Header

Fick inbjudan att gå och se nya Jumanji den 5 dec, får ta med mig 3-4 personer och jag väntar på biljetterna nu och ska gå med mamma och min älskade bror! De bjuds på Nocco,Barebells och frost, NamNam.

Tror ni denna är bra? =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! Hoppas ni mår bra, det gör jag dock trött men vad ska man göra hehe...

Igår var jag hos min fina vän Alexandra och hängde i hennes nya lya, vi köpte och åt kycklingsallad och catcha upp allt från när vi senast sågs och vi har alltid så jävla kul haha..

Och nu äre fredag och ska på bio med benjamin vi ska se saw, sen käka innan bion också! En riktig mys fredag och lugn för ska på brunch i morgon vid 11:00 så vill gärna vara pigg!

Hoppas ni får en bra fredag! PUSS

Likes

Comments

Ibland undrar jag vad det är med mig, många säger att en människa inte kan påverka en så mycket men för mig har de gjort det.. Jag vågar inte släppa in någon fortfarande och de har ändå gått bra tag nu också. Men det är nog svårare att släppa in nån ny när man har blivit sårad av otrohet.. Men det är som det är en spärr för mig att jag har träffat en del vettiga men det tar stopp där, ör väl för kräsen eller något..

Men alla dessa frågor om jag har kommit över människan, japp de har jag, annars hade jag inte kunnat träffa andra i huvudtaget men jag är så sårad i mitt hjärta så vill inte att någon ska komma nära mig? Något är det i alla fall, mitt förtroende till killar är helt 0, spelar ingen roll vad någon säger till mig.. Låter tiden ta mig dit, no stress till kärlek helt ärligt.. Min spärr måste släppa för att kunna bli kär eller våga ge någon en chans.. Vi får väl se har ju varit singel ett bra tag nu men förtroendet som är mitt problem också eftersom man är sviken och krossad inom sig själv att man vågade öppna allt för en människa..

Och otrohet är inte lätt att leva med, de sitter i mitt huvud, hur en människa kunde krossa mitt hjärta i tusen bitar.. Tänker absolut inte tillbaka på det sättet men de påverkar mig så fort man träffar någon ny och tror alltid de värsta om personen och det är jobbigt att man tänker så faktiskt.. Men lär man känna en person till 100% så släpper nog oroligheten..

Med tanke på hur folk beter sig bakom folks ryggar inte konstigt att man är skadad och har konstig syn på människor i allmänhet.

Likes

Comments

Tjena Tisdag!

hoppas ni mår bra för det gör jag! Men sitter och funderar vad jag vill jobba med exakt, känner mig vilsen och inte vet exakr vad jag vill med mitt liv.. Samtidigt som det är väldigt jobbigt för hade jag vetat exakt så hade jag nog antingen börjat plugga eller klättrat upp i karriär annars... Men jag är väldigt vilsen just nu så det bästa är nog att testa på allt tills man själv känner vart man ska ta vägen.. Och jag är ändå 26 år och vet ej exakt vad jag vill.. Medans andra vet, men jämför mig inte med andra men ja vill också veta..

Men det blir nog bra förr eller senare.. Jag vill nog innerst inne jobba social media helt ärligt.. Eller influencer är nog mer jag..Men med tiden kommer jag nog veta vad jag exakt vill...

Likes

Comments

Blev mejlad av ett företag med olika produkter, det ända man behöver göra är att lägga upp det på Instagram och tagga till företaget det kommer ifrån, de går framåt! Haha happy face for me!

Men idag är det måndag och jag är helt slut från Helgens bravader så tvungen att dricka nocco för att få energi till circelpasset ikväll jag ska köra med min morbror på sats Haninge, han smsade mig igår och frågade om vi skulle köra så nu bränna allt från helgen typ den alltså....


Likes

Comments

När jag var liten så fann ju LEGO men det var inte någon stor grej för mig direkt,om jag byggde lego så ville jag ha instruktionsbok till det inte bygga helt för hand och när man gick på förskolan så fanns inte det någon bok man kunde följa så man hade inte så bra fantasi när man var liten direkt då byggde man bara torn och blandade alla typer av delar men man gjorde flera färger i samma. Men det finns mycket mer roligare lego nu än vad det fanns när jag växte upp, mycket serier som går på tv eller från filmer.

Jag skulle rekommendera Plus plus då man kan bygga olika mönster och även figurer även fast dem inte har något ansikte så förklarar barn vart alla delar är och vad den har byggt. Finns olika storlekar en som är lite större och en mindre variant och den mindre skulle jag rekommendera till barn som är 4-5 år för är dem yngre så är det lätt att dem stoppar in det i munnen och sätter det i halsen och den kan orsaka olyckor hemma och på förskolan. Finns i olika färger och dem kan bygga på golvet med dem eller på bordet beroende på vad det är för målgrupp. Plus plus fanns inte när jag växte upp men jag tror att jag hade lekt med det om det fanns då. Man får inte glömma bort leksaker som en del gör med att använda Ipad eller annat, viktigt att barn inte blir beroende av elektronik produkter och leker med den man själv växte upp med.

Likes

Comments