behöver det varje dag,, Men bara kämpa på! Ingen morgonmänniska här inte och kommer aldrig vara..

Ska köra bodypump idag med mina tjejkompisar på Odenplan, Tagga ben igen som ja körde i tisdags med en killkompis, så kommer nog svida ännu mera!

Sen även idag kommer min nya tv, omg så taggad 55 tum smart, en samsung så den levereras idag mellan 17-22 hoppas den kommer innan 18:30 för jag ska köra mitt pass annars får jag träna ensam, men det går bra det med men vill helst köra med mina tjejor och dessutom pass, inte gym! Skönt att variera.

Likes

Comments

Tack för god mat och bion idag❤️ dags för sängen! NATTI💁‍♀️

Likes

Comments