Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Shopping
  • 123 readers

Likes

Comments

Godnatt världen. Skrev av mig allt kändes bra❤️

Likes

Comments

Ibland bubblar allt upp till ytan. Jag är rädd för kärlek, jag är rädd för allt som har med kärlek att göra. Men det är 5 år sen jag hade en kille som var otrogen mot mig, och efter det jag är helt fockad i min hjärna. Det är länge sen men ändå, det sitter i mig. Jag litar inte på någon, jag frågar folk tills dem blir sura och undrar vad jag inte förstår? ALLTSÅ jag litar inte på någon kille ens, spelar ingen roll om han skriver hundra inlägg till mig, jag vill ha det bevisat framför mina ögon. Inte via kompisar INGET.

Jag vill bara skrika ut hur jag känner inombords, en människa kan förstöra dig restan av ditt liv, vilket han gjorde. ALDRIG mått så dålig i hela mitt liv, såg svart. Jag blev helt förstörd i mitt huvud vilket jag är fortfarande.. Därför blir inte bättre att inte prata om saker om det är något. För mig jag vill ha förklaring till saker, punkt slut. Finns inget jag var full eller inte, jag vill ha förklaring om man vill radera någon i sitt liv.. Sen är jag nöjd. Men att radera något utan anledning gör mig förbannad. Kom inte hit och lek snäll och sedan ska du krossa mig genom att radera mig.

Prata, skriv vad man än känner, det löser allt. Inge tjaffs ingenting.. Men folk verkar inte förstå det. Tycker man är jobbig och drama, för jag vill ha förklaring. Och att mitt förtroende är som det är, tyvärr det är förstört inget jag kan göra åt än att våga ge hela mitt hjärta och tillit till en ny människa.. Jag är som jag är, Jag är enkel människa att ha att göra med, men inte när folk inte kan prata om saker..

Man behandlar människor med respekt oavsett vad. PUNKT slut! Blir så trött på den här bubblan. Var ärlig från början slipper andra bli sårade och utnyttjade. Lek inte med känslor ett tips från coachen.

Så mycket jag vill säga, när alla tankar bara flyger upp till ytan och blir färskt.. Med kniven i hjärtat varje dag, tills någon tar det med storm. Den dagen längtar jag till. Då jag kan leva igen. Slippa vara broken och osäker när det kommer till kärlek.. Så fort jag släpper in känslor för någon, då brister jag, då kommer min osäkra sida fram, jag får för mig saker, jag tror alltid de värsta i allt. Jag är absolut inte svartsjuk, men den kommer fram när min osäkra sida tar över. Och då är det faktiskt inte roligt.. Man blir som en demon som ej går att kontrollera.. Hemskt att säga!

Och jag träffade en kille på Kallis 2014, vi umgicks där som kompisar. Vi gjorde inget. Efter den gången då bara blev det som ett paff, jag började tycka om någon som bor i en annan stad. Ja det är konstigt, för vi har ej träffats så mycket. Men när vi gör det kändes det som igår! Och nu när jag träffade dig senast, Allt bara kom tillbaka som hade försvinnit med tiden, men inte i från mitt hjärta.. Mina känslor kom upp igen och svävar.. Och jag vet att du tycker om mig, MEN nu kommer min osäkra sida igen med tusen frågor och man hinner ej svara på allt för det är för mycket. SÅ typiskt mig och så börjar man bråka istället.

Mina känslor är där inom mig hela tiden. Man ska våga chansa med saker, men jag är för rädd och för feg då kommer osäkerheten fram som är farlig.. SVARET ÄR, ja jag gillar en person. Han finns alltid inom mig. Men det är komplicerat. Jag slutar inte leva för det, men nu hamnade allt på ytan igen. Allt förstärktes. Det finns alltid 1-2 personer som man alltid kommer vara svag för, ja det här är den andra. Vi har ej sätts sen jag vet inte hur länge, och nu senast så blev jag knäsvag igen... Och oavsett hur det än är, jag kommer komma över den känslan också, när någon annan har mitt hjärta.. Men allt tar sin tid. Jag ångrar inte att jag träffat dig, men det är jobbigt så är det. Livet är inte en dans på rosor alltid. Även en starka människor faller</3

