Header

Visby vi ses🍷

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag blir irriterad på människor i allmänhet... Alla är så elaka mot varandra hela tiden speciellt på internet. PÅ riktigt vart vill ni komma med all dess hat mot människor? Ingen mår bättre att ni håller på trycker ner folk hela tiden. Låt folk va egna individer, Lika väl som det jag är. Jag lägger upp på Instagram och min blogg eller Facebook. Men jag är en Social media nörd, och jag gillar att dela med det jag gör eller träning..

Dessutom ni som yttrar er att jag är så utseende fixerad, snälla, jag har alltid brytt mig om mig själv, hälsa allting. Varför hata folk som tar hand om hela sig? Ska ni inte klaga på folk som ej bryr sig alls om sig själva? Finns alltid något att klaga på tydligen. Tycker det är pinsamt hur folk håller på, har ej bett er att följa min Instagram eller blogg om ni bara ska sitta och hacka på en. Jag sitter inte och hackar och kommenterar på folk sådär, tycker jag något håller det för mig själv och behöver inte förstöra andras dagar och få personer att må dåligt..

Vill va Inspo för andra.. Inget negativ mot andra.. Älska mer!

Likes

Comments

Idag så vaknade jag sent igen eller ja klockan 11:30... Så gick upp och åt frukost sedan iväg och körde en timmes cardio idag och la in mage idag med. Alltid. Alltså helt slut jag är, och jag hatar dock min astma också, vissa dagar klarar jag att springa och köra hur mycket som helst andra dagar är det en rejäl plåga.. Men vad ska man göra, bara kriga på med denna sköna ansträningsastma och vanlig..

Skulle egentligen åka till Visby men lite strul med boende, så man tappar lusten till det istället. Så blir en hemma vecka hemma istället, känner behöver rehab efter en veckas fest i Göteborg med lite sömn.. Så ska passa på och träffa lite vänner och ta de lugnt för en gångs skull. Jag gör alltid felet att bokar upp mig på saker hela tiden och tills slut blir det att man inte orkar göra något istället. Intensivt blir det för mig.. Behöver lugna ner mig, ta saker som dem kommer. Andas och vila. Inget emot någon. Behöver inte göra saker hela tiden, man kan ta de lugnt också.

Så blir träning hela veckan ut. Ska käka middag med några kompisar i morgon kväll, kan bli nog nice. Funderar vad jag ska ha på mig också.. Typiskt mig! När man väl ska välja något känns det som man inte har några kläder alls..

Likes

Comments

Godkväll, har tränat idag som vanligt på sats Haninge, körde cardio och mage och såklart rumpa! Like always..

Sedan kom mamma och hämtade mig så handlade vi mat inför grillning med min morbror och kusin, grillade Goa hamburgare. Nam Nam! Så gott. Riktig sommarvärme idag. Solat också en stund i alla fall..

Alltså jag är så trött hela tiden, jag vet inte varför sover som en björn just nu.. Haha lever på nocco... Typ! Och sätt att de har kommit på glass med. MÅÅÅSTE KÖPA! finns tydligen i Haninge men inte i Tyresö där jag bor.. Ska kirra i morgon.

Likes

Comments

Var och fixade naglarna igår! Såå nöjd som vanligt. Hon heter 921028 på instagram, checka😍

Likes

Comments

Hello monday! Är helt död från göteborg så har idag tränat och solat. Passa på när de är sol hemma.. och även fixat mina naglar igen hos bästa hanna, hon är bäst!

Så ska sova gott inatt igen, så kommer min kusin på besök i morgon😍

Likes

Comments

Godmorgon! Omg vad jag har sovit inatt.. Sovit som ett djur kan man lugnt säga, man sover ju inte lika bra när man ej sover i sin egen säng, håller ni inte med? Jag har haft världens bästa vecka med Anna, vi har träffat massa människor, åkt båt, gått på Liseberg, dagsfester, allt verkligen. TACK för världens bästa vecka!

Likes

Comments

Hemma från götet! Bloggar mer i morgon. NATTI

Likes

Comments