Header

Blev ett ryggpass och mage pass som sagt. Kör ju mest pass på gym just nu. Så kände för att lägga in det igår, enkelt ryggpass! Utegym körde vi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena söndag! Hoppas ni får en bra solig söndag, så fint väder love it!

I fredags var jag ute med Min girl anna, vi var först hos mig och förade sedan Kasai, Bergmans och avslutade på sollan, rolig kväll med Alexandra,emma och Anna som sagt. Haha fulisar vi blev då...

Men bra kväll så igår låg jag bara hemma och var segast, jag och mamma somnade i soffan så blev en tidigt kväll så idag har jag verkligen sovit ut idag vilket är skönt för när jag har varit ute och festat så sover jag så sjukt dåligt.. Så utvilad till måndag igen som kommer på ingång i morgon..

Så idag blire utegym och serier innan jobbdag i morgon.. Hann ju med gymmet i fredags också, love it!

Likes

Comments

I denna värld man lever idag så tror jag att Hantverkare och Ungdommar som snusar mest faktiskt.. För att många unga vill testa på saker för att själv inse om man tycker om det eller inte. Sen är det mycket grupptryck bland unga att man inte riktigt är "cool" om man inte testar att ta en snus.. Så var det när jag gick i högstadiet, man blev kallad för en tönt ifall man inte testade på nikotin.

Och många som jobbar inom bygg,industri och hantverkare yrket tar ofta snus och har i munnen får att få nikotin kick. För att de ska få mer energi för att orka dagen ut. Speciellt när det är kallt ute så vill man inte hålla på och tända en cigg när det är kallt ute då passar snuset bättre för det är bara stoppa under läppen. Och det blir en vana att ta det varje dag, antingen efter lunchen eller när man har haft sin rast. Sätt många som snusar som hantverkare, känns inte som någon inte gör det.

Och jag själv tycker ej om snus faktiskt. Jag har dock aldrig testat, men jag tycker det inte luktar gott alls och ser inte så fräscht ut att ha en sån under läppen.. Tycker det är värre med lös snus som oftast kan rinna ner lite på tänderna eller mellan dem så det ser ut som man ej sköter sina tänder bra.. Så det är ingenting som skulle få mig att vilja börja eller ens testa. Så jag dissar det!

Jag har massa kompisar som snusar men dock är det mest killar faktiskt.. Men jag har en jag umgås med som snusar och jag blev chockad att hon gjorde det för det är inget som syns alls, men jag tror inte jag har någon direkt som älskar snus om man ska vara helt ärlig.Likes

Comments

Godmorgon lill lördag! Solen skiner och hoppas den kommer titta fram nu. Inge mer snö tack..

Igår körde jag o mamma bodybalance, de var ett skönt pass ska börja köra det en gång i veckan så man kan bli ännu vigare som sagt! Ska kunna gå ner i split igen och spagatt hur de nu stavas haha... 😂

Så igår såg vi klart på vår serie med tretton själ varför.. ALLTSÅ ni som ej sätt denna, KOLLA den! Så bra och sjuk serie med. Hur folk kan påverka varandra, och hur många unga människor som faktiskt mår dåligt. Man behöver prata med någon när livet är på botten, det lättar på ens hjärtan och man mår bättre. Viktigt att göra det man faktiskt tycker om och ha egna mål och sluta jämföra med andra.

Likes

Comments

Jag kan lyssna på musiken som gjorde mig ledsen förut,musiken som fick mig att tänka på dig. Och nu lever jag igen med ett helt hjärta. Tack och lov för fina familjen och vänner man har som hjälpt mig igenom allt. Utan er hade jag ej klarat mig igenom detta.

Tänker inte ge mitt hjärta till fel person igen, hoppas jag!

Likes

Comments

Godmorgon tisdag! Strax vid jobbet, skönt att man var ledig i måndags så värt. Hann o rensa ut min garderob och städa inför veckan. 👌🏻

Ska köra bodybalance med mamma idag, härligt att få igång mamma igen. NU kör vi.

OCH nu ska jag ta mitt jävla körkort också. För en bil är på ingång 😊

Likes

Comments

Igår var jag förbi drottninggatan där allt inträffade i fredags, då en lastbil körde rakt in i åhlens och 4 st som dog och 15 skadade... Alltså vi har vaknat ur en mardröm att Sverige skulle råka ut för ett terrordåd.. Jag känner mig aldrig trygg, finns mycket sjuka människor i denna värld. Där alla skruvar i huvudet inte sitter rätt...

I fredags, vi på förskolan fick veta av en förälder som sa att inga tåg eller något går alls, och berättade om
Händelsen, trodde det inte var sant! Så en del fick hämta andras barn på grund av händelsen.. Jag kunde inte tro mina ögon förens jag gick in på telefonen och läste och fick se hur kaoset blev, hur folk springer, och alla sticker..

Tillsammans är vi starka, och hoppas aldrig något sånt här händer igen! PRAYFORSTOCKHOLM💛💙

Likes

Comments

Idag är man riktigt jävla trött.. fattar inte varför man är så trött hela tiden?.. måndagar är min vilodag från gymmet är helt död... Så hela veckan nu med full träning. Fokus på mig själv!

Likes

Comments