Header

Ska på förhandsvisning i morgon på ghost in Shell på Mos klockan 17:45 i morgon. IMAX också. Såå Colt. Men insläppet börjar 17:00 så åker direkt från jobbet, det bjuder på saker till filmen som vanligt. KUL! RIKTIGT TAGGAD på denna film, den verkar bra. Återstår att se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De här med att folk ska döma över sociala medier, har aldrig fattat riktigt grejen.. Lägger du upp en bild, bikini eller där man ser hud. Du blir direkt stämplad? Why? JO tydligen ger fel signaler till folk. Men vem bestämmer allt detta? JO folk, folk älskar att ha något att sitta och prata om. Sitta och tycka och tänka. Och ännu värre folk som dömer en för de har hört ett ryckte om just dig? Hur kan man bygga upp sånt utan att ens känna en person själv? Fine, osäkra människor brukar oftast göra så tyvärr.. Eller rättare sagt omogna!

Ja jag har fightas med mycket folk i mitt liv, folk som har försökt att få en att må riktigt dåligt. Blivit nersparkad i skolan. Jag har alltid kört mitt egna race, och enligt andra får man inte göra det för då anses man vara en "tönt" så jag ansågs att vara det för jag inte ville festa eller röka eller hålla på och mobba andra i skolan. Och mycket folk var elak emot mig genom skoltiden. Alltså jag var aldrig utsatt för mobbning direkt sådär, hade ju vänner som stog upp för mig. MEN folk som hade svårt att aceptera mig som den jag är. Jag var punkare i 7-8an, lyssnade på rock, allt möjligt. Testade olika klädstilar för jag själv var osäker tjej. Hade skit dåligt självförtroende, tills jag insåg vad min klädstil var och vem jag var.

Jag hittade min stil. Jag ändrade mycket utseende med åren. Och folk som verkligen har sätt ner på mig, försöker nu vara min vän eller ragga på en. Det intresserar mig inte ett skit. Folk som har fått en att må dåligt, ni behövs inte. Alla gör misstag absolut, men att fått en att må dåligt och verkligen spytt på en. Då känner man, såna behöver jag inte i mitt liv faktiskt. Har fina vänner nu som tar mig för den jag är, FÖR MIN PERSONLIGHET, inte mitt utseende i huvudtaget. Och dem jag har nu är fina. Ni ger mig styrka och minnen. Tacksam för er. Och även min familj, min kära mamma som stått vid min sida hela tiden. Ni som sa att jag aldrig kommer bli något. Titta vem jag är idag.

Likes

Comments

Att behöva försvara sig hela tiden som tjej, det börjar bli jobbigt. Man går ut bland människor, man ska alltid jämföras med andra? Alltså varför, Alla är olika och ser olika ut. INGEN kommer se likadan ut. Och på det sättet gör det oss unika.

När man klär upp sig i Stockholms nattliv, Har du v-ringat klänning eller tröja, du blir ett objekt. Har du klänning, eller kjol, samma sak. Varför är det så egentligen? Man ska kunna klä sig hur man vill utan att man ska bli ett sexobjekt. Vilket är sjukt.. Folk tror det är okej att gå fram och bara ta för sig? Utan att man vill det av egen vilja. Sen folk som skickar bild på sitt könsorgan, vad gynnar det mig? Inte så att jag blir mer intresserad utav en kille för att han skickar bild på sitt könsorgan.

Och att vi blir utsatta för saker varje dag i samhället, alltid någon som beter sig illa.. Om man säger nej till en kille, då ska han kunna ta ett nej, än att stå och säga elaka saker istället för han inte fick hem JUST DIG. Allt är upp till en själv, om man vill eller inte, ingen som bestämmer över en. Vi ska inte behöva försvara oss hela tiden, man ska behöva vara rädd att gå utanför dörren, man är rädd. vart man än går, och så ska det inte behöva vara.. Men samhället idag är uppbyggt så sjukt idag..

Man ska akta sig, va rädd om sig. För ingen är värd att bli utsatt för saker, som händer varje dag. Tjejer som blir utsatt för att bli drogad, våldtagna,slagna.. Säger bara fyfan!

Och ett tips lämna aldrig ett glas helt öppet, håll koll på det du dricker. Gå aldrig ensam, ring en kompis, eller åk halvägs.

Jag var ute en kväll på en nattklubb i Stockholm, jag hade druckit 2 glas, så jag var helt nykter när jag gick in med mina kompisar dit. Vi går in i ett rum med schlager musik, de kommer fram några killar som är rätt på oss, och vi kände nej usch såna kan vi inte va med. Så vi gick åt sidan, MEN på nått konstigt sätt lyckades dem lägga i Roofy i mitt glas.. Så när jag skulle gå från nattklubben så ramlade jag ihop på gatan och började spy som bara den och kunde ej röra mig.. Min vän pär och Josefin försökte bära mig till en taxi, men när man är helt avslappnad blir man extra tung, så DÅ kommer en barndomskamrat och hans vänner och ser mig på gatan och bär in mig i taxin. Min vän pär åker med mig hela vägen hem till mig då min mamma möter mig.

Det var nog det läskigaste jag har varit med om, Att inte kunna röra sig, att bara spy som en fluga. Tänk om jag inte hade haft mina vänner där, vad hade hänt då? Det är ingen som skulle hjälpa mig.. Alla skulle tro att jag hade druckit för mycket och jag får skylla mig själv för det.. Folk gick ju förbi på gatan och skrattade åt mig, för alla trodde jag hade supit mig dyngrak, men hade blivit drogad. Visste inte vart jag var, vem jag är, allt blev bara svart för mig.

