Header

Godmorgon! Hur mår alla? Jag mår bra, trött igen.. Skulle somna tidigt igår men det hände ej.. men ibland blir det inte som man tänkt sig.. hehe..

Körde rumpass med jessica i slaktshuset och magpass! De gick super bra. Det känns idag som fan! Så det ska vara som sagt.


En bild från mtv eventet senast! 😀

Likes

Comments

Sugen på rolig aw samtidigt bra fest? Då tycker jag att du ska besöka out of office, en rolig aw från 17-21:00 bra musik och mycket roligt folk! Med. Uppträdanden också!

Jag kommer vara där varje månad, så vi hoppas vi ses där och skålar tillsammans 👯

Gratis inträde och om man köper fast ticket slipper du lång kö och garderoben igår! 150 kr kostar en sån biljett. De är värt jag lovar.

Appen hittar du på apple store eller android! Samlar man 5 st solbrillor som finns i appen som du scannar varje gång när du kommer dit, får man en gratis fast ticket biljett.

VI SES PÅ OOOAW!

Här är länken som är för biljetter!

https://secure.tickster.com/(S(d200szw30tbarngnaowtm11t))/sv-SE/YKWVJXP43VJH6FL/Shop/Products.aspx

Likes

Comments

Godmorgon onsdag! Igår var jag på alla hjärtans middag, mysigt vare. Och tack för mina presenter och även från min familj. Ni är finast!

Så nu är man på väg mot jobbet, ska träna med jessica på slaktis idag också! Ska bli skönt och träna ordentligt efter 2 veckors förskylning. IM ON TOP! 💪🏻

Hoppas ni får en bra onsdag, för det ska jag ha! Kämpa mig igenom denna trotts lite sömn. 😴

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni mår bra, det gör jag! Dock trött som fan.. ingen morgonmänniska som sagt..

Alla hjärtans dag idag då, jag är bjuden på middag och det ska bli mycket trevligt! Så tog med mig grejer och ska fixa mig på jobbet, orkade ej på morgonen.. Ställde klockan men snoozade som sagt! 🙈

Hoppas ni får en trevlig dag alla! 😊

Likes

Comments

Söndag igen då... jag har fullt ös hela tiden känner jag! Var på lights igår med mina fina vänner, sjukt kul vare! Åt middag hos karina o sedan förade innan vi skulle in mot annexet till lights!

Omg så mycket småttingar där och en tjej kom med sin armbåge rakt mot min hals med flit så slängde vinet på henne så hon blev blöt haha! Så hon bet mig i armen, och slog av en nagel gjorde jag också. AJ! Snacka om keff brud.. vad lever man i för värld egentligen!

Men bra jävla helg. Tack bästa ni❤

Likes

Comments

Hello saturday!

Igår körde jag ben o mage sjukt skönt! Bra jävla pass blev det. Sedan mötte jag upp anna o vi körde buffé på olearys sjukt jävla gott! As mycket mat så vi blev proppmätta🙈 men värt visste ej att de fanns där, men de är i mall of scandenavia som hade det hehe!

Nu är jag på väg och ska äta middag med tjejerna innan lights ikväll ock tack oooaw för biljetterna! 😍

Är riktigt taggad, sedan blire 30 årsfest! 👯

Likes

Comments

Igår var jag på event på mister french, mtv sweden event! Bjöd på margaritas och öl! Dricker ej öl så tog cola zero. Haha!

Skit trevligt event ändå, träffade 2 nya sköna människor så ska bli kul o ha kontakt nu framöver!

Fick en goodiebag och bra grejer i den o roliga med😀

Likes

Comments