Likes

Comments

Godmorgon! Är på jobbet nu, börjar vid 8:00. Trött som fan. Var ledig i fredags men har haft fullspeckat schema hela helgen. Så ikväll blire lägga sig tidigt. Ta igen all sömn. Haha fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden.. 🙄

  • Gott&blandat
  • 194 readers

Likes

Comments

Åkte till göteborg över helgen, hälsa på lite vänner och sedan kolla när min pappa sprang göteborgsvarvet! Grym han är. Kul och titta på, men fy vad kallt det var och jag hade långklänning utan jacka höll på frysa ihjäl..

Sen käkade middag på stan och sedan utgång med patricia och hennes vänner. Sjukt kul på port due soleil som jag alltid går till när jag är i göteborg! Och tack snälla min kompis som fixade allt. Spårad utgång!

Så nu är man snart hemma i stockholm igen.. rutiner på
Ingång, men man är ledig tors-fre! Sååå blir nog en kort bra vecka ändå. SKÖNT! blir träning och planera en del saker inför sommarens planer.

HAVE a nice sunday🥂

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, när vi ses är det som allt kommer tillbaka. Nästan läskigt. Vi har alltid haft något och kommer alltid ha och de vet vi båda om.

Men att vi bor ej i samma stad, där är dilemmat mellan oss.. Men vad ska man göra, sånt är livet eller vad man ska säga! Allt är inte på dans och rosor. Komplicerat.

Men kommer alltid tycka om dig. Det kan inget ta mig ifrån. Men glad att vi sågs nu i helgen nu när jag var i samma stad. Bara umgås och njuta av lilla stunder man har ändå.

Du vet vem du är, de kommer alltid vara något speciellt mellan oss. ❤️

Likes

Comments

Grattis min älskade bror! ❤️ hoppas du får en toppen dag. Love you!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! På väg mot jobbet nu, är trött igen.. Men det är bara för blev sen träning och kom hem sent. Körde på satsmos med min fina anna! Vi körde rygg tillsammans, de gick bra och la in även mage!

Shit min kropp var helt slut från bounce! Var där med jobbet i tisdags, sjukt roligt! Det ligger i kungens kurva. Vi körde ett pass som hette bounce fit som håller på i 45 minuter. Då alla muskelgrupper nästan ingick. VÄRT! Måste dit igen och köra andra program dem har!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fick hem dessa 2 snyggingar från http://www.gaspbbstore.se Sjukt sköna och snyggt med färg till träningen, man blir ju mer motiverad med snygga träningskläder. Och jag är sjukt taggad på att sätta färg på gymmet, är alltid nästan svart så den här blåa kommer lysa upp på gymmet! Finns mycket snyggt från Better Bodies märket också. Inviger dessa nu ikväll. Värt att testa på lite nytt mer färg tycker jag!

För att bli ännu mer motiverad vill man ha snygga träningskläder och visa upp dem.. Haha sån är jag!

Likes

Comments

OMG tiden går så fort. jag blir 26 år. Vad åren går fort. hjälp nästan läskigt! Jag fyller år om 1 månad. Hur sjukt är det inte? Dör! Summerburst när jag fyller år då! Ska bli sjukt kul. Med mina fina vänner såklart..

Ska planera inför min födelsedag också! Ska bli kul.

Denna vecka kommer gå fort jobbar bara mån-tors sen ledig fredag så blir frisören på morgonen, sen åker jag iväg till hemlig ort. Ni får se kan ej säga förens lördag! Överraskning.

Men annars ska jag hoppa bounce med jobbet på tisdag, kommer nog bli jobbigt haha.. 1 timmes pass på studsmatta, kommer bränna kalorier deluxe! Men kul och göra saker med kollegor.

Har frukosten på jobbet i morgon så måste snart sova då..

Likes

Comments