Header
View tracker

Friyay! Riktigt taggad på att de är fredag idag, äntligen. 😍

Blir lugnt ikväll för ska träna i morgon, sen hjälpa hos anna inför hennes födelsedags middag! MYS. Riktigt taggad!

Fira hennes födelsedag som bäst! 👯

Likes

Comments

Man är ju inte hungrig när man är sjuk, så då är smothie gott och enkelt! Man kan ju ha massa olika saker i den.

Men tog banan, kvarg och hallon. Blev så gott! Kan dricka de hela tiden om ja fick 🙈

Likes

Comments

Det är sant. Vi som bloggar blir utsatt för mycket hat, avensjuka, och elaka kommentarer varje dag. För de mesta del är det små tjejer som är osäkra, som inte har hittat sin egen stil eller missnöjd med sig själva som tycker det känns bättre och få andra tjejer att må dåligt.. ?

Vi lever i en sjuk värld, man ska följa modet, man ska vara vältränad, man ska ha botox, allt som är fejk.

Men vem säger att det ska vara så? Man väljer själv vad man gör med sitt liv eller utseende. Alla är unika på sina sätt. Varför ska man sitta och skriva elaka kommentarer varje dag?

Det finns faktiskt tjejer som mår dåligt och mår pskykiskt dåligt som tar livet av sig.. För när det blir för mycket, man orkar inte med allt. MEN man ska ha vänner och familj som stöttar en genom en tuff tid i livet. Finns så mycket leva för och man lever en gång så man ska ta vara på det.

Jag kommer aldrig låta människor styra över mitt liv eller få mig att må dåligt. Jag blir starkare av allt jag varit med om i livet tack vare familj och vänner

Likes

Comments

Bloggtorka till max... och eftersom jag är sjuk så har jag inga nya bilder heller så bjuder på gamla.. haha så rolig är jag!

Har ingen feber längre men tok snuvig och förskyld.. men dricker massa te och honung, och träningen blir förstörd med.. GAAH! Aja what to do...

Har börjat göra samarbete med ett företag, återstå att se vad för kul som händer med det. 😍 ett paket är på väg till mig. Hihi.

Likes

Comments

View tracker

Nästa vecka på fredag ska jag till frisören och fixa mitt hår så här. Riktigt taggad! Göra en förändring nu tänkte jag, inte bli för blond och inte för mörk heller..

Likes

Comments

Bra helg slutades med feber o förskyldning och hals ont.. känns sådär nu när man har fått igång med träningen! Suck...

Blir skam maraton, och vila upp mig! Så man kan träna denna vecka då.. suck 😰

Likes

Comments

I helgen som var så var jag på disney on ice, med min kusin och hela familjen och med mammi. Frost såklart! Gick på disney on ice när jag var yngre så de var kul att uppleva det som vuxen hehe! Kommer alltid va ett barn innerst inne. 😬

Likes

Comments