Och ibland när man är ute på stockholmsnattltv, det blir för mycket. Folk söker bråk, folk ska kommentera dig, folk säger att man ska se ut på ett sätt? VEM bestämmer det? Om jag passar in eller inte? INGEN. Trött på allt de här ytliga helt ärligt. VART finns personligheten hos folk? Den existerar ju inte. Man ska vara snygg, annars passar det inte.

OCH NEJ man väljer inte vänner på grund av utseendet. DET är hjärtat och personligheten som avgör det hela. Sen skiter jag i resten. Så länge dem är äkta vänner emot mig så är jag nöjd.

Tycker du något om en person? Håll det för dig själv, förstör inte andras kvällar eller håll på vara elak. Behandla människor som du själv vill bli behandlad. Sluta hata så mycket. Det är ingen som bestämmer hur man ska klä sig, eller hur man ska se ut. Alla är unik på sitt egna sätt. GLÖM INTE DET!

Likes

Comments

Hallå söndag! Solen har varit framme hela dagen, och hur skönt har det inte varit? Jag är fan glad för det och hoppas våren är framme nu och inte någon snö kommer tillbaka.. Hoppas nu haha!

Igår var jag på min brors och hans tjej förlovnings fest här i Tyresö, det var en överrasknings fest så dem visste inte om alls, så vi bjöd bådas familjer och även några nära vänner till dem, det blev lyckat. Bjöd på smörgåstårta och kladdkaka som efterrätt, riktigt trevligt! Och drack bara en Bacardi sen inget annat, var rätt trött från i fredags..

Var ju på dannys show i fredags, alltså sååå bra!!! jag är kär på riktigt. Han är sååå grym och hans show var verkligen personlig och till hans egna. Det älskar jag! Har filmat och spelat in massor, haha In love.

och bästa är ju att han har likeat min bild på honom också. Startruck haha! Men sånt händer ju inte varje dag precis :)

Och idag har jag hängt med min kusin hela dagen, sjukt mysigt att ha honom här så varit i parken och lagade tacos tillsammans bra avslut på denna tråkiga söndag!! I dont like sundas, sooo boring..


Likes

Comments

THIS NIGHT GONNA BE AWSOOMEEE!

Var på hotellbaren på sheraton med mina tanter haha, o druckit rose mys som bara den. Skit trevliga prickar verkligen.

Nu äter vi på hamburger börs, jätte gott kött och maten var verkligen kanon, snart dags för efterätt! Sen showen börjar 21:00. Då kör vi. Kommer bli en grym kväll. HADE 👋🏻

Likes

Comments

Igår jobbade jag som vanligt, sedan hämtade leon mig på jobbet så drog vi till sats sofo, och körde ryggpass och sedan mage! Blev ett bra pass ihop ändå. Och fick skjuts hem också. Tack gulle du!

Hann även igår tvätta upp all tvätt och städa. Så nu är helgen fri. Och ska på dannys show idag med massa tjejer, ska bli sjukt kul! Taggad som fan. 😍

Likes

Comments

Goddag denna torsdag! Är just nu på jobbet då, snart daga för rast. Ikväll blire träning för hela slanten. 👌🏻

Likes

Comments

Kommer aldrig förstå mig på hur tjejer fungerar alltså? Fine, jag är tjej själv. Ja men jag ser inte ner på andra för att någon annan ser bättre ut än mig, eller har bättre karriär eller något. Man ska vara nöjd med sig själv och ge energi till andra tjejer istället för att hata så mycket. Är så trött på det helt ärligt..

Folk dömmer en på sociala medier, tycker och tänker om exakt allt. Men alla får ha åsikter, men allt behöver inte komma ur någons mun eller snack på stan. Folk verkar inte ha något bättre för sig. Är man en social media freak som jag är, man blir utsatt och IBLAND blir det för mycket då blir man bara förbannad.

Oftast är det avundsjuka, men ändå låt andra vara precis som dem är... Jag har aldrig fattat hur man kan hata en människa utan ens sagt hej eller umgåtts i huvudtaget? Hur kan man ens göra det.. Så patetiskt!

Och vad som har hänt förut i livet, det är bara där. PUNKT slut.

Låt oss vara egna. Alla är fina på sitt sätt. Ge folk mer postiv feedback istället! Har träffat 2 vänner via sociala medier och event, vilket är sjukt kul. Som har kommit mig jävligt nära, och glad för det med. Behöver människor som ger energi och står upp för mig vad som än händer..

Att man lägger upp bilder på sig själv på sociala medier, är en fasad. Du känner inte personen. kom ihåg det!

Likes

Comments

Var på event ikväll, sjukt trevligt! Och bjöd på massa goda snittar som man tog massa utav. Haha hey kolhydrater!

Var ett event om opium, som innebär droger. Hur världen ser ut idag och hur vanligt det är.. så sjukt intressant och jag brukar aldrig läsa böcker men denna måste jag verkligen läsa! Fick även autograf utav honom WIE.

Sjukt trevliga människor och jätte trevligt event verkligen lyckat. Och ÄVEN sophie som bjöd in mig på eventet, fin tjej och trevlig!

Tack för detta ikväll och tog med mig fina ida med också. 👯

Likes

Comments

Hello onsdag!

Hoppas ni mår bra, för det gör jag! Trött som vanligt men snart vid jobbet, jag som har frukosten med kidsen idag. Myspys!

Event ikväll med ida, tur att man tog med sig saker att fixa sig på rasten hann inte i morse o skulle aldrig gå upp flera timmar innan för man ska iväg ikväll hehe..

Snart helg. JA TACK❤

Körde bodypump med min fina anna igår! Best girl.

  • 229 readers

Likes

Comments